99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem ska nu vara hans gratisbiljett till influencerlivet?

   Frågan är väl snarare vem som ska vara hennes rekvisita? Känns ändå som att man började tycka mer och mer om Oliver mot slutet, medan hon körde sitt eget rykte i botten.

   Ps. Varför poppar det upp en video på denna bloggen, under varje inlägg, med dramatiserande texter och innehåll? Lyckas inte få bort det trots en adblocker. 😭

    Nyheter24 håller på att testa ett nytt reklamalternativ🙃

     Inget bra alternativ säger jag.

    Dom håller på att testa ett nytt reklamalternativ🙃

     Well, it sucks 😐

      Well said V.

   det känns så udda att lägga upp pussbilder när de ska berätta att de gjort slut. 😅

  Nu kanske han kan ägna sig mer åt sin dotter.

   Hur var det innan deras relation? Tänker att om han då var frånvarande så kommer det nog tyvärr fortsätta.

    Det är aldrig den nya partnerns fel, eftersom ingen vettig förälder skulle låta den nya partnerns beteende gå ut över barnen.

    Har han skött det dåligt finns det ingen orsak att tro att det kommer bli bättre.

    Enligt mamman till hans barn var det redan ett problem innan A kom med i bilden, brist med kommunication från hans sida, att han helt plötsligt inte kunde ha dottern på sina dagar och att han redan då endast kunde ha dottern varannan helg pga ”för mycket” jobb. Under förhållandet med A verkar han fortfarande ställt in sina dagar för att resa/festa, så ingen skillnad verkar ha skett.

   Ja han kan ju leka pappa ett tag nu som tidsfördriv tills han träffar nästa bimbobrud, då blir den bruden viktigare igen, o då är det inte kul o leka pappa längre, utan då får mamman ta hela ansvaret igen. Varning tjejer, TÄNK TILL lite vem ni skaffar barn med, annars får man väldigt stora problem i 20 års tid.

  Kommer aldrig förstå folk som är rädda för att vara själva… Inte kunna sova själv osv. Jag förstår att man kanske gärna sover tillsammans med en särskild person om man t.ex bott ihop länge och är kär, men om man är singel – HUR kan man tycka att det är jobbigt att sova ensam?? Med sig själv? Det är ju per definition det tryggaste som finns. Sängen för sig själv. Ingen som låter eller rör sig. Njut?

   Tror många upplever det som tryggt att sova tillsammans med någon om det skulle hända något under natten (inbrott, brand, vattenläcka osv).

    Va, går livet ut på kaostänk?

     Nej? Haha ingen skrev nåt sånt? 😬

     Ensam i mörket landar många i kaostänk.

   Jag vet att människor är olika och att det ena sättet att fungera inte är bättre än det andra, men jag blir också så fascinerad av människor som säger att de inte tycker om att vara med sig själva. Att vara ensam är ju superskönt. Då kan man slappna av och tänka istället för att behöva koncentrera sig på andra.

    Bästa är att vara ensam tillsammans. Både jag och min kille är sociala men också introverta och behöver ”egentid”, vi har dock inget behov av att vara ifrån varandra. Det är så skönt att vi kan ”checka ut” och vara som om vi vore ensamma, utan någon som helst press att underhålla någon annan eller andra krav, men man har ändå alltid varandra. Världens bästa stöd, trygghet, kärlek men också en faktisk fysisk kropp att kura ihop sig tillsammans med och värma sig på när det är dags att sova, haha. Trivdes med att vara singel men mår så mycket bättre av att vara två (sedan 10 år tillbaka).

    Sen tycker jag ju min kille är den mysigaste, roligaste och den socialt med mig mest kompatibla människan jag känner, min bästa vän som jag kan prata om vad som helst med, anförtro mig åt och dela allt med. Allt är så lätt tillsammans, vi bråkar i stort sett aldrig heller. Åh hur kan man vara så kär efter 10 år. Överöser honom med pussar och gulliga ord varje dag, och han gör detsamma, hoppas aldrig vi slutar med det. Obs att vi inte har några barn än….. 😂

    Haha ursäkta, vet inte hur detta på något sätt utvecklades till jordens ostigaste utläggning om mitt fantastiska förhållande, fattar att ingen bryr sig…. Hoppas ni känsliga hade kräkhinken redo. 😂

     Känner igen mig väldigt mycket i det du skriver! 🤍 Så fint med en sån person. Också 10 års relation här förresten.

     Väntar första barnet nu (oplanerat) om 5 veckor, och är livrädd att situationen kommer att förändras helt när ungen ploppar ut 🥲

      Känner exakt samma för min man ❤️ Elva år tillsammans, sju år som gifta och tre barn. Småbarnsåren har varit sjukt tuffa men vi har alltid haft inställningen att dessa år är så korta. Hur tungt det än känns i stunden så är den perioden snart över och man kommer in i något nytt. När båda lider av sömnbrist bråkar vi inte för att vårt förhållande är dåligt och vi måste skilja oss utan för att vi är just trötta. Nu är yngsta fem år och jag älskar honom om möjligt mer än jag någonsin gjort. Dessa slitiga år har gjort oss till ett otroligt starkt team. Vill aldrig leva detta livet med någon annan hus kaosigt det än kan vara med tre barn tätt. Vi har kämpat som tusan men oj vad det är värt det. Älskar mitt liv och min familj. Det jag ville säga med denna utläggning var att det behöver inte bli kasst i förhållandet för att man får barn, och även om det blir det behöver det inte vara för alltid. Och det låter som ni har en så fin grund för er familj ❤️

      Min relation till min man ser likadan ut och vi är fortfarande kära efter 2 småbarn varav en nyfödd. Mer bråk än förr men också mer förståelse och respekt. Ni kommer att klara det slänger det är ni mot problemet (eller ja, barnet) och inte du mot honom.

     Är i den typen av relation nu (7år tillbaka), hoppas innerligt det varar livet ut. Vårt förhållande blir lixom bara bättre och bättre. Enligt mig jallafal 😅

     Kräkhinken framtagen

     Härligt säger jag bara. Ni har hamnat i ett kärleksfullt lunk. Hört andra par berätta om detta tidigare.

     Bra skrivet! Jag är bästis med min älskade man efter 21 år tillsammans, kanske för att vi gör som ni gör 😀🤗 Något att verkligen vårda och uppskatta!

     Kunde ha varit jag som skrev detta! 17 år tillsammans firar vi i år, har en 9 åring och vi längtar (tolka det rätt nu, älskar vår son) till tiden det är vi två igen bara 🙂 Dessutom jobbar vi på samma arbetsplats nu 🙂

    Problemet är nog för många att tankar och ångest rusar när man är ensam och inte har någon annan att lägga energi på. Med grund i egen psykisk ohälsa där man inte reder ut sina problem utan flyr istället. Isabella Löwengrip verkar ha samma issue.

   *Alla har med sig olika erfarenheter från sin uppväxt som påverkar en i sitt vuxna liv. T.ex. rädsla för att bli övergiven om man blivit det fysiskt eller psykiskt som barn.
   *Man kan vara väldigt extovert.
   *Man kan ha varit utsatt för något traumatiskt när man var ensam ex. överfall.

    Och så kan man ju vara van vid storfamilj med många syskon. Ljudet av allas fötter. Sorlet från köket. Är inte konstigt att man känner sig sorgsen när man är ensam som vuxen då.

   Jag är introvert och trivs bra i mitt eget sällskap, trivdes fint med att sova och bo själv innan jag träffade min man. Däremot kanske man skulle påpeka att människan i gruppen är ett flockdjur. Titta på all ursprungsbefolkning, de lever alltid i grupper där man hjälps åt med husbygge, barnpassning, jaga/samla mat o.s.v. Man sover ihop, lever överlag tätt ihop och kan dela några kvadratmeter på flera personer. Så egentligen har vi troligtvis en instinkt där vi skyr ensamheten för den är otrygg när man lever på ett lite mer naturligt sätt med naturliga fiender runt hörnet.

    Absolut att det är som du säger.

  Halloj kan vi prata om Hannalicious nygamla kärlek <3

   Ja! Är det inte konstigt att han inte gillar hennes bilder på insta, särskilt den som hon lagt upp på dom två??

    Men alltså oj, kollar folk verkligen sånt?

   Hade skämts om jag öppnat upp mig över hur sårad jag blivit av mitt otrogna ex, fått lyssnarrekord för avsnittet, massor stöd och hejarop, för att sen… gå tillbaka till pojken (9 år yngre i den åldern kan betyda väldigt mycket btw)?

    Typ 2 månader senare…

  Stackars alla mansbebisar.
  Not.

  Hon börjar det nya kapitlet med att mysa till det med en annan influensers ex… Bra start! 🙊

   What?! Vem? När? Var? Hur?

    Nelly eventet!
    Alice ex..

     Källa?

     Say whaat?????
     Berätta meeeer!

     Oj så nu ska hon inte bara göra en inre resa likt Alice utan också vara med hennes left overs.

    Hockey killen

   Haha verkligen 🙂 drama

   Spill the tea! Såg att Exponph hintade något om det.. Nån som börjar på A?! Tell us!!!

    Hon klängde och hängde som en fangirl på Alice Stenlöfs ex på Nelly-eventet ryktas det.

   Spill the juice

   Hon skjuter konstant sig själv i foten. Chilla, Pernilla. Du är inte center of the world och ingen tycker att du är rolig eller charmig. Påtal om event, så var det någon som i förra tråden om henne påpekade att hon aldrig bjuds in till de ”finare” event (som Cartier, YSL, By Malina, LV’s, etc.) utan istället kallas till fjuttiga event som dessa med massor 02:or.

    Fattar inte, vad har alla emot Antonija? Samma med Nessa

     Haha, oerhört osköna människor?

   Jag tänker, är de vänner eller något? För är dem det är även ens ex ett no no. Men är tjejen bara bekant eller vet vem det är hade jag också skitit i det och myst till det!
   Spelar det någon roll hur lång tid det är efter ens uppbrott? Det är ju inte ett brott liksom.

    Jag tror ändå de är branschvänner åtminstone, de har spelat ihop en del youtube ihop, tillsammans med Klara. Men ja vart gränsen för vänner går kan ju va oklart

    Personligen tänker jag att man inte är så oskön att lämna en kille som man pratat barn, förlovning, husköp och giftermål med på grund av anledningen: ”behöver lära mig att vara själv” för sedan att klänga efter andra en dag senare.

     Du pratar säkert om Antonija nu, men det var även exakt så Alice gjorde när hon dumpade sitt ex.

   Vem är det som börjar på A?
   Alltså Alice’ ex?
   Känner bara till F Wong och Jirrel….ingen som börjar på A?

    Undrar detsamma…

  Fattar inte.

  Dom var och firade hennes kusins student tillsammans på hotellet båda gjorde reklam för.
  En vecka efter det så skriver dom att det är slut.
  Men Antonija skrev bland annat i en story ”förstår att detta är nytt för er men för mig har det pågått en längre tid så jag har fått tid att reflektera och bearbeta”. En längre tid är ju inte typ 4 dagar efter dom varit i Helsingborg tänker jag.

  Har hon funderat på detta i flera veckor eller månader men väntat med att göra slut? Visste Oliver eller han trodde allt var bra?

   ja det var väl exakt samma sak hon gjorde med jack. undra bara hur länge det pågått den här gången, för dom blev ju tillsammans på riktigt för ett halvår sen & hon har efter det sagt att hon vill att han ska fria, fantiserat om deras framtida barn osv 😂

    Så är det väl när man träffar nån ny. Antonija är ung, det känns verkligen inte särskilt märkligt hon inte i dagsläget är helt hundra på att binda sig. Är det nån idag förutom kanske på landsbygden som gifter sig och skaffar barn i hennes ålder?

     Haha va? Kollade upp hennes ålder, hon fyller 27 i år. Verkligen ingen konstig ålder att gifta sig.

      Skulle inte kalla 27 ungt på det sättet anonym beskriver. Det gäller kanske generellt fram typ 25..

       Håller med, ung tänker jag 16, det var då jag höll på sådär.

     hon har ju själv sagt flera gånger att hon vill ha en ring av oliver, att hon väntar på att han ska fria, när han la ut något på nyår & frågade sina följare vad dom hade för nyårslöfte skrev hon ”att förlova mig :)”. så hon längtar nog verkligen efter att ha man & barn.

      Som så ofta med dom här flunsorna, dom gillar själva grejen, tanken. Något att skriva om. Men sen, Oj jag blev inte lyckligare för att jag fick en svindyr ring.
      Eller som Bianca som tror att livet som fyrabarnsmamma i 40 miljonerslägenheten, kommer få henne att vara lycklig från morgon till kväll. Dom har ingen verklighetsuppfattning.

   Det är väl sällan den här typen av beslut fattas på en (eller fyra) dagar. Man tänker och känner och tänker lite till och under tiden måste ju det vanliga livet pågå. Det är inte alls konstigt att de åkte och firade en student de redan var inbjudna till. Det är ju inte så att man kan pausa sitt liv medan man överväger att eventuellt göra slut på sin relation.

    De var inte ”inbjudna” dvs per definition planerat. De överraskade ju kusinen med sin närvaro, vilket hon säger flera gångar i sin story och reels.

     Ok, jag följer inte henne så jag utgick bara från infon som stod i inlägget men just det är irrelevant för min poäng. Det är fullt möjligt att fundera över sin relation även i Helsingborg, planerad eller oplanerad resa.

     De var säkert inbjudna men hade tackat nej till en början så det blev en överraskning att dom kom?

   Men verkligen. Hon känns så vilse och behöver hitta sin grund i livet. Med Jack var allt frid och fröjd, men när han plötsligt tröttnade på henne och hennes personlighetsförändringar, då hade han tydligen ”säkert varit otrogen” (enligt henne då) eller också lät det ”jag hade redan bearbetat situationen och gått vidare långt innan”. I guess not.

   Oliver kommer att klara sig så mycket bättre utan att vara rekvisita i hennes torra videon och/eller offer för hennes konstiga utspel. Önskar honom lycka till!

   Kan man inte ha en period där relationen knakar men man inte bestämt sig än? Alltså att båda vet om det.

   Tycker det är lite väl långtgående slutsatser om att han inte hade en aning. Vad baserar alla det på egentligen, står bara att han är ledsen att det är slut?

   Bara för att de åkte till Helsingborg tillsammans så betyder ju inte det att allt var bra mellan dem. Eller vad menar du?

   De kan ju ha haft problem ett tag och försökt lösa det?! Under tiden lever man väl på ungefär som vanligt och går på de saker man tackar ja till

  Jag tror han klarar sig bra. Men det verkar ju som det är hon som brutit upp.

  ”jag behöver bekräfta” 😂😂😂

  Hur kunde Myggan gå med rollator när hon var halvsidesförlamad? Låg hon över den och sparkade med friska benet och höll i sig med bara en hand. I 14 dagar!

   Kan min pappa så kan hon tänker jag.
   Man hittar lösningar om man vill.
   Eller insinuerar du att hon ljuger?

    Klart hon ljuger. Annars har hon glömt att hon hade migrän och inte en stroke.

   Man hittar lösningar till allt när det kommer till kritan, trust me 🙂

  Jaja hon har nog snart en ny igen. Vissa klarar inte av vara singlar.

  ”Stackars Oliver, vem ska NU ta hand om honom? ” Nja det var lite taskigt att skriva sådär..?

   Och många tycker att det är helt normalt och legitimt.
   Det är uppenbart att det är många här som mår rätt dåligt och trycker ner andra i ett försök att må lite bättre.

   Jag reagerade också på det och ”För visst känns det som att det behövs?”.
   Väldigt onödigt och elakt skrivet.

   Det låter ju mer som han tog hand om henne och hennes ensamhet. Dessutom han som lagade mat tex

    Han som lagade all mat, köpte ”menspåse” varje månad, masserade hennes fötter på kvällar för att hon skulle komma ner i varv, tog hennes hund till simträningar, stannade inne flera dagar för att ta hand om henne när hon var sjuk, lagade matlådor, ställde upp som skådespelare i hennes töntiga videon, körde henne överallt när han fick körkort etc.

    Tror genuint det är hon som förlorar på detta och inte han.

     Just det, glömde tillägget: Han som ställde sin lägenhet tillgänglig för hennes pappa när han inte hade en egen längre.

  Är det bara jag som inte kan komma in i inlägg genom någon webbläsare på datorn?

  1, 2, 3 så har han en ny tjej som tar hand om honom. Den typen av killar kan inte vara ensamma.

   Han? Jag tror du menar HENNE. Snarare han som tog hand om henne och inte tvärtom.

  Känns osäkra båda två. Kommer säkerligen ha nya partners inom kort där det flyger kärleksförklaringar😅
  Vissa kan inte vara själva men jag måste ändå beundra hur snabbt dom hittar nya!

  Har ingen aning om vilka de är bortsett från att Antonija gjorde bort sig totalt i Italien tillsammans med Camilla Hamid. Så jag föreslår att hon går en kurs i ödmjukhet samt en i vett och etikett, nu när hon har tid. 🙂

   😂😂😂

   Hur gjorde hon bort sig? Följer henne inte alls men är nyfiken nu? 🙂

    Beställde mat som hon sedan vägrade betala för. Inte för att det var något fel på maten, utan för att hon inte tyckte om.

    Hon beställde marinerad lax och fick marinerad lax men hon fick för sig att den skulle vara marinerad OCH grillad så hon åt lite och vägrade betala för att den enligt henne inte var tillagad som i hennes fantasi.

   För att inte prata om hur Hamid gjorde bort sig genom att hänga med denna ”stjärna”. Kan inte se ett recept från henne, ännu mindre tänka mig att laga det, utan att tänka på att hon umgås med Antonija och därmed inte riktigt kan ha alla hästar hemma själv.

  Antonija var den som var otrogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.