Kenza köper lägenhet till sin mamma

Jag tolkar Kenzas inlägg som att hon letar efter en bostadsrätt att köpa till sin mamma, och jag blir helt varm i själen.
Så himla fint!
Kenza har alltid varit ganska konsekvent med mängden information som hon delar om sitt privata liv och sin familj, men det man kunnat snappa upp är att hon och hennes mamma alltid haft en väldigt nära relation.
Fan, vad fint att kunna få göra något sånt här för sin mamma (eller pappa så klart.)

Jag minns fortfarande när hon tog med sig sin lillebror på en shoppingrunda när han fyllde år.
Han fick köpa vad han ville i alla butiker han kunde komma på, så länge han bar alla kassarna själv.
Det är längesedan nu, men jag minns när jag läste det på hennes blogg.

Häromdagen pratade vi om saker som rör oss till tårar…
Det här är en sådan sak för mig. Jag blir så rörd av att Kenza köper en lägenhet till sin mamma.

Om du använder rabattkoden #blödig25 så får du 25% rabatt på näsdukar från Kleenex. 

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker också det är fantastiskt och önskar jag kunde göra detsamma ❤️❤️❤️

    Ja det är verkligen fint att göra en sån sak.
    Jag brukar ofta fantisera om vad jag skulle göra om jag vann 50miljoner, köpa hus till mamma ingår alltid samt att bjuda henne på en drömresa till alla platser hon någonsin nämnt att hon velat besöka.

    Vart fan hittar jag femtio mille??

      Eurojackpot. Kvällens vinst är snart min ? Du kan ta den på tisdag.

        Jackpoten är på ca 107 miljoner idag.

      Jag skulle köpa en gård med två svärmorsflyglar – en till mamma, en till svärisarna ❤️ Tror fler och fler, precis som jag, ser fördelar med att bo tillsammans med eller nära sina föräldrar när man själv är vuxen och har barn.

        Svar nej.

        Vi bodde i ett hus på svärföräldrarnas tomt i 12 år, flyttade in till stan i mars, det är verkligen bra att bo så pass nära.
        Obs! Givetvis om man har en bra relation förstås, skulle aldrig kunna bo så med min pappa tex.

        Nej aldrig i livet

        Jaa! Vi har köpt gård och kommer ha svärisarna i huset bredvid. Både jag och min man är uppväxta så. Längtar tills vi får egna barn som kan springa över till farmor & farfar när dom vill ❤️

          Och farmor och farfar kan springa över till er när DOM vill ?

            ??

          Exakt! Växte också upp så och det var helt underbart ?

          Fattar att alla inte har trevliga föräldrar eller svärföräldrar men jag har det ❤️

        Håller med om att det är drömmigt!! ? Vi bygger just nu vårt drömhus och även ett gästhus på tomten till föräldrar/svärföräldrar. Så inom kort är vi alla grannar ❤️❣️ Har bott nära varandra tidigare också och vet att det kommer fungera topp!

        Är du säker på att dom vill bo så?

    Så fint ❤️

    Det är en fin sak att göra, ja. Vet inte om det är så fint att poängtera att hennes mamma inte kan köpa en lägenhet själv. Helt onödig info i sammanhanget.

      Håller med, fullständigt irrelevant och känns lite som hon vill få en guldstjärna för det.

      Hon skriver ju inte uttryckligen ”min mamma har inte råd att köpa själv”, hur många har råd att slänga ut en massa miljoner, speciellt i Stockholm bara sådär..? Sjukt fint gjort av henne, låt oss fokusera på det istället!

        Med tanke på att bostadspriserna rasar just nu och det är guldläge att köpa om man har lite cash över.. så kan ju inte tanken undgå mig att de ev ligger något mer (investering) bakom köpet av lgh till mamma.. just sayin.. men e ju en win win ändå

          Skojar du? Priserna rasar ju konstant, väldigt dåligt läge att köpa med tanke på att värdet på ens nyinköpta lägenhet kommer fortsätta sjunka varje dag

            Nope jag skojar inte. Står ju även rätt tydligt att hon söker annan lgh tills hon köpt om en sisådär 3-6 månader. Alltså lär priserna fortsätta rasa under denna tid. Man behöver ju inte vara raketforskare direkt, bara läskunnig och ha en hyfsad uppfattning om marknadsläget.

      Vill man hitta fel så går det alltid! Det är ett som är säkert.

        Och vill en influencer framhäva sin egen förträfflighet, så gör hon det. Alltid.

      Att hon köper en lägenhet åt sin mamma är ju inte lika med att mamman inte kan köpa en själv? Så Kenza kan ju inte direkt poängtera det. Konstig tolkning.

        Varför skulle hon köpa en lägenhet till sin mamma om mamman själv har så mycket pengar så hon kan köpa en?

    Det är en dröm jag har, att köpa ett litet hus/radhus till min mamma och pappa.
    Kan sitta och titta på hus åt dom på hement, men jag har tyvärr inte pengarna, men drömmer lever. En dag så!

      Fortsätt visualisera och manifestera genom att kolla på Hemnet, plötsligt kommer det hända. Lita på universum och dess förmåga att aligna våra drömmar och mål ?

        Det är såklart inte så enkelt, skrattade själv åt kristallkommentaren. Men jag och min sambo gjorde en visionboard för ett år sedan – som en kul aktivitet. Vi valde bilder på vad vi ville ha i ett hus om vi fick drömma helt. Satte upp den och har väl egentligen inte pratat om den sen dess, det var inte riktigt dags att flytta på oss. Lite småscroll på Hemnet då och då bara. Helt plötsligt var huset där. Som passade oss perfekt. Blev bråttom med banken om lånelöfte osv och fick bara möjlighet att lägga ett bud, fanns inte mer i budgeten. Trots att högre bud lades så valde säljaren att sälja till oss. Fattade ingenting. Kom på att titta på vår visionboard och ser att vi har fått nästan allt vi drömde om. Hade väldigt specifika detaljer som vi trodde vi skulle få bygga själva som det här huset redan har! Det är perfekt! Så att manifestera fungerar, man får ögonen på målet!

      Köp en radhuskristall och sov med den under kudden till nästnästa fullmåne ?

    Kenza? Får jag bli din bonusmamma? ?

    Jag drömmer också om det. Att äntligen få bjuda tillbaka efter alla år. Drömmer också om en bostad där jag har ett riktigt kök och plats för ett matbord så att jag kan bjuda hem familj och vänner på middagar ?

      Man kan väl bjuda hem folk och äta i vardagsrummet?

      Man är inte skyldig att bjuda tillbaka till sina föräldrar.

    Jag skulle vilja köpa ett drömfritidshus till min mamma om hon bara levde. Ett ställa vid havet som hon älskade.

    Men hon skulle inte ha fått fritidsstället men däremot få nyttjat det hur mycket hon än ville som sitt eget.

    Skulle aldrig ge bort något värt flera miljoner. Det kan lätt röra upp känslor av missunsamhet och avundsjuka bland övrig släkt och familj.

      Men en mamma är ju en mamma, inte en random moster eller farfar.

        Nej, men en annan förälder eller kanske syskon

        Kanske inte i din släkt men tyvärr skulle sånt här röra upp starka känslor i min släkt. Vet av erfarenhet och det har varit hemskt och jag har mått väldigt dåligt.

        Du anar inte vad pengar kan röra upp känslor. De man inte tror ska bete sig illa kan bli som helt andra människor när de är avundsjuka.

      Det kan ju vara det Kenza gör… köper en för att hennes mamma skall kunna bo där eller lånar mamma pengar. Vet inte hur Kenzas familj ser ut dock om det är någon annan förälder som känner sig åsidosatt. Sen blir det ju konstigt när det kommer till arv av sagda lägenhet oxå om ett barn köpt den

        Källa: Kenza genom åren

      Men släkt och vänner behöver ju inte veta? Jag gjorde ett större inköp för mina föräldrar, men vi kom överens om att inte berätta för någon att det var jag som hade betalat.

      Säger också att ens mamma är ju ens mamma. Då är det väl konstigt med avundsjuka.
      Om mamma hade levt, och om jag hade haft mycket pengar så vet jag inte riktigt vad jag hade gett henne. En resa kanske, till nåt lyxhotell. Gör för ont att ens tänka tanken ?

        ?

      Beklagar att du förlorat din mamma ? kramar

    Vore en dröm ♥️

    Verkligen så himla fint. Hade jag haft mycket pengar hade jag köpt en lägenhet till min mamma utomlands och betalat privat vård så hon kunde bli frisk.

    För mig var det tvärtom, mina föräldrar köpte en lägenhet till mig. Eller rättare sagt, de gav mig pengarna till ett svartkontrakt (flera hundra tusen kronor). Utan det hade jag nog aldrig kunnat få en lägenhet i Stockholm som ung, vilket var en dröm. Nu har jag haft samma lägenhet i 20 år. Och jag behövde inte stå en enda dag i bostadskö.

      Och kommer duniga sälja ditt kontrakt om den dagen kommer?

      Svartkontrakt… bra jobbat….

      Och det är du stolt över..att få det genom svartkontrakt?

        Lisa är en troll. ”Haft lägenheten i 20 år”
        I flera andra inlägg så uttryckte hon sig som att hon vore i 20 års åldern. Nu så är hon helt plötsligt äldre.

          När man läser något udda och dubbelkollar nicket…ahaaa ”Lisa”. Far med osanningar och är mest ute efter att provocera ?. Men hon verkar få härja på fritt!

            Lisa har börjat spåra rejält på senare tid. Något står inte rätt till där…

            Sen märker man samma stil som Lisa men under annat namn eller anonym. Så hon härjar nog på rätt bra. Eller om det är en han.

          Men vadå? Lisa skrev väl inget trolligt? Lägg ner mobbingen nu.

    Är väl obstinat lagd av mig men hon berättar ju enbart att _hon_ ska köpa lägenheten för clout vilket känns lite pruttigt.

      Vad menar du ens, du skriver helt obegripligt

      Låter ju lite konstigt också ”JAG ska hitta lgh”, som att hon ska bestämma vilken lgh som är lämplig åt mamman och mamman får bara gilla läget eftersom hon blir bjuden. Ok tror inte det är så och tror också mamman faktiskt är stolt över sin dotter som lyckas köpa en lägenhet åt henne. Men ah blir liksom lite konstigt att bara sägs det sådär i förbifarten som att det är en stor god grej men ändå sådär äsch då.

        Nu överanslyserar du.

    Kommer du skriva om Therese lindgrens nya tv-serie?

    Jag var glad att jag kunde bjuda min mamma på fika igår… Man har olika väg att vandra, antar jag. Mina föräldrar har redan ett fint hus, men det vore drömmigt att kunna bjuda dem på en resa eller nåt. Men det ligger tyvärr ganska långt i framtiden, verkar det som.

      Som förälder kan jag säga att jag uppskattar mer än något annat att få tillbringa tid med mina barn, särskilt eftersom alla är så upptagna nu för tiden. Så att fika med din mamma är guld värt 🙂

      Jag säger också som svaret du fick. Att umgås är det viktigaste. Att få ses. Pengar spelar ingen roll då.

      Livet ändras så snabbt. Jag kunde inte föreställa mig att jag skulle förlora mamma när jag gjorde det. Det som betyder nåt nu i efterhand hade inget med pengar att göra. Utan all kärlek mamma gav.

    Rabattkoden fungerade inte??

    Hade gärna köpt loss gården som jag är uppväxt på åt mina föräldrar. Det är nämligen inte mina föräldrar som äger den, men de arrenderar. Hade ju varit fint att köpa loss allt. Vill ju deras bästa?

    Kan nån säga mig vems bröllop ”alla” är på?? Dvs Zara, Edvin, Johanna, R Charles etc?

      Ok måste vara Felice & Nisses

      Felice Jankell och Nils Tham (H&M-miljardär)

    Onekligen en underbart fin gest men tillägget att det är hon som ska köpa den är ju irrelevant. ”Söker en lägenhet till min mamma för 3-6 månader” var ju tillräcklig info men hon vill att folk ska veta att det minsann är hon som köper den.

      Exakt! Viktigt!

      Jg tror att hon får ifrågasättande kommentarer om varför hon inte köper en lägenhet när hon har så mycket pengar. För att mamman haft problem med att hitta bostad förr. Och att det är därför hon skriver det.

        Att hon söker lägenhet för max 3-6 månader betyder ju att det finns en plan för månad 7

    Kan du sätta stopp för ”Lisa” i kommentarsfältet?

      Varför ska Lisa stoppas? Har du en hang-up el vad?

        Hej Lisa!

      Lisa är väl inte värre än nån annan här. Du kan väl inte bli så upprörd över att det finns folk som köper lägenheter svart?

    Min sambo köpte en lägenhet till sin mamma några kvarter från vårt hus. Win win win- situation för oss allihopa.

    För min del blev det tvärtom, vi sålde mammas lägenhet och fick därmed rejält tillskott till handpenningen på huset. Hade hellre haft en frisk mamma än ett hus.

    Kan det inte också vara så att Kenza köper en lägenhet och mamman får hyra den av henne? För det står ju inte specifikt att hon köper den ÅT henne?

    Köpte en lägenhet tillsammans med min man till hans mamma och pappa, de bodde i en stor och rätt sliten hyresrätt och har gjort allt för alla barn i alla år. Kändes fint att kunna ge dem detta och få dem att få bo närmare alla sina barn ❤️ (De var inte lätta att övertala till detta..)

    Fattar inte hur hon har råd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.