Dags igen…

Wiiihooooo, jag skiter totalt i om jag förstör ditt levebröd, så länge jag kan filma miiiiitt!!!

Ungefär så tänker jag att resonemangen låter….
Om det nu pågår något som helst konsekvenstänk vill säga. ??‍♀️??‍♀️

Tack för tips! 

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inte hon igen..

      Sen de där super cringe texter:

      – Finns här för dig i PM, alltid!
      – Tro på dig själv för ingen annan kommer att göra det (medan hon lyssnar på något i bilen och gråter över hur ”bra” hon är)
      – Till dig som behöver kärlek!!! Finns här alltid för dig!
      – Jag har verkligen gått från ingenting till att bygga mitt imperium! (vilket imperium? det där man måste ljuga om att titta på boenden i en prisklass långt ifrån vad man har råd med? Det där man hemma i Sverige bor i en liten lägenhet i en förort men utomlands ska låtsas vara rik? ?)

        Syftar det sista stycket på Antonia? Jag trodde hon hade BRA med pengar och bor på ngn flashig/dyr adress (följer henne inte men på det lilla jag sett så trodde jag då det)

          Men ett imperium? romerska riket som tog över stora delar av världen är ett imperium. Företag som McDonalds absolut imperium inom ramarna för vad man kan använda imperium som begrepp. Mandir?

            Ja. Så hon har varken imperium (vilket jag inte heller trodde/menade) eller mkt pengar? trodde garra hon bodde dyrt/råd att resa flott/dyra saker, kläder osv.

              Precis. Resor och dylikt tar hon på bolaget (hur hon ens vågar, då många av dem nog inte ens kan definieras som arbetsresa), så mycket pengar som hon vill ge sken av, finns inte. Troligtvis samma nivå som folk med samma följarantal som henne, dvs. bättre än någon anställd med 08-17 jobb, men inga hutlösa summor.

        Spot ooooon! Blir så irriterad på hennes falska fasad som så jävla rik. Snälla!

      Influencers är superegoister, tänker aldrig på någon annan än sig själv. ? Bönderna får börja skicka fakturor för olaga intrång och förstörda grödor.

    Tänk att vara 26 år gammal och inte ha utvecklat ett konsekvenstänk. Stackars alla bönder, måste kännas riktigt surt

      Konsekvenstänket är ju dock inte 100% färdigutvecklat på människor förrän vid 25-26 års ålder. Så hon ligger inte efter

        Man brukar säga 25 år för kvinnor väl?

          Forskare på Oxford har kommit fram till 25-30 år för kvinnor, hela 40 år för män

            40 för män? Nu driver du väl ändå?

          Rätt många utvecklar aldrig konsekvenstänk. Samtidigt kan alla utveckla detsamma. Det är en fråga om vilka du omger dig med och vilka miljöer du väljer att vara i.

          Vissa är mer efterblivna än andra…

      26? 😮 😮 😮 Uppriktigt förvånad nu, trodde hon var Zytomierskas ålder. Vad i hela???

      Hon beter sig som att hon är 12…

    Även om det nu var som någon ”försvarade” A. med att det var ett flygfält eller ett fält som inte används till grödor. Så vet ju inte gemeneman det. Dåraktigt i alla fall.

      Det där är ett fält med sådd gröda (troligtvis vete).

        Det är vall. Det blir förvisso inte förstört när en (1) springer några meter på det.
        MEN hon har ett gäng korkade och helt blåsta följare som kommer göra samma sak på andra fält. Och jisse så många det är som inte kan se skillnad på grödorna.

        det där är ett flygfält

          Så du tror alltså att en landningsbana inte kan omges med odlingsbara fält? Faktiskt ligger många mindre lågtrafikerade flygfält insprängda bland åkrar. Det som växer där hon springer är inte gräs om du trodde det.

            Jo fast nu var jag juh där när det här filmades ? tro mig, flera som springer runt på det där fältet varje dag

              Vad har det med något att göra att du var där och att fler trampar runt i grönskan?

                Fast alltså du förstår inte. Det är inte ett fält som används för något annat än att springa runt ?

                  Ett fällt att springa runt på? Ok vem går inträdet till?

                    Äsch hon är med någon serie i höst som förklarar allt lol

                  Vem äger fältet och hur vet du att det enda fältet används till är att springa runt?

                    För att det kommer ni se på tv i höst ?

    Hon inte bara ser totalt blåst ut hon ÄR verkligen 100% dum i huvudet.

      Tänk vad en persons beteende och personlighet kan dra ner ett ändå rätt fint yttre. Om man mött henne i en föreläsningssal på handels hade åtminstone inte jag tänkt att hon ser blåst ut.

        Nä du har rätt, det är hennes minspel och sätt som gör att jag uppfattar henne som totalt genomkorkad.

    Gud… är så oerhört trött på Antonija Mandir alltså. Vet inte vad det är men får panik

      Girig, bitter, oärlig, ocharmig etc. Hon bör inte ens få kalla sig influencer. Förstår inte hur andra som faktiskt har någon talang ens vill hänga med henne. Jag har försökt gilla henne, men det går verkligen inte. Känns som att de enda som tycker hon är någorlunda rolig (?) är 10-åringar. Hennes följarskara är verkligen bara sådana som (på riktigt) inte har utvecklat ett konsekvenstänk eller som är lika IQ-befriade.

    Vad vill du att vi ska göra åt saken?
    Tävla i vem som kan ge Antonija den mest kreativa sågningen?

    Vad är egentligen syftet med sådana här inlägg?

      Att visa hur influenser beter sig.
      Och att folk som har lite mer innanför pannbenet inte följer hennes idiotiska tilltag.

        Man vill alltså inte primärt att hon slutar?

      Att kasta kärringen på ett virtuellt bål ?

      Förstår du verkligen inte det eller ställer du frågan för att gnälla på Camilla? Syftet är att göra folk medvetna om att man inte ska trampa in på bönders åkrar. Det är glasklart. Stay in school, kids!

        Jag gnäller inte, jag vill bara veta vad jag ska göra med den här informationen.
        Vad jag vet så är alla läsare här och alla i den här bloggens målgrupp redan medvetna om att man inte ska förstöra bönders åkrar.

        Ja, hon trampar ner grödor. Vad ska jag/vi göra? Ska man gå till hennes kommentarsfält och berätta vad hon bör göra istället?
        Eller ska jag stanna här och kommentera hur värdelös, ful och obegåvad hon är?

          Försök du att skriva det till henne, hon kommer att radera din kommentar, blocka dig och eventuellt ”hänga ut” dig för sina små tioåriga följare. Det är problemet med människor som henne, som inte inser sina brister.

            Om man ville till förändring, och inte bara ha content till att skapa ett kommentarsfält fullt av skitsnack så är det minsta man kan göra att tagga influencern. I samma post också berätta vad som är respektlöst med att springa på åkrar så att andra i samma målgrupp som influencern ser det problematiska i det.

              Jag håller med dig om att det är det vuxna sättet att göra det på. Problemet med influensers och AM är inget undantag är att de beter sig som trotsiga tonåringar som håller på med sin frigörelse process. Det vuxna samtalet funkar inte.

              Har du nånsin provat att skicka en kommentar med konstruktiv kritik till en influncer? Du blir uthängd, blockad och dom skriker hat! Det är vad du får till svar.

                Jasså?
                Min uppfattning är att de bara helt och håller skiter i det. På sin höjd tar de och tar bort en kommentar

      Att belysa det problematiska i att publicera inlägg som normaliserar saker som man inte bör ägna sig åt eftersom de riskerar att förstöra saker – som bönders inkomstkälla här.
      DET är syftet med inlägg som detta, eller som att lyfta fram när influencers parkerar olagligt, filmar sin körning mm. Det blir en motpol mot det extrema normaliserandes som de ägna sig åt och som på intet vis är positiv.
      Därför finns det heller ingen poäng i att höra av sig till influencers privat – så som exempelvis Jelena Meacham önskade – har det publicerats och normaliserats offentligt, så ska det problematiseras öppet på samma vis.
      Det är i alla fall så jag resonerar och jobbar.

        Jag förstår ditt tänk och jag håller med om att det behövs belysas och problematiseras.
        Så som jag tänker är att man vill belysa det här till så många som möjligt, inte bara sina egna följare. För att belysa det till sina egna följare är bara att predika till de redan frälsta.
        Att bara posta det här tar ju bara och skapar kommentarer som ”Hon inte bara ser totalt blåst ut hon ÄR verkligen 100% dum i huvudet.”

        Man behöver inte höra av sig till influencern privat, snarare tvärtom, på det sättet når man ju inte ut direkt till influencerns målgrupp. Vilket man bland annat gör om man taggar influencerns instagramkonto i sitt inlägg.
        Ska man också jobba proaktivt så är inte en post där man bara kallar andra för respektlöst folk utan konsekvenstänk och inget mer en speciellt bra taktik. Varför ska man inte göra det här? Varför är det problematiskt och vad har det för konsekvenser? Mer än att andra tycker att jag är respektlös, omogen idiot utan konsekvenstänk (för varför ska man bry sig om vad andra tycker om en liksom).

        Förstår du hur jag tänker?

    Glöm för böveln inte alla barnbilder/gravida i rapsfälten ( min svägerska är jävligt duktig på det….suck)

      Såg nåt inlägg om det här på… Instagram kanske, häromdagen. Varför ska gravida fotografera sig halvnakna på udda ställen där man verkligen inte brukar gå omkring nästan naken och barfota, typ skogen eller en åker? Visa extra närhet till naturen? Himla märkligt ändå och personligen tycker jag såna där bilder hamnar i samma kategori som carpe diem-väggord, såna där babyposters som spaltar upp namn och mått på alla barnen. Som ”alla” skulle ha ett tag. Tycker att gravida kvinnor är jättevackra men de där bilderna där man står i underkläder med nån genomskinlig spetsmorgonrock på en åker… no no, vill inte se fler såna tack.

    Kör flunsorna fortfarande med rapsfältsbilder?
    Såå innovativt, verkligen!

    De så värda alla pengar de tjänar när de har förmågan att tänka så nytt.
    Otroligt imponerad!!

      Isabelldellermark körde sin gravfotografering på ett såg jag. Alla som gör det bär idiotförklaras direkt.

        Oj, gravfotografering?
        Låter allvarligt, men fortfarande inget man vill ha mitt i ett rapsfält.

          Haaaaaaaaaaaa ändå onödig kommentar haha eftersom prick alla som typ har en hjärna vet vad det betyder. Men aja, whatever floats ya little boatie matey

            Men va bra då. Kanske dags att skruva på din egen skalle. ?

              Det sitter la stadigt fast och fint

            Oj, chilla lite ?

    Äh, det är lugnt. Maten blir väl bara lite dyrare i slutändan.

      Är du ironisk? Priserna har redan ökat..Drabbar väl inte influencer med sina alla drömmiga och limited edition produkter. ?

        Vah har influensers specialpris på mat?

      Men bonden då? Hen för ju inte betalt för förstörd skörd!

    Plågsamt att se denna snutt….tillgjort och fånigt är endast förnamnet.

    Förundras alltid över hur folk reagerar över allt alla andra gör. Kan man inte tänka själv och ta eget ansvar. Finns de som rånar banken inte fasiken gör jag det för det. Men x gör ju då får väl jag också. Nej det funkar inte så. Kanske något man ska lära sina barn eller. Dessutom springer hon på gräset så det är så fall det hon normaliserar att man får springa på gräset hur mkt man vill. Ta reda på fakta innan du kastar skit och innan du tar ett beslut för om det är okej eller inte att springa där på gräset.

    Jag tycker hon är så töntig. Är det någon mer än hon själv och hennes kille som tycker hon är rolig?

    Vill hänga med. Vi hatade ju nyss Bianca Ingrosso här i ”bloggen” nu är det alltså den här Antonia vi ska hata? Vilken framgångsrik kvinna är det nästa vecka? Och undrar vad hon har gjort. Spottat tandkräm i havet? Nej det har vi ju redan hatat på. Kanske någon som inte drar ut en laddare hemma och slösar på el eller miljö eller någon som slänger en vattenflaska i en vanlig papperskorg på stan än gång. Åh dessa scoop, dessa hat. Alla dessa fula korkade dumma influencers som kör bil och fotograferar eller helt JÄVLA plötsligt dricker en annan juice än den de hade ett samarbete med för fyra månader sen. De är ju såååå lätta att hata!

      Hata? Varför hatar du?

        Det gör väl alla här? Spyr galla på alla de hatar? Det är ju det enda man läser om. Hur korkade. Dumma. Verklighetsfrånvända och störda alla influencers är. Jag tycker bloggen borde byta namn. Nytt förslag: blogghatet kanske en slogan? Låt oss hata offentliga kvinnor och trycka ner dom riktigt ordentligt. Kanske lite lång? Ska klura på en kortare!

          Kanske kan du starta en sådan blogg själv istället? Du verkar nämligen mest bekant med konceptet..

            Nej varför skulle jag du driver ju en sådan med 2 miljoner följare i månaden. Eller unika visningar eller vad det nu än är? Dessutom hatas det ju på allt här på en extrem hög och låg nivå. Så det känns som en dum grej att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.