Bloggbevakning trendspanar

Page, page, page!
Nu är det tydligen inne med page och Angelica Blick, Paow, Claudia Galli Concha och Antonija Mandir är tre stycken som hakat på.

Jag kör vidare på min ständiga trend – stram tofs med bråkande bebishår.

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Axellångt är så jäkla snyggt! Men opraktiskt (för mig) ? Men så snyggt, speciellt när jag fixar mig lite extra (typ festsmink och snyggare kläder). Men att hinna upp och fixa håret innan jobb (på förskola) orkar jag inte. Är dessutom gravid, toffsen/bollen kommer få hänga med läääänge nu ?

      Håller med! Kortare hår kräver så himla mycket tålamod, men så snyggt när man väl orkar ?

        Jag har en pixie. Kräver noll tålamod, ingen styling och det självtorkar på 10 minuter. Perfekt.

          Mitt hår växer som ogräs. Skulle få klippa mig en gång i veckan för att ha pixie snyggt.

          Fast alla hårtyper kommer inte kräva noll tålamod och styling ? Men skönt för dig, jag önskar mig alltid den hårtyp jag inte har ?

        Jag håller med. Mitt hår är tjockt och vågigt. En kort frisyr får mig att se ut som min morfar på 80talet typ. Har ingen lust alls att stå och platta och fixa med olika produkter varenda morgon (för att sen gå ut och en enda fuktpartikel förstör allt).

    Supercoolt och sååå mycket snyggare med ”riktiga” frisyrer. Varenda flunsa har ju haft/har tio paket löshår instoppat och ser exakt likadana ut. Tänker ovanpå det hur tragiskt det är: Funderar de någonsin på att de vandrar om kring med fattiga människors hår på sitt huvud? Hur känns det etiskt? Ta Åsa ingrodda tex. sätter i långt hår igen efter att ha tröttnat efter en månad. Vilken jäkla konsumtion av löshår. Och hairtalk bara matar på med spons. Önskar att några av de riktigt stora flunsorna vågade klippa sig rejält så att hårmodet kom tillbaka till frisyer i alla längder. Inte bara som nu intetsägande långt med utväxt och blonda längder. Kom igen Alice,Bianca, Janni D våga en kort page 😉 Alla ser ut som clones

      Åsa Ingrodda ?

      Åsa Ingrodda ? Man får älska autocorrect ibland.

        Det här går till top 3 med Samir Badrum och Alice Stendöd! ?

      Kommer inte alla se ut som kloner om alla klipper page istället?

        Finns väl fler frisyrer än page?

        Hoppas inte!
        Mvh haft page i flera år så känner jag var tredig först.

      Kommer ni ihåg när underbara Clara hade löshår och såg en dokumentär om de fattiga kvinnorna i Indien som håret kom ifrån? Att de rakade sina huvuden och till och med skänker bort håret gratis för att de blir lurade att det skall vara en religös handling. Andra fattiga kvinnor jobbar sedan med att ta vara på håret, bleka det osv.
      Clara slet ur sig hårlängderna och var så besviken, det är precis som att folk inte förstår var löshår kommer ifrån? Det har suttit på en annan människas huvud! Som vanligt är det någon fattig som drabbas och någon som blir rik på skiten.

        Även om dom klipper sig, så har dom i löshår för att det ska se tjockare ut.

        De blir inte lurade, det ÄR en religiös handling. Att offra sitt hår gjorde även kvinnor i Nordeuropa under vikingatiden. Man har funnit avklippta flätor från kvinnor, från den tiden.

          Jag skulle säga att de blir lurade. Det hade inte funnits något mänskligt löshår i västvärlden utan denna ”religösa handling”.

      Håller med det om detta med att löshår. Personligen tycker jag inte det ser fint ut heller, speciellt när de öst på, om personen kanske har lite tunnare på hjässan, sen kommer typ en hästman längre ner som hänger som två gardiner. Så tacky imo. En kortare page är ju superfint och går ju även det att slänga upp i en tofs om man vill. Lättskött, snabbare att fixa, torkar snabbare och ser fräscht ut.

        Som Laila Bagge…. Tänk att man blir så ”hemmablind” så man inte ser hur illa det ser ut?

    Det är snyggt!

    Så snyggt! Klippte av mitt långa hår till axlarna för något år sedan men herregud vad mycket tid & ork det tog att hålla det någorlunda snyggt. Önskar man hade det tålamodet. Lät det tillslut bara ligga som ett fågelbo kring huvudet tills det växte ut. ?

      Va? Det är världens enklaste klippning att frisera ju. Håller mitt i urklippt page sen flera år just för att det är så enkelt att fixa. Har tjockt och vågigt hår, grejen är en frisör som kan klippa en bra page. Då är det som att håret fixar sig självt. Så lite tid. Men visst det kostar.

        Hur ofta får du klippa dig för att just inte behöva styla så mkt? Har tjockt hår med självfall och det blir så tråkigt till slut, bara hänger där ahha

        Eller hur, jag tycker som du, är mycket lättare att sköta, torkar fortare osv. Kommer aldrig ha långt igen.

    Snyggt! Är så less att se ”alla” sitta och dra i sitt tjugo meter långa löshår. Klipp mera!?❤️

      Dom liksom sitter och smeker sina längder. Ingen som har eget långt hår, skulle någonsin göra så.

        Jag har naturligt långt hår, till revbenen ungefär, och jag sitter konstant och drar i mina längder och leker med håret. Så nä, det du säger stämmer inte.

    Snyggt men först på trenden var väl Julia Franzén?

      Nja, det var nog jag 1989 när morsan klippte mej i en, i och för sig, mer (ofrivilligt) asymmetrisk page.

        Sorry, jag rockade page redan 1987, så jag måste ha vart först.

          1981 till skolstarten här!

            Jag föddes med page på 50-talet så…

              Jag hade page i mammas mage.?

                Spermien som blev jag hade definitivt page typ en gustav vasa page.

                  ???

                  ?

        Jag menar inför höst/vinter 2022… och i influensergänget.

          Har varit trend i flera år utanför influencervärlden så de är sist på bollen haha

    Snyggt ?

    Alltid gött att klippa sig.
    Det värsta som kan hända är att det blir för kort och det är ju inte så värst, det växer ju ut igen!
    Håller tummarna för trenden grått hår inte är helt borta när mitt äntligen är jämngrått den naturliga vägen.

      Varför vill man se äldre ut än man är? Fattar verkligen inte det.

    Camilla och alla andra som alltid kör samma frisyr varje dag. Några frågor: Hur fastnade ni för just denna frisyr? Hur känns det att kolla på 10 år gamla bilder och se likadan ut (i håret alltså)? Provar ni andra frisyrer eller har ni gjort ert life choice så att säga?
    (Lägger till att jag bara frågar av nyfikenhet, no judgement, menar inget illa osv)

      Att behålla samma frisyr år efter år sägs ge en illusion av art man inte åldras. 😉 Tror jag hörde det på typ Tyra show haha

      Går mest på vad som passar ansiktet och inte vad som är trendigt. Och ansiktet ser, vad jag vet, likadant ut nu som för 10 år sen.

      Jag tycker att det är snyggt och enkelt, man kan ju fortfarande variera mellan olika typer av uppsättningar, utsläppt, vågigt, rakt m.m.

      Jag har kört hästsvans så länge jag kan minnas. Har något längre än axellängd. En gång varje blue moon så har jag fläta. Har tjockt hår och blir så satans varm i nacken av utsläppt. Har alldeles för lite ork för en kortare frisyr som ska piffas. Så har jag ”valt” min frisyr i alla fall ?

      Har haft samma typ av uppsatta hår i 10 år, och jag är råless på det! Men känner mig alltid som ett troll i utsläppt (lockigt, tunt och flygigt hår) och har inte orken och lusten att lägga tid på att fixa håret varje dag.

        Precis så är det för mej med. Jag hatar mitt hår uppsatt och jag hatar mitt hår utsläppt, men när det är uppsatt så är det i alla fall inte flygigt.

      Haha ärligt talat, lite jobbigt. Jag är 30 nu och har haft samma frisyr i typ 15 år. Älskade Victoria Beckhams page så jag har kört på samma och det passar mig sjukt bra. Men också himla tråkigt att se mig själv i spegeln och bara ”happ. Här är jag, 15 år”. Känner liksom inte att jag har åldrats rent utseendemässigt eftersom jag tycker jag ser precis likadan ut nu som då.

      Försöker också att då och då spara till långt och nu har mitt hår växt som ogräs över sommaren, klippte axellångt efter påsk och nu går det till mellan skuldrorna. Vill ha längre, hade midjelångt som barn och vill dit igen, men börjar tröttna nu och längtar nästan lite efter min kära VB-frisyr?

      Jag har aldrig tänkt på att det skulle ha någon betydelse att min frisyr ser likadan ut från år till år. Tycker det är jobbigt med långt hår pga det är jättetjockt och blir snabbt trassligt. Vill inte heller ha kort hår, därav page.

      Jag har haft typ samma frisyr hela livet, mina 40 första år i livet försökte jag desperat få långt hår. Stressade varje stackars frisör att jag skulle få de sparkade om de klippte mer än 1cm. Håret blev aldrig långt eller tjockt.
      För ett par år sen klippte jag av allt o har nu axellång page typ, ser exakt likadan ut som när jag hade längre hår.
      Jag behöver gå efter vad jag passar i ihop med mitt spikraka ganska tunna hår – skulle säga att jag både trivs och är finast så här.

      Jag har svårt att se hur jag skulle ändra frisyr för har hittat det som passar mitt ansikte och mitt hår. Mitt hår är lockigt och tunt så lugg eller väldigt långt hår går bort. Jättekort tycker jag inte passar min tjocka nacke. Så ja lång page har det varit sedan 15 år tillbaks. 😛

      Att ha långt hår och jobba med barn kan vara lyxigt! De älskar att pilla i ens hår, en annan lever i tofs för att det är lättare och mer praktiskt. Inte ett helvete att reda ut sen haha

    Bort med allt löshår! Denna fula industri som utnyttjar fattiga flickor och kvinnor. Det pratas alldeles för lite om detta. Och att alla hårsvall man ser till 99% är fake, fake. Fake!

    Nja, snart har de i löshåret igen så de kan klippa allt utom jättekort.

    Skulle önska en granskning av alla löshårsgrossister

      Mycket bra förslag!

    Definitivt. Det är en sjuk bransch.

    Tips för bråkande småhår Camilla (och alla andra): Tämja från Björk! Köp genast ☺️

      Toppenprodukt i en dag men jag måste tvätta håret samma kväll jag använt för det blir väldigt fett

    Roligt att Antonija och Bianca har gått i samma influencerskola för hur man poserar. ??

      Det ser så himla intelligent ut. Tänk vad stolta dom är.

    Så nu ska alla gå runt och se ut som soctanter? Nice.

      Hur ser en soc-tant ut?

      Du tycker Paow ser ut som en soc-tant? Verkligen….?

        hahahaha

    Någon som aldrig någonsin gjort något drastiskt med sitt hår är Kenza. Skulle vilja se henne i en kort page med typ lugg, hon skulle va så jäkla snygg i det!

      Haha, Kenza om någon har väl vågat sticka ut med sin tuppkam och rakade skalle! Länge sen iofs men nog har hon experimenterat ?

        Ja när man är 15 räknas knappt haha

        Frågan är väl hur många dagar hon hade tuppkammen

    Ganska trist att se så många kvinnor med ”hästsvans”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.