Tampongtema med Bingo och Julia


Jag har två frågor:
1. Varför filmar man det här?
2. Varför publicerar man det på sociala medier?

Bubblare:
Är det här mer eller mindre äckligt än det här?

170 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Finns det något mer vidrigt par i influenser världen? Blir så äcklad.

   Vi ska nog ändå vara lite glada att just dom två har hittat varandra.

   Det där hände mig. Jag och mitt ex hade haft sex på fyllan när jag hade en tampong i (vilket vi inte hade koll på) så den åkte in. Några dagar senare började det lukta fruktansvärt när jag var och kissade men tänkte inte mer på det då. Sen skulle vi ha sex igen och när han hade sina fingrar i mig så säger han ”jag tror det är något där, en tampong” 😱🤢 så han fick börja uppdraget med att försöka få ut den vilket han lyckades med, men herregud vilken stank, är nog det vidrigaste jag varit med om och mitt ex (ja då var han min sambo) fick verkligen kämpa för att inte kräkas. Så ja det händer nog oftare än vad ni tror. Dock filmade vi det inte såklart.

    Förstår vrf han är ditt EX. Fyfan! 😝 skulle sprungit därifrån

     Haha var inte därför som jag gjorde slut. Det var väl en av hans bra egenskaper han fick en verkligen att känna sig så trygg i sig själv så man kände sig verkligen inte äcklig inte ens i en sådan stund som man egentligen bara vill dö haha.

    Förstår inte hur man glömmer att man har en tampong i

     Vi var dygnraka, jag kom knappt ens ihåg att vi hade haft sex. Ingen kväll som jag är stolt över direkt, kanske därför jag i princip är nykterist idag 😂😂

     Anon 11:10
     Läste om en tjej som glömde bort en tampong i två månader. ( om jag minns det rätt) Om man inte känner att en är i så blir det lätt att glömma.

     Hände flera gånger i mina yngre festdag att jag dagen efter fylla upptäckte att jag hade två tamponger inne. Tyvärr så hade jag fått för mig att binda var äckligt så istället för att köra det istället så hände detta alltså flera gånger.
     J

    Med tanke på hur Bingo och Julia är så vore det väl egentligen inte konstigt om detta dock är fejk..? Måla tampong för lite extra uppmärksamhet…

    Men hur kan man ens glömma det??

    Min vän är gynekolog och hon har sagt att det är inte ovanligt att hon får kvinnor som kommer in med en tampong som fastnat därinne, tro det eller ej!
    Men att filma när sin partner tar ut den är nog inte vanligt…

     Kanske borde sätta in en spiral direkt på de över 20 som den ”försvann i”.

     Visst att alla inte är smarta, men bespara oss er avkomma tills ni kan ta ansvar.

      Hahaha ska folk inte få skaffa barn för att de glömt att de har inne en tampong?😂 då förstår jag kommentarsfältet i något öppet spår i veckan där ”det finns så många olämpliga föräldrar som aldrig borde skaffat barn.” Om ribban sätts så.. har också glömt en tampong en gång, bara över natten dock och fick ut den själv. Inte var jag full heller. Barn har jag också som mår bra trots osmart mamma som inte kan ta ansvar.

      Du bör nog bespara omvärlden dina avkommor

     För några veckor sedan hade jag en blödning som höll i sig i över en månad, så jag ringde gyn. Deras första fråga var om jag hade ”glömt något där inne”. Jag var ganska förvånad över frågan och hon småskrattade och sa att det är vanligare än man tror.

      oj, jobbigt att ha en blödning så länge. fick du något svar på vad det var?

       Nä, dom var ganska ohjälpsamma faktiskt. Fick bara höra ”det är nog ett missfall, hör av dig om du blöder så mycket att du svimmar”

       Det var obehagligt, lite läskigt och väldigt frustrerande.

        Höra av dig när man svimmat. Va bra…

     Fråga din vän om hennes patienter brukar be om att få filma🤣

     Det är inte bara tamponger som fastnar. Om ni visste hur mycket sjukt folk stoppar upp i sina kroppsöppningar så skulle ni bli chockade. Man har fått vara med och höra mycket sjuka saker inom vården.

      Anonym 12:32
      Finns bilder från röntgen som visar vad folk stoppat in. En del saker är verkligen ” tur att saken inte gick sönder”

     Trodde alla varit med om att en tampong fastnat…

      Aldrig hänt mig. Tycker det är ganska självklart att ha koll på det med tanke på vad konsekvenserna kan bli. Inte så jävla svårt faktiskt.

      Jag är 39 och det har aldrig hänt mig. Det känns helt jävla ofattbart att man skulle glömma det!?

       Jag gick till gynekologen pga smärtor i underlivet. Var en månad gammal tampong som orsakade det. Jag dog av skam nästan. Fyfan.

    Hur kan man känna att det luktar illa men strunta i det och sen ha sex då också? 🫣

     Jag förstod alltså inte att det var jag som luktade. Det var i efterhand som jag förstod det.

    Vem tror du bryr sig? Låt era äckliga historier stanna där de hör hemma…i sängkammaren.

     Vem tror du bryr sig om att du inte bryr dig? Lol

     Men jösses 😂

  Man får/kan göra saker som kan vara ”äckliga” men de hade aldrig blivit ”content” hos mig… Men dessa två är väl villiga att gå hur långt som helst. Eller saknar konsekvenstänk öht.

   Stackars Bingos barn!

    Ja, det är fanimig sorgligt.

  🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢

   Blä vad vidrigt. Var inte beredd på att få se tampongen. Hur äckliga får man lov att vara och varför lägger de upp detta?? Vuxna människor?

   Integritet har de verkligen ingen överhuvudtaget. Tragiskt hur allt blivit med sociala medier.

    Och jag som tycker att Victoria Riis på Matplatsen går lite väl långt när hon tjatar om sin PMS…

    Hon varnade ju känsliga tittare. Kan man räkna 1+1 förstod man att tampongen skulle visas

  Fy fan. Jag äter.

  Dom har tappat integriteten totalt. ALLT ska visas upp. Tyckte Julia var en härlig tjej förut. Nu har hon blivit lika gränslös som idiotierna Bingo och Katrin.

   Ja, vilken trio!

  H E R R E G U D nu dog jag 🙈🤢🤮

  Och där dog Integriteten för alltid

  Allt för att hålla sig aktuell och att folk ska snacka om en.

  Problemet här är väl att det gör content av allt!!

  Hade min tampong fastnat och jag kände mig orolig hade jag absolut kunnat fråga min sambo (som troligtvis hade sagt nej) om hjälp. Och hade han hjälpt mig hade han inte sett ut såhär ”😍🤩”. Om inte det gick skulle jag då kontaktat vården om hjälp. Hur som hade jag fan inte lagt ut det på min instagram. Haha ser framför mig hur svärmor sätter kaffet i halsen 😂

   Hahahaha din kommentar 😂❤️

   FRÅGA: Vilken emoji HADE man gjort om ens partner hjälpt till?

    Jag hade nog använt 🥴

    🥶 Denna, haha!

    😳

   Hahaha exakt så. Jag hade nog kunnat övertala min man att göra det och hade inte haft problem med att han gjorde det. Har ju själv torkat upp hans kräks på fyllan liksom. Förstår om man tycker det är äckligt men det gör jag nog inte. Däremot hade jag aldrig lagt ut det på internet 😂😂😂

   Varför skulle ens sambo säga nej?

    Exakt. Hade min sambo sagt nej vid ett sånt tillfälle hade jag blivit sjukt ledsen. Man hjälper ju varandra.

    För att alla kanske inte är bekväma med att stoppa fingret in i någon annans underliv för att plocka upp en gammal tampong? Jag hade nog bett partnern söka vård, men då är jag rätt känslig för sånt också. Min man hade dock utan tvekan pillat ut den på mig, haha 😂

     Men att stoppa in k*uken både där och på andra ställen går ju bra? Ungefär lika ”ofräscht”.
     Klart jag inte önskar ha någon pillandes ut en tampong åt mig men skulle min sambo inte hjälpa mig med det skulle han nog få flytta ut.

      Är ju verkligen inte samma sak 😂

       Sååå en kille kan stoppa in den i tvåan och få lite skit på den, eller i min mun och kanske överföra lite kissrester eller en sats, men ett par fingrar som får lite mensblod på sig är worlds apart? Förklara gärna.

       Det här är mensrädsla/kvinnor är äckliga-tänk. Jag tycker inte att man behöver vifta med sina använda tamponger på instagram, men mensblod på fingrarna är fan inte värre än bajs på sn*oppen eller s*perma i munnen. Det här sparade henne dessutom timmar på akuten och minskade infektionsrisken. Kom igen tjejer.

        Väl rutet!

  Har SÅ lite respekt för människor med sån här brist på integritet. Blir faktiskt mållös.

  Dom kan va det vidrigaste vi har, dom saknar allt vad sans o vett heter. Tänker på barnen men dom är la vana säger man…tills nån mobbare med lika lite vett som Björn, Katrin o Julia kommer i deras väg. Då spelar det ingen roll att man har en galen mamma som spelar tuff o hård lr en pappa som fotar överallt o ingenstans som hackspetten i Kalle Ankas Jul.
  Na fy vilka vidriga egon. Kräks

  Bingo har alltid fjäskat mycket för Katrin och har något slags liknande beteende med Julia. Han vill på olika sätt visa hur mycket han ”dyrkar” dem och därför gör han sådana där saker. I det här fallet så tror jag inte det är för uppmärksamheten i sig, utan uppmärksamheten för vilken bra karl han är som kan göra sådana saker. Han ville ju bevisa för Julia att hon inte äcklade honom det minsta. I viss mån fjäskar han ju också för Nova när han hyllar henne genom sociala medier-inlägg. Jag vet inte om det beror på dålig självkänsla (troligtvis) och beröm är inget fel i sig men han verkar göra det av fel orsaker. Sedan funderar jag på hur Bingo resonerar när han ber äldste sonen att fotografera dem (Julia och Bingo) när de är halvnakna. Om Nova nu är så klok som han hävdar borde hon sagt ifrån om hans olika beteenden för länge sedan men hon kanske är lika fast som de andra barnen.

   Eller så har man inga problem med att ta ut en tampong? Alla är inte så äckelmagade (tur det för då hade vi inte haft någon vårdpersonal).
   Sen kan han ju vara en fjäskare ändå såklart.

    Nu var det ju inte handlingen i sig som jag reagerade på (jag tycker inte det är det minsta äckligt) utan snarare beteendet Bingo verkar ha generellt när det kommer till kvinnor. Julia skrev själv att Bingo ville bevisa att hon inte är det minsta äcklig. Varför skulle han behöva bevisa en sådan sak? Är hon så osäker på sig själv att han måste övertyga henne om att det normalt kroppsliga inte är äckligt? Sedan får man tycka att det är äckligt. Men de båda verkar i sammanhanget vara osäkra i sig själva och gör därför en grej av det.

  Varför filmar man detta och varför lägger man upp det? Handlingen i sig är nog inte ovanlig men att lägga upp allt… Hade sån respekt för henne i Robinson, men den är borta nu.

   Jag tänker också, vad är det för äckel som ställt frågan?

    Kanske hon själv för att hon ville visa det de filmat, ha en anledning till att lägga ut det. För att få medial uppmärksamhet.

  Hur äcklig får man vara egentligen!? Fine om han hjälpte henne men varför måste det ut i det offentliga.
  Detta är bara så äckligt, varför, varför ens lägga upp den sista bilden 🤮
  Sen tänker jag stackars svärmor, mamma, syskon, svägerskor, barn, alla i deras släkt som kan se den storyn.

  Tycker så synd om de inblandade barnen, speciellt nu när de är äldre och kommer förstå mer och mer själva .. Mamma K helt narcci och galen (+ all alkoholkonsumtion), pappan och flickvän totalt gränslösa/smaklösa och visar upp det så alla kan se… Kul komma till plugget med sänt här ute på nätet =/
  Hoppas verkligen den där Falkes pappa iaf är någotsånär normal?

   Jag tänker att barnen haft det lika också om de var okända. Gränslösa är gränslösa också utanför internet.

    Absolut, men nu har ju även kompisar, lärarare och vem som helst tillgång till detta + alla vet vilka barnen är.
    Kan ju inte kännas så kul och kan drabba dem på olika sätt, speciellt med jämnåriga.

     Det borde vara något problem om lärare ser detta.

      Hur menar du? De kan väl också vara inne på sociala medier på sin fritid?
      Och nej, inte minsta kul som barn om man inte vet vad ens lärare kanske sett. De kan redan nu klicka in och se barnens föräldrars fylleeskapader mm.
      K&B tänker noll på ungarna..

      Ja för vi lärare använder absolut inte sociala medier, knappt så vi använder Internet, papper och penna like the good old days 🤦‍♀️👏🏻

  Och där var frukosten på väg upp 🤢

  Nej men vad i helvete🤢🤢🤢

  … Åh herre min skapare 😂

  Vilket sött par! 🤢

  100% inte särskilt äckligt, 100% onödigt att dokumentera och lägga upp.

   Men hur känsliga är folk? Jag fattar absolut inte grejen med att lägga upp det på sociala medier, men så jävla äckligt är det ju inte. Herregud.

    Det är ju exakt det hen skriver. ”100% inte särskilt äckligt”

    Tror inte att de flesta invänder mot händelse som sådan utan att de postar det på sociala medier. Visst kan sådant hända och partnern hjälpa till men för allmän beskådan? Kom igen… det är så gränslöst.

     Varför i helvete tar hon inte ut tampongen själv??! Eller det kanske inte är så skönt när man har långa lösnaglar…?🤢🤮

   Precis, det ända äckliga i det hela är att det filmas och lägga upp på nätet

  Jag är äcklad av vad Julia sysslar, håller på och tillåter sig med men samtidigt funderar jag på hur hennes dejter som var med i den där dejtnings programmet tänker, om de ens ha koll på vad hon gör nu gör tiden, när de ser/läser om henne nu förtiden.
  Själv skulle jag blivit illamående🤢 om jag hade varit en av killarna, vetskapen att ha fallit/haft känslor för henne inför svenska folket i TVn! Kan gå ännu längre i tänket och undrar hur dejternas nära och kära reagerar när de läser/ser sånt om denna ex.

  Att ”Jag jag och jag” har människor (förhoppningsvis) runtomkring sig är tyvärr inget det tänks på. Det är tyvärr inte bara en person som skämmer ut sig själv utan det är nog många som nu t.ex. Julia skämmer ut åt.
  Kan i alla fall konstatera i mitt oändliga tänkandet här att om jag hade varit nära släkt, bekant eller något annat med Julia att göra innan så hade jag känt att hon hade skämt ut mig.

  Men herregud.. som sagt varför göra conntent av allt.
  ”hihi titta så tokiga och sköna vi är”

  Absolut inget äckligt men whyy

  Herregud jag spyr 🤢🤢🤢🤢🤢🤢

  Jag tycker inte en blodig tampong är ”äcklig”, den är vad den är; mitt blod från min livmodersslemhinna. Ganska vackert och svindlande, egentligen. Helt bakterifritt.

  MEN att lägga upp det på instagram … då handlar det säkerligen om att skapa uppseendeväckande content och få reaktioner och verka märkvärdig.

   Folk är ju faktiskt väldigt mycket snöflingor idag, liksom så fort man skriver ordet bajs eller mens så vill nån ha en triggervarning. Men med det sagt så behöver man ju inte filma allt kanske.

    Jag vill inte se andras bajskorvar. Tycker det är skitäckligt! 🙈

   Jag tycker det är äckligt med blod. Särskilt mensblod där det ibland kommer ut som geléklumpar eller mensvävnad.

    Det är koagulerat blod som kan komma ut. Inte värre än vilket blod som helst. 😊
    Vi växter tyvärr upp med att vi ska tycka mensblod är äckligt men det är absolut inte det. Det är blod, och det är HELT naturligt.
    Tack o hej

     Inte mens i sig men bindor och tamponger kan bli väldigt så att säga ofräscha och lukta illa.

      Om de luktar illa får du byta oftare. Inte svårare än så.

     Fast blod är äckligt. Tycker jag – och andra. Du behöver inte tycka samma. Jag har själv mens. Har även endometrios och adenomyos – har klumpar och blöder sjuka mängder. Kommer aldrig bli nåt ”fint” för min del iaf. Jag blöder, thats it. Och jag tycker det är äckligt.

   Ditt blod är förhoppningsvis bakteriefritt. Men så fort mensblodet landar på tampongen börjar bakterier att växa. Att vara bakterie på en tampong är det bästa som finns och blir den kvar växer det så det knakar. Har man otur börjar något man blir sjuk av börja växa.

   Det är ju det de jobbar med. Tycker inte synd om barnen som verkar ha det hur lyxigt och kärleksfullt som helst.

  Hur tänkte han med tandborsten som han skickade upp först? Är inte det motsatt verkan?

   Bättre med pincett.

    Eller så använder man fingrarna

  Vilka vidriga människor. Det händer väl då och då att snöret försvunnit. MEn det är ju liksom inte avgrundsdjupt hål där. Som tjej kommer man åt. Sen om han väljer att ”hjälpa” till det är väl ok. Men VARFÖR lägger man upp det på instagram.

   Jag brukar kunna använda musklerna och trycka ut den om snöret gått av, aldrig varit med om att det är helt hopplöst och att någon annan behöver gräva…

    Exakt, det är ju bara att krysta.

  Den sista bilden kunde du skippat… 🤢

  Jag såg storyn. Videon var ganska rolig faktiskt och jag fick mig ett gott skratt.

  & ni vuxna människor som äcklas av mens: väx upp för fa-an.

   Det är fullt naturligt men det är likväl äckligt med använda tamponger och bindor. Inget jag vill se! Räcker att behöva använda det själv varje månad och vet därför hur det båda luktar och är.

   Mens är väl slit samma. Men en gammal rutten tampong full med så mycket mer än gammalt mensblod. Som dessutom luktar sunk.

   Eh va? Kroppsvätskor ÄR äckliga? Vill inte se andras använda tamponger heller? Euw.

    Det är ju en lärd reaktion. Jag kan absolut tycka det är bra att mensblod och mensskydd normaliseras.

     Nej det är en naturlig reaktion. Tycker absolut inte det ska normaliseras att visas upp!

     Ja men man behöver ju inte SE det för det. Att normalisera att vi har det är en sak. Men man får faktiskt tycka att själva blodet är äckligt.

   Jag vill varken se okända människors mensblod, näsblod, snor, slem, bajs eller kiss. Tack och hej.

  Håller inte med om att det är äckligt, det är bara lite mens. Mens är verkligen inte äckligt. O killar har väl sina fingrar i tjejers underliv ofta utan att det är äckligt?
  Att lägga ut det på insta är kanske lite speciellt men med tanke på hur gränslösa alla är nuförtiden så reagerar jag inte speciellt.

   Väldigt opassande måste jag säga att lägga upp på stories. Finns inget allmänintresse i sånt här överhuvudtaget. Jag äcklas av att se sånt. Inte lägger man väl upp bilder på ens bajs fast det är naturligt. Det finns ändå gränser. Är själv kvinna.

    Bajs o mens är verkligen inte samma sak.

     Är det inte? Båda är restprodukter som kroppen gör sig av med. Hur är de olika menar du, för att färg, konsistens, lukt och kroppsöppning inte är den samma?

      Bara för att det är restprodukter är det inte samma sak. Blod, bajs, kiss, galla, etc är alla olika. Läs på lite om kroppen om du inte förstår det.

       Lyd ditt eget råd läs på.

        Så galla och bajs är samma sak? Lite bajs i urinröret är ingen biggie?

         Det va ju inte det personen sa. Allt är naturligt, men får ändå vara både äckligt och nåt man inte vill se.

    Är något som läggs upp på stories av allmänt intresse🤔?

  Jag tycker det fint gjort av Bingo. Om vi som tjejer kan in där och peta och få blod på händerna så är det på tiden att killar hjälper till, oavsett om det är när tampongsnöret går sönder eller bara finnas där som stöd vid hormoner.

  Sen att folk är äckel-magade är en en femma, men jag tycker ändå det är modigt av honom att in där och dra ut den.

  Hur många killar hade gjort detta för sin kvinna? Inte många. Hon behövde säkerligen genuint hjälp, annars hade hon nog inte bett Bingo göra detta. Hon fick väl helt enkelt inte ut den själv.

   Jag håller med det var ju väldigt bra att han lyckades hjälpa henne. Men att göra en stories av hela proceduren?!

  Tycker inte det är konstigt? Vem är det ni tycker det är äckligt för – honom eller henne?

  Sen är det väl lite weird att lägga upp det.

   Är hon efterbliven?
   Ja att snöret kan åka in men plocka ut den bara, eller är det de slabbiga lösklorna som ställer till det?

   Att de gör det kan jag väl leva med,
   Men vem filmar det? Vem vill bli filmad när man gör det?

   DET är det äckliga. Blod och tamponger äcklar mig inte.

   Det konstiga är ju att dom fotar och lägger upp det.

  Äckligt och äckligt. Alltså mitt mens (!) Är inte äckligt, men jag vill inte se någon annans blodiga tampong för det. Samma med 💩 jag är tämligen likgiltig för mina egna toalettbesök men jag vill inte se någon annan sitta och trycka för det.

  Så ja, de är rätt äckliga. Om syftet är att visa att man är skönt hipp och frän så sket det sig 🙃

  Minns när min bästa vän ringde och var i panik för hon fick inte ut tampongen, det var för pinsamt att ringa gynekolog enligt henne men hon tänkte att jag kan säkert hjälpa henne.
  Jag är inte den som direkt är pryd eller så, men det var ganska ”vad fan är det som händer? ” under tiden jag försökte få ut den 😂

   Som i Sex and the City när Samantha hjälper Carrie plocka ut en pessar.

    Ungefär 😂 vill inte kalla min bästa vän för hypokondriker direkt men enligt henne över telefon hade hon nån timme kvar att leva före hon skulle dö av toxic chock och allt sånt 😂 hon lever än idag 😏😄

  Man är härdad som usla men visst är dom gränslös!

  Man slutar nästan förvånas över vissa människor.
  Man kan snart sagt vänta sig vad skit som helst.
  Ni må skriva hur mycket ni vill att saker kan fastna och att det inte är äckligt med mens osv osv men det de här två gör är vidrigt!
  Lägger ut till allas beskådan utan en tanke på att barnen kan drabbas.
  ” titta där går han vars pappa plockar tamponger ur kärringen sin”!
  Finns bara två ord för sånt här
  Fy F-n

  De där två kommer vara för evigt. Tänkte på det när de precis blivit öppna med sin relation och nu är jag hundra på det.

  För helvete… Nog för att det är naturligt med mens men måste man visa upp en blodig tampong på Instagram? Men det är väl såklart dom två till det. Så härligt frigjorda. Avföljt båda. Det gjorde jag när Bingo körde stories på Julias bajs på flygplanstoaletten efter att han kom in efter henne. Det är inget jag vill se.

   Vad sa du att han gjorde?! 😳😱

    Haha!! Jodå. Dom flög hem från Marbella. Julia hade varit på toaletten före honom och den hade inte spolat ordentligt. Det tyckte Bingo var roligt och filmade och la ut. ”Titta vilka fina kluttar Julia har!!”…

     Tror att båda är svagbegåvade.

      Jag är team du.

  Jag trodde de flesta tjejer varit med om att ens partner fått gräva efter en fastnad tampong 😅. Skillnaden är att jag inte skulle lägga ut det på nätet.

   Jasså? Verkligen inte.

   En dejt gjorde det på mig, haha. Han tog lite på mig och jag sa att jag har mens och tampong i så vi kanske ska hoppa att ligga. ”Ja, det kan vi göra eller så kan jag dra ut den och så kan vi ligga på en handduk” Han fick dra ut den och vi skrattade åt det 😄

    Men euw. Skulle dragit direkt.

     Haha, tyckte han var charmig som inte var så känslig. 😄

      Lät creepy tycker jag.

     Han var ju dessutom en fin kille med dubbelexamen m.m. så jag tyckte det blev roligt.

    Till B,

    Hänt mig också, tkr inte det är så konstigt 😂 dock var det ett ex och ingen dejt till mig

   Känner inte en enda och vi snackar öppet om allt.

   Vart kommer de här tjejerna ifrån?
   Är det ngn håla med låg intelligensreserv??

  En gång så upptäckte min man någon konstigt när vi låg, det var typ hårt och ”prasslade”. Jag blev skiträdd och då fick han ”undersöka” med en ficklampa och pincett. Då visade det sig vara överhöljet av tampongplasten som hade blivit kvar där inne (under typ några veckors tid förmodligen). Jag var jättetecksam att han fick ut den åt mig! Men som tidigare personer skrev – hade definitivt INTE lagt upp det på instagram! Haha!

  Alltså, vad är det för j*vla folk!!?? Nä fy fn.

  Tänk på den gamla goda tiden när Svullo åt kattmat och liknande äckelgrejor. Härligt att se att det finns de som för den stolta äckeltraditionen vidare och flyttar gränserna ytterligare. Dags för ett nytt ”Griståget” med Bingo och hans kvinnor som dragplåster? 😂

  De filmar och publicerar det för att få uppmärksamhet och det gav du dem nu. Han filmade ju även deras första kyss, så cringe, vem står och filmar när man kysser någon för första gången liksom. Hon hängde ju även ut honom att han kommenterat på sin egen instagram själv från Julias konto. Undra vad han tyckte om att hon hänge ut att han sög snoret. De är uppmärksamhetskåta. Julia skrev att hon har fått fler följare så konstigt för det brukar minska efter att ett tv-program är slut MEN hon får ju genom Bingo och det förstår hon nog själv. Tänk att hon fick en lägenhet i Marbella genom honom också, och fortsatt kändiskap och rampljus.

  Apropå Julia. Ingen som reagerar på hennes kost- och träningsupplägg som hon säljer? Borde granskas. Hon har absolut ingen kunskap och det  hon säger och promotar är direkt livsfarligt.

   På vilket sätt livsfarligt?

  Kan han inte bara tänka ett varv till? På dina barn o deras läskunniga föräldrar. Tampongfarsan liksom

  Allvarligt! Så jävla äckligt och patetiskt att precis ALLT måste läggas upp på sociala medier… vart har vi kommit egentligen???

  Detta fick mej att tänka på min kompis kollega som arbetade som sjuksköterska och fått in en patient som stoppat upp en potatis & en citron i röven av någon anledning.
  Kollegan hade då försökt skoja till det och sagt något liknande med: ”att du inte hade lite lax också!”
  Hon blev självklart tillsagd och anmäld senare.
  Men skrattade tills jag inte kunde andas när jag fick det återberättat 😂

   Rövmarinerat fiskpaket :’D

  Väldigt weird att lägga bilder/video på det hela.

  Men alla ni som kommenterar
  🤢
  ”om min kille hade hjälpt mig ut med en tampong hade jag dragit direkt”
  ”usch vad äckligt”

  Ni som kommenterar detta måste ju vara killar eller barn?
  Alltså jag har själv aldrig varit med om att en tampong fastnat, men som vuxen med mens förstår man ju att det är klart att sånt kan hända, och att det kanske kan vara svårt att få ut den själv då.
  Om det skulle hända och jag inte kunde få ut den själv skulle jag inte tveka att be min sambo om hjälp först, och om han inte fick ut den, då skulle vi åkt till gyn.

   Nej man kan tycka mens är äckligt, slem och blod som komme tur kroppen liksom. Att man hade dragit står väl under nåt ragg som drog ur en tampong fast hon inte behövde hjälp., fett weird…

  Använder folk fortfarande engångsmensskydd alltså? Trodde de allra flesta använde menskopp/menstrosor nu när man vet vilka sopberg engångsskydden medför.

   Det var ett jäkla spill och blodiga kläder på jobbet och skav när jag hade menskopp. Nu har jag hormonspiral och mår toppen! Har bindor, men ytterst lite mens.

   Oj, trodde du det? Känner ingen med menskopp. Personligen vill jag inte hålla på och gegga med det, skölja och koka (🤢)!

  Jag tycker att ur ett feministiskt perspektiv så är det fantastiskt bra att normalisera mens och att en kille inte äcklas det minsta. Heja dom!

   Men det är väl inte det folk reagerar på. Det är att det dokumenteras och läggs ut på sociala medier. För mig handlar det om gränsen av vad som borde vara privat och inte. Att ”vara öppen och ärlig” är en sak. Det HÄR är något helt annat. Jag kände samma sak då Bingo filmade Julias bajs i toaletten. Det är också något alla gör men jag behöver verkligen inte SE det.

    Hur ska man annars kunna ändra folks inställning om man inte visar på en man som bryter normer och tabu. Jag tycker detta är helt ok.

  Vad har hänt i er om en tampong försvinner undrar jag??!? Antagligen behöver ni större storlek för att täppa till, prova dom där som ligger i kohagarna, vetja…

   Haha… ja, det är inte lätt när de skramlande försvinner som genom ett svart hål i rymden. Jag skulle i så fall hellre rekommendera en livboj runt magen eller en heliumballong längst ut på snöret, så korna får ha sin mat ifred.

   Skrammel, skrammel, skrammel. 😉

  Åh hjälp! Att han hjälper henne att dra ut den är en sak MEN VARFÖR filmar dom det? Han har för fan barn! Usch usch usch vad Bingo och Julia är gränslösa.

  Är inte detta ett av dom ögonblicken när man tar ett djupt andetag för att säga något men väljer att hålla det för sig själv, stänger ned sociala medier och tar en kopp kaffe/te och tittar ut genom fönstret, säger sedan till sig själv:
  – Nog med internet idag. Japp. Hepp hepp. *Sippar lite dryck*

  Har alltid gillat Bingo men nu har det totalt gått över styr. Tyvärr med hjälp av en flickvän som skulle kunna sälja sin morsa för att bli en riktig kändis. Vem fan är ens intresserad av att följa operation tampong på Instagram

  Hade också respekt för henne i Robinson, men efter Bachelorett försvann den. Hennes sätt att behandla Jesper och Felix var väldigt respektlös. Lyssna gärna Podcast Roscerenomi om ni inte har gjort det tidigare. Speciellt det sista avsnittet som heter den förstorade och förminskade relation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.