Antonija Mandir vs Oliver Hunt

Först publicerade Antonija Mandir en video om sitt och Oliver Hunts uppbrott, ett uppbrott hon menar beror på att hon behöver vara själv och lära sig trivas i sitt eget sällskap.
Igår publicerade Cluee News en video med Oliver Hunt där han intervjuar Oliver Hunt som avslöjar att Antonija Mandir var otrogen under deras förhållande, men att han inte vet med vem det skedde.

Det fanns och det hände. Det var inte därför vi gjorde slut. Det som hände var att jag visste inte hur jag skulle ta det, men jag blev jävligt chockad när det hände. Jag tog min väska och stack därifrån.

Sedan uppbrottet har Antonija setts i vimlet med Philip Wong – Alice Stenlöfs ex – en person som Oliver menar var uppe för diskussion under tiden han och Antonija var tillsammans.
Antonija själv hävdar att de var ett helt gäng som var ute och drack drinkar men att personen som fotade dem bara fotade henne och Philip.
Att Antonija ska ha varit otrogen mot Oliver under deras förhållande är ingenting hon ens berör i sin video.

Just den grejen med honom… Det har varit ett problem innan också. Som vi har snackat om förut, tidigare i vår relation. Vi har haft en diskussion om det för det var en väldigt konstig situation som hände och sedan är han den första du går till. Då blir det så att jag blir inte ledsen men jag blir så ”varför?” Det bekräftar bara väldigt mycket.

Oliver återkommer gång på gång till att ett förhållande och ett uppbrott alltid har två sidor, och här ovan har ni dem båda.
Vad som är vad vet bara Antonija och Oliver, men här är i alla fall de båda sidorna att lyssna på om man själv är sugen på att bilda sig en uppfattning om läget.

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har hon sagt att hon varit otrogen eller varför trodde han det? Hon verkar inte dejta någon nu iaf. Bra för clueless med exponeringen här, eller clue news heter han visst.

      Är du trög eller? Lyssna på vad dom säger?

        Är det någon som orkat lyssna färdigt på deras videor på YouTube?
        Jag tröttnade efter bara några få minuter. 🙂

      Hon har berättat det för Oliver? Eller hur menar du?

    Båda är trash och de kommer förbli trash i all evighet. Grattis till dem, vilken bedrift!

      Tala för Antonija.

      Oliver framstår åtminstone vettig, sansad och lugn utan henne vid sin sida. Hennes persona är så obeskrivligt jobbig och trash samt att hennes ”tuffa yrke” mer eller mindre är kopia av vad andra större influencers gör (internationellt)

        Han var ju dock otrogen i tv…

          Hur kan man vara otrogen mot någon som man inte är i en relation med? ? Har du kollat klippet med honom ovan ens?

        Han framstår som väldigt klängig.

    Får hellre digerdöden än att läsa mer om dessa människors relation.

      Det tror jag inte på. ?

        Jag tror inte på tomten

      Finns digerdöden ens?

        Definitionen av ett skämt: ”skämt – lustighet, skoj; ”(göra något) på skämt (”för att vara lustig”)”

        Digerdöden var ett annat ord för pesten. Pest finns fortfarande kvar i världen.
        Här kan du läsa mer
        https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/pest/

        #frågaochdufårsvar

    Herregud vilket ointressant problem och par. ???????

    Gillar ingen av dem men föredrar ändå Oliver. Hade inte velat spendera en sekund med Antonija

      Ja för han är ju en 10/10. Var otrogen med sin förra med Denise i en reality-show. Han och Denise får barn. Han har uppenbarligen skitit i barnet och valt antonija/ sig själv först.

      Varför ger vi ens dessa människor uppmärksamhet??

        Han var inte otrogen i Temptation Island eftersom de var ett fejkat par. Allt i tv är inte sant.. kolla på klippet här med Clue så berättar Oliver mer om det.

          Var han och Christina inte tillsammans på riktigt alltså?? Jag orkade/orkar inte kolla på hela

            Nej precis! Folk säger vad som helst för att få sina 15 min of fame ?‍♂️

              Whaaat the ?? vilket skämt till snubbe

                Båda va ju med på det ?

          Han säger det nu ja. Men har någon frågat tjejen som var med. Hon hade nog inte samma uppfattning.

            Detta pratades det om redan när det begav sig. Vill minnas att det stod om det på Flashback redan då.

            (Obs- menar givetvis inte att fb är en säker källa ?. Menar bara att detta har sagts och skrivits redan inför och programmet TI)

        Sa ju attjag inte gillar någon men skulle jag välja ja då tar jag Oliver även om han inte är 10/10 ?

        De var ju inget par. Hade träffats en gång innan och bodde 6 timmar från varandra. Kanske skulle ge klippet med killen en chans innan man uttalar sig? ?

      Håller med! Vill helst inte ha något att göra med någon av dem men avskyr verkligen Antonia. Allt jag ser från/med henne bara lyser fake och hon verkar vara en helt otroligt korkad, osympatisk och självcentrerad människa. Blir sällan provocerad av människor jag inte känner ? men henne tål jag verkligen inte. Hennes j*vla fjanteri när hon ska vara ”rolig” och ”goofy” …… Hon får mig att tänka på monologen i Gone Girl ”the fun girl” fake rakt igenom utifrån hur hon tror hon blir den perfekt kombon av typ skön och sexy tjeja som ba skojar på och är sååå himla festlig och bjussig hihihihihi ???

        +1000000!!! Du beskrev henne spot on

      Tror man skulle kunna umgås med Oliver en kväll utan att vilja skjuta sig i huvudet iaf.

      Klarar inte ens av att ta mig igenom Antonijas videos, kollade på den hon gjorde ang att dom gjort slut och där var hon lite mer lugn av sig. Men hennes vanliga videos, herregud..
      ”jag är så knasig och är inte som alla andra tjejer, kolla mina roliga grimaser och att jag kan spela ful”-stilen, skriker och är så överdriven.
      Det där att hon skrämmer folk och sen skrattar, kan det verkligen vara så roligt fortfarande att hon skrattar så hon knappt får luft?
      Kanske bara är ett spel framför kameran men om inte så förstår jag inte hur någon orkar umgås med henne. Blir sönderstressad.

      Och alla ”nu är det högtid, förstår att folk kan må dåligt så kom ihåg att jag bara finns ett pm bort❤”. Låtsas inte som att du bryr dig om dina följare, nej du skulle inte lägga ner tid på att svara alla som skriver och mår dåligt.
      Det får dig inte att framstå som den godhjärtade människan du vill för falskheten lyser verkligen igenom. Men visst, hennes 12åriga följare sväljer såklart allt hon säger och ser upp till henne.

      Men detta är ju det som syns på sociala medier bara. Något rätt gör hon ju eftersom hon har flera nära vänner, så någonstans bakom det hon visar offentligt finns kanske en bra människa.

        Hahahah 100% sant. Någon kommenterade engång: Du svarar ju aldrig på DM:s när man skriver? Då raderades kommentaren illa kvickt ? Stackars 10-åriga barn som skriver romaner om sina problem till denna fjanten till människa, och så får de inget svar.

          Alltså haha?
          Så pinsamt att radera alla kommentarer som inte är ???, DÖÖÖR FÖR DIG! och sånt som hyllar och är positivt.

          Alltså självklart inte kul med elaka kommentarer (inte för att skriva att hon ej svara är elakt) men nu när folk skriver att hon är otrogen osv så raderas dom kommentarerna snabbt. Tror hon inte att folk hinner läsa dom? Folk fortsätter ju kommentera just för att hon tar bort.

          Har hon någon anställd som gör detta åt henne eller hon är utomlands och kollar igenom kommentarerna en gång i timmen och tar bort det som inte hon tycker om?

    Men var det inte så att i början och under en ganska lång tid sade Antonija att dem bara dejtade och ville inte sätta en stämpel på vad hon och Oliver hade för relation. Antonija hade ju varit i ett just kommit ur ett förhållande med Jack. Jag tycker själv att man kan tycka om flera personer samtidigt, dejta flera samtidigt. Så allt kanske grundar sig på att Oliver kände mer för Antonija och att Antonija ville inte gå in i en relation för snabbt, men allt blev tvärt om eftersom de började resa och jobba tillsammans plus dejtade

      Har du sett klippet med Oliver? Kanske du ska börja där (menar ej illa, det svarade dock på rätt mycket frågor jag själv hade och på exakt det du skriver) ?

    Olivers sätt att fortsätta få lite rampljus för vad är han utan Antonija.

    Såg att Katrin Z bjussade på en fotvideo till fotfetischer haha hon är rolig ibland faktiskt, och Isabella Lövengrip är rolig på tiktok, hon har humor.

      Nu förstår jag varför Anna Book regelbundet lägger ut sina fötter på stories.Det finns altså fotfetischer som betalar för att se eländet.

        Hon kanske vill hamna på wikifeet

    Vad är grejen med detta?
    Kan väl inte finnas någon som faktiskt mejlar för att köpa. Tappar hoppen på mänskligheten om det finns.

      Hoppet*

    ?

    Det jag lärde mig av Olivers video:
    1. Han ger väldigt mycket i en relation. Det påpekar han som en repad skiva.
    2. Många dör för andra om och om igen i hans umgänge.

    Skämt åt sido, hoppas att aldrig behöva läsa om varken Oliver eller Antonia igen.

    Camilla

    Är det nån mer som har problem med messenger? Får inga notiser, avinstallerat i installerat om, stängt av/på telefonen osv. Krånglar ändå ?

      Jag har, får ofta upp att jag har nytt meddelande men det finns ingenstans…

        Idag har det varit skitkonstigt, lägger undan telefonen o kollar efter en stund så har tre pers skrivit men inga notiser. Så störigt ?

          Önskar man hade det problemet, jag har skrivit till tre personer och lägger undan mobilen ett tag så har ingen svarat :’)

      Ja! Jag har också problem idag. Får inga notiser alls utan måste öppna appen för att se om någon skrivit.

        Ja!! Så märkligt, men skönt att höra att det är fler ?

      Ja! Har så lite då och då, men idag har det varit hela dagen på alla kontakter..

        Sjuuukt störigt. Min pojkvän har varit iväg och skickat bilder osv (jag ligger hemma sjuk) men det kommer i omgångar och inga notiser. Så störigt ?

    Det som dock inte framkommer är NÄR hon var otrogen? Var det för längesedan? Isf har hon ju ingen skyldighet att berätta det då Oliver bekräfta att det inte var pga otroheten som de gjorde slut.

      men snälla hon har ingen skyldighet att berätta alls…

        Fast om man gör en video om sitt och en annans persons uppbrott som man promotar och dessutom tjänar pengar på kan jag nog tycka att man kan säga sanningen. Locket på eller hela storyn

          ”Locket på eller hela storyn” lol

    Varför är det åldersgräns på videon?

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/pW3bkE/brasiliansk-influencer-viih-tube-holl-inne-fisar-hamnade-i-rullstol

    Tips till dig Camilla. De influencers som artikeln handlar om är kanske inte kända i Sverige men tänk vilka roliga diskussioner det kan bli i kommentarsfältet, om att våga eller inte våga fisa inför sin partner ?

    Men snälla sluta skriva om dessa trashiga människor!!! Ingen bryr sig! Skräp båda två!

    Men har inte det cirkulerar ett tag att hon varit otrogen mot Oliver?
    Jag gillar verkligen inte någon av dem, men jag tror mer på honom i detta än henne.

    Jag fattar inte hur det där med man tjänar pengar på youtube. Av vem får dom betalt och hur mycket???? Oliver sa att han fick halva summan på en video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.