Maxinne Björk goes Jessie J

Maxinne Björk har rakat av sig håret och jag tycker det är skitsnyggt.
Hon är jättelik Jessie J, tycker ni inte?

SÅÅ snyggt!
Minst en gång i livet vill jag också raka av mig allt hår.
Varför inte, det ska tydligen vara en häftig känsla, om man får välja tidpunkten själv.
Kanske får det bli en av punkterna på min bucket list som inte finns än?

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jättefint!!!

      Är det slut med hennes italienare? Paradiso?

    Så snyggt med kort hår på tjejer! Önskar att jag vågade själv.

    jag har alopecia. har rakat huvud. och har peruk. jag ser inte klok ut

      Det är nog mest en känsla hos dig själv. ❤️

        Aldrig hört talas om kvinnan innan men väldigt snygg/cool frisyr.

      Jag har också alopeci och går utan peruk. Det är skitsvårt att ta steget men jag lovar att du är lika vacker med som utan peruk!

      Du är säkert superfin men ser det inte själv! När man rakar håret brukar ögonen komma fram på ett superfint & vackert sätt. (tänker tex Sinead O’Conner, var så otroligt vacker i rakat och ögonen så fina, med hår försvann allt liksom) Med det sagt, våga slänga peruken, måste vara oerhört varmt på sommaren!❤️

    Önskar ett inlägg om Carola Wetterholm och arvstvisten de hamnat i!
    Carolas pappa (som gått bort) hade tydligen ett barn till (förutom C och hennes helsyster), och enligt C så var det tänkt att detta särkullsbarn skulle få så lite som möjligt. Men en miss (?) av juristen gjorde att även hon inkluderades och nu får ganska mkt mer. Carola är rasande då halvsystern inte vill avstå från detta. Girigt, enligt henne! Pappan ville inte detta, han var tydligen ointresserad av det första barnet och månade om C och hennes helsyster.

    När hon får kritik, både för att hänga ut sin syster och för att hon tycker att det är rimligt att en förälder vill se till att två av tre barn gynnas så blir hon arg. Hennes egna barn har ju en pappa som skaffat ny familj och när någon drar paralleller där så blir hon ännu surare.

    Arv och pengar är ju alltid intressanta ingredienser i familjelivet-

      Men orka lägga sig i andras arvstvister. Jag tycker absolut inte att det är något som ska skrivas om här. Ja, Carola skriver om det öppet för sina följare bla bla bla. Men seriöst, vad ska vi säga om det?

      Men orka bry sig! Och hon borde ju för fan växa upp.

      Och svinigt av pappan, ta ditt ansvar om du satt en unge till världen. Och har du inte gjort det av olika anledningar, skyll dig själv.

      Och hon har ju sin lagliga rätt och har han inte brytt sig under hennes uppväxt så ska hon fan inte ge sig tycker jag. Hon ska väl inte drabbas bara för att han gick och skaffade en familj till där han fick fler barn?
      Hon ä r ju lika mkt barn till honom som de andra.

      Det här borde hon hållt privat.

      I vilken värld sympatiserar någon med henne,UTAN att veta alla bakomliggande orsaker?

      För JA, människor kan vara elaka och destruktiva och ändå vara någons barn.

      Kanske är det sant att pappan absolut inte ville se detta hända.
      Kanske är det inte sant.
      Oavsett- hon framstår inte i bra dager av detta.

      Nä, varför skulle hon, halvsystern, avstå från det?
      Och varför bara tro på ena sidan av saken.

        Precis.
        Ska hon avstå arv för att hennes pappa varit ”ointresserad” av henne under uppväxten?
        För att han prioriterat 2 av 3 barn i livet så ska den tredje inte heller få ärva?
        Ska man bara få ärva föräldrar som betett sig vettigt mot en?

          Nu har det aldrig varit tal om att hon inte ska få något arv utan pappan hade gjort ett testamente så hans fru inte drabbades under tiden hon lever. Arvslotten ska tjejen ha oavsett. Det har blivit något fel. Sen kan jag förstå att man som den ”okända” systern inte tackar nej till pengarna. Varför skulle hon? Carola verkar inte riktigt förstå varför hon inte tänker på Carolas mammas bästa…..? För att det är främlingar i hennes liv kanske.

            Vad menar man har blivit fel? Ts säger också att juristen har gjort en miss men låter ju här som att ”felet” är att pappan inte har skrivit testamente. Ja, har man särkullbarn så bör man kanske vara noga med att göra det så bra som möjligt för en eventuell make/maka den dagen man dör. Det kan man inte klandra någon annan för.

              Pappan har skrivit testamente men juristen har skrivit otydligt så det verkar inte gälla.

                Jaha vad synd. Viktigt att se till att ha ett testamente som gäller. Tråkigt att det blir så här men tyvärr…

                Men det som pappan skrivit ska väl gälla, förstår henne annars och att den okända ska få mer än de andra är ju konstigt.

                  Men om det är otydligt vad som är skrivet så är det ju upp till tolkning juridiskt. Tyvärr kan man inte väcka pappan och fråga vad han egentligen ville. Och helt ärligt, man kan nog inte lita på en arvinge som vill ha mer än den får heller.

                  Hon ska inte få mer

              Ah skrev fel innan. Laglotten ska hon ha, det är arvslotten hon inte ska ha.

                Laglotten är halva arvslotten

          Pratade om det här med en vän i somras, innan min far gick bort. För mig kändes det äckligt att få ärva honom på grund av alla omständigheter. Min vän svarade efter lite tänkande:

          ”Är det inte speciellt just då man ska ta sitt arv? Ta pengarna och var stolt”.

          Man blev drabbad under tiden han levde, så självklart ska man få ett tröstpris för det.

      Fast nu är det ju på det viset att man inte kan välja bort vissa av sina barn. Pappan var ointresserad av det barnet. Fast han kan inte välja vilka barn som han är intresserad av. Utan meningen är ju att man ska vilja ha alla dina barn. Ha ha, varför skulle hon frivilligt avstå från ett arv som hon har rätt till? Vem skulle göra det?! Och hoppas hon får så mycket som möjligt. Det måste varit fruktansvärt att ens pappa är ointresserad av dig, och gör skillnad på sina barn. Underbart att hon nu får lite revansch och roffar åt sig allting som hon kan.

        Kan och kan, rent krasst kan han ju del, till den del han har själv har rätt att förfoga över arvsfördelningen. ??‍♀️

      Visste inte vem hon var så googlade och herregud har hon nio barn??

        Bra upplägg för kommande arvstvist!
        Har alla samma pappa?

          Jag förstod det som så. Däremot verkar pappan ha ny fru och barn så dessa nio barn är särskullsbarn. Får se om Carola tycker man ska vara lika givmild den dagen dessa barn har rätt till sin del av arvet.

            Nej, men klart den nya frun ska prioriteras då också!
            Fatta hur jobbigt för henne med nio (eventuellt ointressanta) barn som kräver sitt…

      Det borde absolut inte komma ett inlägg om det här! Hur kan du ens önska det?!

      Nej det bör absolut inte komma ett inlägg om det.

      Som jag tolkat det är hon mest upprörd för att det sätter hennes mamma i en jobbig situation, inte för sin egen skull. Och de har aldrig försökt neka den tredje systern det som hon har laglig rätt till. Men nä, klart hon hade kunnat hålla det för sig själv om hon inte ville framstå som ogin!

      Ingen i den där röran förutom Carola är väl en offentlig person så ganska olämpligt att diskutera på en skvallerblogg kan jag tycka.

      Särkullsbarn har lika stor rätt till arv som senare födda barn föräldern får med en ny partner. 3 syskon bli arvet delat på 3.

        Ja och man har rätt till sin del av arvet innan makan/maken dör. Och förlåt men jag förstår att man känner noll sympati för pappans (som valde bort en) nya familj. Då kan väl de två helsyskonen ge sina delar av arvet till mamman om de är så mån om att hon ska kunna leva gott. Varför skulle det tredje bortvalda barnet vara tillmötesgående??

          Exakt!
          Om de vill vara hygglo inom familjen, men inte ens räknar denna person som familj så får de väl ”köpa ut” henne och organisera sig bäst möjligt sedan. Varför ska hon som varit så ”ointressant” plötsligt intressera sig för deras väl och ve?

      Bättre det kommer ett inlägg om Biancas pinsamma utspel, eller att Book än en gång gör reklam (omärkt) för solariet haha hon är så genomskinlig, och det är Bianca också.

        Vem solar ens i solarium längre??

          Unga tjejer med fillers och mjukiskläder, för långa naglar och löshår som står och röker utanför drop in-solariet. Ser dem från kontoret. Tänk er Mini-Paow.
          Ibland kommer killar också som bara tärnar överkroppen och tatuerat sig på överkroppen och har linnen med alldeles för stora armhål.

            Jag trodde att de körde på bus nu för tiden men där ser man.

            ??Spot on! Vill bara lägga till en grej, ofta ligger liksom löshåret i två tjocka gardiner på sidorna (med tunt platt hår däruppe) och de lågt skurna jeansen (snart hippa igen-hua)

        Vad har Bianca gjort den här gången?

        Om hon är genomskinlig är det ju inte heller så bra reklam för solariet…

      Innan man skriver under ett juridiskt dokument (som tex ett testamente) så ser man till att vara väl införstådd med vad som står där. Man frågar tills juristen har förklarat så att man begriper. Klarar den inte av det så tar man det med någon annan. Speciellt om det är något man verkligen vill ska bli rätt, vilket jag antar att det var då de skrev om ett nytt testamente för att säkra.

      Hoppas att alla som läser det här får sig en läxa att aldrig skriva under något de inte är säkra på vad det betyder.

    Hon är så himla snygg!!!

    Snygg frisyr ❤️???

    Jaaa Camilla! Vet inte om du är 100% seriös med detta, haha, och du är ju inte så ”personlig” på bloggen, men det vore såååå himla encouraging om du ville ta med oss på den resan om du bestämmer dig för det! Kan du inte bestämma ett datum redan nu så kan vi följa nedräkningen med dig?!?! ???

      Eller inte.

        Du är fri att avstå Jessica. ?

      Resa? Nedräkning? Varför göra så stor grej av en sån sak??

        Uppfattade det som att det var en del av den själsliga upplevelsen att sätta ett datum för att genomgå sin ”transformation ritual” som Maxinne uttrycker det.

        Med målet att frigöra sig från den betydelse för ens kvinnlighet och skönhet som man tillskriver håret alltså. För många är ju håret en stor del av ens identitet.

        Men det är klart man kan välja att ta rakapparaten och bara gå loss, men bara för att man vill testa det betyder det ju inte att man faktiskt vågar ta steget bara sådär, då kanske det är sunt att ge sig själv tid att förbereda sig mentalt, med medvetenheten att man faktiskt planerar att genomföra det.

        Det är ju en stor skillnad på att sätta ett bestämt datum och att ha det som en ”lös fantasi”. Det första tillåter ju en att faktiskt landa i det och liksom ”förverkliga det inom sig” genom att aktivt arbeta på att frånta håret den betydelse det givits, och att finna trygghet och självkänsla i andra värden och attribut. Innan man tar steget.

        Det kanske inte är en stor grej för vissa och då låter ju detta kanske superflummigt, men för andra kan sådana yttre förändringar i det stora hela förändra hela livet genom den inre utveckling man genomgår i samband med det, precis som andra förändringar som kräver mod och beslutsamhet. ?

          Tyckte det lät jättefint. Inte så flummigt alls, lite men lite flum är bra tycker jag. En del av mig hade gärna rakat av håret men jag vet också att jag innerst inne aldrig skulle våga göra det ändå. Och bara för en dag, för att se.

          Tycker märkligt nog att kvinnor ser ännu mer feminina ut med snaggat hår. Fint är det! ☺️

          Herregud vad larvigt. Det är hår!

            Instämmer! Blir alltid fascinerad av människor som går till frissan och betalar massor….och toppar en halv cm typ..Och detta gafflar de om och visar upp på IG, ”kolla, jag har klippt mig!” Hår växer ut, livet är för kort för att inte testa olika frippor och experimentera lite.

    OT: Bianca går hårt åt dig Camilla på stories. Svårt att ta kvinnan på allvar bara när hon sitter i cowboyfilter ?

      Är det någon som tar Bianca på allvar utom hennes entourage runt henne?

        Ny dricklek: ta en shot varje gång Miss Ingrosso rantar passivt aggressivt på Instagram stories. 100% garanti att man blir aspackad

          Och hennes quotes på slutet att Camilla gör sig själv till åtlöje. Snälla! Kom på något bättre gumman ??? Du blev granskad äg det för helvete! Och detta ständiga nedtryckande angående ålder är bara pinsamt. Bianca är fan manipulativ! Bara bra att folk ser igenom henne

            Det är hennes mamma oxå. Och det är så de hanterade familjefejder hemma på Lidingö. Hån och bråk så det rök om det. Jag kan tala om för dig att det är pga PENGAR som de håller sams

            Kommer ihåg en vlogg där hon sa att hon aldrig skulle kunna kränka eller säga något elakt om andra människor… Haha.

      Herregud finns ju inga ord som kan beskriva hur mycket hon ljuger i sin snyfthistoria.

        På tal om Bianca. Är det någon som vet var hennes solglasögon kommer ifrån? Letar överallt men hittar inte. Hon svarar inte heller på kommentarer om dessa ?

          Vilka solglasögon syftar du på? De vita hon haft senast är nog från Gina Tricot ?

      Men herregud vad sjuk i huvudet hon är.

      Vad är det här med att hon alltid ska nämna ”äldre kvinnor”? Har hon komplex för sin ålder? Vill hon vara äldre?
      Så som hon ändrat sitt utseende så ser hon i alla fall ut att vara 35-40. Förstår inte poängen. Hon kan inte ens röra läpparna när hon pratar. Det är bara ett hål som öppnar sig.

        Ja, tänk så enkelt allt vore om det bara var ”äldre, bittra, avundsjuka” kvinnor. Tragiskt att sociala medier har skapat dessa snöflingor. Och att många tjejer har en person med ätstörningar och x antal skönhetsingrepp som sin idol.

        Herregud hon är 28 år. Då är man vuxen. Många har barn långt innan det, andra blir föräldrar då. Har hus å lån å gud vet. Känns som många vill ”leka barn” tills 35. Att innan dess behöver man inte ta ansvar eller bete sig och kommer undan med allt?! Blir galen. Väx upp herregud.

          Om hon nu vill kritisera andra, vore intressant om hon kunde ta upp hur mkt HON bidrar till att unga kvinnor har ångest och känner stress för att dom inte är ”lyckade nog” inte lika smala/snygga osv osv

        Tänkte också på det, hon är väl inte 23 själv längre?
        Och ”äldre bittra kvinnor” är det de som är 10 år äldre än henne hon menar? hahaha, blir ju bara skevt när hon sätter sig i ”unga tjejers”-fack nu för tiden.

        Har hon missat att Camilla bara gör sitt jobb?
        Hade Bianca varit smart hade hon anlitat Camilla i stället för ngt bra projekt, då vet hon ju att hon får någon som gör sitt jobb bra!

      Har sett hela nu. HERREGUD jag blir galen! När ska Bianca förstå att hon hennes varumärke och Caia påverkar typ alla svenska ungdomar/unga kvinnor/tjejer. Att hon påverkar, tjänar hundratals miljoner på och lever sitt liv tack vare detta. Att den lägenhet hon köpt är tack vare detta å inte gör att hon är en kul å snäll tjej. Att få kritik, befogad samt helt obefogad ingår i det. Tyvärr. Och alla fattar inte hur många aspekter som kan påverka resultat på BUS eller bilderna som tagits före/efter. Det är liksom företagets uppgift att besvara kritik/frågor osv just för att alla ska förstå. Att säga som hon gör dumförklarar ju en stor del av hennes kunder å följare??‍♀️

      Tycker det är ett problem att det bara finns Bloggbevakning. Skulle behövas minst 20 liknande bloggar/kanaler/medier för att det ska bli legit å tas på allvar. Nu blir det hela tiden att ”Camilla på bloggbevakning är ditt å datt” Se på Bisse… så fort Aftonbladet ringde(ett medie hon respekterar) blev det ånger, dåligt samvete å ursäkter. Hade bara Camilla skrivit det hade det varit ”åååå hon är bara bitter”
      Alla stora tidningar borde ha en egen del om influencers för att få bot på dessa ”problem”. Då skulle influencervätlden bli mer seriös, de som inte borde va influencers skulle förmodligen sluta å sånna dom Bianca skulle skärpa sig å gå från ”gullig tjej med en liten insta” till en Business kvinna som hon väl vill vara?

        Exakt! Skulle det vara fler bakom denna blogg så hade respekten från alla Influncers vara mycket större. Tragiskt dock att det skulle behövas!

      Jag kan hålla med om att det är rätt tjatigt med äldre bittra kvinnor men kan även hålla med om att det finns en hel hög i min åldersgrupp som inte fattar hur man ska bete sig på nätet, men det finns en del sånna exemplar bland den yngre generationen också.

      Men till sakfrågan, här har hon ju rätt med dagsljuset. Det är faktiskt lite pinsamt tycker jag att Camilla inte lyfter det själv. SJÄLVKLART så är inte ljuset detsamma mellan två bilder, inte ens om det hade varit en minut mellan dom.

        Du tycker inte att ett seriöst företag ska se till så att de har trovärdiga före och efter bilder? Och om företaget får kritik för det så ska de svara kritiken på ett moget sätt?
        Inte sitta och kasta skit att camilla är en gammal kärring, och ha på dig en cowboy hat filter……

        Men snälla, det var uppenbart och syns tydligt att både Bianca och Ida hade lagt på filter eller ljusat upp och mörkat ner bilderna vilket alla, även Ida, klarar av att göra även fast det kanske var någon i deras team som gjort det. De är manipulativa både Bianca och Ida och kommer med dumma bortförklaringar som bara visar hur falska de är ännu mer.

      Ja herregud så pinsam Bianca är, hon gör bort sig mer och mer. Hon sitter med dumstruten på sig och försöker dumförklara andra men hon gör sig mest dum själv.

      Biancas agerande blir bara värre och värre. Jag har utan att överdriva gått från att idolisera henne till att bara känns ett stort förakt. En konsult som vägleder henne i krishantering hade varit bra tror jag.

      Är det detta ”cowboyfilter” som gör henne orange i facet tro?

    Riktigt fin/vacker, det passar henne verkligen.
    Ni som tänkt göra samma sak, kör på.

    Men då hon undrar över om ingen vill ha sex med henne pga kort hår, så tror jag hon överskattar hårets betydelse hurvida en man vill ha sex med henne eller inte.
    (Håret var inte det första jag la märke till på bilden).

      Min tjej kom hem och trodde att jag inte skulle finna henne attraktiv längre bara för att hennes frisör hade failat med slingor i hennes hår ?

        Min kille dumpade mig när jag klippte mitt hår kort. Inte snaggat med en rejält kort frisyr. Var för osexigt tyckte han. Nu visade väl det mer hans skitiga sidor än min osexighet i och för sig så jag var bara glad att hans riktiga jag kom fram.

          RIKTIGT osexigt att försöka styra sin partners frisyr.
          GRATTIS till dig som blev av med ALLT osexigt i relationen enkelt och effektivt!

          Haha vad onödigt, det växer ju ut igen.. hade han varit smart hade han bara gillar läget och varit tyst (men tur för dig att han inte gjorde det).

          Men jösses, måste ha missat att sexigheten sitter i håret.
          Nåja, honom mår du nog bättre utan.

      Jag har haft kort hår sedan gymnasietiden och aldrig haft problem med att få ligga eller hitta partner.

    Tänker alltid på min gamla chef som samlar på ”den gången farmor…”-historier och hon var så galet snygg när hon rakade av sig håret. Tycker för övrigt att det är en bad ass livsfilosofi. Samla på grymma historier att berätta för barnbarnen.

    Det verkar ha varit kallt den dagen bilderna togs…

      Wow kvinnor har bröstvårtor. Who knew

        Vi kvinnor måste göra allt i vår makt att dölja dom så att hemligheten består.

          Eller visa dem så den sexuella attraktionen består….

      Du vet att kvinnors bröst, och bröstvårtor, ser olika ut va?

      Eftersom hennes konto till 90% anspelar på sexiga/porriga/nakenhet, så såg hon nog medvetet till att dessa bilder blev som dem blev.

    Jag skulle snagga mig på stört om jag visste att jag såg bra ut i det. Men jag har inte den där coola feminina stilen som jag tycker behövs för att pull it off. Jag tror att jag skulle se ut som en medelålders butchflata.

      Jag skulle se ut som min pappa. Och inte på ett bra sätt. Så håller nog hårt i mitt hår ?

        Jag med. Testade en gång ett sånt filter där man blir skallig och jag blev min pappa.

          Jag blev min brorsa!!!

        Jag med, jag skulle mer se ut som någon som heter Buster och sitter i ett amerikansk kvinnofängelse.

          ??

    Rakade av mig håret bara för att kunna få det att växa ut friskt i min egen hårfärg. Nu har jag lååångt hår och är glad att jag gjorde det, men fasen från rakat till axellångt ungefär var inte kul ?

    Gillar inte järnskrotet i näsan (allmänt stort nejnej så inga undantag) annars passade hon riktigt bra i snagget, snyggt! Men att få ligga hänger väl ändå inte på håret utan personlighet/utrstålning/kemi och allt sånt roligt eller? En kombo möjligtvis.. ^^

    Snyggt på henne! På mig skulle det se galet ut som varken har huvudformen och dessutom lång näsa…

    Så avis på tjejer som passar i kort hår. Med min huvudform skulle det se för jävligt ut haha.

      Samma här, tyvärr, så snyggt med kort hår! Har helt buckligt huvud med en skål typ uppepå. Undrar om jag blev tappad som liten??

    Jag tycker att långt hår är lite…äckligt typ. De allra allra flesta passar bättre i kort. Snaggat är väl inte för alla, men det finns ju olika sorters kort hår.

      Typ page är ju väldigt fint på väldigt många!
      /annan anonym

      Äckligt vet jag inte men tycker sällan att långt hår är fint på någon. Strax under axlarna eller kortare är nästan alltid finast tycker jag. Blir lite mer av en frisyr då.

        Jag tycker långt hår är fint på alla, dock inte fööör långt men alla passar i långt hår, men kort hår däremot är det inte alla som passar i men det kan var riktigt snyggt på en del.

      Tänker du både killar och tjejer eller bara tjejer?

      Tycker det är avtändande med de som bryr sig mer om sitt hår än om sina vänner.

        Hur kom vännerna in i det här?

      Håller med. Överdrivet långt hår som är slitet i ändarna ger mig rysningar… :/

      Beror på kvaliteten. Tjejer med långt hår och uppenbart slitna och uttunnade toppar som ser ut att bestå av typ fyra kvarvarande hårstrån är riktigt fult. Jag börjar alltid spara ut mitt hår (från axellångt) men så fort jag upplever att det ser slitet ut klipper jag det. Vägrar låta det se sådär stripigt ut.

      Fattar precis, tycker själv samma, lite som långa naglar typ (nästan samma ”material” som växer ut ju…blä) Nu har jag själv iofs axellängd, men det är mest för det växer så ruggigt fort. Känner mig alltid lite ofräsch (trots tvätt varannan dag, så har inget med skitigt hår att göra ett.) när håret är för långt.

    Jag ser rätt okej i snagg. Jag miste håret pga cellgifter och fick inte välja tidpunkt. Men jag fick peruker och frisören klippte av mitt långa hår och donerade det till barnperuker. Det gjorde att det kändes bättre och framför allt – mindre hår som skulle falla av skallen sen. Nu växer det igen även om det är år tills jag är i närheten av tidigare längd. Får se hur långt jag låter det växa.

    Skulle aldrig raka av håret sådär…

    Om jag skulle bli sjuk och blir av med håret så kommer jag fan ta livet av mig!

      Om du blir sjuk så att du blir av med håret är jag ganska säker på att du kommer KÄMPA för livet…

      Kan garantera att du inte tar livet av dig om du måste raka av håret. Hår är bara hår. Du är varken bättre eller sämre utan det. Mvh någon som haft cancer och behövt raka av håret (det var helt odramatiskt btw)

    Jag rakade av allt mitt hår en gång, fast kortare än tjejerna på bilderna. Det var nåt jag också tänkt, att en gång vill jag verkligen raka a mig allt håt, och när mitt hår var nästan midjelångt och jag ledsnat på att kamma över mina alopeci-fläckar så gjorde jag slag i saken! Sååå skönt! Inget blött hår efter dusch, inga funderingar på vilken frisyr jag skulle ha den dagen osv. Så jag rakade huvudet ett par gånger till innan jag lät håret växa ut igen. Det enda negativa var, eftersom jag rakade med 0:an, alltså HELT renrakat, var att mössan fastnade som ett kardborrband på vintern.

      Nja, corona spreds via luften och kontakt ytor = du kunde bli smittad när som helst var som helst typ.
      Denna sjukdom verkar spridas via sex. Så inte alls lika smittsam som corona och dödsfall verkar ovanligt vid denna sjukdom. Den typ som finns i Europa verkar även mildare än den ursprungliga som finns i Afrika = ännu mindre risk att dö av den varianten som finns i Europa.
      Så tror du kan känna dig lugn.

        Personen ovan dig länkade till en artikel och där står det ”Generellt sett sprids apkoppor genom luftvägsöverföring”

    Chockerande att Maxinne är påverkad av skönhetsideal va…? ? Men nu erkänner hon iaf. Alltid stört mig på hennes tjat om att det är amazing att gå runt naken och ha sex med vem som helst och vara såå stolt över sin kropp… Jättelätt när man har idealkroppen som hon vägrat erkänna att hon har.

      Hon har alltid varit ”över normsnygg”, även när hon hängde på Stureplan och var ihop med typ dj:s och såg ut som vilken Stureplansbrutta som helst (dock har hon alltid haft lite mer edgy klädstil). 🙂

    Gervide varför moddas allt hela tiden? Är det på grund av vissa ord eller random?

    Jag är 51 år och har alltid haft kort hår och jag har aldrig hört några negativa kommentarer. Tvärt om. Jag får massor med komplimanger av både kvinnor och män. Jag får också ofta höra om hur modig jag är och att de aldrig skulle våga.

      Nej, fast om du inte skulle passa i kort hår, tror du någon skulle säga det?
      Troligen tycker de att du är snygg i kort hår annars får man ju inte komplimanger. Dock tveksamt när ngn kallar en modig för ngt sådant, det betyder typ ” Kul att du gjorde det, jag hade då aldrig gjort det!”

        Jag klippte mig nyligen, säkert 15 cm så det rådde ingen tvekan om att jag klippt mig. Normalt brukar folk då yttra ”ah du har klippt dig? snyggt” Denna gång inte en kotte som sa nåt. Antar det blev fult då, haha.

          Ha,ha (förlåt!) Gjorde samma under pandemin och jag fick helt plötsligt mer komplimanger typ”vad fin i håret du är”…öh, kändes plötsligt bortkastat att gå till frissan… Fast i ärlighetens namn var det mer av en ”ekonomiklippning”, dvs klippte av rejält själv då jag var så trött på det, mkt mer än frissan brukar ta, så det var nog mer att det syntes ordentligt/folk ville vara snälla?

    Jag skulle raka av mig håret på en sekund om jag inte hade en massa stora födelsemärken på huvudet ? hade förmodligen ångrat det ändå för jag har inte så snygg käklinje, men fan vad skönt det hade varit. Avskyr att fixa håret.

    Page är så jäkla snyggt! På de flesta tjejer tycker jag.

      Fick cancer, rakade av mig håret och kände mig skitsnygg. Hade jag inte fått cancer hade jag nog aldrig vågat raka av mig allt hår.

    Jag hade velat raka håret bara för att låta varenda hårstrå få en nystart, helt friskt.

    Jag rakade av allt mitt hår i oktober förra året efter en misslyckad hemmafärgning. Alltså med rakhyvel, hade inte ett hårstrå kvar på huvudet. Inte förrän nu efter sju månader så vågar jag äntligen gå ut utan mössa, vilket är tur eftersom att det ju nästan är sommar nu. Jag har känt mig så extremt obekväm med rakat huvud och sedan väldigt kort hår, men håret som kommer ut nu är av så mycket kvalitet jämfört med innan. Ska försöka att helt hålla mig borta ifrån värmeverktyg och färgning nu. Kommer aldrig att göra om detta men känner mig ”stolt” över att ha vågat göra det i alla fall en gång i livet.

    Jag har aldrig sett en enda kvinna som sett bra ut i snaggat, inte ens i kort hår. Tycker att längre hår är fördelaktigt på alla kvinnor.

    Jag passar inte i kort hår alls, tycker inte det är snyggt om man inte har tydligt markerat käkben till, och kindben…hennes ansiktsform är perfekt för rakat. Det är väldigt lätt att se ut som någon ur mupparna (som jag tyckte jag gjorde) annars.

    Jag tillhör skaran som inte bryr sig om andra människors hår. Gillar du det? trivs du i det? ja men bra, då är jag glad.

    Den enda som jag bryr mig om håret på är min partner. Men min partner får såklart göra som h*n vill med sitt hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.