En proffsig influencer

Sara ”Songbird” Linderholm är en influencer värd att lyfta fram när det kommer till reklamsamarbeten. 
Hon är alltid både tydlig och transparent mot sina följare och otroligt proffsig. 
Det här samarbetet med HM gör hon via influencernätverket Cure, som enligt Sara är noga med att inlägget reklamidentifieras på rätt sätt.
Så ska det se ut! ?

Jag publicerade först det här på Instagram och tänkte dela några dms som jag fick som respons.

Kan ni inte lyfta fram några fler som nu tycker passar in i den här kategorin av proffsiga influencers? Strunta i de som är sämre på det, och låt det här inlägget få förbli positivt. ?

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Upplever Alexandra Bring som bra på att märka ut. Alltid tydligt 🙂

    Underbaraclara tycker jag är helt sjukt grym. Hennes reklaminlägg är så fint skrivna att jag alltid läser hela inlägget, de flesta andra influencer (oavsett om man märkt ut det bra) hoppar jag över alla inlägg med.

      Kan bara hålla med!

      Hållet med! Väldigt välskrivna och värt att läsa.

      Skulle också skriva underbara Clara. Kan bara hålla med.

      Har också reflekterat över hur hon ofta lyckas göra sina samarbeten till läsvärt innehåll! Jag gillar lixom hennes reklaminlägg! ?

    hade blivit ännu gladare ifall de slutade göra reklam för polysterkrafs också men man kan väl inte få allt.

      Letar efter en klänning till ett bröllop. Jag vill helst köpa 2nd hand så har kollat massa på Sellpy. Allt, verkligen ALLT är polyester. Jag kan inte hitta några kläder utan att det är minst 95% polyester. Det är så skrämmande… När blev det såhär?

        förstår precis!! ibland kan man hitta något fint på sezane, de brukar ha bomull och/eller lin. oftast lite dyrare men betalar hellre mer för det än polyester.

          tack för tips!

            Annars zalando, sen gå in på filtrera-matrial, sen brukar jag välja 100% bomull, linn, silke etc.

              Hon vill ha 2nd hand, inte fast fashion.

                Men tackade för tips om sezane…

        Åh, fattar oxå (och är likadan, skyr polyester som pesten) Det som oxå är skrämmande är ju att även de lite dyrare märkena nu oxå anammar plasten.. Mitt tips är att kolla secondhand butiker utanför stan (om du nu bor i storstan), ofta bättre utbud och mindre HM & GT el likn.

    Ribban ligger lågt när man får beröm för att göra sitt jobb korrekt och följa lagen, haha.

      Så sant ? reflekterade inte ens över det

      Hon får bli månades medarbetare 😉

    Ellinor Löfgren tycker jag är väldigt duktig på det, samt att även involvera följare i vilka samarbeten de uppskattar och vad de tycker att hon kan bli bättre på. Väldigt transparent och ärlig upplever jag.

      Håller med till 100 %

    Wow! Så proffsigt ?

    Jag tycker Sandra Beijer gör det bra! Det känns som att detta är produkter hon faktiskt använder.

      Ja för Sandra sitter säkerligen och poserar sexigt framför sin Switch med ungen i famnen.

        Tycker Sandra bara blir sämre och sämre gällande samarbeten. De senaste har varit totalt värdelösa.

        Xbox*

      Ja frysta bullar känns verkligen Sandra uti fingerspetsarna

      Sandra för några år sen. Nutidens samarbeten ger mest en wtf-känsla.

      Alltid intressant att S.B gång på gång lyfts till skyarna för sina reklamsamarbeten. Själv tycker jag att de håller rätt låg nivå med tanke på hennes bakgrund inom reklambranschen. Tror snarare det handlar om att majoriteten av alla influencers är så värdelösa på att utforma samarbeten, så om någon är snäppet bättre så hyllas den personen. Så tröttsamt.

    Vad är på gång mellan Elaine Eksvärd/ Partik Sjöberg och Loui Marti?
    Pekar finger åt varandra på insta och jag känner mig orimligt nyfiken på vad som har hänt haha

      Håll oss gärna uppdaaterade. 🙂

        ”Hälsning med kärlek från bror till annan mor” – Tror inte att det är något på gång alls, bara något internskämt?

    Tycker att Helen Torsgården alltid gör genuina samarbeten med sådant hon kan stå för. Har flera gånger använt mig av hennes rabattkoder

    Jättebra att de sköter sitt jobb korrekt! Om jag får problematisera, varför ”hylla” de som sköter sitt jobb korrekt? För mig är det en självklarhet och jag blir inte hyllad för att jag gör mitt jobb och hjälper människor att komma ut i arbete varje dag… Det är lite som devisen ”Kvinnor kan!”. Ja, varför skulle vi inte kunna? 🙂 Tycker det är ett viktigt jobb du gör Camilla som granskar de som missköter sig. Är jag ensam om mina tankar? (detta är absolut ingen kritik mot kvinnorna som nämns i inlägget)

      Tycker inte alls att kvinnorna i inlägget ”hyllas”, de lyfts fram för att de gör sitt jobb på rätt sätt. Med så många inlägg om de som missköter sig så kan det väl vara uppfriskande att även kika på de som gör rätt. Sen att DU inte hyllas, hur är det relevant för inlägget? ??‍♀️

        Problemet är väl snarare att branschen inte är självsanerande, och då är det nog många som efter ett tag faller för frestelsen att tjäna snabba pengar utan att kanske alltid märka ut samarbeten så där himla väl…jag har sett flera bloggar gå den vägen. Det blir lite konstigt när de som faktiskt uppträder etiskt ska framhållas för det…men det är ett underbetyg åt influener-branschen som sådan och inget dissande av kvinnorna som lyfts fram här.

      En sak jag uppskattar med mitt jobb är att vi är bra på att lyfta varandra. Även om jag är trygg i min roll och vet att jag generellt gör ett bra jobb även utan att bli ”hyllad” så känns det rätt gött när en kollega säger att jag hanterade en situation bra eller att det var bra att jag kom ihåg xyz. Även om det är saker som ingår i att göra mitt jobb korrekt. Positivitet föder positivitet tänker jag. Sen kan det bli löjligt såklart, om man ständigt hyllar folk för banala saker. Men det är knappast det det handlar om här?

    Regina / egoina.se gillar jag! Känns trovärdig, vettig och framförallt vanlig! Inget överspelat trams.

    Jag tycker om Camilla Hamid. Läste om henne i en tidning. Hon har haft det tufft när hon var yngre. ❤

    Margareta grääs!

    Margareta Grääs och Joanna Swica litar jag till fullo på när det gäller deras samarbeten. De känns verkligen som personer som inte säljer ut sig utan rakryggade står för sina åsikter vare sig det är ris eller ros. Även Helen Torsgården tycker jag gör genuina och välgjorda samarbeten både på instagram och youtube. ?

    Någon mer än jag som följer Hanapee som reagerar på att alla samarbetspartner är ”uuuuunderbaaara” hahaha

    Daniel Norberg har gjort fantastiskt väl genomarbetade och roliga reklamfilmer på Instagram. Jag skulle lätt kunna frestas att köpa en ny dator bara för att han är så himla bra.

    Jennie @betonghuset!! Hon har inte heller ett samarbete i varje post (eller varannan) och det känns glatt också genuint.

    Jag brukar läsa mångmamman CW – alltid ätandes skräpmat och biltema-korv när dom är på utflykter, tvättar håret i vad som är på rea på M*tsm*rt osv. När hon sen gör ett inlägg om parfymer med noter hit och noter dit, då känns det inte som hon och absolut inte som ett språk hon normalt använder . Lite som att jag som endast dricker cz och kaffe skulle göra reklam för vin. ”Med smak av röda bär, nougat och ingådd foppa-toffla i fuktig vårskog”

    Margareta Grääs

    Bakamedfrida gör ALLTID rätt för sig, proffsiga reklamkampanjer som är extremt tydligt reklammarkerade, alltid, oavsett om hon marknadsför andras produkter eller sina egna böcker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.