Sysslar alla med små skojsiga konstprojekt på sociala medier?

Katrin Zytomierskans följare har tydligt delat in sig i två läger. Ett läger, där man garvar gott åt den serie inlägg som hon publicerat efter sitt första, där fotbollsspelaren Pique inte ville spela in en hälsning till Katrins son Ringo, och ett annat, där man håller på att krevera av skam å hennes och sonens vägnar.
Här kan du läsa mer det  

Jag vet inte vad jag hade gjort, men kanske är det bättre att bara löpa linan ut, när hon nu ändå verkar vara inne på slutrakan. Pee into the wind, liksom!!?

Ringo verkar dock ta det med en klackspark i alla fall. Han är kanske van vid sin mammas små utspel? ?

Vilken hörna ställer ni er in? 
JAG kanske också är ett konstprojekt?
THK är det definitivt i så fall.

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu blir Katrin kontaktad av spanska medier också haha så kul.

   Alltså..?

  Hon är bara patetisk.

  Anfall är bästa försvar verkar vara katrins plan om hon nu har en plan vill säga. För det kan även vara kombon av gammal fylla och abstinens efter benzo som gör henne mer lättkränkt än vanligt.

   Eller fylla i kombination med benzo. Mycket märkliga beteenden uppstår ofta då

  Tycker det är intressant ur mediadrevsynpunkt. Vad händer om man bara hugger tillbaka?

  Ångest, aggressioner och alkohol är ju väldigt sammanfogade. Hon har inte fattat det men kommer förstå förr eller senare. Det hon håller på med är inte hållbart i längden. Just nu ser det hela tragiskt ut i mina ögon. Förhoppningsvis landar hon väl. Lär sig massor på kuppen.

   Nåt annat som är jätteintressant är all publicitet hon får, också utanför Sverige, bara för att hon hoppat på nån som är superkändis.

    Jag tror inte denna publicitet är något hon vinner på. Hon var tydligen inbjuden på brilliant minds efterfest. Fel ställe att agera som hon gjorde. Antagligen blir hon aldrig inbjuden dit igen. Vem vill ha pinsamma gäster som skämmer ut sig själva.

   Vad menar du hon ska lära sig? Hon har varit likadan i alla år och man byter inte bara personlighet? Folk är lite roliga ändå som tror att alla är snälla och vettiga längst in..

   Hon är toxic och sprider det runt sig till andra som är mottagliga och ser henne som ”cool”.

  Tror hon är smart. Genom detta får hon det alla influencers lever på.

   Knappast smart. Men det finns alltid de som går igång på trash och som följer henne av den anledningen. Tycker mest synd om alla dem runt omkring henne med skämskudde stor som en dubbelsäng.

  Har hon fått cancer? Läste något på hennes story att hon ”mår dåligt men fått bra besked och att saker inte spridit sig” 🙁 ??? Hoppas inte

   Garanterat inte.

   Minns att hon en gång i tiden var helt säker på att hon aldrig kommer få det åtminstone, eftersom hon inte är en som går och oroar sig för det. Hon skulle aldrig få missfall heller eftersom hon inte skulle ta det så hårt. Nej jag vet inte hur den logiken funkade.

   Troligen är någon hon känner sjuk, typ en äldre släkting, farbror eller liknande. Och därför hon har hintat om att hon har det jobbigt just nu. Och har någon cancer är det den personen.
   Sorligt att hon försöker få uppmärksamhet genom att hinta så folk ska tro att hon är sjuk när det egentligen är någon annan som är sjuk.
   Att göra content på någon annans sjukdom. Det är riktigt lågt, även om man heter K Z

  Nu har hon gjort sitt insta privat. Åh jag som fick intrycket av att hon inte brydde sig ?..”jag har suttit och asgarvat åt era kommentarer hela morgonen..” Åh sen två inlägg till på det.

   Fast hon vill nog bara passa på att samla på sig fler följare genom att göra den privat.

  Varför ser jag aldrig dessa instagrambilder????

   Jag ser inte heller. Är kanske blockad. Vet inte. Aldrig kommenterat hennes inlägg ens.

  Finns tre aspekter: (1) Katrins företagsfilosifi är att all publicitet är bra publicitet och hon får sjukt mycket uppmärksamhet genom det här så även om det inte var ”planerat” så cashar hon in på konsekvenserna, (2) hon förlorar inget på det, de som gillar henne accepterar att hon ”är såhär.” Och (3) hade man själv gjort nåt så himla pinsamt finns det ju nästan inget att göra, pudla kommer inte göra saken bättre så det är väl bara försöka ”göra en rolig grej av det.”

  Trökigt att inläggen försvinner. Ingen som sitter på screenshots?

  Tycker lite synd om kända människor nu plötsligt, fatta vad hårdhudade de måste vara? Bara på svensk influencernivå finns t ex den här bloggen och är man pique kan man inte ens gå ut i sthlm långt hemifrån utan att nån okänd människa tycker att den äger en…

  Katrin är lite min pinsammaste person. Hennes desperation och osäkra jag lyser så väl igenom fasaden av sten. Självklart skulle hon aldrig ens erkänna för sig själv att hon egentligen är osäker, det vore ju nästan lika hemskt som att vara tjock för henne.

   Nä det är verkligen ett heltidsjobb för henne att hålla upp den där fasaden.

  Hua så pinsam hon är ?

  Nej, Ringo tar det inte med en klackspark. Jag är också uppvuxen med en narcissistmamma och det där är många års träning av att hålla sin förälder nöjd till varje pris. Man gör allt för att inte bli den som föräldern riktar sin vrede mot, för det kan vända snabbt.

   Ny försvarar jag inte Katrins oerhört märkliga agerande men du är ju ute och cyklar om du går runt och projicerar din egen bitterhet på barn vars mammor du inte gillar. Din erfarenhet är inte andras erfarenheter.

    Förstår dock Anonym 1´s poäng. Ringo har inget val än då han är i sin mammas klor och bara ett barn.

    Varför hoppar du på 17.09? Att vara barn till en mamma med narcissistisk personlighet är ingen lek. Det är skillnad på projicering och igenkänning.

     Tack! Inte TS, men du satte ord på det jag kände där

   +1 på den. Dessutom spelar det ofta ingen roll vad du gör eller inte gör, alltid hittar de något fel. I mitt fall var det den manliga föräldern. Har fortfarande trauma och får flashbacks när män beter sig aggressivt. Tack för det, ”pappa”

  Egentligen är det sorgligt att man kan vara så märklig som Katrin. Men ännu sorgligare är att hon har tre relativt små barn som växer upp och efterhand kommer förstå. Vet inte hur hennes uppväxt var men helt klart mår hon egentligen inte bra. Allt hennes hatande och drevande är inte friskt. Och inga relationer som håller.

  Kanske Katrin mår psykiskt dåligt pga hennes företag har förlorat MILJONER. Gick in på Allabolag.se och knappade in hennes namn….blev lite förvånad. Kanske har hon ett psykbryt pga detta.
  Årets resultat minus 1,4 milj
  Tillgångar minus 3,5milj
  Eget kapital minus 2,6milj
  Skulder ökat 1milj
  Och då kollade jag bara noga på ett av bolagen, Holdingbolaget har 1milj…i skulder.
  Hoppas hon skaffat sig en bättre revisor..som bromsar hennes övertro på sig själv…

   Oh well. Inget av mina företag har nånsin haft sådär mycket pengar att förlora så hon torde inte vara helt missnöjd ändå…

    Nej, inget av mina företag heller hahaaha. Men å andra sidan har inte mina 2 företag skulder…..
    Dock vill ju alla banker/revisorer att företagen ska ha just skulder, det håller inte jag med om 🙂

    Att förlora pengar är inte jättesvårt det kan alla klara av. Men att vända förlust till vinst det är något annat.

   Årsredovisning hänvisar till kostnadsökningar, inflation & pandemi. Detta var ju förra året. Läget har ju inte precis förbättrats efter det.

   Dsaint, bikiniföretaget, går ju inte heller plus.

    Blir intressant att se redovisningen för 2021….

   Fast holdingbolaget driver väl ingen verksamhet. Inte 100% rättvist att kolla endast på ett holdingbolag i en koncern.

    När jag refererade till kostnadsökningar var det årsredovisning för Cleans Eating AB. Där är röda siffror & även bikiniföretaget. Matindustrin är nog en utmaning att ställa om nu. Råvarupriserna sticker väl

    Inte Holdingsföretaget jag pratar om även fast den också är röd. Kolla Hennes andra företag….

  Äsch, hon ville från början bara försvara sitt pinsamma fylleinlägg, som nu nått oanade höjder. Hon hade ju kunnat radera inlägget på morgonen i stället. Fyllelås till Katrin, mer liknande lär dyka upp.

  Först stesolid. Sedan fylle inlägg. Uppenbarligen har hon ganska allvarliga problem just nu. Bra att läkare slutat skriva ut stesolid eftersom de inte får kombineras med alkohol, vilket K inte verkar bry sig om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.