Triss i Instagram

Tack Matilda, för att du normaliserar att bröst kan vara olika stora.

Tack, PT-Fia, för din ”reality check”

Tack, Julia och Bingo, för att ni normaliserar att suga snor ur varandras näsor.
Skojar, fy SATAN vad äckligt. ?

288 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon aishaummharun ber ju folk klicka på länkar fär att hon ska ha råd och ta barnen till tivoli igen (hon gjorde nyss likadant) hon skriver tex i story: omg denna klänningen måste ses klicka så vi har råd och göra nått i sommar. Väääääldigt konstiga tiggar inlägg var dag och minst 10 per dag.

    Är det ok marknadsföring? Hon om någon borde granskas.

      Kollade igenom hennes IG nyss. Kan hon inte skaffa sig ett jobb istället för att tigga klick? Och sen säga ”snälla det hjälper vår familj, det ger oss en trygghet”. Usch. Avfölj.

        [Borttagen kommentar]

      Vem är hon och varför har så många börjat skriva om henne?
      Är hon en konvertit? Varför är hon så fattig (sjuk?)?

        [Borttagen kommentar]

          Hon låter som någon som kommit på att ”ahaaa, om jag spelar på fattig utstött muslims kvinna så kan jag tjäna pengar”. Tvivlar på att en man som jobbar två jobb, lever med en fru som får bidrag (bostads/barn/arbetslöshet) och över i en hyreslägenhet i SVERIGE är så fattiga att de inte har råd med tivoli. Hade det krigat då hade hon valt att jobba men uppenbarligen går de runt och hon kan släppa där hemma. Mvh en invandrare

            Exakt så.

            Med det sagt så vet jag inte om hon är en bedragare eller ljuger, jag skriver bara om vad jag själv sett/levt. Hon kan mycket väl vara vara ärlig, kan inte anklaga henne för något då jag saknar bevis.

            Skaffa inte barn om man inte har råd att försörja dom.

              Är emot tiggeri men hon har ju råd men vill ha mer.

            Tivoli är ju skitdyrt för en hel familj. Inga konstigheter att inte ha råd att gå på tivoli hur ofta som helst. Tycker samtidens idéer om fattigdom är så skeva? Att inte kunna konsumera exakt allt man känner för i stunden är att bara fattig trots att 98 % av oss är uppväxta med att pengar är en begränsad resurs.

              Ingen har sagt något om ”hur ofta som helst”. Jag som själv har en hyfsat stabil ekonomi går typ en gång/år. Kostar väl 500/person om man inte äter där. Svindyrt men inte omöjligt att spara ihop till, finns inget behov av tiggeri.
              Man tigger som en sista utväg, inte som ett sätt att tjäna pengar till sina nöjen.

                Det var ju det jag menade? Att det inte är några konstigheter att inte ha råd med Liseberg och att det inte innebär att man är fattig.

                Det är en märklig grej att tigga pengar till om man inte har råd med, då det antagligen är den typen av aktivitet väldigt många sparar in pengar på nu när det är lite sämre ekonomiskt läge. Avstå istället.

            Hon har gjort mycket sjuka grejer. Hon hade t.ex insamlingar ”för en ensam mamma” i muslimska grupper där hon fick in en del pengar men i själva verket gick pengarna till henne. Viktigt att ta det hon säger med nypa salt…

      Hon vill inte jobba. Hennes man jobbar två jobb och har långa dagar. Men hon klagar jämt på deras usla ekonomi.

        Och på honom. Ett flertal gånger har hon ju gått ut öppet med att deras giftermål inte är bra.

          Vet du om hon konverterade innan hon träffade honom? Många kvinnor som konverterat av egen vilja brukar bli rätt så extrema i sin tro så de väljer första bästa man som är villiga tt försörja henne då Islam menar att det är mannens skyldighet att sätta mat på bordet. Finns ju de kvinnor som väljer att tolka detta ordagrant och vägrar arbeta inom ”vanliga” yrken.

          Kul att folk konverterar men de brukar också vara de som nickar mest när extremister håller föredrag som vi ”vanliga muslimer” inte ens vill associeras med.
          Hon verkar dock inte så extrem då hon visar ansiktet, har sociala medier, går ut osv men just detta med försörjningsplikt kanske är något de valt att följa ordagrant?

            Dom var båda kristna och konverterade ihop till islam.

              Då tror jag att det väljer att låta kvinnan vara hemma medan mannen försörjer familjen. Jag ser INGET fel i just detta men Islam är ju ganska emot tiggeri och girighet såvida det inte föreligger ett extremt behov av pengar. Lite synd.

                Hon hade jobb för några månader sedan (tror hon skrev att hon jobbade 3 pass som personlig assistent men trivdes inte) sedan är hon doula och haft 1 kund genom det som hon inte slutförde enligt kunden och det var liv kring det. Hon har även frågat ibland om folk har tips på jobb. Så tror snarare att hon inte vill.

                  Lika synd det med. Som sagt, Islam ser ned på girighet och lättja…

                    Hur kommer det sig isåfall att så många muslimer i Sverige går på bidrag? (Nej såklart inte ALLA). När det finns många lätta jobb ute som ej kräver särskilda språkkunskaper, t.ex skogsröjning, plantering osv. Om lättja ses ned på alltså…jag fattar ju att inte alla muslimer ”bara är lata och inte vill jobba” såklart. Men borde det inte strida mot det du sa att vissa muslimer så länge enbart lever på bidrag? Jag vill inte låta rasisitisk eller så, ber om ursäkt isåfall. Min undran är genuin.

                      Varför är det så många kristna som inte jobbar? Ej rasist. Bara undrar.

                      Väldigt få muslimer bryr sig om Koranen. Jag förväntade mig mer av Aisha då hon är konvertit.
                      Muslimer tror på Gud men sätter kultur först tyvärr.

                      Mellan, för att de icke äro lutherskt skolade och således ogudaktiga lata slynglar

                      Koranen anser att det är fel av en muslim att tigga från a dra muslimer. Otrogna ska betala rättrogna däremot, sålunda är det OK för dem att gå på bidrag i Sverige.

                      01.25: ditt hjärta är så svart och fyllt med hat att du inte ens vill veta sanningen.

                      När muslimer gör fel är pga att de är människor som alla andra o gör fel det har inget med islam att göra. För islam faktiskt förbjuder tiggeri o lathet och uppmanar folk att jobba o göra nytta i samhället. Så vänligen blanda inte religion i vad människor gör för fel.

                  Jaså? Det livet har jag helt missat. Har kunden fått uttrycka sitt missnöje för det tror jag inte aisha själv nämnde utan mer att hon inte kunna typ

              Fel, hon konverterade innan hon träffade sin man

              Dom konverterade inte ihop. Hon hade redan konverterat när dom träffades.

      Det är väl Adlinks, som många influencers använder sig av och tjänar pengar på?

        Jo men hon går ju öppet ut med att SNÄLLA klicka så jag får en inkomst och kan leva. Det är hon ju öppen med, därav är ju inte tipsen genuina utan hon Ber ju folk klicka för pengarna, inte för att kolla eller köpa varan. Hoppas du förstår hur jag menar. Följ henne 3 dagar så kommer du förstå.

          Håller helt med dig, det börjar gå överstyr.

          Det gör även Natalie Starcevic. Skittråkigt, då tappar man suget.

            Haha vem?

          På ett sätt är det väl dock mer genuint att säga som det är än att låtsas gilla en klänning tex och få pengar för klicken. ?

            Jamen exakt.

          Så du tror Sandra Beijers adlinks är från hjärtat?

            Jag tror absolut att SB länkar kläder hon genuint tycker är fina , ja. Tror inte du det? Hon kör ju rätt ofta plaggen själv sen.

            Folk ber henne ju om tips på typ sommarkläder hela tiden. Att då göra ett inlägg med utvalda sommarkläder med adliks är att producera vettigt material, det är inte samma sak som att uppmana folk att klicka på länkar för att man är ”fattig”.

              Då skulle hon kunna dela utan adlinks.

                Näe, Adlinksen måste alla som skriver på Elle skriva in. Eller rättare sagt, de hamnar där automatiskt om man länkar till t.ex. H&M. Det betyder inte att Sandra tjänar på dem. Elle kanske gör det dock. Men det har med någon reklam-lag att göra.

          Rätt skumt endå att ni tycker att det är tiggeri att fråga om ett klick? Hur är det ens möjligt att ni blir så irriterade när hon inte ber er ge ett enda öre ifrån eran egen förmögenhet? Ni går ju inte minus? Tvärt om, ni gör en god gärning och det ska man väl endå va stolt över och inte irriterad? Rannsaka er. Om ni inte orkar klicka.. swipa förbi med samma tumme.

      Kommer aldrig förstå mig på kvinnor som konverterar till islam och frivilligt tar på sig slöja, älskar att förtrycka sig själva? Helt sjukt

        Kan du förklara hur eget val = förtryck? Vem exakt väljer att förtrycka en tjej som frivilligt konverterar? Förtrycker hon sig själv? Många blir förtryckta men just den ekvationen går inte ihop. Kan lika väl säga ”förstår inte hur icke-troende kvinnor klär sig i bikinis och förtryckas av män frivilligt”. Förstår du hur dumt det låter?

        Båda sker av fri vilja och då får du, som feminist, hålla igen kakhålet. Eller är det bara rätt och civiliserat om man klär av sig, ligger runt, dricker alkohol, röker på, skaffar barn med flera olika män och hatar på religiösa?

          Islam är en religion som förtrycker kvinnor, om du missat det. Och hon konverterar ändå frivilligt, och det tycker jag är anmärkningsvärt.

            Men du svarar ju inte på VEM som förtrycker? Allah? Du tror ju inte ens på honom (antar jag!) så du kan ju inte anklaga något du inte tror ens existerar. Eller är det Profeten Muhammed, han är ju död så du kan omöjligt mena på att han förtrycker kvinnor. Vem är det som förtryckt denna Aisha? Ho VALDE att konvertera och är därmed INTE förtryckt.

            Många som är infödda förtrycks av släkt, vänner och regering men snälla, jämför inte dessa kvinnor med svenska kvinnor som valt att konvertera. Stor skillnad och absolut inget förtryck. Vem hade ens reagerat om hon började strippa för pengar imorgon? Hennes broshor och kusiner? Lägg ned bara och tänker ett varv till.

              Du svamlar ju bara. Hon stödjer en religion som förtrycker kvinnor, genom att konvertera så stödjer hon det som religionen och dessa kulturer står för. Slöjan är ett verktyg att förtrycka kvinnan med, och hon tar på sig detta frivilligt, när det finns miljontals muslimska kvinnor som troligen skulle göra allt för att få bli mer fria och självständiga, men männen bestämmer allt.

                Du köper en telefon= du stödjer slaveri. Du äter kött= Du stödjer massmord. Du klär dig i kläder=Du stödjer barnarbete. Du köper smink= Du stödjer barnadödligheten. Du åker kommunalt/bil= Du stödjer miljöförstöring. Du köper grönsaker= Du stödjer skövling av regnskog.

                Titta på dig själv först.

                Och varför slöja? har inget med religionen att göra Varför har männen inget på sina huvuden. ?

                  Det står ju i kören att kvinnor ska ha slöja, så man kan urskilja dom från otrogna. Varför får du läsa på om själv.

                    Koranen?

                    Varför är du så kränkt av att muslimer särskiljer sig från ”otrogna”? Muslimer anser att man ska tro på EN Gud, när en människa vägrar tro/tror på flera så är denne spirituellt otrogen. Ni icke-troende bör se detta som en hyllning istället går ni runt och känner er kränkta över att en låtsasgud kön er sig bedragen av er. Så konstigt tänk.

                    Sen så har du tolkat hela ”otrogenbiten” helt fe, det finns 1000000 källor och imamen som förklarar vad den passagen egentligen betyder men nej, du väljer att tro på den fanatiska extremisten istället för att det känns skönare att hata än att förstå. Det krävs mindre energi att hata än att utvecklas.

                      Jag är inte kränkt. Och jag hatar inte.

                      Det står rent ut vad som menas med otrogen, och vad man skall göra med sådanna. Spelar ingen roll hur din imam omtolkar.

                      Man får följa vilken religion man vill för mig, bara man inte skadar andra.

                      Jag behöver inte tycka att det är en bra religion, och detär inte hat.

                  Slöja har något med religionen att göra och finns för att skydda kvinnor och göra de mer bekväma. Mannen har också hijab, bara inte i form av en slöja på huvudet men även de ska täcka sig & följa vissa ”regler”. Läs på.

              Det finns religiösa skolor och sekter där kvinnoförtyck är en del av läran. Att man väljer att gå med själv förändrar inte detta.

              Islam är en jättestor religion med många olika tolkningar och jag skulle aldrig hävda att islam per definition är förtryckande, men däremot kan absolut en religös lära /grupp av utövare inkludera kvinnoförtyck även om man väljer själv att vara med. Tramsigt att inte kunna se det.

            Islam förtrycker även män som är icke-muslimer.

            Kan du säga mig var någonstans i Koranen där det står att kvinnor ska förtryckas? Har du träffat alla muslimska kvinnor och dom säger till dig att dom är förtryckta? Jag är troende muslim som är gift med en troende muslimsk man som aldrig någonsin har bett mig ta på mig en slöja. Jag har varit gift med denne man i 10 år och ingen i hans familj eller släkt som är troende har bett mig ta på mig en slöja eller förtryckt mig. Jag har mina egna rättigheter. Jobbar, tjänar mina egna pengar som inte går till min man. Umgås med mina vänner ute. Varför dömer ni så lätt muslimer och deras tro? Bara för att ni läser saker i media? Kanske ska börja med att ta reda på fakta från muslimer, imamer, läsa själv koranen innan man öppnar sin mun om förtryckt. Men det är lättare att hata en religion. Ni pratar om att kvinnor ska få klä sig som dom vill. Men när en kvinna väljer att klä på sig och vill inte visa sin kropp är det förtryckt. Sån dubbelmoral från eran sida. Bara erkänn att ni hatar Islam och kommer alltid hata Islam. Men se skillnad på religion och kultur. Min religion har gett mig mer rättigheter än vad jag hade innan.

              De abrahamitiska religionerna har alla samma sak gemensamt, att genom kontroll få församlingen att följa ledarens ord. Ledaren, en påhittad persona, representeras av församlingens högsta ledarskap. Att ifrågasätta denna konstruktion är inte hat utan utveckling. Kristendomen har utvecklats och reformerats och det finns ett samband mellan demokrati och religion. Det går inte att komma ifrån att länder där islam dominerar ligger i bottenskrapet vad gäller demokrati. Saudi Arabien och UAE ligger på samma nivå som Nord Korea.
              Islam av idag är mer auktoritär än vad den var för 500 år sedan. En dyster utveckling som tyvärr bidrar till våld och instabilitet.
              Att komma och skrika hat när vi pratar om en religion med nästan 2 miljarder anhängare som dominerar hela regioner är lite löjligt. Antalet som hatar är i minoritet och har ingen möjlighet att påverka.

            Läs på innan du skriver något för det du säger nu stämmer inte, du ser bara extremt dum ut

        Jag tror hon konverterade för att sticka ut och vara annorlunda. Låter kanske lite hårt.. men får känslan av att hon vill vara annorlunda än andra! Gå emot strömmen men ändå ha kakan om ni förstår vad jag menar. Och använder sin religion för att folk ska tycka synd om henne när hon inte får jobb. Det är så fel! Ta ansvar för ditt liv utan att blanda in andra för att göra jobbet åt dig.

          Tycker det verkar vanligt att människor som hittar en religion, oavsett vilken, är sökare och det kunde liksom blivit vilket sammanhang som helst. Vet en tjej som konverterat till islam, hon var tidigare bl.a aktiv väldigt långt till vänster, sen var hon engagerad i något annat, sen I något annat och sen blev hon muslim ??‍♀️

            Dessa människor söker samhörighet. Det är väldigt viktigt för människan som varelse att känna att den har sin lilla grupp. Vanligtvis fyller familj/släkt/vänner denna roll men det är inte alla som haft den turen. Det är också en anledning, tror jag, till varför vi i Sverige känner oss så ensamma: vi har ingen ”klan”. Istället köper vi djur.

              Jag tror ingen köper djur pga att man vill ha sin ”lilla grupp” att tillhöra. Däremot köper nog många djur för att de känner sig ensamma.

        Fortfarande fel att säga att slöjan är lika med att man är förtryckt!!!

          säg det till kvinnorna i afghanistan och saudiarabien och annat valfritt skitland 🙂

          Håller med. Finns män/kvinnor som förtrycker genom slöjan men själva slöjan representerar inte ett förtryck. Precis som att en bikinitrosa i sig inte representerar objektifiering.

          Det är ju exakt det den symboliserar, dock. Oavsett anledning till att kvinnan (förhoppningsvis själv) väljer att ta på sig den, så har den ett symboliskt värde.

            Vad är det symboliska värdet av urringade tröjor, free the n!pple-rörelsen, stringtrosor på stranden, magtröjor osv?

              Dessa kan man välja på en daglig basis? Tycker det är självklart att det är en form av förtryck att behöva dölja någonting så ofarligt som håret på huvudet oavsett om det handlar om muslimer, nunnor, ortodoxa judar osv. Absolut, många täcker för att de vill. Men de hade inte täckt sig så om det inte vore för deras kultur.

              Det symboliska värdet är att kvinnan äger sin egen kropp och har rätt att klä sig hur hon vill. Det handlar om frihet, rättvisa och jämställdhet. Ingen kvinna ska bli sexuellt trakasserad eller våldtagen för att hon har urringat och sting tex.

                Men om hon har slöja då är det fritt fram att kritisera, ömka, hata och trakassera?

                  För att det är inte frivilligt.

                    De e verkligen helt stört att ni tycker att en svensk kvinna som självmant har valt att konvertera och sätta på sig hijab nu helt plötsligt är förtryckt ?

                  Det är aldrig okej att hata eller trakassera någon. Men kritisera? Ja, vi lever i en demokrati med yttrandefrihet, och diskussioner av olika slag är en viktig del av det. Dels för att motverka åsiktskorridorer, men också för att motverka stigma och förtryck och bilda förändring. Ett hälsosamt diskussion- och åsiktsklimat är ju jätteviktigt.

                  Anonym / 08:35
                  Vem har sagt att det är fritt fram att kritisera, ömka, hata och trakassera kvinnor i slöja?
                  Jag har aldrig sagt det, så förstår inte varför du riktar den frågan till mig?

      Jag tänker dessutom att företagen omöjligt kan tycka det är okej att betala henne för klicken när det är sympatiklick och inte genuina köpare som ska köpa av dem, vilket är hela poängen.

        Kolla stories ”adlink” när hon uppmuntrar folk och klicka jätte många gånger på samma länk….

          Exakt! Det ger ju superskev statistik och borde inte vara tillåtet.

        Får man betalt per klick? Eller först om klickaren köper något?

          Per klick.

            Det är olika, båda varianterna finns.

              De Aisha kör med är per klick. Det har hon sagt själv. Och det är ju uppenbarligen eftersom hennes följare är bra på att stödklicka men inte köper.

        Men några av dessa klick kanske blir ett köp i slutändan. Vet inte hur hög köpandet är annars via adlinks.

      Hon döljer även tex klänningen på adlinken genom att rita över den och ”in på länken för att se vilken klänning jag menar!”
      ??‍♀️

        Gud vad jag hatar sånt. Så gör Emilia W heeela tiden med sina adlinks typ

          Får man ens göra så ? 😮

            Varför skulle man inte få göra så?

              Därför hon döljer varan hon Gör reklam för genom att rita över produkten

            Det ska tydligt framgå vad adlinken avser.

      Barnvagnstjuven hahahaha

      Har nog aldrig i hela mitt liv sett en sorgligare tråd än denna. Vad gör ni för nytta på jorden egentligen om det ända ni duger till är att snacka skit om en gravid kvinna som just nu inte kan jobba och därmed försöker jobba ihop lite extra pengar i form av influencerjobbet? Hon har vart mammaledig sedan den minsta föddes, fick ett jobb och sen blev gravid igen och har haft en tuff graviditet. Men sitt ni där på era höga hästar.

      Det är okej när stora kändisar använder sig av adlinks i var och varannan story och dessutom smyger med det. Men när en mindre influenser gör det och dessutom är ärlig och tydlig med varför hon gör det och i vilket syfte. Då kommer ni tragiska bittra individer med högafflar och tycker det är tiggeri. Checka er själva, snälla. Ta en titt i spegeln. Det skriker dubbelmoral om er. Och your privilege is showing.

      Hennes följare ber henne i frågelådor att tipsa om olika plagg för att hjälpa henne. Det är 2022, man måste inte följa människor man uppenbarligen tycker illa om! Förstår ni inte hur det låter när ni öppet medger att ni följer och väljer att lägga energi på någon som ni stör er på?

        Hon tiggde innan hon var gravid, och var arbetslös med. Hon har aldrig haft ett jobb. Hennes följare har tidigare betalt hennes skulder. Så graviditeten är ingen ursäkt, pågått i åratal.

        Och den minsta är 3 år. Man kan inte vara mammaledig i 3 år och försörja sig på mammapenning. Man får ett max antal dagar som varar lite mer än 1 år på sjukpenningnivå och lägsta nivå 3 mån. Så sluta.

          Och vart har du varit de senaste tre åren? Det har vart covid. Företag anställde inte personal. Barn blev hemskickade konstant från förskolan. Lägg gärna till en dos av gammal härlig islamofobi dessutom som ni och era gelikar ger uttryck för här så kanske bara kanske ni förstår att det är jävligt svårt att skaffa ett jobb huxflux.

          Och vad har du med hennes livsval att göra? Har du känt dig tvingad att skänka pengar till henne? Tycker synd om er som inte har starkare karaktär än så. Jag själv klickar bara förbi storys jag inte finner intressanta. Alla har ett val om de vill klicka eller skänka. Jag har följt henne i flera år och hon har alltid förklarat och förtydligat när folk har frågat. Men så finns det bitches som inte gör annat än att snacka skit och grotta ned sig i andras liv som vägrar ta till sig fakta och lever på drama. Ser att ni har samlats till årsmöte här i tråden.

            Oj vad mycket ursäkter. Kan nästan tro de är Malin (aisha) själv. Queen av ursäkter.

              För i din värld där det osar av misstänksamhet, cynicism och negativitet är det otänkbart att någon av Aishas typ 26 tusen följare skulle försvara henne i ett kommentarsfält? Det blir så uppenbart att du alltid granskar henne med hat och misstänksamhet. Bara det att du medvetet använder hennes dödnamn som någon slags maktpoäng är så löjlig. Du vet mycket väl att hon heter Aisha och inget annat.

              Brukar du göra en grej av att kalla individer som genomgått könskorrigering för deras dödnamn också? Bara för att kunna leka lite maktmissbruk? Du är så obehaglig.

                ”Dödnamn” alltså snälla rara

                Frida du borde rädda barn från o swisha henne istället för o skydda henne. Det här jävla gullandet får ha ett slut, det är INTE synd om henne.

                Förstår du inte att det är hon själv som skriver i sina frågerutor och ber om länkar till olika saker, och låtsas att det är följare som frågar. Tror du på fullaste allvar att tex hennes följare skulle be henne länka till bästa el-avtalet?!

              det är så inåthelvete vidrigt hur lite respekt du har i din kropp. att du ens har mage att använda hennes gamla namn för att visa makt. usch skäms på dig. aisha är en gravid kvinna som kämpar jävligt hårt för att försörja sig. du och alla andra äckliga islamofober kan gå och lägga er. blir så fkn förbannad på er vidriga rasister med så lite gott i kroppen att ni inte kan glädjas när någon har hittat ett bra sätt att tjäna pengar på. fyfan

        Nu kommenterade jag ingenting om henne som person, utan det faktum att när hon (och andra mindre influencers som gör samma sak) tigger till sig pengar så måste de komma någonstans ifrån. I detta fall blir det företag som får betala henne för att hon och hennes följare lurar statistiken. Det tycker jag inte är okej och räknas inte som att ”jobba”.

          De som klickar blir omedvetet påverkade av de produkter och sidor de besöker. Det sparas i minnesbanken. De kanske ser någon annan produkt som visas under den aktuella produkten. De klickar sig vidare osv osv. Det som influencers tjänar på adlinks är småsummor när det handlar om företag med miljoner i marknadsföringsbudget. Företagen går med vinst på att använda adlinks i slutändan då det genererar besökare, kunder och potentiella kunder.

    OT men i Nellies frågestund frågar en följare om hon ibland önskar att hon inte var offentlig och Nellie svarar ”ja såklart. Men nu är det så…” förstår verkligen inte att så många influencers håller på och utmålar att det inte skulle gå för dem att inte vara offentliga? Självklart kan hon inte gå tillbaka och vara ”okänd” men hon behöver inte använda sociala medier och lägga ut grejer kontinuerligt om sitt privatliv. Hon skulle lätt kunna begränsa till att lägga ut bilder på hästar nån gång i veckan och inte om nåt annat. Vi andra byter jobb utan problem varför skulle det inte vara möjligt för en influencer att ändra inriktning på sitt yrke och sluta dela allt om sitt liv?

      Exakt de skulle snabbt bli bortglömda om de ville…

      Och så försökte hon hota idag med att hon överväger att inte visa upp ungen på insta mer. Yeh right, hur skulle hon då kunna göra alla samarbeten med nappar och skit.

      Tror att de menar att pengarna är för bra så de kan svälja ”kändisskapet”.

      Tänkte exakt samma! Skapa en privat instagram och sluta göra vloggar på yt. Sluta uppdatera offentligt! Mycket enkelt men hon vill bara ha uppmärksamhet tror jag. Lite ”tyck synd om mig”

      Bisarrt när någon har blivit känd just med syftet att bli känd. Lite skillnad om man är typ skådis eller politiker och blir känd för att man är framgångsrik.
      Sen hade det nog som sagt gått ganska fort att bli ’okänd’ om hon ville.

      Eller hur. Tror att fler influencers skulle må bättre av att lägga ner sina SoMe, t ex Bianca Ingrosso.

    Vad är det som hänt Katrin Z egentligen?

      Du får berätta det lilla du vet till att börja med.

      Ja du, det undrar vi alla…

        Hon har hintat om sjukdom. Och kunde inte komma och vara med på en av sönernas födelsedag pga något som hon aldrig skulle missa om det inte var utanför hennes makt.

          Bakfylla/matförgiftning antagligen.

            Ja precis.Katrin själv kommer alltid i första hand,så att missa barnens födelsedagar eller skolaslutningar är ingen ”big deal” för henne,och naturligtvis bedyrar hon alltid att hon gör allt för sina barn.

      Hon har gjort sitt IG privat,hon gör det med jämna mellanrum för att locka följare så hon kan fortsätta sitt glassiga liv.

        Så tröttsamt bara.

        Så märkligt beteende det där. Känns som hon öppnar och stänger rätt frekvent? Imorse var det inte privat.

        Förstår inte, hur lockar man följare genom att göra kontot privat? För då måste man väl typ ”fråga” om att få följa och kontoinnehavaren ska godkänna en som följare?

        Jag skulle bara rycka på axlarna och inte följa ett privat konto men jag kanske missar nåt. Eller tänker man att man är så intressant att följarna strömmar till när man väl öppnar?

          Man ser inte bilderna och måste därmed följa = antalet ökar.

      Tror hon blivit dumpad. Hennes senaste kille verkar ha haft en fru han gått tillbaka till.

    Fy fan så jävla äckliga. Sånt där kan de behålla för sig själva. ( Bingo och Julia)

      Precis, tack för att du förstörde min dag!

      Som förälder till förkyld bebis får man ibland rådet att suga ut snoret ur bebisens näsa, eftersom de inte kan snyta sig själva. Jag TROR det finns nån slags lite sugtratt man kan använda, för att inte få snoret i sin mun, men vi fick i alla fall rådet att suga ut det – försiktigt försiktigt men ändå. Å andra sidan är det en annan sak med en liten bebis än en vuxen, men ändå. (Ja, jag gjorde det men det hjälpte inte så mycket… Kom inga stora snormängder ur den lilla näsan…)

        Absoluta drömprylen när bebis var förkyld, tror den heter NäsFrida.

        Hoppas att hon menar att det var en sådan han använde……..där är filter så inget äckligt.

        Men ändå märkligt att hon inte klarar att snyta sig och använda nässpray när hon är 32 år.

        Näsfrida 🙂
        Köpte en sådan till min förstfödde. 2 bebisar senare och den har använts en gång och knappt ens det. Dottern blev superarg och den har samlat damm sedan dess.
        Äcklas inte heller av min bebis. Hade äcklas som faaan om min man ville suga min snorkråka. Hade lämnat.

        Finns snorsugar att köpa, som fungerar väldigt bra. Så slipper man suga direkt med munnen.

        Finns ju rätt mycket man gör för att sköta ett hjälplöst spädbarn som man inte vill göra med en partner. Byta blöja t ex. Suga snor hamnar i samma kategori.

      För mycket Ritalin med alkohol är inte bra…

      Kan vara det vidrigaste jag hört!
      ”Kom älskling så ska jag suga ut lite snor på dig så du slipper snörvla så” Haha FY FAN! ?

    Attraktivt?! Med en man som suger snor? Oook… Skulle dragit som en avlöning om min kille försökte nåt sånt. Sjukt.

      Kan jag få lägga till när vissa män får för sig att det är sexigt att typ kyssa en i örat?!
      Jag hatar det. Känns som om jag har en hund bredvid mig och den typen av relation som jag vill ha med en man vill jag ju inte ha med en hund ? snacka om avtändande

        Haha va? Euw. Eller tänker du på slicka i örat? Också äckligt.

          Det är en speciell känsla minst sagt, att bli slickad i örat. Träffade en galning som måste haft en fetisch eller nåt. Det var på nivån att hörselgångarna var alldeles blöta av saliv.
          Men den allra enklaste kunden var nog en fotfetischist. Få betalt för att få fötterna slickade, sniffade och fotade.

            Och varför hamnar mina kommentarer på moderering, varje gång? Jag tycker ändå att jag håller ett städat språk. Dessutom är jag en av dom återkommande, som kommenterat med samma namn i jag vet inte hur många år. 5 kanske? Det är helt omöjligt att få till en konversation om ens kommentarer väntar på moderering i flera timmar. Man blir inte så sugen på att kommentera tillslut.

              Det är precis samma för mig emellanåt, använder oxå samma namn. Det Camilla sagt är att hon försöker blocka de som försöker sälja läkemedel och att då andra kommentarer fastnar i ”nätet”, fråga mig inte hur dock, för jag använder inte heller ovårdat språk el tex medicinska termer odyl..

                Så är det tyvärr. Vissa fastnar utan att ha misskött sig alls.

                  Men vad gör du åt det?

                    Allt jag kan, utan att behöva moderera exakt ALLA kommentarer.

            Var det en kund? ?

              Ja, vad då kund? Det här låter intressant.

              Höll på att som när jag såg storyn om snoret. Vidrigaste jag hört.

                Jag har sålt sex, och således träffat olika sorters kunder.

        Men gud eller hur? Jag gillar inte när andra rör vid mina öron över huvudtaget, men när jag träffade min karl så skulle han absolut kyssa mina örsnibbar typ? Skithemskt?

        Vad sägs om att säga till din partner??‍♂️
        Har träffat kvinnor där öronen är en väldigt erogen zon men vissa tycker tvärt om.

        Ett första steg är att prata med din partner och berätta vad du gillar och inte gillar, blir mycket enklare och skönare för alla inblandade ??

          Jag har inga problem med att säga till.
          Jag vill kanske inte att de där männen antar att alla gillar det.
          Du vet, alla är inte i ett förhållande än utan dejtar.

            Så är det, men innan trosorna/kallsingarna åker av så skadar det inte att säga vad man gillar eller inte.
            Om du hellre vill att de provar sig fram så kommer det bli lite tokigt ibland.

              Hahaha kör du nån sorts PP-presentation eller? Går igenom allt du gillar och inte gillar?

              Ok gör din lilla presentation på andra dejten du. Det där är ju något som sker innan något sexuellt hänt.
              Men ok. Jag har länge haft en teori om att du är personen som blev blockad att skriva här ett par gånger och dina förnumstiga svar till mig bygger på den teorin.

              Här kan man visst inte dra en rolig liten grej utan att bli uppläxad ?

                Jag är inte personen som blivit blockad, men har flera gånger blivit anklagad för det ?

                Klart jag inte vill läxa upp dig men lovar att sexet blir grymt om man kan vara tydlig med vad man gillar eller inte.

                  Du är en sån sex guru

                  Fortfarande, jag pratar inte om sex.
                  Jag pratar om kyssar.
                  På dejter.
                  Men tack för lektionen.
                  Så tacksam ?

            Svårt uttalande när du säger att du önskar män inte ska anta något vid en första dejt.
            De är inte tankeläsare. Självklart kanske man inte börjar med allt möjligt men du kan ju inte ta för givet att de vet precis vad DU gillar.

              Då kanske man kan ta sina kinks senare? Typ när det börjar bli dags för sex. Inte anta att alla gillar att få sina öron slickade?
              Det är intimt.
              Jag antar inte att alla gillar det jag gillar. Däremot förväntar jag mig inte få en massa aktivitet vid mitt öra på en restaurang

        Åhh läste flera gånger ”kissa en i örat” och undrade verkligen om det va något du ofta råkade ut för att män brukar göra.

          Åh vad hemskt det vore ?

    Vad menar pt Fia med att tystnad läker?

      Typ om man har har sår i mungiporna och så är man tyst och vilar munnen.

        Haha ? tack då vet jag

      När man har skadat stämbanden och måste låta dem läka.

      När man bränt tungan på tomatsoppa och måste låta den läka.

      Haha ja, lät väldigt flummigt. Samtidigt skulle saker sägas högt?
      Jag kan iofs hålla med iom att jag uppskattar när det är tyst, så folk får gärna vara det. Läker mina öron ?

        När du har tinnitus och vill låta dig läka.

      Låter jätteflummigt. Kanske menar hon att det är läkande att få sitta i lugn och ro, i tystnad? Det är det enda jag kommer på.

        Men är det verkligen det?

          Ja, i alla fall enligt alla som klagar på Bella när hon inte låser in sig själv hemma för att det läka.

      Gissar att det är att vara i tystnad, med sina egna tankar typ?

        Vad läker det undrar man?

          Undrar du det?

            Ja. Vad ska bli bättre i en av tystnad? Låter inte vetenskapligt.

              Jag undrade bara vem som undrade. Om det var du, en man eller gemene man.

        Det gör ju oftast saker värre dock….

      Äsch, hon var tvungen att få ihop 10 punkter bara.

      För mig är tystnad väldigt läkande. Jag som har adhd och utmattningsyndrom blir alldeles för lätt överstimulerad och extremt trött av all yttre stimuli. Så att få vara själv i mitt eget sällskap i tystnad får mig att ladda batterierna och ”läka”

      Kanske att det är bra att stanna upp, vara i nuet, reflektera.
      Oftast lever vi livet i full fart från morgon till kväll, med konstant ljud från tv, musik, pratar med någon, osv.

      När man mediterar och vid yoga pratar man ju ofta om tystnaden, stanna upp, vara i nuet, andas, känna efter, tänka, reflektera, osv.

    Jag noterade inte ens att det var olika storlekar på dem. Brukar folk notera och kommentera såna saker? Eller är det en av de där komplexen man själv bär på och som ingen annan noterar?
    Hoppas på det sistnämnda.
    Jag tänkte mest på vilken härlig sommarbild det var.

      Det sa ju perosnen inte. Bilden kan väl va härlig ändå? Måste allt alltid handla om vikt?

        Ja, människan kommenterade sin egen kropp, la upp en bild till allmän beskådan och bjöd därmed i till kommentarer och kritik.

          Nej, det där håller inte. Hon skrev att hon var ok med sina bröst och la ut en bild, då ”får” man börja tjata om övervikt? Nope.

      Tänkte inte heller på det förrän jag läste texten och tittade igen. Men skulle nog märkt på mig själv.

      Annan överviktig människa som håller på att gå ner i vikt här. Har gått upp i vikt pga isolering hemma som gjort att jag inte rört på mig. De senaste månaderna har jag vågat mig ut bland folk trots att jag skäms över hur jag ser ut. Att läsa din kommentar högg till i magen och min hjärna vill genast att jag börjar isolera mig igen för att inte bli dömd av andra människor. Varför ska vi döma folks kroppar hela tiden?

      Ja, de olika stora brösten är kanske inte det mest iögonfallande på den bilden.

    Skitäckligt med snoret, men håller med henne ang. mens och sånt. Vuxna som tycker sånt är äckligt är utlöjligt.

      Håller inte med. Kroppsvätskor är äckligt, inget konstigt med det.

      Så om din man blöder pga magsår och hostar upp blodiga slembollar då har du inget emot att kyssa honom medans en slemboll är påväg upp? Kanske få lite på tungan? Inga problem?

        Amen. Att inte tycka mens är äckligt behöver ju inte betyda att man vill slicka mensblod. Bara att man inte blir obekväm av det, kan prata om det, vara intim på andra sätt.

          Prata om det tycker jag man behöver kunna göra, om man ska ha kvinnlig partner eller barn iaf. Men förstår om man inte vill va i kontakt med eller se det.

            Hat aldrig träffat en man som inte låter mig prata om mens. Det blir lite obekvämt men jag hade också blivit obekväm om han pratade om sina safter.
            Men efter ett tag går det över. Mina vet allt om min mens och ibland ropar jag ”oj vilken blodklump” varav han svarat ”ewwww”.

    På mig har kroppspositiva konton liksom motsatt effekt. Känns dumt, så följer inga sådana.

      Blir ju inte bättre av att C postar sådana bilder, öppnar upp för diskussion och sedan raderar allt.

      Samma här.
      Om jag vill ta tag i träningen och bli motoverad att ta tag i mig själv kollar jag på extremt feta på tv som ska gå ner 300 kilo.
      Då slänger jag chipspåsen direkt, dock får jag göra det med jämna mellanrum tyvärr.

      Men blir inte alls positiv av tjocka som ska ha kroppspositiva konton. Däremot är det
      Väl bra att oavsett hur man ser ut, våga visa sig som man vill. Tjock, underviktigt eller allt där i mellan.

      Och nej, jag såg inte att brösten har olika storlek. Det är liksom inte de som är i blickfång enbart jämfört med en mager med två siliconbollar.

        Håller helt med!
        Det klart att alla ska representeras men att hylla extrem fetma är jag så jävla trött på. Jag ser bara en väldigt sjuk individ som använder ”kroppspositivism” som snuttefilt.

          Ingen hyllar fetma. Men sig kan man väl få gilla och tycka är värd att få synas?

          Man hyllar väl inte fetma genom att existera som fet? Låt feta också bada, ha bikini och lägga ut bilder på det. Jösses.

          Och vad tror du är en bättre väg till att få folk att vilja ta hand om sig? Skammas och gömmas undan?

          Men en smal får visa och prata om sina ojämna bröst alltså? Tänk om det triggar någon annan?!???????

            Vad menar du? Ingen har väl sagt att tjocka inte får göra det?
            Däremot bkir det oer automatik mer uppseendeväckande om en mager har en patte som är mkt större än den andra, jämfört med någon som har en mage som är större än brösten tillsammans. Då dras ögonen kanske inte lika självklart till en specifik kroppsdel.

            Sen är det ju vanligtvis de med extrem övervikt som kallar sina konton kroppspositiva. För att göra medvetenheten större om feta kroppar,
            Mer accepterat än att man vara exponeras för magra ryggar och utstickande höftben.

            Själv tycker jag alla yterlugheter får ta sin plats. Men är också lite skevt när en hel del ideal, tjocka som smala är sjukligt.

          Jag håller mig dig. Stör mig på dessa överviktiga som vill ”normalisera” och hylla övervikt.

          Absolut att dessa människor är vackra, att dem ska få bada, och klä sig i vad dem vill. Men dem ska också göra sitt bästa för att gå ner i vikt.
          Övervikt leder till smärta, sjukdomar och förkortar livslängden, det är inget som ska hyllas eller klassas som normalt. Sen har alla olika svårt att gå ner i vikt, och det tar olika lång tid att gå ner i vikt. Men målet måste ju vara att gå ner till en vikt där man inte skadar sin egen kropp.

            Och under tiden man går ner i vikt får man inte synas på bild?

              Vem har sagt det?
              jag har aldrig sagt det så förstår inte varför du skrev denna fråga till mig?

            Jag vägde nästan 90 kg för 3 år sen. Här gått ner till 65 idag. Har blivit av med flera problem som jag hade som väldigt tjock. Hade konstant magsmärta, halsbränna. Högt blodtryck. Hade problem med mitt ben som blev bra igen när jag gick ner alla dessa kilon. Är så tacksam att jag lyckades bli av med min fetma. Är inte smal idag och har typ 3 kgs övervikt men mår ändå väldigt bra.

              man behöver inte gå ner till det samhället anser är ”smal”. Man behöver gå ner så mycket så kroppen mår bättre.

              Starkt jobbat av dig att gå ner, och kul att höra att du mår bättre nu 😀

            Det finns ingen som hyllar övervikt.
            Varför ska de göra sitt bästa för att gå ner i vikt? Varför är det viktigt för dig?

              För att det kostar samhället pengar när överviktiga personer behöver operera leder om och om igen eftersom de skadar sina kropp, eller söka läkarvård om och om igen pga problem som dem orsakar sin egen kropp med sin övervikt.

              Och jo dessa människor som håller på ”kroppspositivism” vill inte prata om att vikten av att göra sitt bästa för att gå ner i vikt, eller de skador övervikten orsakar deras kropp, mm.

    I ett inlägg för ett tag sen som handlade om att man påstod att Bianca hade retuscherat midjan, vilket – som vanligt när det gäller henne – så genererade det i ett enormt hat. Pga vad? Jo, för att hon dementerade påståendet i en story/inlägg o gav olika förklaringar till vfö hon hade rasat i vikt osv. Det blev ett jävla liv ändå o hon ansågs både vara en dålig människa, en usel förebild, ful, plastig o från en mamma fick hon to m skulden för att hennes barn, som då följer Bianca, fått bulimi…
    Jag skrev ett svar under det inlägget o här ser man exakt det jag menade, överst i detta inlägg handlar dt om en kvinna som är kroppsaktivist/positiv o hennes olika storlek på bröst, hon är överviktig men är trygg i sin kropp. Inget fel med det, tvärtom, herregud så underbart o med all rätt ska ALLA kvinnor kunna visa upp sig i vilka kläder man vill – utan att bli hatade på o få en massa elaka kommentarer för sin kropp o vfö man ser ut som man gör. Men det gäller även Bianca, folket, för om vi leker med tanken att den vackra kvinnan överst i bild hade varit Bianca…hur mkt hat hade hon då fått?

      Folk är rädda för överviktiga för att alla vet att de är ohälsosamma. En kränkt individ är en läskig individ. Därför väljer vi att stryka dem medhårs (är själv överviktig!).

        Varför skulle man vara rädd för någon som är ohälsosam? Är du ett djur som vill peta ut sårade och sjuka människor ur flocket?

          Är själv överviktiga. Läsförståelsen? *petar ut dig*

            Din övervikt har ingenting med min fråga att göra? Varför skulle en ohälsosam individ vara läskig?

              Hon skrev inte att en ohälsosam individ var läskig.
              Utan att en kränkt individ är det. Stor skillnad.

                Det är ju exakt det det står? ”Folk är rädda för överviktiga för att alla vet att de är ohälsosamma”

                  Rädda att tala om för dem hur ohälsosamma de är. Kanske även rädd att en dag bli lika fet som dem. Kanske rädd att se hur samhället förfaller. Massa rädsla.

        Håller med! Gravt överviktig och sitter nu och tröstäter daimtårta och pizza efter jobbet ?

          Men borde vi vara rädda för dig?

            Om du är en tårta, ja.

          Tröstäter? Varför då?

          Daimtårta ???

        Alla överviktiga är inte ohälsosamma.

          Fy vilken kommentar.

          Verkligen inte.

          man blir inte överviktig när man lever hälsosamt…
          Om man inte har en sjukdom som orsakar övervikten, vilket majoriteten inte har.

            Många kvinnor har exempelvis hypoterios. Har det själv och det är en kamp att förbli smal, måste verkligen vara noga med maten. Men visst jag är ändå smal.

            Hur vet du det? Sitter du på alla överviktigas journaler?

            Om man aldrig ha levt med övervikt och allt vad det innebär så kan man sitta ner och vara tyst, alternativt ställa sig i ett hörn och solojonglera med pekpinnarna istället för att smalispriviligierat slänga dem i ansiktet på folk.
            Tack på förhand.

              Okej, då kan jag fortsätta prata eftersom jag levt med övervikt 🙂

              Man du kanske däremot ska sitta ner och vara tyst, alternativt ställa dig i ett hörn och solojonglera med pekpinnarna när man inte gått i någon annans skor och inte vet vad personen (jag) har gått igenom gällande min vikt.

              Och alla vet att motion och kost är det som får en att gå ner i vikt (om man inte är överviktig pga medicinsk orsak)

              Så är man överviktig är det oftast pga för lite motion och felaktig kost i förhållande till motionen.

        Man behöver ju inte vara rädd för överviktiga bara för att man inte vill bli det själv. Jag är inte rädd för långhåriga heller, men vill inte vara det. Är inte supersugen på att bli hörselskadad eller rullstolsburen heller, ärligt talat, men det betyder ju inte att jag är rädd för dem som är det.

      Håller med!
      Dubbelmoral så det sjunger om det

      ”ALLA kvinnor kunna visa upp sig i vilka kläder man vill”

      Utom muslimer tydligen, för att klä sig i vad man vill gäller bara när man klär av sig. Inte på. Uppenbarligen.

        Så du jämför den meningen med muslimer i kvinnoförtryckande kläder?

          Undrat helt ärligt: varför är de förtryckta -som grupp- enligt dig? Absolut att enskilda kvinnor tvingats till slöja i stor utsträckning men varför är det fel att ha en slöja (självvald) enligt dig? Undrar genuint. Jag kommer att jämföra ditt svar med ateister i bikinis/topless så att du vet och räknar med detta innan du svarar.

            LMAO verkligen inte samma sak.

              Tack, givande diskussion. Förstår din synpunkt och du kom med väldigt intelligenta kommentarer.

            Tycker snarare att slöjan förtrycker ickemuslimska kvinnor. Eftersom koranen säger att den ska användas så muslimska kvinnor inte ska misstas för en ickemuslim, så hon inte blir utsatt för öv*rgrepp, eftersom det är okej enligt sharia att v*ldta och fängsla otrogna kvinnor.

            Men länder med sharialagstiftning (muslimsk lag) förtrycker kvinnan genom att tvinga henne att bära den.

              Hur är våldtäkt okej om sex före äktenskap är en av de större synderna? Undrar genuint då du verkar ha skrivit en egen Koran.

              Jag undrar också varför alla miljontals kristna i MÖ inte våldtas av muslimer, det är ju gratis se×?

              Sen undrar jag också vad sharia-lag är, har muslimerna någon bok med en massa lagar och regler? Vad säger Koranen om att köra mot rött? Vad säger koranen om hur många som får stå skriva på samma adress? Denna magiska lagbok som hela länder baserar sin grundlag på, vart finns den?

                För att den synden gäller bara med ogifta muslimska kvinnor.

                Bara för Muhammed säger att det är okej, så betyder det inte att alla muslimska män gör som han. Väldigt rasistiskt av dig faktiskt.
                Men många många många kristna flyr i muslimska länder på grund av hat, våld, utpressning, sexuella övergrepp. Kristna är den mest förfölja gruppen över hela jorden.

                Ja islam har egna lagar, Guds lag. Som Allah gav till Muhammed.

                Nu vet ju jag att du bara gör dig dum. Men det finns nedskrivet, bara öppna en bok och börja läsa. Det finns även många islamologer du kan lyssna på.

                Detta är inget hemligt, konstigt eller påhittat. Så om du vill veta, så kan du lära dig?

                  Vill man läsa sagor och hittepå ska man nog inte börja med koranen eller bibeln.

                    Tycker det är dom bästa böckerna att läsa för att förstå världen. Och dess tillhörande böcker om Muhammeds liv, även om Jesus liv.

                Glömde ge exempel på din första fråga. Det finns något som heter Mutah. Det är tidsbestämda äktenskap med kontrakt, på till exempel en timme. Där fattiga och utsatta muslimska kvinnor får betalt för samlag inom den tiden kontraktet gäller.

            Jag ser därför slöjan som en h*tsymbol.

            (Writing in english because I only have an english keyboard)

            I mean the simple answer is: how is it not oppression when the reason they should wear headscarfs or cover their entire bodies is to not ”distract” men. I’m sorry but how can you argue that that is not oppression?

            And yes some women claim that they wear it for themselves. But honestly if everyone around you, especially the women in your family wear it – can you truly claim it is a choice? You are culturally forced to wear it to not stand out or seen as an outsider. I have friends who grew up in Iran and they were called whores when they didn’t wear it. It is horrifying in my opinion.

      Så jävla respektlöst att insinuera att en överviktig människa har en ätstörning bara för att hen är just överviktig. Du har ingen aning. Det finns många komponenter som spelar in gällande övervikt. Läs forskning och lär dig något.

      Den här typen av ”kroppspositiva” konton får vara rakt motsatt effekt på mig. Tackar min lyckliga stjärna för att jag alltid har varit naturligt smal och för att mina bröst är lika stora!

        Kul för dig att du har bra gener eller nåt.
        Om du är smal vad får det för effekt på dig menar du? Du blir kroppsnegativ?

        Jag personligen tycker att body positive bör vara för folk som är normalviktiga men ändå inte har normativa kroppar, eller de som har 5-10 kgs övervikt. Man kan fortfarande vara hälsosam och se bra ut med xtra övervikt och hull. Men rejäl fetma ska inte klassas positive.

      Hur kan du inte förstå det problematiska med hur Bianca exponerar sin kropp? Det måste vara hemskt att tro att hela hennes värde ligger i att män och kvinnor tycker hon är attraktiv. Det är en stor skillnad i vad Bianca gör och kroppspositiva gör.

    Kolla på victoriasstil hon har en hel butik hemma med kläder som hon förmodligen fått sponsrat son hon nu tröttnat på och vill sälja genom lopis. Samtidigt har hon ändå samarbete med Bubbleroom och Johnels och nu senaste samarbete som handlar om ett företag som heter Hitachi som ska främja miljön. Med bilder på henne i naturen i en vit klänning med sin yngsta son. Hon är helt oigenkännlig med all botox i ansiktet ser så tråkig och stel ut på alla bilder.

    Fint peppande inlägg av PT-Fia.

    OT

    Bianca la upp på story om någon frisör i Visby kan föna hennes hår imorgon. Är det verkligen en grej? Vad kostar det att gå och få håret fönat? Äger hon ingen fön? Har för mig hon gjort reklam för en sån varmluftsborste eller vad det heter, och den var magisk och sååå bra! Men hon är ju ofta vid frisören och fönar och lockar håret.
    Borde väl vara smidigare att föna själv i sitt badrum än ta sig iväg till en frisör för att få det fixat?

    Samma med Antonija att hon har någon som sminkar henne ibland när hon ska gå på fest. Alltså varför? Känns som att man ser sig själv som mer känd och fin än man är när man gör så. Märkvärdig typ. Men är väl bara en fördom från mig.

    Jag är så långt ifrån den världen så jag fattar verkligen inte ?

      Jag kommer från Mellanöstern och där är det jättevanligt att få håret fönat. Det kostar typ inget och många frisörer/unga tonåringar livnar sig på just . Vi har ju inte lika lent hår som Nordeuropeer/Östasiater så föning är ett sätt att få massa volym, lent hår som klarat fukt/värme och så får håret en glans/lyster som ingen varmluftsborste eller plattång kan uppnå.

      När jag åker till hemlandet tar jag en dusch hemma och får håret fönat hos en av de 10000 salongerna i området. Kostar 15-25 kr hos min favoritfrisör Hassan. Han har en armé av tonårskillar som tvättar hår och lär sig klipp/färg/föning.

      Bianca har ju typiskt Medelhavshår (precis som oss i mellanöstern) och det blir väldigt fint när det fönats.

      Menar inte något illa men jag går endast till arab/assyr/turk/iranie-män när jag vill få håret fixat i Sverige. De är de enda som har styrkan och tålamodet att få håret sådär luftigt och glansigt. Kvinnor plockar alltid fram platt- och locktänger av någon anledning.

        Nej Bianca har INTE den kvaliten. Hon har typiskt medelfina hårstrån med 5 paket hairtalk i

          Har hon inte tjockt hår med grövre hårstrån? Jag har platt hår med liiiite vågor dock har jag massa hår. Antog att Bianca hade samma av det jag sett.

        Någon undrar varför Bianca går till en frisör och fönar håret i Visby och du berättar att du går till frisören och fönar håret i Mellanöstern…..?

      Kallas för Isabella Löwengrip syndromet.?

        Kallas Svenne-Banan syndromet att tycka att någon upplever sig som finare än andra för att de går till frisören och fönar håret. Ett väldigt vanligt fenomen i stora delar av världen.

        Isabella hat Sveriges typ finaste hår ibland. Bra klipp, kall färg som ser naturlig ut, massa volym och glans trots att håret är iprincip vitt.

      Kan hon inte bara googla ”frisör Visby”?

    OT influencers allmänt:
    En amerikansk influencer visar hur man kan spara 70-90% genom ”couponing” I USA. Någon som bott där och förstår hur systemet fungerar? Finns ju folks om visar hur de får tillbaka pengar av typ Walmart genom att handla pga alla kuponger..fattar inget.

      Kolla på Extreme Couponing på Discovery+. Helt galet det där

        Måste kolla klipp på tuben.

      Där kan du använda flera kuponger för samma vara och kan därför spara ganska mycket pengar. Tycker Sverige är så tråkiga med sin rea (sänkt pris från 199 kr till 179 kr) och att ”kuponger inte kan kombineras med andra erbjudanden”.

        Hur får man olika kuponger för samma vara? Är helt fascinerad av detta.

        Säg att jag hittat en kupong på -15 kr för ett pack blöjor, menar du att jag kan klippa ut 10 sådana kuponger ur olika tidningar/online/erbjudanden och stapla de på varandra? Här får vi ju bara använda en kupong men där kan man alltså FÅ pengar om man får tag på tillräckligt många kuponger?

          Precis så är det 🙂 De har ingen gräns för kuponger. Vi får använda ett erbjudande per vara (kupong, rabattkod m.m.), de kan använda alla de hittar och lägga ihop och vips är varan gratis eller till och med så du får tillbaka några spänn

          Ja jag har fattat så. Att en vara kostar 50:- och du har kuponger från olika håll för den varan för totalt 60:-, då får du 10:- tillbaka.

          Jättemärkligt.

          Dessutom är det ju mest skitsaker… Mängder av fönsterputsmedel, tiopack kex, hundmat, 5-pack pastakrydda osv. Alltså överkonsumtion av saker som mest kommer samla damm i slutändan.

      Är ju ett fucking heltidsjobb i USA att spara pengar med kuponger. Sedan ser det ut som värsta butiken hemma hos folk med alla prylar de fått.

        Jag vill också! Tycker att sådant är SÅ kul! Min mormor brukade ha som hobby att åka runt halva Göteborg varje dag för att handla saker på extrapris. Hon kunde åka till Angered för att apelsinerna där kostade 5kr mindre/kg än i typ Komettorget.

          Låter som ett kul liv.

            Höll henne aktiv, alert och rik. Ska göra samma men åka runt i min lambo.

          Fast inte jättesmart egentligen. Resorna kostade förmodligen det hon sparade in på varorna.

            Hon åkte nog med kollektivtrafiken ✔️

              Yes, dessutom gratis fram till kl. 15.

          Komettorget ligger väl i Bergsjön? Att åka till Angered därifrån tar ju typ fem minuter och är väl knappas ”runt halva Göteborg”. Men gulligt ändå, så klart.

          /Gammal angered-bo

            Haha, bara ett exempel. Hon åkte liksom inte till Tynnered. Max var typ SKF/Angered/Bergsjön men för en tant är det mycket haha. Speciellt om man ”sparar” 3 kr.

    Tycker hon ser ut som hon brukar!

      Nej gör hon verkligen inte. Hon är supersmal nu.

        Nej, hon ser ut som hon brukar. Nu kan vi sluta kommentera hennes kropp.

    Nu när det är semestertider. Kan vi ha ett öppet spår varje kväll?

      Neeeej

        Varför inte?

          gissar att folk samlar sina tankar mer inför ÖS & att det skapar mer förväntan, lördag till onsdag är dock väldigt långt nu.

          syftet med lördagen är väl att de som missade fredagen får en chans under helgen, men som du säger det är semster nu

          Ett extra ÖS på måndagar tror jag inte hade varit fel

      Tror det blir rätt urvattnat och mindre engagemang.

        Historiskt sett har det skapats ett öppet spår varje kväll under påsk, mellandagarna osv.
        Då har engagemanget funnits där. Så varför skulle det här vara annorlunda?

          Jo, men då har det bara varit under några dagar. Ska det vara varje kväll under flera veckor tappas intresset och folk sluta skriva.
          Men, det är upp till Camilla.

    Sluta diskutera andras kroppar.

      angående himlakroppar tycker bättre om venus än om jorden då venus är som vårat snyggare syskon, men kanske inte jorden är en himlakropp?

      både merkurius och mars är för smala dock, dom borde äta fler asteroider

    Tycker hon såg ut som hon gjorde innan graviditeten. Däremot otippat platt av henne att köra en ”9 månader i magen 9 månader utanför”-inlägg. Känns som hon försökt så hårt att vara casual mamma men nu är hon som vilken morsa som helst ?

    Är det bara två inlägg om dagen här numer? 🙁

      Tills vidare, medan jag återhämtar mig. Intentionen är att öka till tre.

    Måste väl ändå vara bättre med ett ös varje kväll kl 20 under sommaren än att bloggen står tom 20 timmar per dygn?

    Jag trodde först att hon var Anna Anka…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.