82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken obehaglig människa. Totalt empatilös, självcentrerad och ointelligent.

  Mår illa av att läsa vad hon skriver. Hon har inte i politiken att göra överhuvudtaget!

   Om SD inte kickar ut henne totalt så visar man med all tydlighet vilket sorts parti man är. Det är ju inte svårt att ana hur hennes omgivning är också, eftersom hon tror att det är OK med partiet att hon uttrycker sig som hon gör.

    För det är inte tydligt nog redan nu menar du?

     Tyvärr är hon inte den enda hemmet. Tänk på att SD med vilje droppar dessa ”skandaler” med jämna mellanrum just för att tilltala de mest extrema väljarna.

      * i partiet (ej hemmet)

   IQ och empati hänger ihop föga förvånande….

    Behöver det ju inte göra. Kolla Mats i välkommen till köping.

  Det heter trilogi, inte triologi.

  För övrigt ett bra inlägg.

   Förutom stred heter Sverige demokraterna. Inte Sveriges demokraterna

   Trilobit

  Och Bilan har inte flyttat ännu trots alla inlägg om hur hon skulle lämna landet.
  Bort m Rebecka fort som bara den, hon och hennes postande på medier känns väldigt som ett fyllo som hittat en iPhone och postar hej vilt vad som ploppar upp i skallen.

   Trodde det var Bilans pappa som hotade med att flytta. Han skrev en artikel om det i Aftonbladet tror jag det var.

   Ja Bilan är lika trovärdig som alla amerikanska kändisar som skulle lämna USA om Trump blev president. Lustigt nog var det inte en enda som flyttade! ?

   Undrar vart de tänker flytta? Ryssland kanske.

  Nu tar tjejerna över

  De där två är lika blåsta. De borde få en eklektisk stöt varje gång de funderar på att rapa ur sig något på Tvitter.

   Skrattade orimligt mkt åt detta! Finns ganska många som skulle behöva få en stöt innan de öppnar kakhålet ?

  Konstigare människa får man leta efter!
  De flesta vet väl vid det här laget att hennes egentliga namn är Rebecka Leila Neagu och att hennes föräldrar invandrade till Sverige från Rumänien på 80-talet.
  De måste tappat henne hårt i golvet om och om igen…

   Visste inte detta, tycker det får det hela att klarna lite då faktiskt. Troligen är hon fylld av djupt självhat av någon anledning och tror det går att bota genom att försöka förgöra den sidan av henne som är utländsk. Väldigt sorgligt.

    Fast det finns någon sorts märklig myt om att rasism skulle vara förbehållet vita människor på norra halvklotet eller i Sverige då etniska svenskar. Rasism känner inga sådana gränser utan som trevor noah säger ”glaset är halvfullt” då rasism verkar vara något alla människoraser och släkter har gemensamt (även om individer kan vara undantagna).

     Ja pratar man med Bilan så har hon köpt den myten fullt ut. Man tror att den vita mannen har makten över hela världen. Vilket är fel, men antagligen praktiskt.

    Ja, mycket sorgligt. Är ju en rikedom att komma från mer än en kultur och ett land.

  Vad finns att säga annat än det uppenbara. Rebecka kan man undra hur hon lyckats hänga kvar så länge. Men att hon åker förr eller senare det har nog de flesta fattat länge.
  Att Rebecka och Bilan tjafsar är nästan underhållande, två ufon på varsin ytterkant vem vet hur deras möte skulle bli på den mörka sidan.

   Hon har ju varit tillsammans med Tobbe, klart hon kunnat klamra sig fast ?

  Båda är lika sugna på att höras och synas, om det de säger är bra eller genomtänkt är oviktigt bara de får provocera på nätet minst tre gånger varje dag.

  Jag är Sverigedemokrat och tycker sjävklart att hon är vidrig och ska bort från partiet. Helst IGÅR. Människan är inte klok någonstans! Det tycker väl alla normala människor

   När sd blivit normalt har alla blivit rötägg ??‍♀️

    Man kan ju tycka att politiken är vettig samtidigt som man kan avsky den del av medlemmarna som beter sig illa och uttrycker sig idiotiskt.

     Fast när så många i partiet så ofta ”råkar” uttrycka sig ”dumt”. Är det en slump då. Det måste också vara svårt för unga företrädare som Rebecca som säkert hört sånt på alla möten och fester och brukar få likes ju mer provocerande hon är. Det är ju det hon varit anställd för. Och så helt plötsligt twittrar hon ngt alla sagt internt och får sparken.

     ”Den del” = majoriteten, i SD:s fall. Det är inte vettigt på något plan att någonsin stötta ett parti med så många rakt hatfulla representanter.

   Det var det mest tydliga jag läst hur en Sverige demokrat uttalar sig faktiskt! Ditt avståndstagande är klart, tillhör inte vanligheterna. Jimmy Åkesson säger det är ”förkastligt”, men tycker hennes förklaring är ”rimlig”..Finns absolut inget rimligt öht i det hon säger och hon borde åkt ut redan efter valnatten imo. Personligen tror jag faktiskt inte hon har koll, låg begåvad, säger saker enbart för att provocera, ännu en uppmärksamhets & bekräftelse törstig som ser sin chans att synas.

    Till 7:31

  Det finns rötägg överallt och i alla partier. Vrid igång hjärncellerna och gräv ännu djupare så får du se.

   Och där kom den. Sånt här händer gång på gång på gång på gång i SD, ett parti som driver främlingsfientlig politik (för jo, det gör dom), men nääää det är ju bara slumpen. Ett enstaka rötägg. Finns absolut ingen röd tråd. ??‍♀️

    Dessa människor finns i andra partier också men mer dolda.

    Sånt händer i alla unga partier innan ledningen lärt sig sålla bort dem som bara är med för sin egen agenda. Googla miljöpartiet så kan du läsa om deras skandaler. Men även etablerade partier missar ibland. Center har haft problem med pedofiler inte bara nationellt utan även i kommunalpolitiken. Sossarna har haft ministrar som misskött sitt jobb så grovt att de bara helt tyst försvunnit. SD är mer påpassade av media så man får lätt uppfattningen att skandalerna avlöser varandra.

     Vet att många SD:are är konspiratoriskt lagda men nej, SD är inte mer påpassade av media än andra partier. Och det krävs ju inte nån djupare grävning för att hitta skit i SD, det sköter ju medlemmarna så bra själva. Posta på sociala medier, slåss med järnrör mitt på stan och så vidare. ?

      Jo de har ögonen på sig med rätta för det är ett parti som behöver granskas. Konsekvensen blir att man uppfattar att det händer något hela tiden. Men problemet är att det som bevakas är bara alla de värsta avarterna som inte har någon egentlig makt i partiet. Men det blir bra nyheter och människor blir upprörda. Jag oroar mig mycket mer över vad som kommer att hända om några dagar när utskotten kommer att ledas av SDare som både saknar kompetensen i sakfrågorna och har liten eller ingen erfarenhet av utskottsarbete. Hade hellre läst mer om det än sensationsnyheter.

      Ursäkta avfärdade du mig och kallade mig SDare för att jag gav dig ett svar du inte gillar?

       ”Did you just assume my gender?!?”

        ?

        Käft

      Tyvärr är det människor med kommentarer som dina som ger SD draghjälp. Försöker vinna billiga poäng genom att kalla dem konspiratoriska. Ja de skämmer ut sig och kommer med stolliga kommentarer och ändå får de fler röster vid varje val.
      Även om sniglar är långsamma så behöver de ju inte vara mentalt eftersatta. Hur många procent ska SD behöva få innan folk som du fattar att din retorik inte funkar?

     Men kom igen ?
     SD har haft så oerhört många incidenter med förtroendevalda män som skriver den vidrigaste smörja om invandrare och muslimer. Deras egna partitoppar var involverade i järnrörsskandalen.
     När ska ni sluta försvara de här tomtarna? Det är ett gäng arga vita snubbar som styr en grupp outbildade arga vita. Det finns t o m domar om hustrumisshandel. Enligt samma snubbar är det ett importerat problem ?
     SD är ett enfrågeparti. Kan vi sluta låtsas som att de är kunniga i en enda sakfråga eller ens har en politik i övriga frågor.

      Jag försvarar inte tomtarna, är snarare oroad. Men är trött på att lyssna på alla som bygger sin argumentation kring hur dåliga de är baserat på de uppenbart efterblivna medlemmar som syns i media utan någon direkt makt i partiet. Det finns mycket farligare personer i partiet som inte syns eftersom de är smarta nog att inte bete sig som idioter. Det er dem som tar plats i utskotten och som kommer skapa riktig oreda.

      Well statistiken ljuger ju inte direkt.

     Det är sant (att det finns i alla partier och då främst i ungdomsverksamheten) men få andra låter en aktiv partimedlem sitta kvar om de står och skanderar rasistiska hälsningsord på valnatten. Det är uselt och ofattbart slappt att inte reagera direkt på den händelsen. Alla partier, oavsett färg, måste reagera blixtsnabbt på sådant här.

      Håller helt med dig. Det som egentligen stör mig i debatten är inte att andra partier inte lyfts fram i samma utsträckning när de tas på bar gärning, mp har många märkliga turer runt sig, utan att media tror att partiets popularitet kommer att minska för varje stolpskott man exponerar. Man kan fråga sig hur ett parti som bildades 1988 av människor aktiva i organisationer med rent rasistiska budskap lyckades ta sig in i kommunfullmäktige redan 1991 och i valet 2010 ta 5,7% av rösterna, 12,86% 2014, 17,53 2018 och nu senast 20,5%. Att exponera och fördumma stolpskotten har uppenbarligen inte avskräckt människor från att rösta på SD och Aftonbladets dagliga exponeringar tror jag har precis motsatt effekt. Jag hoppas att alla de partier som tappat väljare till SD tar sig en funderar på hur de ska vinna tillbaka sina väljare som de tappat till SD. För det är enda sättet enligt min mening att få stopp på eländet innan SD har hunnit göra så stor skada att det blir svårt att rätta till.

    Tyvärr har ju tidigare styrande partier bedrivit en så usel flyktingpolitik vilket har resulterat i en kass integration och ett betydligt sämre samhälle. Uppenbarligen tycker svenska folket att en främlingsfientligare politik är det som krävs för att komma tillrätta med dessa misstag.

     Nu är ju inte politiken främlingsfientlig. De flesta av SD:s förslag är faktiskt en återgång till gamla regler vi haft i Sverige kring invandring. Regler som idag fortfarande finns hos våra grannländer. Det är inte på något vis främligsfientligt att vilja att Sverige ska vara mer som våra grannländer.

   Tänk att SD skulle så snyggt ta över whataboutism från radikalvänstern. Spännande hur det har blivit!

   När någon från ”mitt” parti gör nåt helt sjukt brukar jag lobba för att de ska uteslutas. När någon från SD gör nåt helt sjukt brukar SD:are alltid börja gagga om ”det finns rötägg överallt”.

   Ja, men nu finns ett hos er. Vad ska ni göra åt saken?

  Men uäähhh FYF*N VAD PINSAM HON ÄR!!!

  Tomma tunnor skramlar mest.
  Sammanfattar hela det där partiet av samlade stolpskott.

  Bilan? Det är väldigt mycket bjäbb med otrevligheter.

  Det är gott om obehagliga människor i SD. Dessutom är mycket av den politik som kompromissats fram med M, KD och L rättsosäker med alla invandrare som måltavla. Läs vad Leif G W säger om det: https://www.expressen.se/nyheter/val-2022/gw-sagar-forslag-pa-ny-kriminalpolitik/

   De flesta med tillräckligt många hjärnceller fattar att kriminalpolitiken inte låter sig genomföras. Och man undrar lite eftersom Ulf själv la till att förändringarna måste kunna genomföras inom ramen för vad vår lagstiftning tillåter. Jag litar inte på Ulf ett dugg men undrar vad han menar.

   Men GW är ju för fan röd. Låt honom själv ta fram ett förslag då som passar honom

  Vad har Bilan gjort som är så illa?

   Bilan är konspiratorisk och gapig men så fort någon synar hennes floskler då drar hon på sig offerkoftan och drar rasistkortet. Hon gillar att komma släpande med intersektionalism för de flesta vet inte vad det är så hon kan riskfritt svamla på det som passar hennes egen agenda.

  Jag tycker inte den sista var särskilt illa. Finns flera oegentligheter hos Bilans pappa och Bilan själv har en ganska taskig attityd.

  Och snälla, börja korrekturläsa någon gång! Det är ju fel i varenda inlägg nu och det ändras inte ens i efterhand trots att folk uppmärksammar det. Det blir bara slarvigare och slarvigare och latare och latare här inne för varje dag som går.

   Och det leder till väldigt många fler kommentarer eftersom så många nappar på det!

   Förlåt, jag ska bättra mig.

    Nej snälla gö rinte aet , Ja tyccker at det aärär rät tskönt astet kunna skriva tuans df at thela tiden blir rätta sd av sporåkpolisern

  Totalt OT men va det bara jag som reagerade på Therese Lindgrens nya video igår där hon säger att hon har en kapselgarderob, vilket innebär att hon BARA har 50 plagg som matchar med varandra. Men bara? Har jag världens tunnaste garderob?
  Ironin också att hon ska komplettera basplagg men köper 4 eller 5 nya jackor? Second hand absolut, men hur kan man behöva 4, ytterligare, jackor? Samtidigt som man lyfter kapselgarderoben.

   Haha det var ju jätteroligt:) ”här är min kapselgarderob med 50 plagg.”

   Jackor är ju ett toppensätt att få en basgarderob otroligt mycket mer mångsidig – Samma jeans och vita t-shirt som bas kan varieras enormt med olika jackor, mycket smidigare att kunna ha en grund man är bekväm i och ta ut svängarna med ett överplagg. Köper hon de second hand dessutom förstår jag verkligen inte problemet 🙂

    Två av jackorna skulle hon ha när hon var ute med sina hundar.

    Jackor kanske inte ingår i kapseln, det var mer den jag reagerade på. Hon får ha hur många jackor hon vill och hade hon inte tagit upp kapselgarderob i början hade jag inte reagerat så på dom nya jackorna. Menade nog mer att hur bra det än är att hon handlat second hand så krockar inköpen med min bild av kapselgarderob, speciellt med kommentaren ”bara 50 plagg”.

  Drömde att L röstade nej i statsministeromröstningen idag.

  Får se om det slår in.

   Om ändå L kunde åka ut. Pinsamt parti

    Om ändå L kunde bli L igen

     Jaaaaaaaaaaa. Jag tillhör gruppen som önskar att S, C och L kunde få majoritet i riksdagen och även om jag inte röstar s hade jag gärna sett Magda som statsminister.

  Hahaha hon är så skön Rebecka??

   Du är så oskönt troll ??

   Det ska alltid finnas en i klassen som slänger ur sig något udda för att få lite reaktioner och uppmärksamhet ?

   Så du gillar antisemitiska invandrare? Bra att veta 🙂

  Tyckt hon känts osvensk på något sätt, hennes uttryck känns inte svenskt. Hon tycker att hon ska läxa upp sverige. Hennes retorik är fruktansvärd, vad håller hon på med? Hon är tydligt förnekare av vad nazisternas har gjort. Det är obegripligt.

   Hon har väl rumänskt påbrå?

  Herregud ?

  De skulle kickat henne omedelbart efter hennes ”Helg seger” uttalande, det var nazistiskt att säja så.

  Hon lyssnar på Kanye :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.