”Jo-incidence”?

Hmmm….
Enligt Emilias Instastory så är hennes inlägg för matlådor.se reklam, medan sambon Marcelo inte nämner det med ett ord.

Det kan kanske vara bra att snacka ihop sig lite innan en sådan här publicering? 
Vad tror ni om det?

Att Emilia skulle reklamidentifiera ett inlägg som inte är reklam och att de alltså inte har ett utbyte med företaget, känns mindre sannolikt än att Marcelo högaktningsfullt bara skiter i Marknadsföringslagen. Eller vad tror ni?

Tack för tips! 

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kommer det nån kommentar från dig Camilla ang förra inlägget? Tyckte alla som kommenterade va rätt överens ang hur inlägget lät.

      Ja, säg förlåt åtminstone

        Ha ha! Säga förlåt?! Sverige i ett nötskal!

        Offentliga personer (dvs influencers) som själva har valt strålkastarljuset skall tåla att folk gör sig lustiga på deras bekostnad. Det ser man överallt, Ricky Gervais t ex driver hårt med kändisar och i alla andra länder så skrattar man åt detta, även kändisarna själva skrattar åt det. Det är enbart i Sverige som folk tar sig själva på stort allvar och blir kränkta över det.

      Men vadå? Kan man inte ifrågasätta om någon ska läsa en bok? Tycker inte frågan är så konstig.

        Mata inte trollen

        Blir galen på att varje gång jag är inne på bloggbevaking så synd den där jäkla videon med en kvinna som ser ut att bli hotat ed kniv. Hatar både den och alla annonser som kommer ivägen

          Oj , skulle inte bli svar på kommentar hehe

      Vi får aldrig svar. Det är flera som frågat om videoreklamen, som skulle vara ett test, ska vara kvar. Men inget svar

        Jag har bett dem ta bort den helt.

          Det var INTE det kommentaren egentligen handlade om. Läste du inte sammanhanget?

          Snälla Camilla det brukar komma upp någon hemsk grej med en ren som blir fasthållen och skuren i örat också, jag slutade gå in på bloggen under en längre period när den ofta ploppade upp för den var så extremt obehaglig och jag mådde svindåligt av den. Höll på att kräkas flera gånger då den dök upp. Snälla se till att den inte kommer tillbaka.

          Snälla Camilla det brukar komma upp någon hemsk grej med en ren som blir fasthållen och skuren i örat också, jag slutade gå in på bloggen under en längre period när den ofta ploppade upp för den var så extremt obehaglig och jag mådde svindåligt av den. Höll på att kräkas flera gånger då den dök upp. Snälla se till att den inte kommer tillbaka. Camilla Gervide

            Jag har bett dem ta bort spelaren helt.

              Kommer det nån kommentar från dig ang förra inlägget?

                Nä, egentligen inte…
                Jag fick en kommentar här under som sammanfattade det hela bra:

                Det var väldigt så medkännande och humanistiska alla kommentatorer var idag! Jag tycker inte detta inlägg skiljer sig särskilt mycket från hur det brukar se ut här men tydligen var detta en öm tå för många. Att antyda att nån med en väldigt ytlig livsstil som i princip bygger på att festa, plastikoperera sig, ta sms-lån och göra sig osams med gamla ex kanske inte kommer att ta sig igenom en rätt språkligt avancerad samhällsskildring av 1700-talets Stockholm var tydligen långt över gränsen. Kanske är ni extra stingsliga för att det just varit Läskunnighetens dag? Äsch, unna er en läsk istället och tagga ner! ??

                Att ett skämt om att Paow använder en bok på samma vis som Johanna E Olsson använde pasta upprör, är ingenting jag tänker be om ursäkt för. Det är ett skämt. Kanske inte ett skämt som faller alla i smaken, men fortfarande ett skämt.

                Jag tar emot och tar in kritiken, men jag håller inte riktigt med och kommer inte ta ner inlägget, som vissa krävde.

                  Okej, WOW!
                  Är det någon annan än jag som blev mållös av det här svaret?

                  Jag överlämnar en replik på det här till någon annan som har mer tålamod än mig.

                    Nej, ingen annan blev mållös. Sluta läs bloggen om du stör dig så mycket på inläggen

                      Den där visan har dragits till förbannelse.
                      I sådana fall gäller samma för dig. Sluta läs kommentarerna om de stör dig så mycket.
                      Det är dessutom en helt irrelevant jämförelse.

                      Har du samma logik i liknande situationer? Står inte du upp mot dåligt beteende? Står du inte upp för illa behandlande personer? Är du inte emot orättvisor?
                      Har du inget civilkurage??

                      14:34 tar du alltid i från tårna? Akta så du inte spricker.

                    Jag är med dig, men skulle ärligt ta ner förväntningarna. Gång på gång får vi se hur andra kritiseras för minsta lilla medan egna övertramp förbi ses, saklig och vettig kritik bemöts oseriöst.

                      Vilket övertramp? Du måste verkligen ha det jobbigt om det där var ett övertramp.

                  Haha skulle den vara språkligt avancerad? Va!?!

                    Den där kommentaren är ju skriven av ett uppenbart troll

      Nej, folk var inte alls det överens, de följde bara efter den svenska svärmen. Sluta bete dig så typiskt svenskt! I Sverige kräver folk att man ska be om ursäkt för att man finns till ungefär.

        Lisa! ?

      Varför skulle det komma en kommentar? Du har uttryckt att inlägget var opassande. Tror du verkligen att du och dina debila medkommentatorer är representativa för alla BBs läsare? Knappast. Denna blogg förenar ett uppfriskande brett tyckande och alla får komma till tals. Vill du ha ett pk och woke kommentarsfält kan jag rekommendera att följa Nina Rung på insta.

      Varför så kränkt över ett inlägg om att Paulina ev inte läser en bok? ?

    Varför skulle han sätta på sig en T-shirt med deras namn om det inte var reklam? Och vad är det för mening med att sätta på sig en T-shirt med deras namn när han har fotat sig själv i spegeln så att texten är spegelvänd? ?

    Och i nästa stund älskar han att laga mat.

    Marcelo skiter högaktningsfullt i Marknadsföringslagen lika mycket som du högaktningsfullt skiter i dina läsare och kritiken som riktas mot dig.

    Läsare kommer fortsätta läsa den här bloggen, de kommer fortsätta diskutera i kommentarsfältet och de kommer fortsätta diskutera i Öppet Spår. Det oavsett vad du väljer att göra eller inte göra.

    Marknadsföringslagen kommer fortsätta vara verkanslöst och KO kommer aldrig bli det självreglerande organ som det är tänkt att bli. Det oavsett hur Marcelo väljer att markera eller inte markera sina reklaminlägg.

    Kan ju vara Emilia som har samarbetet, men Marcelo hoppar på tåget också. Typ.

    ”Nu tar vi träningen till nästa nivå”. Med hjälp av…thaigryta? Inget fel på den rätten, men det är ju helt vanlig mat. Vad har han ätit innan om han tror att träningen ska nå nya nivåer genom att äta typ husmanskost?

      Vad tänker du annars att man ska äta när man tränar? Den var både kalorisnål, proteinrik och hade kolhydrater i sig för energi. Perfekt för träning skulle jag säga.

        Kalorisnålt är ju knappast optimalt om man vill ”ta träningen till nästa nivå”. Energibrist är senast jag kollade inget som optimerar den idrottsliga prestationen och är man ute efter att bygga muskler så är det ju rent av kontraproduktivt.

          Det där stämmer inte. Kommer inte ihåg exakta näringsvärdet men tror det var 47 gram protein i maträtten och den låg på ca 550 kalorier. Det är både proteinrikt och kalorisnålt. Kalorisnålt är inte lika med energibrist. Dessutom är det framför allt kolhydraterna som ger energi vilket det fanns gott om. Ofta när man tränar vill man dels bygga muskler = behöver mycket protein och dels inte få i sig för mycket kalorier för det blir överskott av energi = mer fett och mindre synliga muskler. Det går utmärkt att bygga muskler på kalorisnål mat så länge det inte är för lite kalorier och det är ordentligt med protein och kolhydrater, vilket det var i maträtten.

    Säger ni till era vänner och familj vad ni röstar på? Jag gillar inte att diskutera politik så jag säger inte. De vet att jag röstar blått men inte vilket parti. Röstar M. Hur gör ni?

      Ja, jag säger det om någon frågar.

      Ja jag har gjort det tills en kollega sa till andra vad jag röstat på. Inget jag skäms för men han fattade inte varför jag tyckte det var fel av honom att säga det till andra. Så nu berättar jag bara för mina allra närmaste.

      Alla vet redan, är väldigt är öppen med mina åsikter och alltid varit. Varför inte liksom. Röstar på V, inget anmärkningsvärt.

    Varför stavar Magdalena & Hannah Graf sitt efternamn Graaf? När dom fotar sin post står det alltså Graf.

      De har alltid stavat så. Men är ju inte helt ovanligt, vet själv folk som stavar sitt efternamn annorlunda.

        Okej, men varför gör man det om det inte stavas så?

          Jag stavar annorlunda än vad jag är registrerad. För mig ligger det i att mina föräldrar lärde mig att stava på ett sätt, alltså det felaktiga. Första gången jag uppenbarades på hur jag egentligen stavades var när jag skulle fixa mitt första ID-kort, och då var jag redan så invand på fel stavning. Sedan har det aldrig blivit av att byta, men skulle gärna vilja.

      För att det ser snyggare ut kanske?

      Det lustiga är att pappa Kenneth stavar det Graaf med två a:n.

    Har någon sett Jackie Ferms story inlägg på Facebook innan den togs ner?

      Nä vad innehöll det?

      Nej

      Ja

    Men berätta ni som sett då?

      Filmer som skulle varit exklusiva för hennes pojkvän ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.