Att anspela på sex

Det kom ett mail…

Hej,

Att Therese lockar folk till sina videos med sex-anspelningar i såväl titlar som val av thumbnails är sen gammalt men när hon nu i sin egen FB-grupp med 60 000 medlemmar (många yngre) marknadsför sin video så väljer hon medvetet denna bild. Detta är inte ens thumbnail på youtube. Hon har själv valt att just exakt denna frekvens ska vara bild till videon och inlägget.
Jag kan inte låta bli att tycka att det är så extremt osmakligt och opassande att gång på gång fullt medvetet sälja sig själv på det här viset.. // Från en av mina läsare
Att Therese Lindgren anspelar på sex och naket i både titlar och thumbnails kommer inte som någon nyhet för mig.
Det är snarare ett ämne som diskuterats här inne ett flertal gånger och ni är många som reagerat på det.

Att sex säljer är sedan gammalt, men att gång på gång göra spdana här utspel känns lite…”billigt”?
Det är click bait i klass med Stoppa Pressarnas olika publiceringar.
”Besöker en nudiststrand – du kan inte anan vad som hände sedan” och så den här bilden till det?

Håller ni med om att det kanske är dags för Therese Lindgren att höja ribban en smula?
Kommer folk tröttna annars?
Det är lite som att ropa varg. När kommer folk sluta gå på dessa lätta beten som hon kastar ut?

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur kan hennes sambo gå med på detta och tycka att det är en bra idé?

    Jag har inte sett dessa thumbnails ni ofta skriver om, men brukar även han vara med?

      Ja han är ju med i varje video numera, ofta filmar hon honom under intima förhållanden (naken, utan kläder, i sängen exempelvis)

      Nej usch vad håller dom på med. Tycker dom gör bort sig.

      Fy fan vad osmakligt. Och så är det typ tioåringar som kollar. Urk!

      Hennes kille Anders har väl länge jobbat med marknadsföring på socialamedier? tror dom träffades på något videofyme event så han är nog extremt med på vad socialamedier är hur man marknadsför vad som fungerar vs inte fungerar

        Japp. Han är t.o.m. säljare på hennes bolag och försöker sälja in henne som annonsplats. Jobbar med marknadsföring på ett bolag och fick ett mail av Anders

          Hur lät det mailet ungefär?

      Otroligt töntigt!
      It’s all about them money….

    Therese har bytt bild på denna video nu. Men håller med om att den första inte är ok då hon har många yngre följare.

    Hon har ju även börjat med att ha face filters på sina thumbnails, vilket är lite olikt henne.

    Men hur gammal är hon?
    Jag hade för mig att Therese Lindgren börjar närma sig 40, men sådär håller ingen 40-åring på.

      En snabb googling visar att hon är 35 år

        allltså i princip redo för pension enligt 20-nåntingarna. Alla vet ju att man måste bli sventråkig från 30.

      Tänker samma – är inte detta lite omoget beteende.
      Har aldrig kollat på/följt henne men fick en väldigt sympatisk bild av henne i mamma-dokumentären på Svt.
      Det här sexanspelandet känns lite ovärdigt och så är väl hennes följare rätt unga? Tänker att hennes innehåll borde locka på egen hand, utan nakengrejen.

      Hon verkar ju vara Sveriges pinsammaste influencer.

    Vidrigt

    För min del spelar titel, thumbnail eller beskrivning mindre roll för jag är lite den som ”ska jag se ska jag se allt” (eller ge det en chans, åtminstone) när jag väljer att prenumerera.
    Men jag ser det ju ändå vad hon gör och det kan störa mig en del. Om hon behöver behålla eller få nya tittare ska hon kanske se över sitt innehåll istället för att locka in folk med hint av sex. Sen hade det kanske varit annorlunda om det var nån gång ibland men upplever att det är nåt i nästan varje video.

      Måste faktiskt säga att val av titel och thumb på den här videon gjorde att jag valde att inte titta på den. Tittar vanligtvis på alla Thereses videos, så det säger en del..

    Ja det känns så himla löjligt? I trailern till videon har hon också med just den sekvensen, hon ligger på golvet och stönar ”hårdare” med Anders i bar överkropp ovanpå/ovanför henne. Så pratar hon till kameran och säger att ”ja, alltså jag får massage, hehe”. Inte ens tonåringar håller på så?

    Desperat och pinsamt.

    Äsch ta det inte så allvarligt. Hon vill väl bara få lite mer klick på videon. Vad spelar det för roll? Ni som pratar om att barn kollar.. tror ni att denna thumbnail gör någon egentlig skada? Hur gamla tror ni dessa barn är haha

      Håller med.. en 35-åring gör dessutom exakt vilket innehåll den vill på sin egna kanal. Det är ingenting som sänds i SVT utan det här är hennes egen youtube där enbart följare ens stöter på dessa bilder/videos. Jag ser aldrig dessa förutom när jag läser Bloggbevakning. Tips till de som stör sig: AVFÖLJ!

        Jag tycker lite samma sak. Nu har jag aldrig varit en följare till henne men känner att jaha, nu har hon det här som sin grej och då kan det väl vara så?
        Jag tycker inte heller att det är sån big deal med ”tänk om barn ser detta!!!” Jaha, och? Sex är sex och vet de vad som insinueras i denna bild så vet de förmodligen en hel del mer om sex än vad de ser i just denna bild.

        Vad jag däremot reagerar på i just denna bild är ”du kan inte ana vad som hände sen”. Hon måste ju använda den frasen som ett skämt?

          Ja det är ju en typisk fras som används i riktigt dåliga clickbait-videos som någon Siri-röst läser in dekorerat med reklamiga bildbanksfilmklipp och vars story aldrig kommer till saken 😛

      Hon räddade en liten råtta, det var vad som hände sen! Jag hade ju valt det som thumbnail och titel, men tyvärr är det ju så att vi inte är så många som är intresserade av att rädda råttor, men de flesta är besatta av sex. Sex säljer.

      Det är snarare osmakligt att tolvåringar idag är så porrskadade att dom fattar referensen direkt. Och Therese är nog mycket medveten om det (hon är trots allt en kommersiell influenser och vet att hennes målgrupp till stor del är barn och tonåringar).

    Allt för männens skull… som vanligt. Som väl inte ens tittar på hennes videos, det är väl mest 12-åringar.

      jag har ingen kolla på vem hon är men varför följer 12-åringar en 35åring?

        För att hon har en livsstil som är långt ifrån deras egna med lyx och flärd skulle jag tippa på?

      Det är faktiskt en hel del män som tittar på hennes videos, de skickar kärleksbrev osv. Till och med fans i fängelsen som sitter inne för mord. Hon berättade om detta för några år sedan tror jag!

    Följer väldigt få influencers så har sällan koll på vad det blivit kända för men har inte Therese spårat ur på många sätt (det är min bild baserat på inlägg på Bloggbevakning, bör då tilläggas…)? Blir fascinerad av hennes clickbaits men framför allt på att hon ser väldigt annorlunda ut numera… eller? Hur många operationer och injektioner har gjorts här? Men får samma känsla av de flesta influencers som inte är berömda pga någon nisch utan mest pga livsstil (=hetskonsumerande ”snygga tjejen” från högstadiet är alltid känslan jag får). Mycket plutande läppar och rumpor och stela ansikten. Och trots det måste man dessutom använda filter på alla bilder. Helt fascinerande att folk orkar följa dem.

      Therese har faktiskt botox för migrän!!!!!! 😉

      När du åldras ändrar du utseende oavsett, och som kvinna kan du välja mellan att få kritik för att antingen 1. Se gammal ut eller 2. Se för fixad ut. Vi kommer liksom inte undan kritiken, så snälla låt folk bara för som de VILL! Vi har ett liv, och hon är förhoppningsvis väldigt nöjd med sitt utseende och tycker det är roligt att göra youtube videos fortfarande. Hvete vad allt ska skärskådas. Om hon tog in allas åsikter skulle det bli omöjligt för henne att ens publicera något.

      Håller helt med! Har aldrig följt henne men har förstått att hon är en av Sveriges största influencers. Jag vill minnas att hon är känd för att prata om sin psykiska ohälsa. Därför tycker jag att det rimmar ”illa” när man tittar på hennes IG-flöde. Allt ser väldigt glättigt ut och tydligen är det bara lyx, lyx, lyx som gäller nu. Bortsett från hennes anspelningar på sex på YT, tycker folk att hon är genuin fortfarande?

      Kan inte begripa att man som 35-åring sitter och spelar in videos på sig själv dagarna i ända. Snacka om att göda sin psykiska ohälsa… De klipp jag har kollat på känns också så barnsliga, som att hon beter sig som en 14-åring som berättar hemlisar för sin bästis..

    Jag har redan slutat kolla på hennes videos p.g.a. hennes thumbnails m.m. Tyvärr, för jag har tidigare uppskattat innehållet i hennes videos men jag blir irriterad bara av att se hennes thumbnails och tappar intresset. Jag blir avskräckt, trots att jag vet att rubrik, thumbnails m.m. speglar innehållet i videon lika dåligt som rubrikerna i Aftonbladet eller Expressen speglar innehållet i artiklarna. Tidningar jag har slutat läsa för att rubriksättningen gör mig irriterad.

      Samma här, slutade prenumerera för några veckor sen för jag blev bara irriterad när jag såg thumbnailsen och rubriken. Kunde gilla hennes videos när jag väl såg dom men inte värt att bli irriterad av att få upp det i flödet. Saknar dom inte alls nu!

      Samma här ! Ska ta steget nu och avprenumerera

      En ytterligare aspekt är ju reklamen, hennes klipp är numera ca 20 min långt varav av 7 min är reklam. Så klippet hinner knappt börja innan det är slut, men det kanske är ett nytt format jag inte fattar? Gillade när de var längre, annars går det ju typ lika bra att göra en reel?

    Tror knappast hon tar sina följare i beaktande när hon väljer en sådan thumbnail. Är nog snarare till för gemene youtube-besökare som råkar få upp videon bland rekommenderade klipp.

    Ska bilden föreställa att han sätter på henne i röven?? Nån skrev att hon är 35 år, det är ett bra val av henne att inte skaffa barn så omogen hon verkar.

      Ja det får man väl tro.
      Skämskudde.

      Vad är det för personer som följer henne?!!

        Det värsta är att det är många yngre som följer henne. Mitt barn som är 11 år berättade för mig nyligen vem det är. För tjejen i den åldern kollar på hennes videos.
        Känns olämpligt som sjutton att de kollar på sånt där.

      Kan väl gå in i andra hålet bakifrån också?

        Klart man kan. Men de flesta fattar vad jag menar.

    ???

    Therese har väl alltid skådespelat o låtsats att hon är en person som hon inte är, men hon är ju bra på det o har tjänat ihop en förmögenhet på skådespelet, det måste man ändå ge henne. Men detta är väl över alla gränser ändå. Usch så osmakligt.

      Kanske därför hon inte mår så bra. Känns som att hon ofta påpekar sin psykiska ohälsa. Tänker att det väl inte kan vara bra för ens psyke att hela tiden spela någon man inte är.

    Metoo varning på sådana sexanspelningar!!!! Om en kille skulle upprepa sådana inspelningar skulle han säkerligen anmälas till metoo o ansedd som pervers!!!!!!

      Verkligen inte. Shit, andas ?

      Metoo är väl knappast rätt i detta sammanhanget???

      Hur anmäler man till metoo?

    Har det inte bara att göra med att Youtubes algoritmer premierar den där sortens rubriker och bilder?
    Helst ska rubriken också inkludera en siffra, som typ ”5 saker jag har i min väska – du kan aldrig ana vad den sista är”

    Lite på samma tema, kan du inte göra ett inlägg om poddokumentären (SvD) om Pontus Rasmusson som kom idag?

      Det kommer.

    OT 1: Felice Jankells bröllop i helgen där otroligt många kändisar/influencers var med, jag följer de flesta och kan inte påstå att jag nånsin sett Felice eller hennes man i deras kompisgäng? Har fått intrycket att hon är en timid tjej med mycket integritet som har få utvalda vänner. Men ändå såg man Rosanna (!) där, Johanna Nordströms kompis Klara, Zara Larsson m.m. Jag vet inte, känns orimligt på något sätt när man tänker på hur privat Felice och hennes man är.

    OT 2: SvD granskar Pontus Rasmusson, mkt intressant poddavsnitt. Kanske ett inlägg om det?

      Tillägg: Tom Ljungqvist. Och självklart kan hon/han ju va vän med alla dessa. Men jag tvivlar på att man är SÅ nära alla dessa vänner att man flyger ner de i privatjet till ens bröllop. Kändes mer som en sponsresa från Chimi med en massa random influencers. Ok slut på rant.

        Det märkliga är väl också att det skulle vara så hemligt? Verkar som att ingen fått säga att de gift sig och heller inte dela någon bild på brudparet?

    Haha vad är det här? Trillade jag in på bloggen Moralbevakning?

      Problemet är väl att Therese målgrupp är yngre tonåringar och barn och att hon är medveten om det men ändå anspelar på sex hela tiden? Det verkar vara en enda sörja av sminktestande, lyxshoppande, djurräddande, psykisk ohälsa, barnlöshet, veganism och porr och jag fattar inte varför nån följer henne ärligt talat. Hon är 35 år och blir bara skummare.

        Varför följer barn och yngre tonåringar en 35 åring?

      Jag förstår inte varför hon väljer att porträttera sig sådär. Så förnedrande och billigt. Stackars kvinna

    Tänkte faktiskt häromdagen på hur fake hon verkar vara och att det blivit mycket värre med åren. Det där överdrivna kisandet med ögonen, fejkade leendet och tillgjorda tonläget i rösten som blivit direkt obehagligt. Vad håller hon på med och vem är hon egentligen?

      Exakt så!

    Vad som också stör mig på Therse är att hon är Sveriges största Youtuber och lägger knappt upp en video i veckan.

      Well, Mark Rober är en av de största i världen och han lägger bara upp en video i månaden, max

        Tror hans videor tar lite längre tid att spela in och förbereda än vad Theres 20 minters vloggar. Som dessutom brukar spelas in dagen innan den ska upp.

      Men det får hon väl välja själv? Eller tänker du att hon har skyldighet att forcera ut videos.?

        Skyldig kanske inte men hon har väl blivit störst för att hon lagt ut videos kontinuerligt och med innehåll folk faktiskt ville se. Känns inte som hon är så engagerad i sin kanal längre och kanske borde sluta.

          Dessa fullkomligt ologiska kommentarer, ”kanske borde sluta”. ???

    Har aldrig följt henne men började kolla på svt play igår, seriöst?
    Verkade inte alls så genuin och rar som jag föreställt mig. Hennes tänder verkar lika fake som hennes personlighet. Kunde inte se hela utan fick spola hela tiden för hon känns väldigt påklistrad.

    Skämskudde…
    Hon nämnde för några år sedan att hon la ut en video där hon hade bara på sig bh i thumbnail fick miljoner visningar för den spred sig i Vietnam och i närområdet. Man kan ju se vilka länder som tittar, ålder och kön. Det va äldre män från utlandet som gav henne kirr i kassan..fräscht. På den tiden hade hon ingen förmögenhet men det har hon nu så förstår verkligen inte varför hon måste göra varje video sexistisk på ett eller annat sätt…30+ plus vuxen kvinna. pinsamt !

      Videon där hon målar på Lisettes kropp spreds också till andra länder. Den har 22 miljoner visningar.

    Tycker det är dags för henne att lägga ner. Hon känns totalt oengagerad i sin Youtube nu för tiden och hennes videos är rent av dåliga, vilket är tråkigt för hon var en storfavorit tidigare…

    Har aldrig gillat vloggar, föredrar att läsa bloggar faktiskt och det känns inte som att jag missat något.

    hennes senaste reel på insta är ju rolig.. champagne, visar upp sina cartier-armband och LV-örhängen?!?

    tror hon vill vara lovisa barkman..

      hahaha hahahah

    Det där var visst thumbnail på YT. Printade det och skickade till en vän för tyckte det var extremt.

    Tycker det känns lite kopia på Maggan Graafs ”läckta” sexvideo med Fille.

    Skämskudde.. Följde henne från att hon började tills för några år sedan, hon känns inte alls genuin längre,det är liksom Therese AB mer än något annat. Klart man ska kunna skämta om sex men att hela tiden anspela på det i thumbnails etc rimmar illa med att vara ”medveten” (och uttalad feminist?!)

    Har inte hon gått ut med att hon slutat dricka? Och nu romantiserar hon alkohol på sitt senaste Instagraminlägg.

    Äntligen dök denna diskussion upp. Enda sedan hon publicerade videon med denna osmakliga thumbnail har detta grott i mitt huvud. Förstår inte vad som hänt men Therese har blivit SÅÅÅ tråkig! Jag har ändå följt henne sedan 2014 men har avföljt henne på Instagram eftersom jag tröttnat – och efter söndagens video avföljde jag henne på YouTube också. Att hon känner sig tvungen att anspela på sex och naket för att kunna locka till sig tittarsiffror säger ju en del om hur icke-relevant hon är numera. Hennes senaste 10 videos har varitnså tråkiga att man nästintill somnat. Tyckernhon ska lägga ner YouTube eftersom hon uppenbarligen inte tycker det är roligt längre. Om hon fortfarande brunnit för YouTube i den mån som hon påstår förstår jag inte varför hon lägger upp 10-minuters videos VARANNAN vecka. Det blir bara glesare och glesare uppehåll.

      Hon och lisette hade ju gjort upp ett youtube schema för hela sommaren och hösten, det verkar inte ha gått så bra eller så var det världens tråkigaste schema?

    Har Therese skaffat låtsaständer? De är så extremt vita och perfekta och klickar typ när hon pratar?

      Japp, om du tittar på äldre videor/bilder så ser du stor skillnad.

    Jag följde henne innan men nu har jag tröttnat på att så många av hennes inlägg anspelar på sex. Hon har bra videos och innehåll så känns lite tråkigt att det första man möts av är hennes bröst eller liknande när ett nytt inlägg kommer.

    Skämmigt.

    Problemet är väl att hennes visningar går ner och att hennes youtube-karriär börjar närma sig ett slut.

    Är ju knappast Theréses fel att ni alla som klagar att ni har dirty minds..är inte heller hennes fel att hon postar 1 gång i veckan bara för att just du är egotrippad och vill ha mer..det tar tid att redigera en video och är inte tvärgjort i en handvändning..ser att den svenska avundsjukan lyser igenom starkt i många inlägg..get a life and stop blaming others for your mistakes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.