Varför det tog slut mellan Bianca och Phillipe

I den här videon svarar Bianca Ingrosso på frågor – en klassisk Q&A alltså – och så klart handlar många av frågorna om hennes av och på-förhållande med Phillipe Cohen.
För den som inte vill titta på hela videon så har Cluee News publicerat ett Instagraminlägg med svaret på just dessa frågor.

Bianca svarar att hon och expojkvännen nog aldrig kommer bli tillsammans i framtiden och att kontakten mellan dem mest är praktisk, om att hämta saker mm. Att de är ett avslutat kapitel.
Jag undrar om Bibbzan kan ringa upp sin tidigare kollega i Talangjuryn – Sarah Dawn Finer – och be henne sjunga sin klassiker från Melodifestivalen ”Moving on” för henne, varje gång hon tvivlar på sitt beslut?
Det hade kanske varit en bra påminnelse om varför det faktiskt tog slut, eftersom vi människor är benägna att bara minnas de bra stunderna ur situationer som kanske inte egentligen är så himla bra, majoriteten av tiden.

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ??

    De är nog snart ihop igen.

      Tyvärr ja

    Låter inte riktigt som det är ett avslutat kapitel… bara det att hon direkt frågar sina kompisar om medhåll när hon pratar om hur länge de ”inte varit ihop” tycker jag får det att kännas som om hon inte är över det än

    Med det sagt vet jag inte om de blir ihop igen men det verkar inte ha gått lång tid nog från break-up:et för henne att komma över det

      Jag tycker tvärtom. Låter som hon har kommit till insikt och vuxit som person.

      Märkligt att hon frågar sina kompisar och behöver få bekräftat det hon säger. Tror inte de kommer bli ihop igen, nu när Bianca är stenrik och känner sig snygg, cool och superkänd så vill hon nog vara lös och ledig, festa och leva life, brukar vara så. Man förstår ju också att bl a Melina påverkat henne till att skita i Phillipe, det framkom någon gång. Man har ju anat att det inte skulle hålla denna gång heller, att hundarna inte gick ihop har ju säkert tärt, sedan är nog Bianca svår att leva med. Tycker hon är så löjlig och irriterande, hon känns bara så fejkad, manipulativ och girig. Hon verkar nöjd och glad iaf, hon har det bra men att bo ensam på 300kvm hmm … kanske någon av polarna ska flytta in, hon har ju en ny liten tjejkompis som hon verkar avguda nu, och så får hon känna sig lite längre brevid henne det gillar hon.

        Mår du bra?

    Min gissning är att hon i början av december kommer att börja hinta om att hon träffar någon. På nyår postar hon en bild från tolvslaget när hon kysser sitt livs kärlek. Deras kärlek är så unik och starkare än de flesta någon gång kommer få uppleva och därför har de blivit tillsammans igen för femtioelfte gången.

    Hoppas att jag har fel. De är båda värda att hitta någon som gör dem lyckliga på riktigt.

    Tror att hon är mycket kär i honom faktiskt. Och jag tror att hon var beredd att bilda familj etc.
    Men han var inte på samma nivå. Sorgligt ändå att det inte fungerade.
    Även om man går vidare och mår bättre/bra så kan det hänga med hela livet.
    Var själv ihop med en kille, -95 vi bröt, han som bröt, jag var 16 och han 17. Jag mådde väldigt dålig under 7 månaders tid. Han var gymnasiets poppiskille och jag var en söt, tillbakadragen tyst tjej. Men han såg mig, han var kär i mig. Men han lyckades inte leva annorlunda, han ville behålla sin ”poppis”etikett och att alla tjejer skulle springa efter honom o alla killar ville vara som honom. Jag träffade en ny kille sommarn -96 och blev jättekär och är ff idag 🙂
    Men han den andre har alltid funnits på en speciell plats i mitt hjärta. Han jagade mig från -96 till 2003. Han gjorde allt för att bli ihop med mig igen, jag dissade honom helt. Jag insåg att jag inte litade på honom och att jag ville ha något annat. Jag tror ( av erfarenhet ) att man kan ha två stora kärlekar i sitt liv. Han var min första kärlek ( haft två andra annan som jag inte alls kände så för ), min man är min andra men men min RIKTIGA/SANNA kärlek. Idag när jag träffar ”han” känner jag inte något särskilt.

      Vad fint skrivet!
      Jag tror också man kan ha flera riktiga kärlekar i sitt liv. En riktig kärlek behöver inte vara meant to be utan, för att citera Sebastian i bachelor ”rör en ända in i hjärtat” och påverkar en till det bättre.

        Tack ”P”.
        Går ju inte att skriva allt här.
        Han gav upp 2002, då gifte jag mig och sedan fick jag mitt första barn.
        Jag vet att han frågar gemensamma bekanta om mig än idag. Han är gift och har barn.
        Jag kan nog utan att ljuga säga att jag har en plats i hans hjärta också.
        Men vi hade inte funkat ihop o inte mått bra ihop, jag insåg det efter att ha sörjt honom färdigt.
        Min man vet allt om honom o mig. Jag trodde inte att jag skulle bli kär igen och träffa någon som min man. Jag är idag efter mer än 26 år ihop så himla kär i honom, fjärilar i magen och längtar så mycket efter honom när jag är på jobb, det är ömsesidigt vilket är så underbart att veta och känna.

          ??????????????

            Det var väl inget att skratta hysteriskt åt?

            Va? Vad är det för taskig kommentar?

          Varför måste folk håna o ifrågasätta? Hur många ggr under ett inlägg här inne pratas det om annat än ngt med koppling till inlägget.
          Det var andra som skrev om att B kanske blev ihop igen o ngn skrev att hon verkade ha förstått att det var slut o måste vidare. Så varför är inte mitt inlägg relevant? Berättar ju om en kille som betydde mkt men som jag trots allt valde bort för mitt mående. Som jag tänktr att kanske B o P gör. Måste folk genast hoppa på en om precis allt? Förstår du inte kopplingen kan du väl bara skita i det eller mår du bra av skrattade emojis/kommentaren du la?

          Gissar att du ska komma med en motkommentar som är elak lr ngt. Vet du vad? Be my guest. Kommer inte bemöta dig med ngt annat än tystnad.

          Alltså, du tänker att en kille du var ihop med för 26 år sen i 7 månader när du var 16 fortfarande går och trånar efter dig?

            Nej det tror jag INTE. Och jag skrev inte att vi var ihop i 7 månader, jag mådde dåligt i 7 månader efteråt. Vi var tillsammans från 1 januari ( nyårsnatten ) 1995 och det året, men hade hängt under 1994.
            Försökte förklara att vissa har en speciell plats i ens hjärta alltid men inget mer än så.
            Menade det från både hans o mitt håll. Tror inte alls han trånar efter mig.
            Tror ni är några som tolkar in det jag skrev fel.
            Försökte förklara att Bianca o Phillipe nog alltid kommer ha en speciell plats i varandras hjärtan men ändå gå vidare för att de inte funkar ihop.

            OM jag nu skulle ha trott att ett ex trånar efter mig, varför stör det dig i så fall?
            Dessutom vet du ju inte vad han sagt till våra gemensamma bekanta eller hur?

            Känns mer som att en del som lägger skrattgubbar etc här under antingen inte förstod min poäng eller inte förstår för att den inte upplevt något sådant.
            Eller så är det så att folk här inne bara är genuint elaka.
            Tänk att ni pallar lägga energi på att kommentera min kommentar för att ni stör er.

        ????????

      Nej hon var inte redo och beredd att bilda familj, även fast hon sagt ibland att hon vill ha barn men nej det är uppenbart att hon inte velat det ännu, absolut inte. Hon har även sagt flera gånger att hon absolut inte vill ha barn än på många år innan det tog slut. Bianca säger så mycket, överdriver och ändrar sig hit och dit beroende på hur det ska passa i stunden.

        PÅ tv4 morgon i förra veckan pratade hon om sin barnlängtan, så du vet

    Men hoppsan vad ovanligt med en ny vlogg så fort hon har ett nytt produktsläpp!

      Fast hon lägger ju upp vloggar ganska regelbundet så är ju inte direkt någon överraskning att det kom en vlogg nu eller något som inte hade hänt annars ??‍♀️

        Fast det gör hon ju inte. Hon har just haft en paus på månader.

      Hon nämnde inget om det 🙂

    Åh jag känner så mycket för Bianca. Den känslan kanske blir större pga mitt yrke som psykolog. Jag känner så många riktigt skickliga kollegor som hade kunnat förändra hennes liv, göra henne frisk och lycklig. Personer med ätstörning är en av de mest motvilliga och svårbehandlade gruppen inom psykiatrin, precis likt en missbrukade vill de inte bli friska. Det klart att en relation med en annan person är ohållbar.

      Du kan inte dra alla över en kam och skriva att dom inte vill bli friska. Det stämmer verkligen inte. ?

        Vi har nog lite olika ingång i ämnet om du tolkar min kommentar så.

          håller med. Jag visste inte att jag hade en ätstörning.

          Jag spydde, varje dag, svalt mig själv varje dag. Visste att det inte var bra, men trodde mest i min hjärna att det var för tändernas hälsa jag skulle sluta haha.

          Jag ville inte sluta, jag tyckte det var skönt att spy. Men på något sätt, så avtog det mer och mer (fick behandling för ptsd), och sen helt plötsligt en dag som kom jag på att jag inte längre spydde efter att jag hade ätit, och jag ville inte när jag skulle prova.

          Men som sagt när jag spydde, ville jag inte sluta med det, och det var i ca 10 år.

            Tack för att du delar med dig, blir så glad att höra att du blev frisk. ❤️
            Och det är just detta som du beskriver som är så viktigt. En bra psykolog ska hjälpa en att inte känna behovet av att tex kräkas mer.
            Anledningen/orsaken/källan/kärnan till det behovet sitter ju ofta djupt inuti.

          En du behöver inte tycka synd om och känna så mycket. Bianca mår bra och är lycklig – det säger hon ofta. Hon är nog inte mer ätstörd än många av oss, säkert har hon haft matångest ibland och säkert spytt upp mat vid tillfällen men inte mer än så. Hon vill gärna ha en perfekt kropp och gör div ingrepp och behandlingar. Hon reser och festar ofta så särskilt sjuk är hon ju inte, och nu påstås det ju att Benjamin också har bulimi. Nej tror inte Bianca har eller haft det men det var en bra grej för att fiska uppmärksamhet och sympatier, det behövdes för sommarpratet, annars hade hon ju sökt hjälp.

            Vad blåst du låter.

            Hur mår du själv? Man behöver inte vara psykiatriker för att se att Bianca har problem med både sitt kroppsliga och emotionella mående. Det som förvånar mig är att hon så obrytt visar upp det. Men kanske resonerar hon att hennes följare är unga och en del antagligen även obalanserade så de kommer varken att undra över eller ifrågasätta hennes avvikande beteenden.

      Som någon av terapeuterna i Gift vid första ögonkastet sa för några säsonger sen: De som är mest färdiga med sig själva kommer klara detta bäst.
      Och det är så tydligt när man ser på ens egna och andras förhållanden, att är man trasig själv så kommer det bli problem när man träffar någon.
      Sen kan man ju träffa någon som kan vara ett stöd också men oftast, pga anknytningsteorin, har en trasig person träffat en annan trasig person och då är det dömt att misslyckas.

      Man ska vara rädd om sig själv ❤️

        Exakt så. Vi accepterar den kärlek vi tror vi förtjänar.

      Oj vilken okunskap du visar prov på här, och som psykolog dessutom. Jag har varit aktuell inom psykiatrin sedan jag var sex år, har föräldrar som har dött i missbruk och jag har även haft en ätstörning sedan många år tillbaka. Att missbrukare och personer med ätstörningar inte ”vill bli friska” är kvalificerat skitsnack. Snacka om att förminska en redan utsatt grupp människor. Och som psykolog bör du även veta att ingen kan göra någon annan frisk och lycklig utan det måste komma inifrån, från personen det gäller. Så om du har erfarenheten att missbrukare och ätstörda ”inte vill bli friska” så är du troligtvis ingen särskilt duktig psykolog. Byt jobb.

        Tänk hur olika man kan tolka ett uttalande. Allt jag skrev ovan är skrivet med empati och ingenstans ville jag förminska någon. Tvärtom jobbar jag för att göra människors liv bättre varje dag.
        Jag borde kanske varit tydligare med min tankegång eller otydligare med mitt yrke då det verkar vara upprörande för dig som har egna erfarenheter. Jag förstår det.

        Sen har vi helt olika ingångar i detta uppenbarligen, där jag ser saker från vetenskapens och behandlarens sida lite ”okänsliga” sida och du från patientens.
        Och det är helt okej och det ska inte vara på något annat sätt.

          Fast om någon, särskilt en psykolog, hade sagt till mig att ”du vill inte bli frisk” så hade jag känt mig förminskad och tappat all tilltro till mig själv och gått rakt in i en depression. Psykologer ska väl hjälpa människor? Hur hjälper du sjuka genom att skuldbelägga dem? Kan köpa att personer med ätstörning/missbruk ofta har svårt att ta sig ur sin problematik och att det är svårt att bli frisk, men att kasta orden ”du vill inte bli frisk” i ansiktet på någon som kämpar med något så hemskt som missbruk och ätstörning är inte okej. Du får ha vilken ingång du vill, det är fortfarande att förminska någon att uttrycka sig så och hade en psykolog sagt så till mig hade jag bytt ut den personen direkt. Ha en fin dag!

            Fast… jag slänger det ju inte i ansiktet på någon patient. Och jag skriver att personer med ätstörning (eller missbruk) är några av de mest motvilliga och svårbehandlade inom psykiatrin för att det är så. För att sjukdomen tyvärr fungerar så. Och att jag verkligen känner med Bianca på grund av det.

              kommentar till dig här under precis. eller ja, en medlande kommentar:P

              Så kan det vara, men du kan ändå inte säga att alla med den problematiken inte vill bli friska. Men då vet jag att du anser att jag inte vill bli frisk från min ätstörning. Ska berätta det för min traumaterapeut och höra vad hon tycker om det uttalandet.

                Jag uppfattar det som att du inte riktigt vill förstå vad jag menar. Helt ok från mitt håll, så kan det bli ibland när man diskuterar. Man är på olika frekvens.
                Det låter som en bra idé att du ska prata med din terapeut om varför det uttalandet kändes jobbigt att höra. Lycka till.

                  Härskarteknik – check. Vilken bra psykolog du är. Jävla stolpskott.

                    Jag har endast svarat med respekt. Det är du som tolkar fritt och agerar som Don Quijote som slåss mot väderkvarnar. Tack och hej!

                      Du förminskar människor med ätstörningar och missbruk, och drar alla över en kam, vilket är fel. Tack och hej på dig själv du

                      ”Anonym” du bevisar ju bara det ”En” skriver…. Du måste verkligen vara svårbehandlad som du beter dig.

                      Du använder härskartekniker och det har du gjort i alla dina kommentarer. Tror inte att du är medveten om det själv och en del av dem är ytterst subtila. Men till syvende och sist din kommunikationsstil domineras av härskartekniker. Är du leg psykolog och arbetar som terapeut borde du ta hjälp av en coach kunnig inom kommunikation som kan hjälpa dig att hitta en ny kommunikationsstill. Även om dina kunder inte själva kan sätta fingret på vad som är fel kommer de att ha en dålig känsla med sig ut efter ett samtal med dig.

              Att öht nämna att man är psykolog och hur man bedömer patientgrupper, så som ”precis likt en missbrukare vill de inte bli friska”på en blogg om influencers känns hyfsat malplacerat faktiskt. Tror dessutom de flesta tvärtom, verkligen vill bli friska, men som psykolog vet du säkert att problematiken-oviljan att ta emot hjälp, är en del av själva sjukdomen, men friska, det vill de nog alla bli i grund och botten.

                Hm intressant, jag tycker ofta jag ser folk referera till sina yrken här. Är det malplacerat för att jag jobbar som psykolog? Tråkigt isf.

                I min originalkommentar skriver jag inte om hur man bedömer en patientgrupp, jag skriver om att det finns en motor inbyggd i vissa psykiska sjukdomar som handlar om att undvika att bli hjälpt.
                Det är därför de sjukdomarna är farliga och svåra att behandla.
                Och att jag känner för Bianca på grund av den kunskapen.

                  Har knappt läst om någon som pratat om sin yrkesroll härinne faktiskt, såvida inte det är ämnet i fråga av ts, dvs vad man arbetar med.
                  Ok, då måste jag ha missat den initiala kommentaren, för den jag kan se är att du skrev bla. ”vill inte bli friska” Men då är vi eniga, för det du beskriver nu i din kommentar, är ju just det jag påtalade, dvs sjukdomen i sig omfattar bitar av att patienten har en ovilja till att ta emot hjälp eller hjälpa sig själv, men de allra flesta vill bli friska.

                  Du påstår i din ts att patienter med ätstörningar är den mest motvilliga och svårbehandlade grupp och likt missbrukare vill de inte bli friska. I meningen innan påstår du att det är synd att Bianca inte träffat någon av dina briljanta kollegor för då hade hon varit både frisk och lycklig. Vad är din poäng?
                  Jag ifrågasätter många saker. Den mest grundläggande, har du överhuvudtaget en legitimering hos socialstyrelsen? Att du på en blogg diskuterar diagnoser som är komplexa får mig att höja på ögonbrynen en smula och om du verkligen är leg psykolog hoppas jag att du inser det olämpliga i att förvränga och förenkla diagnoser. Fler än du tror är usla på källkritik.

            Du får gärna rätta mig En om jag har fel i hur du menar.

            Jag förstår En precis. Jag som själv varit sjuk, och som anhörig till missbrukare.

            Bara för att man konstaterar att beroendepersonligheter ofta inte vill bli ”friska”, så betyder inte det att man inte kan hjälpa. man kan vara stöd som behandlare tills personen är redo att släppa sin gamla ”identitet”.

            Jag tänker att det kanske blir lite svårt att första En om man fokuserar på exakta ord istället för andemeningen. En kanske inte menar att dom inte vill bli friska, utan att En menar att man inte vill/är redo att sluta med det självdestruktiva beteende man sysslar med.

            Men det är en lång väg från att vilja bli frisk, till att sluta med det sköna man håller på med, det som ger en kick för stunden.

              ”du tänker att det kan bli svårt att förstå en om man fokuserar på exakta ord istället för andemeningen”? Jag fattar varken vad du menar med ”jag tänker” (är det en omskrivning för du tror eller tycker? Verkar vara ett poppis sätt att uttrycka sig i hobby analyser nu för tiden) ej heller vad du menar med att man skall fokusera på ”andemeningen” istället för orden som kommer ur någons mun?

              Ja precis! Jag håller med om det du skriver. Jag borde ha skrivit något om att jag inte menar det ordagrant. Ibland är det svårt att förutspå hur ens formuleringar landar i andra.

                Jag var under 7 år sjuk i anorexi och jag förstod precis vad du menade!
                För min del vad jag tvungen att bli frisk för att jag skadade människorna omkring mig. Efter det förstod jag att min ätstörning också skadade mig. Innan ”ville jag inte bli frisk” eller rättare sagt, lämna det liv jag levde.

                Ja kommunikation är inte din starkaste sida och du påstår att du arbetar som psykolog. Låt oss då hoppas att du är en duktig lyssnare som kompenserar det i alla fall för en del.

      Jag såg en del av WV där hon skäller ut Pernilla i bilen och där säger hon att hon inte vill bli frisk, inte vill bli av med bulimi. Att hon har slutat gå i terapi för att hon inte har tid. Då är det ju helt hopplöst.

        Det skulle jag inte säga. Jag skulle snarare säga att hon har träffat fel psykolog.

          Och den slutsatsen drar du ut ett skolboksexempel av regression? Här måste jag bara klämma ur mej ett maj gadh med emfas. Du är inte mer psykolog än jag är raketforskare.

            Anonym / 2022-09-29 01:06
            tack anonym för det du sa om raketforskare osv. blir så jävla trött på psykolgöversittandet.

          Svar till En: jag har gått till psykologer som har återtraumatiserat mig. så fort en människa någonstans på internet kommer in och säger ”jag som psykolog…”, och sen drar fakta om diverse behandlingsmetoder och patientgrupper, triggas jag något enormt. det ÄR en härskarteknik bara att nämna att en är psykolog. du vill etablera och klargöra din auktoritet. att du är så himla kunnig inom ämnet, och bara MÅSTE dessutom nämna att ”åh missbrukare har såå svårt att ta emot hjälp” osv. hur lätt tror du att det är att höra för någon som faktiskt tillhör den målgruppen? hade du sagt ”åh traumatiserad människor (patientgruppen jag tillhör) är såå svårjobbade inom psykiatrin” så hade jag fått panikångest. för det är så ni alla beter er. ni ska alltid sätta stämplar på en.

          snälla håll tyst vad du jobbar med; du kan skita i din yrkesroll (för en jävla gångs skull), och du kan ”endast” vara en medmänniska på nätet. skit i att berätta att du är en auktoritet inom ämnet. det är inte schysst. ni är en överlag fruktansvärd yrkesgrupp att ha att göra med, och den absolut mest svåra yrkeskåren jag någonsin stött på när det kommer till att försöka nå fram med kritik en har som patient när ni om och om igen sätter er över en.
          och, problemen handlar nästan till100% om att ni alltid ska tala om för andra hur olika patienter reagerar och ”hur saker är” och vad en behöver.

          tänk efter nästa gång och skräp dig.

        Tror att builimi är något hon dragit till med för att få uppmärksamhet och sympatier, en strategi och något som var speciellt när hon skulle sommarprata, då behövdes något, dessutom så påstod hon att ingen i familjen visste det men senare påstods det att Åza upptäckt det. Och nu säger de att Benjamin har bulimi också. Hon har säkert haft en del matångest (hon är fixerad vid att ha en snygg kropp liksom och gör diverse ingrepp och behandlingar för att vara slät etc) och har säkert spytt upp mat vid tillfällen som så många av oss men mer än så är det nog inte. Ingen behöver tycka synd om Bianca och snuttegulla med henne. Det är Inte synd om Bianca, hon är lycklig och mår bra vilket hon ofta påpekar.

          Jag tror du har helt fel. Det är enormt skamfyllt för de allra flesta att ha bulimi eftersom det är så förknippat med slöseri, att inte ha självdisciplin, göra något de flesta tycker är äckligt (alltså spy) och så vidare. Som före detta bulimiker tycker jag Bianca uppvisar väldigt typiskt beteende, som ambivalent inställning till kropp, ångestfyllda utbrott, genuin beskrivning av sjukdomsbild mm.

      Håller helt med.
      Levde några år med en alkoholist. Några gånger kom vi mer på djupet och han erkände då att han inte ville bli nykter.
      Tänk att aldrig mer kunna ta en öl, och vem skulle han bli då?
      Han var på några behandlingar och vård men inget fungerade. Det går inte tvinga någon som inte vill.
      Han finns inte i livet längre, söp sig in i döden.

        Usch, så sa mitt ex också. Vad gör man?

      Har levt med en ätstörning och annan psykisk ohälsa i snart 20 år. Ätstörningen är absolut svårast att släppa, men jag skulle snarare formulera det som att en ätstörning inte vill att man ska bli frisk, inte att man inte vill bli frisk. En del av problematiken är ju ofta att man inte förstår hur sjuk man är. Ätstörningar är dessutom ganska tävlingsinriktade, vilket låter sjukt, men det är så. Finns inte så många andra sjukdomar som ”vill” att man ska vara sjukast. Talar dock mest om anorexia, för det är främst det jag haft, behandlats för och läst om.

    Den som tjänar bäst på detta är ju Gina Tricot! Grattis!

      Bianca kostar mer än vad hon drar in, och personalen på Gina får lida för det ?

        hur menar du då?

          Ekonomiskt. Med tanke på hur mycket det kostar att ha Bianca som ansiktet utåt så gör man nedskärningar bland personal både på huvudkontoret och i butikerna. Allt för att vara aktuella på marknaden och synas i media.

        Ja gud vad dom lider på det slotet

          Jag gissar att Gina har lite fler anställda än de kanske 15 personer som bjöds med på resan.

            Så du menar att dom lider för att dom inte fick följa med? Tror dom har det rätt najs i Borås faktiskt….

      Jag bojkottar Gina Tricot sedan de började med detta Bianca-fjantet, att resa ner till Italien för att fota henne på båtar och i slott och stylar upp henne som en filmstjärna. Urlöjligt. Kan tänka mig att Bianca kräver det, hon vill se ut och få känna sig som en superstar. Trodde Gina Tricot ville att vanliga människor ska shoppa deras kläder så varför detta lyxtema med divan Bianca. Nej bara nej. Bojkottar Coop också, och avföljer kändisar/flunsor som fjäskar för Bianca med wow, du är maaagisk och liknande.

        Samma här. Inte handlat på Gina Tricot sedan de började ha med Bianca, och kommer inte göra det igen, så löjligt är det.

    Jag brukade se B och P tillsammans ganska ofta på Östermalm. Slogs alltid av att de inte såg speciellt glada ut. Alltså när jag och min kille är ute så sitter vi och småpratar och skrattar tillsammans. Mellan dem såg det alltid så deppigt och stelt ut. Tyckte aldrig det kändes bra. Någon magkänsla sa att han inte var speciellt snäll mot henne. Det kan ju så klart vara fel. Hon är kanske inte lätt att leva med heller. Men magkänslan sa ändå att hon var ledsen mest hela tiden p ga honom.

      Det märktes även i de vloggar Bianca la ut förr tycker jag. När de gick runt i London tillsammans t.ex. Bianca gick runt och pratade låtsasbrittiska medan Philippe bara såg uttråkad och oinspirerad ut.

      De är nog lika goda kålsupare båda två. Bianca är otroligt egoistisk, sur och bitter, hon är alltid missnöjd och allt är andras fel. Alla tassar på tå runt henne för att inte råka säga eller göra något som triggar ett utbrott.
      P verkar inte vidare sympatisk som mer eller mindre tvingar henne att göra abort, men hon kan inte vara lätt att leva med. Hoppas det är slut på riktigt den här gången och att hon lägger all energi som deras destruktiva relation har sugit ur henne på att bli frisk.

        Jag tolkade det verkligen inte som att han ”typ” tvingade henne till abort. Hon är gammal nog att ta ett eget beslut, men eller utan honom.

          Exakt, det är väl ganska uppenbart att Bianca inte velat ha barn som gjort flera aborter, att hon sagt flera gånger att hon vill ha barn är ju bara för att det ska se bra ut, låter bra och för att folk ska bli nyfikna. Hon vill inte ha barn på många år har ju hon ju även sagt, och så är det ju. Hon vill vara snygg, göra karriär och tjäna stora pengar. P verkar inte särskilt osympatisk tycker jag men Bianca däremot är nog svår att leva med. Håller med de första meningarna som A skriver.

      Suuuck, kan inte låta bli att störa mig på par som har åsikter om andra par hela tiden, och ”vi har det så mycket roligare tillsammans än det där paret”. Det är det inte konstigt att B och P skulle hålla sig ifrån att prata om för mycket ute på stan eftersom folk runtomkring på Östermalm direkt skulle sprida vidare det som sägs av dem.

        Var skrev jag att ”vi” har åsikter om andra par? Det är helt och hållet min egen observation. Märks att du inte bor på Östermalm eller i Stockholm över huvud taget. Här vimlar det av kändisar och offentliga personer över allt, varenda dag, året runt. I synnerhet på Ö-malm men innanför tullarna generellt. Tror du då att alla offentliga personer går omkring här- där de lever hela sina liv- utan att prata med varandra ??? Av nån absurd, överdriven rädsla för att det de säger skulle avlyssnas av andra runtomkring som skulle sprida det??? Till vem???? Jaahaaaa du. Man får vara bra konspiratoriskt lagd för att tro det. Foliehatt. Märkligt då att andra par som är minst lika kända som B och P -eller mer eftersom det bara är B som är påpassad över huvud taget- klarar av att prata med varandra och t om se glada ut ? även när de går utanför dörren ??‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

    Förstår inte hur hon med sin sjukdom väljs att fronta just Gina med flera. Tappar ju kläderna.

      Men sluta vara så jävla elak !!! Hon har ju inte mått bra. Samt hur friskt är det att vräka i sig för mycket mat ? Ska stora personer inte få fronta kläder ? Vi alla lever i en värld där vi omöjligt kan uppnå alla ideal , och vi alla mår skit ibland. Fan låt henne va.

        Är inte elak. Precis som du säger så mår hon inte bra. Småtjejerna ser upp till henne så jag tycker inte det är rätt att uppmuntra hennes sjukdom, för det är en sjukdom, och ja jag säger uppmuntra för det är ju det idealet som blir vad många vill eftersträva. Även hon själv får ju bekräftelse på att det är okej, snyggt, det alla villa ha osv när hon får fronta underkläder, Gina, träningskläder mm.

    Tror inte det är så konstigt att folk blir lite tveksamma med tanke på att vi har sett det här några gånger nu.
    Bara tiden som får visa hur det blir.

    Ta på dig bilbältet för guds skull!

      Precis vad jag tänkte. Dessutom efter ”vansinneskörningen” efter WoW.

      Men JAAA!!!

    För många år sedan var jag också i ett av- och påförhållande. Jag upplevde som skitsvårt att ta sig ur, men plötsligt en dag fick jag nog bara. Jag satt på bussen minns jag och fick plötsligt en insikt att jag inte kunde ha det så länge. Att jag inte var lycklig och nog inte ens kär. ”Jag tycker inte att vi ska träffas mer” minns jag att jag sa och det kändes så himla självklart.

      Haft exakt samma upplevelse. Jag tror att jag lämnade relationen lite för varje dålig dag, utan att riktigt registrera det. Sen plötsligt en dag hade jag grävt mig hela vägen ur det där fängelset som var omöjlig att lämna, och då var det bara att gå.

        Samma här, det var så otroligt svårt att ta sig ur men för varje dag kände jag mig mindre och mindre involverad i henne och relationen och en dag slutade jag bara svara på hennes kontaktförsök. Jag vet att det låter fegt men det var det enda sättet att inte dras tillbaka in i hennes grepp igen.

          Precis så man ska göra, det är inte alla fegt. Helt nödvändigt!

      Det var samma för mig. Relationen var så destruktiv i 7-8 år. Vid ett tillfälle gick jag ”under jorden” i 8 månader och när sommaren kom och man stötte på varandra ute så föll jag dit igen. Men sen, den allra sista gången efter det allra sista sveket så kunde jag inte ens gråta. Jag kände mig arg men inte ledsen. Och så var det med det.

    Hon nämnde lite i vloggen gällande sin lägenhetsrenovering. Hade hon bytt företag som ska renovera?

    Hon får frågor om sina bröst säger hon och sedan tar hon inte upp det mer.. Vad gäller det? ?

      Hon får väl rätt många frågor om hon opererat brösten, hur mycket hon lagt in och vilken typ av implantat, vilken kirurg hon gått till, om hon opererat sig mer än en gång och så vidare.

        Hon vägrar svara så länge hon inte får betalt, hon kräver betalning för att överhuvudtaget uttala sig om något, likaså Pernilla. Sjukt hur mycket smygreklam Bianca gör och kommer undan med också. Tröttsamt med henne huvudlösa bilder.

      hon säger ju i videon att hon får göra en del 2 q/a vlogg så kanske kmr i nästa

    Det har varit tidsfråga innan det tog slut. De verkade vara inte vara synkade eller glada. Han har givit intryck att vara/känna sig som offer pga den stora uppmärksamheten och framgång runt Bianca, det passar inte honom. Hon har antagligen hållit tillbaka sig själv för att passa honom. Det funkar inte.

    Men vafan hon svara inte på några bröstfrågor??? Har hon eller har hon inte opererat sig? ?

      100% sillisar tror jag 🙂 snyggt på henne!

      Men vad tror du ??? Tror du det är vanligt att vara så nerbantad men ändå ha kvar brösten

        Nerbantad???

        Ha kvar brösten? De har ju växt avsevärt också haha. JA hon har sillisar, alltså snälla hur kan vissa inte se och fatta det haha. JA hon har opererat brösten men hon vill inte berätta om det, opererat annat också. Alice har också sillisar. Mamma Pernilla också, och bonusmamma Åsa.

          Va, Pernilla också?

        Speciellt bröst som inte fanns där innan.

      100% att hon har. Ingen som är så smal har så stora och så runda bröst naturligt.

      Finns det sand i Sahara? Hennes bröst är åtminstone tre storlekar större nu än de var när hon vägde mer.

        Eller sover Dolly Parton på rygg..

      Vad spelar det för roll? Hon måste inte berätta. Har inte sett videon och vet egentligen inte riktigt vad för frågor hon/ni pratar om, men hon måste inte berätta.

        Det håller jag verkligen med om, hon har ingen som helst skyldighet att berätta om vilka operationer hon har haft. Det kanske kan ligga i hennes bästa intresse (trovärdighet) att berätta för sina fans, men det är ju som sagt ingen skyldighet.

      Vad har du med det att göra? Inget hon behöver svara på om hon inte vill.

      Trodde alla visste vid det här laget att hon har opererat, det har ju avslöjats flera gånger + att det är så tydligt. Men jag kan fastställa att jag vet att hon har gjort en operation iaf, tror även hon gjort en ytterligare nyligen för att göra större men vet inte.

      Hon har utan tvekan opererat brösten. När man går ner i vikt, vilket hon uppenbart gjort på senaste, blir brösten mindre i och med att dom främst består av fett vilket är det första som kroppen tar av vid energiunderskott. Vill dock poängtera att jag säger detta utan negativa pikar, ser inget fel i att man gör ingrepp om man vill! Det som blir problematiskt är väl snarare att hon uppmärksammar det för att sedan inte adressera det.

      DR Charles Randqvist på Victoriakliniken.

      Hon har opererat sig. Bara att kolla före och efter på instagram. Dessutom visade hon operationsbhn i vloggar (av misstag)

    MOD ryktet måste ju ha varit förödande.

      Vad menar du med MODryktet?

      Vad var det för rykte? MOD?

      ??????

      Vad betyder MOD?

    ÄNTLIGEN! ???

    En undran, när Monas Universum gör reklam för sina grejer och märker inlägget med Mona rekommenderar så känns det sådär va? Kan det verkligen vara ok?

      @camcam

      Mona själv tycker ju inte att du ska behöva reklammarkera egna företaget har hon svarat tidigare.

    Hon går väl inte tillbaka till honom?! ?

      Hon tar en uber

      Eller springer, cyklar,tar en taxi…….valet är hennes!

    Alltså fy farao för att vara så påpassad som B är, visserligen född i en familj i rampljuset, men sen har hon ju valt att dessutom synas i både tv shower , vloggar mm. Personligen skulle jag inte fixa en vecka, kan knappt tänka mig något värre. Tror dock faktiskt hon, till skillnad från tex sin mor är tudelad till uppmärksamheten, verkar obekväm med den, men kan heller inte ta ett steg tillbaka, vad det verkar. Sen bara måste jag ifrågasatta hur en mamma till en dotter med ätstörning, (som dessutom säger att hon inte vet hur hon skall hjälpa B) gör reklam för ett bantnings företag, hur tänker hon?

      PW skulle nog sälja sin själ för att dra in pengar och hålla sig relevant.

    Jag tittar fortfarande in här då och då och då lyckas jag tydligen alltid tajma ett inlägg om Bianca. Hur många gånger är det nu hon kört det här ”på-och-av”-tricket? Varför inte bara ignorera det? Och om det är på riktigt – varför inte lämna henne i fred?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.