Slut mellan Paow och Alexander Zobel

Bildkälla: Aftonbladet

Vad gör man direkt när ett förhållande är slut? 
Man uppdaterar Facebook och sen – om man är en influencer – så talar man ut i Aftonbladet.
Det har i alla fall Paow gjort och det vi får reda på är följande:

– Paulina Danielsson bekräftar för Aftonbladet att det var han som gjorde slut efter att hon uttryckt sin avsky mot Danmark.

Jag har inte känt mig välkommen, folk har inte varit snälla mot mig. Och jag tycker inte att jag har fått stöd från Alexander i det. Jag hade skrivit om att jag hade blivit illa behandlad i Danmark och det resulterade i att jag inte blev bjuden på hans bästa kompis bröllop, säger hon och fortsätter:

Jag blev ledsen över det och att Alexander inte stod upp för mig så vi tjafsade lite om det och sedan svarade han inte mig på fyra dagar. Han ghostade mig. Och sedan ringde han mig och sa att det var slut. Jag antar att han kommer att ångra sig sen när han är nykter eller nåt. Jag vet inte. // Paow till Aftonbladet

– Det finns inget värre land än Danmark som Paow kan tänka sig att bo i. Och Alexander vill inte bo i Sverige, han ville inte ens ge det en chans, enligt Paow.
Så det var väl dömt att misslyckas. Men annars har deras förhållande varit väldigt bra.

– Just nu bor Paulina Danielsson på flickrummet hemma hos sin mamma i Tyresö medan hennes egen lägenhet – Karlaplanbunkern månne? – är uthyrd i ett år.

– Paow gav upp sin lägenhet, jobbmöjligheter och Only Fans för Alexander men den sistnämnda ska hon nu starta upp igen.

 

201 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lärdom: ge aldrig upp boende eller karriär för en man.

      Kallar vi verkligen Onlyfans för karriär nu? Speciellt karriär man inte bör ge upp?

        Lärdomen är generell. Applicera den på den karriär du själv vill göra.

      Om karriären är Only fans, så jo.

      Lärdom 2: håll käften om din spruckna relation tills sorgen har gått över och ytterligare tio år efter det. Det sista du behöver när du har hjärtesorg är elaka människor som poppar pop corn åt din olycka.

        Särskrivning av popcorn, den var faktiskt ny. ?

          Det är ju engelska. Pop corn

      Lärdom: Sluta dissa din mans hemland.

        Att vägra ens överväga att bo i Sverige är väl också en diss?

          Nej det är smart. Mindre ”Vi ska göra kaos” i Danmark.

        Oavsett hemland? Och sin frus hemland får man dissa? Tycker din lärdom är oklar. Behöver lite riktlinjer.

          Han har ju inte dissat sin kvinnas hemland? Att inte vilja flytta är inte automatiskt en diss. Respektlöshet är mer vad Paow sysslat med här.

            Så vad är det för dålig lärdom då?

            Och jo, att inte ens vilja överväga att flytta dit ens tjej bor är en diss.

              En diss mot tjejen ja, men inte diss mot landet

              Nä, diss är slang för disrespect. Jag har respekt för många länder som jag inte vill flytta till.

                  Men han har ju inte gjort något av det? Han har typ sagt att han inte vill bo i Sverige. Inget förakt, nedlåtande eller skippande av inbjudan som han tidigare tackat ja till.

                Om du har en pojkvän i något av alla dessa länder som du har respekt för och ändå inte kan överväga att flytta dit för honom så är det att dissa landet. Men kalla det vad du vill, poängen är att hon vill inte bo där han vill bo och han vill inte bo där hon vill bo. Respekt för landet är irrelevant eftersom det är relationen som inte kommer att hålla om de inte ens vill bo på samma ställe. Oavsett anledning.

          Nej, precis. Killen har sina bortgångna föräldrars gravar i Köpenhamn samt har byggt upp seriösa bolag där, har sina kvarvarande släktingar kvar där, är en del av danska eliten och äger dessutom flera fastigheter i Danmark, så varför skulle det ens finnas på världskartan att bosätta sig i Sverige? Hur skulle det ens funka renr skattemässigt?

          Hon har varken seriös karriär (definera Onlyfans hur ni vill…), är inte en del av eliten, äger inga bolag eller företag kopplade till en geografisk plats och har inte två döda föräldrars gravar i Stockholm. Känns inte mer än rimligt att hon flyttar till hans land då? Är man inte villig att göra det på något håll, då får man ju inse att det troligen inte kommer att bli något seriöst.

            Det här!! Speciellt eftersom att hennes inkomst inte är bunden till någon specifik plats. Osäkert om Paow ens skattar i Sverige? Om Alexander befinner sig 6 månader i Sverige ska han skatta i Sverige. Hur ska det ens gå till? Ska han skatta i båda länderna?

              Det finns regler för var skatt ska tas ut, målet är att man inte ska dubbelbeskattas. Sverige och Danmark är det många som åker mellan så finns väl fungerande regler. Dvs inget de behöver beakta annat än att Sverige kanske har högre skatt. Men det lär han ju ha råd med å andra sidan.

            Problemet är ju att de inte vill bo på samma ställe. Vem som dissar vems boende mest spelar ju ingen roll eftersom problemet är just det – att ingen av dom vill flytta till den andra.

            Du använder alltså de döda föräldrarnas gravar som argument? För övrigt är ju inte Sverige Danmark på motsatta sidor av jordklotet så det är ju inte helt omöjligt att göra en visit då och då. Speciellt om man har pengar.

              Och om man har levande föräldrar man vill bo nära då? Det där med döda föräldrar är ju bara ett sätt att få henne att se kall ut. Man fattar ju att folk ogillar paow men kom igen liksom.

                Känns ju viktigare att vara nära föräldrar som lever än är döda! Väldigt märkligt argument (kan tillägga att min pappa är död men jag spenderar hellre mer tid med min mamma än en grav, även om han finns med mig dagligen i tankarna)

                  Paulina har knappt ens träffat sina föräldrar på något år och har inte ens en nära relation till dem, förutom när livet krisar.

      Haha så man kan alltså endast flytta ihop om man kommer från samma stad eller om mannen ger upp motsvarande? ?

      Han gillade uppenbarligen Paow, får känslan av att det är hans vänskapskretsar som gjort sitt bästa för att skilja dem åt genom att avsiktligen utesluta henne på fjantiga grunder. Är det så är det ju riktigt fegt av honom att inte stå för sin kärlek. Han är inte direkt i en position där han är beroende av andras godkännande.

      Är det INTE så så ??‍♀️ Människor gör slut för alla möjliga anledningar, avstånd är en av dem. Men fortfarande riktigt dåligt att ringa från ett bröllop för att avsluta en lång relation… Han verkar inte vara någon kille med klass direkt.

        Obs är inte samma Maria som ovan.

    Trodde han var the one för henne, och hon för honom. Sad!

      Jag såg små halvdanska mini-Paows framför mig ?

        Tack och lov gick relationen inte så långt, så ett happy face hade passat bättre där.

          Ja. Fast det blir roligare när man lägger ner sin själ i vad Paow gör med sitt liv.

      Verkligen! Jag är uppriktigt ledsen, jag tyckte de verkade bra för varandra!

      Finns ingen ”the one” till en prostituerad.

        I originalmanuset till Pretty Woman var kvinnan svart, men det ansågs ”för progressivt” av Hollywood.

      Tror hon är mer ledsen för att ha förlorat chansen till ett liv i lyx

        Fast hade det varit prio så hade hon nog sagt att hon älskar Danmark.

          Jag tror inte hon är smart nog för det, besitter impulskontroll nog för det eller har normalt konsekvenstänk.

            Nånstans är det väl ändå rätt befriande att hon skiter i strategi och går på känsla? Med alla de där tatueringarna kan man inte heller bara spela att man är en del av sociteten… Tror hon var utdömd av överklassen från början och vägrade acceptera den snäva mallen.

            Hur mycket pengar har Zobel eg? Fått för mig att det inte är några enorma summor? Läste nånstans 20 miljoner danska?

              Det är mycket mer än så. När de fyra barnen sålde en fastighet som ägdes av deras bortgångne pappa, då fick de 25 miljoner DKK vardera (ca 35 mio SEK). Detta var dock pengar utöver resterande arv och bolag.

              De ärvde 103 miljoner danska. Utöver det fastigheter och bundna tillgångar. Sedan är Alexander själv framgångsrik och tjänar ordentligt med pengar.

    Åh jag har brytt mig orimligt mycket om denna relation. Är faktiskt ledsen nu när den verkar vara över. Dom var så söta ihop, som två små tomtar i sina fleecemössor.

      hahahah jag spottade ut mig kaffe när jag läste detta

    Blir löjligt förtjust av smaskigt skvaller!!! En raritet. Hoppas detta bara är början!!

      En raritet? Va? Halva nyhetsvärlden tas väl upp av folks failade relationer? Amber Heard och Johnny Depp hade tom livesändning av sin.

        Då är våra definitioner av smaskigt skaller olika. Jag tycker Paows och Zobels relation har varit one of a kind. Följt dem slaviskt sen de började dejta pga framstått som någon sorts nutida dunkel disneysaga.

          Håller med! Dom verkade passa för varandra i ett alternativt universum, där en miljardär kan plocka upp en Only fans-influencer från gatan och göra henne till sin drottning. Som i sagorna, eller Pretty Woman. Inte för att jämföra Paow med en prostituerad.

            Lite som vår prins och Sofia?

              Nej, inte alls. För Sofia låtsas ju som att hon aldrig var med i paradise hotel och aldrig ”umgicks” med rika män i new york. Hon fick en hel välgörenhetsstiftelse av hovet för att lösa ”problemet”. Paow döljer inget.

              Haha förstår din kommentar. Men åtminstone försöker Sofia passa in i eliten och har inte en historia med Onlyfans, gaddat from topp till tå, totalopererat osv.

    Hon har ju sagt att han var den rätta, tankar på barn osv. Jag blir fan sekundärförkrossad

    Tror inte han krävde att hon skulle ge upp allt.
    Skulle vara intressant att höra hans version.

      Nej och det handlar kanske inte heller om att ”hon hatar Danmark”. Även om det inte skulle va en rolig grej om ens partner inte avskydde ens hemland…

      Hans version är väl att han var otrogen. Vet inte om det är mycket smakligare.

        Det vet vi verkligen inget om ännu

          Vänta bara..

    Det kan vara känsligt det där när ens partner talar illa om landet som man kommer ifrån. Och vägrar att åka dit. Vad har man för framtid ihop då liksom.

      Eller hur. Tänkte det så fort hon började skriva arga inlägg om hela landet Danmark, detta kommer aldrig hålla.

        Danskar som inte ens är lättstötta. Hon måste ha brett på rejält för att de ska reagera så. Såå synd!! Gillade dem ihop!

          Tänk om individen som diskuteras råkar vara världens mest lättstötta person?

            Verkar ju inte bättre om han gjorde slut på grund av det.

          Häromdagen var det någon här(med dansk svärfar?)som skrev att danskar är det mest lättkränkta folket…?

            Jaså? Vad intressant. Min erfarenhet är att det är bra mycket högre i tak i Danmark. Läste just en sådan diskussion på quora också, de flesta verkade överens att danskar låter olikheter och klavertramp vara i en längre utsträckning?

              Lättkränkta som i när man kritiserar Danmark.

                Därav min kommentar att hon måste ha brett på med danskhatet mer än vi hört.

                  Haha blir du kränkt av att danskar är lättkränkta? The circle of kränkt.

                    Jag är dock inte kränkt av att danskar kallas kränkta? En kedja är aldrig starkare än dess svagaste länk.

                  Men vad vet du om det? Det gänget hon hängde med kanske var lättkränkta? Dömde henne för sitt utseende? Danskar brukar inte gilla brudar som opererar sig drastiskt vad jag märkt under åren.

                  Tycker generellt att de med mer ”status” oftast inte tål något alls. För dom är så djupt upp i sig själva så jag blir inte direkt förvånad om det är vad som skett. Vad jag förstod så var det sånt gäng hon hade runt sig mer eller mindre.

            Haha jag är dansk och har bott i Köpenhamn i nästan hela mitt liv. Håller inte alls med ? Danskar är verkligen inte lättstötta, tycker de flesta är ganska obrydda om andra. Däremot är vi/de väldigt raka (likt tyskarna), det finns inte det där filtret som man känner igen från Sverige, vilket Paulina kanske uppfattar som att folk är dryga mot henne?

              Oj, inte alls min erfarenhet efter att ha bott där. Upplevde danskarna som fruktansvärt lättkränkta. Till och med jag som konflikträdd svensk reagerade på hur lätt de tog åt sig.

              Fast de är mycket mer patriotiska än vad vi svenskar är så att de skulle ta illa upp av en sån sak känns ganska sannolikt.

              Har med bott i Köpenhamn. Tycker det är den mest lättkränkta staden och blev också provocerad av deras skryt. Bästa magen. Lyckligaste folket. Finaste huset. Aldrig stött på ett folkslag som är så insnöade på hur fantastisk sin stad är och minsta ifrågasättande så va man liksom dum i huvudet. Så kan verkligen förstå att Paow haft det tufft. Det va dessutom omöjligt att få danska vänner på ett sätt jag inte upplevt när jag bott i Berlin eller New York. Det va svenskar som lärde känna svenskar i Danmark. Så hygge i all ära, en otroligt krånglig kultur att komma in i.

                Måste le lite för så uppfattar jag Stockholmare. Att de lever i en chimär som hela tiden måste uppehållas och kritiker kan fara tillbaka till bonnhålan de kom från.

                  Vad är det för ”chimär” du pratar om?

                Har Köpenhamn bästa magen? Haha vad menar de då?

                  Maten skulle det kanske stå?? Gissar jag iaf.

                    Haha precis maten!:)

          Haha, angående Danmarks suveränitet och fabulöshet i allt är de mer än lättstötta – INTE säg något som är i närheten av diss av något danskt till en dansk!

        Ja, man ska inte anta saker och ta sida men med tanke på det man sett av Paow så låt mig dela med mig av några tankar:

        Jag tycker inte det är konstigt att hon inte blev bjuden på bröllopet. Det är en av de största dagarna i sitt liv och man har all rätt att enbart ha människor där som man vill dela sin kärlek med. Jag har svårt att se att Paow öht är en lätt person, hon har nog varit oerhört negativ och ingen av Alex kompisar verkar ha gillat henne? Viket förmodligen inte är konstigt då hon verkar ha varit lättstött och snackat skit om hela Danmark (aka även de flesta av Alex kompisar? Inte hört hon prata positivt om dem, har bara umgåtts med Alex). Varför skulle man vilja ha sin kompis trashiga tjej som beter sig dåligt på ens bröllop? Dessutom skulle det inte förvåna mig om Paow varit kontrollerande och Alex kompisar märkt av hur han förändrats med henne? Gjort förfulande operationer i fattiga Turkiet trots noll behov. Med tanke på hennes hat mot Danmark (och hans vänner?) har hon förmodligen begränsat honom i vad han ”får” och ”kan” göra. Isolerat honom från vännerna. De kanske tagit ett ordentligt snack med honom nu?

          Hat mot Danmark? Nu får du väl ändå ge dig

            Fast hon sa ju rent ut att hon hatar Danmark?

              Om man tar det så ordagrant så är man väldigt känslig

              Hon sa även att hon mer eller mindre hatar alla i Danmark, att de kränker henne och att hon tycker alla har översittarattityd. Inte undra på att några av hans vänner kan ha känt sig träffade.

          Okej så nu var det också Paow som förstörde honom med operationer. Stackars man som blir tvingad till nya tänder! Snälla.

          Nu spekulerar jag men tror att det finns en ytterligare förklaring till att hon inte blev bjuden på bröllopet. Sindlev är en judisk familj och tittar man på bilder från bröllopet så håller de på sina traditioner. Paow har öppet berättat om att hon röstat på SD. Hon har även haft en relation med en högt uppsatt person i SD.

            Var får du det ifrån? Bruden är judinna däremot.

            Jag röstar på sd och har alltid gjort, kan jag inte ha judiska eller vänner överhuvudtaget som kommer från helt andra delar av världen? Herregud! Vafan spelar det för roll?

            Sd är ju Israelvänliga i hela Palestinafrågan?

      Att hon gav upp allt, kanske. Men när man väl flyttat börjar det riktiga arbetet. Jag har flyttat till nya länder många gånger och det tar mer än tre månader att hitta kompisar som man genuint tycker om och vill bli kompis med. Min pojkväns kompisars flickvänner var trevliga men inga jag vill ha som mina bästa kompisar, så jag gav mig ut på jakt för att träffa mitt eget nätverk. Det tog lång tid, och först nu ca 10 månader efter att jag flyttat känner jag att jag är hemma i staden eftersom att jag har ”mina egna” vänner. Bortskämt av Paow att tro att vänner skulle trilla ner i knäet på henne samma dag hon satte foten i Danmark.

        Det är dock så hon är van att få vänner… sen hon va typ 18 har ju folk dragits till henne för hon haft någon märklig dragningskraft i Sverige och runt Stureplan. Inte att förglömma så började både Daniel Paris och Ellen Bergström som hennes tag along’s, innan de gick vidare och skaffade sig eget kändisskap.

        Men, hon har absolut noll fame i Danmark, så klart det blir svårt för henne att skaffa nya vänner eftersom hon då behöver anstränga sig med sin personlighet och välvilja, vilket jag tror hon.. saknar.

        Tror inte ens hon har så mycket personlighet, om man ska utgå från hennes sociala medier. Mest utseendefixering och ”oj jag har varit borta en vecka, är så bakis” typ.

    Poppar popcorn! Men undrar fortfarande varför hon inte blev bjuden på bröllopet. Känns inte som om den där snackar skit om Danmark versionen är hela sanningen. Bruden är inte dansk så hon bör inte tagit så illa upp? Alexander bästa kompis bör verkligen ha haft ett horn i sidan på Paow.

      Att hon snart är 30 år.

      Det kanske var den första stora socitetsfesten som ägde rum sedan dom blev ihop och då blev det skarpt läge för Alexander Z om han skulle introducera Paow inför hela societeten som seriös flickvän eller inte. Ta den fighten. Och han bangade. Det är väl en sak att hänga ihop i Tulum, Miami och på festival, en annan att stå i frack och kallprata med öfverklassen med Paow vid sin sida.

        Exakt så tror jag att det är. Kommer från helt olika världar och när det väl gällde så var inte Alexander beredd att kämpa för henne. Dessutom inte då när hon skrivit skit om danskar

        Kanske. Jag hade inte velat ha Paow med på den festen. Se Emili Sindlevs outfit från Cannes – klänningar från Louis Vuitton och Chanel och hade med egen stylist på resan. Paow skulle väl haft på sig sin bucket har och Prada-skor om hon var bjuden. Stått och vapat i ett hörn

          Haha!

          Hade ju piffat upp festen!

          Haha, kollade hennes insta och fick fram nån genomskinlig kreation i fjädrar och nät som såg exakt ut som nåt så knasigt som paow skulle kunna ha på sig

        Tror du slagit huvudet på spiken här. Vännerna och familjen har nog egentligen aldrig trott att Paow skulle bli mer än ett tidsfördriv och accepterade väl det även om de inte nödvändigtvis själva ville umgås med henne.
        Men när det skulle till storbröllop med resten av societeten och fullt med kameror etc sa de väl ifrån för hon tråkigt nog inte passar in in mallen för vilka som anses acceptabla på den sortens tillställning (ärligt talat hade nog även medelsvensson haft åsikter om hennes vara eller icke vara på ett bröllop), och Alexander var inte beredd att ge upp sin plats i finsalongerna för hennes skull.

        Egentligen har han nog aldrig varit beredd att offra vänner, familj och sin sociala ställning för henne men det kanske var först vid skarpt läge som han insåg att hans närmaste inte ser Paow som frumaterial, även om kanske han i sin förälskelse gjort i alla fall till en början.

        Väldigt tråkigt för henne oavsett, då hon blivit lämnad av någon hon såg en framtid med.

      Följde det bröllopet slaviskt på Instagram och man kan väl säga att Paow kanske inte riktigt passade in ? Milt uttryckt

        Från vilka konton?

          Emili Sindlev, brudgummens syster.

            Kollade hennes sparade stories nu:

            jag håller med att det inte såg ut som hennes typ av umgänge

            Oj shit.

            Fast hennes klänning var ju pinsam, visade hela nederdelen av kroppen? Varför gå i princip runt i enbart trosor på ett fint bröllop

              Såg nu att det var festen kvällen före. Men ändå wierd klänning

                Alltså klänningen på bröllopsdagen var inte mycket bättre. Hela överdelen var ju genomskinlig? Såg så awkward ut att posera bredvid mamman när brösten liksom tog över…

            *kusin

        Berätta mer!

          Alla var inlindade i danska flaggor.

        Wow.. asså skulle hellre umgås med Paow än de , alla dagar i veckan! Fjäderklänningen har Latto – Big energy som låt på sin story. Leker bad bitch , Men kanske dissar Paow?

        Tror att Paow ha romer personlighet än folk klarar av i Sverige. Avundsjuka faktiskt, även om man är rikare än henne osv osv osv

      Paow passade väl inte in i umgängetsekten, oavsett av anledning.

      Hon verkar ju ha varit ett as? Förmodligen förändrat Alex till det sämre med tanke på hennes hat mot Danmark och hans kompisar. Isolerat honom och han har kanske fått begränsa sitt umgänge med sina vänner kraftigt för att hon inte tyckt om dem och krävt så mycket. Rimligt att inte bjuda en sådan trashig person på sitt bröllop då tycker jag.

        Nu antar du en hel del.

          Ja, det gör jag. Men tycker det känns rimligt. Hon har enbart uttryckt hat mot Danmark och allt som har med livet just där att göra, dvs Alex liv. Hon fick honom att göra sjuka operationer och liknande, jag ANTAR att hans nära och kära blev förvånade över denna Alex som opererar in sockerbitar i munnen, försörjer en tatuerad utvikstjej, reser med henne och köper dyra grejer till henne, umgås mindre med vänner pga en flickvän som känner sig ”utanför” och kränkt av Danmark och förmodligen därför kräver hans närvaro med henne hela tiden. Troligen totalt opepp på att öht umgås med vissa av hans vänner eller anpassa sig; bara gå med på det om det är nån cool festival i ett annat land.

            Men varför utgår du från att han var helt handfallen när det kommer till att avgöra om han vill göra operationer? Är han mentalt efterbliven eller vad? Varför skulle han inte kunna avgöra det själv?

            Opererade han sig, försörjde henne reste med henne, köpte dyra grejer till henne, mot sin egen vilja? Han är väl en vuxen människa som kan ta egna beslut och detta var uppenbarligen de beslut han tog.

              Ja, och så kan det bli när man är kär. Man kan bli blind och inte se hur dåligt det påverkar en, då är det tur om till exempel kompisar kan försöka få tillbaka en till verkligheten om det går för långt.

                Jag har aldrig blivit så kär att jag filar ner mina tänder mot min vilja. Är det vad kärlek är så är jag glad att jag aldrig har upplevt det.

                  Skratta rakt ut ! Kvällens bästa

                Men wow! Det låter som att han är 4 år och inte hade något val… Snälla, lägg ansvaret där det ligger!

            Äh män ska betala för sin dejt. Men det finns säkert som du säger andra problem med hur kompatibla de är/var.

            Du är inte klok. Dina kommentarer osar hat saknar proportioner.

            Så haaaaat är att prata om hur man mår i ett land/hur man blir behandlad osv? Det var nytt för mig!

              Har är ju starkt ogillande? Varför skulle inte det kunna appliceras här?

        Gällande bröllopet, självklart kunde hon inte få bli inbjuden när hela hon serMan använder inte ord som ”As” om Paow, ingen ska kallas sådana ohyfsade uttryck, endast låg eller ingen utbildning alls, dvs ”trash” använder denna vokabulär. Paow gav upp sitt liv i Sverige för en kille i Danmark, vad har han ”gett upp”? Ingenting!!
        Alltid är det kvinnan som ska få ge upp sitt liv o flytta till mannen, båda bör skaffa en gemensam bostad om detta ska lyckas, det var det största felet båda gjorde.
        Paow hade fått mer respekt om hon pluggat till ett riktigt jobb, sökt jobb i Danmark o fått ett heltidsjobb, då hade hon fått respekt med sig.
        ut som en enda tatuerad levande orm. Passar definitivt inte in bland socitetsfolk, se bilderna på tärnorna, INGEN HADE minsta tatuering. Hon ser hemsk ut i alla dessa tatueringar, att tatuera hela halsen runt om? Ser det klokt ut? De danska killarna tänder inte på tatuerade kvinnor, det är helt ute nu. Likadant i Sverige, helt ute med tatueringar, killar vill ha ”rena” hudar på tjejer att titta på, men som i Paows fall, man ser inte ens ren hud någonstans utan stora blaffiga nerkladdade fula tryck på hela kroppen. Snart börjar väl paow att tatuera sönder sitt ansikte också, jobb kommer hon aldrig att få med sina stora blaffiga tatueringar.

        Hade hon varit en smart tjej, skaffat barn med Alexander, lärt sig danska, börjat ta bort sina tatueringar, o fått ett barn, då hade hon insett att världen är ingenting värd om man inte skaffar ett kärleksbarn, det ville hon inte ge Alex trots att han har 2 bortgångna föräldrar, o är i den åldern man skaffar barn. Barnet o Paow o Alexander hade fått ett liv att leva som många bara kan drömma om!!

        Det enda negativa med Danmark är att de gar ett grötigt knepigt språk, så jag pratar alltid engelska i butiker, rest. osv, o personalen blir kränkta o skitsura när man ställer frågor på engelska, blir otrevliga o bara lämnar en o tar nästa kund, händer varenda gång!!

      Men är de inte av judisk härkomst? Och Paow har ju varit väldigt öppen SD-are. Det är väl ändå en oerhört legitim anledning till att inte bli bjuden på bröllopet.

        Fast var det inte ett bra tag sedan Paow gastade om att hon gillar SD? Har lite svårt att tro att de skulle ha koll på hennes politiska ståndpunkter och utifrån det inte vilja bjuda henne. Men visst allt är möjligt.

          Är ju mycket mer än så hon har sagt, än att hon just är SD-are. Såg att partner var mörkhyad, tex. Summa kardemumma kan ju hennes politiska åsikter helt enkelt vara för mycket fel (ihop med annat).

          Senast idag

        kan ju säga dig direkt att sd, faktiskt, gör mer för judarna i sverige än något annat parti. inget annat parti är på vår sida (möjligtvis att ebba fått upp ögonen).

        och? Jag röstar på SD och jag har vänner från alla världens hörn. Vem fan sorterar ut folk efter vilket parti man röstar på? friskt

          Vem sorterar ut folk efter hudfärg? Svar: SD ?

        SD är sionister, det är ju anledningen till att utbrytarna ur SD skapat Afs, I viss mån. Jag tror absolut inte att det är problemet med Paows uteblivna inbjudan. . Vänstern i Danmark är ju mer radikalt anti-immigration än SD, så våra markörer blir missvisande där.

        Fast SD är det mest judevänliga partiet av samtliga 8 riksdagspartier?

    Han som gjorde både kattögon och nya tänder och inbyggda muskler på hennes rabatter i Turkiet.

      Ja och då var dom bara ihop i 1,5 år. Undra hur mycket han hade hunnit göra på 5 år?!

      Det är väl ändå inte hennes fel? Han är vuxen och kan ta egna beslut.

        Undrar också varför folk antar att det är Paows fel?

          Dras man till tjejer som paow så är man nog inte mycket bättre själv. Kaka söker maka.

        Va? Var har jag skrivit att det är hennes fel? Menar snarare att han i vart fall fick rabatt haha. Jag är ett team paow i detta.

    Men att hyra ut sin lägenhet är väl inte att ge upp den?? Har också hyrt ut min lägenhet för att bo sambo. ?? Knappast ovanligt

      Haha nej hon får tillbaka den om 3 månader när hon sagt upp kontraktet med andrahandshyresgästerna. Hon har lagt ned sitt Onlyfans konto och testat att bo i Danmark i några månader. Hur länge bodde hon där? Tre månader?

    Några roliga take-aways från intervjun var det iaf, bl.a att Danmark är det värsta landet på jorden typ… Sen att hon menade att han kanske ångrar sig när han nyktrar till, då känns det kanske inte direkt som att det var en vuxen relation där ändå..
    Mognadsmässigt känns det som allt släpar efter iaf

      Haha ja ”nyktrar till” känns sjukt random att uttrycka sig om. Hon gräver nog sin grav lite med att uttala sig i Aftonbladet om han nu skulle nyktra till och ångra sig.

      Ja, min man är från syrien. Kanske mer rätt om jag skulle säga att jag aldrig kommer bo där för hans skull, hehe.

    Paow fyller 29 i år. Vad tror ni att hon kommer att göra om tio år?

      Vara med i Celebrity Rehab.

        Sant det.

      Fylla 39.

        Tror inte hon blir 39 om hon fortsätter leva som hon gör.

      Ha en civilingenjörsexamen och ta nobelpriset i fysik

        Man tar inte Nobelpriset….

        Tack för mig och god natt.

    Jag förstår inte skillnaden.. hon vill inte bo i Danmark eller ge det en chans, varför är det en större grej att han inte vill bo i Sverige eller ge det en chans? Är hennes känslor mer okej/berättigade än hans? Kan de inte bara flytta till Ibiza eller något annat härligt ställe? ?

      Hon gav ju det en chans? I övrigt håller jag med dig, de behöver ju inte välja varken Sverige eller Danmark.

        Jaha, det har jag helt missat i så fall ?

    Tycker Alexander känns lite som Carolina Gynnings kille. Kommer från överklass och är lite hippie… Carolina verkar ju kunna röra sig i många olika klasser och passa in. Paow har inte det.

      Carolina har en karisma och en mer världsvan aura än Paow som ofta framstår som en trulig tonåring.

      Jag tittar enkom på Gynnings kanal för hennes kille. Han är kul och charmig.

      Carolina gynning kommer ju också från en annorlunda bakgrund än Paow kulturellt. Plus att Gynning är en mer eller mindre erkänd konstnär, har eget smyckesmärke och podcasts etc. Hon har ju förvaltat sitt kändiskap. Även om det började i Big Brother huset eller vad det nu var . Plus karisma och självsäkerhet.

      Paow verkar ju ha fastnat i ett PH fack där hon pysslar med Only fans, rabatterade plastikoperationer och lite oklara levnadsförhållanden.

        Carolina var ”konstnär” innan hon var med i BB.

      Gynning är uppväxt i Falsterbo med en mamma som är erkänd skulptör. Det går knappast att jämföra med Paow.

      Hon är själv från en konstnärsfamilj som bor i Falsterbo/Cannes så hon är nog född rätt.

    Kusin. Brudgummen son till Pandora- miljardären.
    Enda personen med synliga tatueringar var stylisten, så tror nog inte Paow riktigt platsar i detta gäng.

      Min kommentar var till Anonym 21:15. Oklart varför den hamnade här nere ?‍♀️

      Jag tror faktiskt det var Paows personlighet till syvende och sist. De är ju inte kungligheter.

        Hundra procent håller med

    Lika barn leka bäst & en ”katt bland hermelinerna” fick en ny innebörd.
    Naa, Paow är väl inte världsbäst på att bete sig i dom fina salongerna. Heller.

    Någon har kommenterat på hans Instagram att han träffat någon annan dessutom.. men vem vet

      Vad är hans insta?

    Tråkigt för henne. Om man bortser från det känslomässiga så måste det vara väldigt jobbigt att leva lyxliv med en ”drömprins” för att sedan slitas ifrån det och ramla tillbaka in i medelklassen och prestera för pengar. Alltså, omställningen måste vara ganska tuff.

    Men ja, jag har också tänkt att deras relation är dödsdömd. Framförallt för att han är societet, och hon inte är det och societetstillhörighet kommer med grymt mycket sociala koder, prestation med mera. Synd bara, jag tyckte det var något väldigt fint i hennes trasiga bakgrund som mötte hans trasiga bakgrund och att de kunde stötta varandra i det, trots totalt olika klasstillhörigheter. Trist.

      Värsta Titanic sagan ju

    Alexander verkar vara trygg i sig själv och en fin person. Sen leker lika barn bäst, o att föra sig i de fina salongerna bland förmögna rikemansbarn är inget man gör bara sådär. Sånt skolas in, om man nu får den chansen vill säga. Lr rättare sagt – TAR chansen när man får den.
    Allt har sin tid.

      200 fler gilla på bilder med paow, än utan. På insta. Kanske inte hade den effekten han trodde

    Hon borde se det som att han gjorde henne en tjänst vem vill umgås med folk som inte kan acceptera en för hur man är och bli dömd efter utseende och en kille som inte stöttar en

      Verkligen!

    Ändå lite sjukt att hon lägger ut uppbrottet offentligt på hans födelsedag.

      Pay back för att hon blev droppad över telefon?

    Jahapp.

    Han har bara varit otrogen enligt henne. Så det säger absolut ingenting! Och även om han har varit det så verkar hon inte bry sig speciellt. Hon säger ju i en av intervjuerna att hon knappt ens är ledsen för detta. Så hur äkta var ens hennes känslor??? Sånt trams. 2 småbarn som har gjort slut. Eftersom de själva inte verkar bry sig behöver inte vi heller bry oss mer. ??

      Tror nog hon är ledsen! Hon vill inte visa det för honom bara. Vilket jag fullt förstår med tanke på hur han lämnade henne.

    Fy vad ledsamt för Paulina. Men jag kände på mig att det skulle sluta såhär. Sättet hon pratade om danskar är respektlöst. Det går inte generalisera så. Hon måste lära sig att vissa saker håller man privat. Särkilt om hon ska accepteras i hans kretsar.

    Jag tycker synd om henne för det måste göra så otroligt ont att bli lämnad av en man älskar och som gav henne denna drömtillvaro.

    Jag tror att hon gärna vill visa sig obrydd utåt som ett försvar. Hoppas inte hon hoppar på Onlyfans utan jobbar mer på att sitt personliga välbefinnande och egenvärde.

    Jag tror de är för olika och nu när nyförälskelsen lagt sig så finns det ingen grund att bygga vidare på.

      Bra inlägg!

      Onlyfans känns som en form av prostitution tycker jag. Man säljer sin sexualiserade kropp omän i visuell form.

    Och han som skaffade matchande hästtänder och ett ögonbrynslyft enligt önskemål från flickvännen. Är det det nya ”tatuera partnerns namn” ? Vad gör han nu när det är över? Slipar ner tänderna? Syr ner ögonbrynen?

      Det undrar jag med! Det nya, märkliga utseendet lär ju för evigt förknippa honom med Paow.

      Varför tror u att det lite efter hennes önskemål?

    Hmm finns en väldigt intressant diskussion i kommentarerna på zobels senaste bild.
    En person med ett användarnamn snarlikt vår kära Paows på insta har börjat bråka med någon oskyldig tjej som kommenterat på svenska.
    Personen med användarnamn likt kattpaow både argumenterar likt, skriver likt, använder liknande ord som Paow och tar orimligt illa vid sig för att vara ett helt vanligt ”fan”.. ?

    Mycket intressant ?

      Äsch, det är väl någon av Paulinas yngre fans som ska försvara med näbbar och klor. Hon är ju bara pinsam och barnslig. Kan inte föra en vettig diskussion.

    Tråkigt. Svinigt gjort av honom.

    Ingen som minns att Paulina gjorde inprincip samma sak när hon träffa Alexander? Dvs gjorde slut med Mattias över telefon för hon hade träffat något ny? ?

      Don’t pretend it’s such a mystery
      Think about the place where you first met me

      Som den vise Taylor Swift en gång sade.

    Hon Exonphspoiler skrev att hon pratade med Paow och att Alexander hade träffat någon annan?

    Trist för Paow men hon är snart uppe i sadeln igen

      Japp, hon var tydligen uppe i sadeln redan igår kväll igen.
      Tänk om man vore som Paow ändå, kunna glömma o gå vidare på bara nån timma. En ovanlig gåva hon blev född med, men måste vara otroligt välbehövlig när man blir dumpad.

        Tror du verkligen hm bara gömmer så fort?! Eller är det bara hennes sätt att få bekräftelse och försöka glömma. Alla har vi våra sätt, hennes är nog mest tragiskt och förstör för henne. Om nu killen skulle ångra sig så känns det kanske inte troligt att han inte skulle tycka det var ett problem om hon genast legat med någon annan

    Att människorna runt Alexander i Danmark var taskiga mot Paulina tror jag till största del handlar om en klassfråga. Alex o hans familj o vänner tillhör de rikaste i Danmark – överklassen. Paulina är i deras ögon snudd på WT i deras ögon – tatueringar, influencer, OF, ingen utbildning eller jobb, plastikoperationer. Hon var i deras ögon inte ”fin nog” o dög inte åt Alex i deras ögon. Så att de frös ut henne gjorde de säkert med förhoppning om att det skulle ta slut o att Alex då inte stod upp för henne är fegt av honom o kostade honom kärleken. Om Alex familj o vänner accepterat hans val av partner o varit snälla mot Paulina så hade hon ju bott kvar där o inte skrivit ngn ”skit” vare sig om dem eller landet. Så nu har Alex överklassfamilj o överklassvänner vunnit o fått bort Paulina från sina ”fina” liv. J-a skitstövlar! Paulina – skit i dem – du duger o förtjänar både kärlek, respekt o bra behandling

    Jahap…då va hon ändå inte hans ”slut destination” eller???

    När jag ser Alex tänker jag bara Spencer Pratt…

    Intressant att läsa kommentarsfältet här, jag minns när Alexander hade fixat tänderna och ögonbrynen så var var 99% så ledsna över det och skyllde lite på Paow… nu är det plötsligt helt på hans ansvar ?

    Alltså i de flesta distansförhållande där man till slut flyttar ihop, så flyttar ju den som har de lättast att flytta… de är ju liksom så de går till ?.

    Alla kan inte / har inte möjlighet att bara ge upp allt och dra. Och de var säkert Paulina medveten om innan de flyttade ihop, tänker jag iallafall?

    Sen som en ovan skriver… Paulina var ju inte så extremt schysst mot Mattias heller när hon träffade Alex.

    Så jag förstår egentligen inte varför allt ska handla om att det bara är hon de är synd om .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.