Josephine Qvist om uppbrottet med hockeypojkvännen


Josephine Qvist slog på den stora trumman när hon proklamerade att hon minsann inte ville prata om sitt och pojkvännen Nicks uppbrott, och absolut inte få några frågor om det. Jag antar att undantaget är när Aftonbladet ringer. ?

Till dem berättar hon att hon och Nick fortfarande älskar varandra men att de är i behov av lite egentid.
De sitter på varsin sida av Atlanten, hur mycket mer egentid än så kan de behöva, särskilt om det fortfarande älskar varandra och pratar hela tiden? Vad är skillnaden mellan nu, och innan de gjorde slut för att få egentid?

Jag får omedelbart upp en textrad från Taylor Swifts gamla dänga ”We Are Never Ever Getting Back Together”:

’Cause like, we hadn’t seen each other in a month
When you said you needed space (what?)

En lite märklig logik, men whatever floats your boat. 
Om Aftonbladets uppgifter stämmer så kommer Nick börja spela i HV71 (Jönköping). Det är lite närmare Örebro än där Nick befinner sig idag.
Tror vi att hon i så fall kommer flytta dit? Till bibelbältet? Jag är tveksamt skeptisk. ?

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    HAHAHAHA, gud vad kul! ”Egentid” när man bor så långt i från varandra. Undrar vem som är för på, ngn kväver antagligen den andra. Eller så har den andra bara insett att det inte var mer än så det var, lätt att komma till insikt när man är ifrån varandra.

    Hoppas hon blir lycklig med ngn annan om det är han som inte är så het på gröten längre.

      Hoppas han hittar någon mer ödmjuk nu!

      Det där med egentid är väl bara kod för att man vill ligga med andra eftersom avståndet förhindrar sex annars.

    Låter snarare som att något har hänt mellan hennes instapost och intervjun med Aftonbladet. Typ att de ångrat sig och vill fortsätta men kör på distans ett tag till ändå. Konstigare saker har ju hänt, folk blir tillsammans igen fast de flyttat isär osv. 🙂

    Anitha gör reklam för fillers. Hon vill få det till att man ska vara noga med vart man går och inte lägga in för mycket. Och publicerar DM från följare som verkar tycka att hon är sååå ansvarsfull. Vad sägs om att inte göra (reklam för) fillers alls kanske?

      Anitha? Menar du Clemens? Hon är väl 45 år gammal och får göra vad hon vill. Hon lär Heller inte ha en alltför ung och lättpåverkad följarskara utan snarare folk runt 30-årsåldern och uppåt, så jag tycker inte det är så hemskt alls. Många kvinnor, särskilt i Stockholm, gör ingrepp och fillers. Inget konstigt. Konstigare om man är 21 år och alldeles för ung för att ens ta sånna beslut.

        Varför skulle man vara för ung för att ta sådana beslut om man är 21? Då är man ju också vuxen sedan ett tag tillbaka.

    Det var något skvallerkonto likt exontheph som hade screenat en konversation med Jossan där det framgick att han träffat andra tjejer? Tolkade som att han varit otrogen? Men jag vet inte

      Känns ju inte så troligt att hon skulle diskutera det/ berätta det för ett skvallerkonto men radiotystnad på sitt eget konto? Låter som ett fakeat scenario.

        Det var Josephine som frågade kontoinnehavaren om info angående hennes killes förehavanden med andra kvinnor.

        Han hade umgåtts med någon tjej och då hade Josefin undrat vad hon hette på instagram för att kunna kontakta henne och sagt ”jag lovar att han inte får reda på att det är du som berättar” typ
        Sen om det var otrohet vet man ju inte men dom gjord eko slut i samband med den konversationen..

    Hellre bibelbältet än gnällbältet alla dagar i veckan. 🙂

      Ja och jag (32år) har aldrig upplevt att kyrkorna runt Jönköping påverkat något. Ingen av de i yngre generationer jag känner där går i kyrkan. För de flesta är det väl bara fina byggnader så länge det inte vankas bröllop eller begravning.

        Eller hur! Är så himla trött på att höra det här med bibelbältet – det är inget som på något sätt märks alls.

        När jag bodde i Jönköping blev jag ofta stoppad av Mormoner som ville informera mig om Jesus samt att man hittade bibelverser på både gym och i butiker ?

        Född och uppvuxen där och jag tycker absolut det påverkade. Typ 90 % av lärarna man hade var kristna, vi hade temadagar med obligatorisk närvaro där folk kom och pratade om sin frälsning osv (det här var på 90-talet och början av 2000-talet). Mina föräldrar har också berättat att när dom flyttade dit på 70-talet var det få restauranger som hade alkoholtillstånd osv, det fanns ett starkt motstånd mot sånt. Nu är det 20 år sen jag flyttade därifrån och tror att mycket har förändrats iom att högskolan har blivit större osv. Fin stad, särskilt på sommaren, men lite inskränkt mentalitet och ful dialekt. Enligt mig då.

          Oj, aldrig hört talas om detta. Jag är också född och uppvuxen (38 idag) i Jönköping. Har aldrig varit med om temadagar kring frälsning, att bli stoppad på gatan av mormoner, att lärarna skulle vara kristna osv. Inte heller känner jag eller känner till överdrivet många som är kristna. Inskränkt mentalitet och ful dialekt kan jag dock hålla med om ?

      Näääeee va sääger du // Mvh Gnällbältet

      Örebro är också väldigt frikyrkligt märkte jag när jag flyttade hit. De verkar dock inte så medvetna om att så är fallet. Många tror det är ”normalt”, alltså att andra orter också har lika många frikyrkor etc.

      Vet inte hur det är jämfört med Jkpg dock.

    När jag har haft distans förhållanden har jag nog faktiskt haft känslan att jag haft mindre egentid än när jag haft ”vanligt” förhållande. Kontakten över telefon osv upptar så mycket tid och känts som min partner är konstant med mig eftersom man vill vara nåbar istället för som nu när vi ses fysiskt och när vi inte är med varandra finns det ingen anledning att prata hela tiden över telefon. Så kan förstå känslan.

      Känner igen det där. Jag och mitt ex hade kontakt ständigt. Vi hade igång en konversation hela dagen som aldrig tog slut, det fanns inte på kartan att man skulle sluta svara och låta konversationen dö ut. Medans nu när jag har pojkvän som bor i samma stad är det helt annorlunda.

        Samma känsla här efter ett kortare distansförhållande. Det blev lixom märkligt när personen bara försvann från konversationen i flera timmar. Om man inte visste att han skulle göra ngt speciellt.
        Kände mycket oro över om det hänt ngt etc. Ingen svartsjuka utan bara jobbig känsla tills man hörde ett livstecken.

    Om nån här ser på Selling Sunset så var han Heathers pojkvän i säsong ett?

      Jag visste det ? Heather åkte ju till Sverige i första säsongen…

      Heather verkar ändå rätt vettig, förutom att hon tidigare försvarade Christine i alla lägen. Josephine är bara oskön, så det känns som ett rejält nerköp för killen. Snygga som tusan är de båda två.

    Kom ju lägligt till hennes parfymsläpp.. extra klicks osv ?

    Någon som såg Allt som blir kvar
    på tv av Sandra B. Var det bra?

      Har sett de två första avsnitten som har släppts. Vill se vidare så det är väl ändå ett gott betyg. Lite väl mycket hångelscener kanske, men känns väldigt Beijerskt. ? Oscar Zia är bra!

      De första två avsnitten var bra men lite sega. Jag ser fram emot lite mer tempo. 🙂

    Distansförhållande kräver ju väldigt mycket av båda för att man ska hålla det vid liv, så kan ändå på ett sätt förstå det. Lite samma anledning som det tog slut med mitt ex. Så mycket enklare när man bor nära

    Misstänker att det är otrohet från hans sida inblandad i detta, på realitysveas insta finns en bild på en konversation med Josephine där Josephine vill få tag på en tjej som ska ha kontakt med hennes pojkvän.

    Tycker så jävla synd om Josephine om så är fallet ?

    Någon som vet om Diana Mohseni och Adamo M dejtar? Diana la upp en massa instastories på dem när de var i Spanien nyss. Men Dani M la inget på dem tillsammans…

    Så vi ska spekulera. De vill väl vara fria för vinden eller hur man säger, kan ju vara lite svårt om man bor långt ifrån varandra. Kan ju också beror på, som någon annan skriver, att JQ ville få lite extra uppmärksamhet i samband med släpp av hennes parfym. Ganska komiskt att Josephine och somliga andra t ex Marcellos flickvänner blivit kända genom denna blogg, ja jag vet att JQ har podd och är känd från tv men inte hade AB intervjuat henne gällande ett uppbrott om det inte vore för att de sett ett inlägg om det här tidigare. Aftonbladet gör alltid artiklar av sånt de sett härinne. Kul för wannabetjejer att få lite publicitet i media som en kändis.

    Fast han spelade ju i örebro innan? Så blir ju längre nu.. att han åker tillbaka till usa är ju för att visumet bara gäller under säsong (aug – maj-ish) 🙂

    Tror du missbedömer egentid grejen. Hon sa i podden att de båda har så mycket på varsitt håll att de ej kan prioritera varandra, plus det faktum att han var tvungen att flytta och hon ej har tid/möjlighet att hälsa på inom en snar framtid. Egentid tolkar jag som att hon då hellre fokuserar på sig istället för att ge upp allt för en annan person..

    Tror dock inte han varit otrogen då hade hon till 100% nämnt det eftersom podden består i princip av prat om hennes ex som varit otrogna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.