Isabella är klar med Löwengrip

m

Idag har jag gjort mitt sista content för Löwengrip. Vi fotade och filmade kampanjer som sträcker sig fram till mars nästa år. När jag sålde bolaget var jag ”låst” i tre år och nu är jag alltså klar. Herregud så fort tre år gick. Jag har ju förvisso content att publicera i mina kanaler varje månad fram tills mars men själv inspelandet är klart. // Isabella Löwengrip

Hur tror ni det kommer gå för Löwengrip nu när Isabella klipper bandet med företaget som bär hennes namn?
Kommer hon fortsätta göra ”vanliga” reklaminlägg för dem eller tror ni hon är helt klar med alltsammans?

De har fortfarande en av mina absoluta favoritprodukter, så jag hoppas att de inte lägger ner företaget, så som X by Margaux gjort.
Jag älskar doften av deras produkter och köpte på mig så mycket som fanns på Gekås i Ullared igår.
Nu har jag deo så jag klarar mig till nästa år i alla fall.

Hur tror ni framtiden ser ut för Löwengrip?
Yes yes eller yes no?

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår inte varför Sandra Beijer flyttade till den där lägenheten i gamla stan. De har knappt plats för ett matbord så har nöjt sig med två pyttesmå bord att trängas runt både i vardagsrummet och i köket. Ser trångbebott ut. Förstår inte varför man väljer det när man kan få ett schysst hus för samma pengar.

   Håller med, fattar inte heller. Liten lägenhet med konstig planlösning, känns inte alls som att Sandra passar där.

   Hon vill väl antagligen inte bo i hus utan föredrar Gamla stan. Alla föredrar ju inte att bo i hus, det har ju mängder med nackdelar också.

    Nä, svårt att se Sandra kratta löv och klippa gräsmatta

     Eller hur. Jag älskar att vi i hus. Men om man inte kan begripa att vissa personer, typ Sandra Beijer, föredrar en lägenhet så måste man ju vara verkligt fantasilös? Sandra känns som urtypen för någon som vill bo i lägenhet i stan, med nära tillgång till restauranger, barer, folkliv och massor av take away mat. Vad ska hon i en villaförort att göra?

    Men verkligen! Dyrt, elräkning, måste underhållas i tid och otid. Jag är team bostadsrätt.

     Team hyresrätt här! Ännu mindre jag behöver tänka på själv

      Hade nog också varit team hyresrätt om det inte vore för att man inte ens får måla om en vägg i sitt hem på eget bevåg. Blir för lite frihet.

       Det får man visst göra. Man har en laglig rätt att sätta en egen prägel på din bostad.
       Det man inte får göra är att slå ut väggar och ändra planlösningen.

       Man har massor med frihet, däremot kan du behöva återställa när du flyttar ut om du gjort väldigt personliga förändringar eller någonting som anses försämra värdet på lägenheten. Måla väggar är verkligen fritt fram.

        Aha, jag trodde det var striktare än så. Kanske bara hört skräckhistorier om dryga hyresvärdar.

         Det finns väl säkert en och annan privat hyresvärd som bråkar som sånt, men det är en rättighet du har som hyresgäst. Hyr man av allmännyttan är det aldrig några konstigheter.

         Många hyresvärdar säger ju nej om du frågar samt hävdar t ex att man blir vräkt om man får tre prickar och liknande. Men hyreslagen skyddar hyresgästens rättigheter och det är ingenting man kan välja bort som hyresvärd, utan de bara försöker och hoppas på att inte genomskådade.

         Som något skrev ovan får man alltid måla om, och för att du ska bli tvingad att återställa så behöver det vara något udda som gemene man inte kan tänkas uppskatta. Dvs inte att du målat dina beige väggar vita. Men vill man måla typ randigt får man hålla sig till bostadsrätt.

          Man behöver ju inte hålla sig till bostadsrätt, man får väl måla över i vitt innan man flyttar ut bara 🙂

          Vad är det för 3 prickar du pratar om?

       var har du hyrt egentligen? har målat i alla mina lägenheter och har aldrig blivit ombedd att måla vitt efter

    Ungen kommer ju behöva mer space förr eller senare.

     Ja för det är ju heeeelt omöjligt för barn att växa upp i lägenheter inne Istanbul ?

      Har hon flyttat till Istanbul?
      (Obs skojar)

     Varför då höll jag på att säga? Har ni tre rum till varje barn- vad är poängen…? De ska väl ut och leka, inte springa runt hemma….

     Hennes lägenhet verkar vara aningen större än Elsa Billgrens. Sandras son får ju i alla fall ett eget rum med fönster ut mot gatan, medans EBs son bor i ett skrymsle bakom köket. Tror dock Sandras upplevs som mindre eftersom den är målad i mörkare färger?

     Är det verkligen nödvändigt för en enbarnsfamilj att flytta till ett hus bara för att barnet ska få ”space” förr eller senare? Han får säkert ett eget rum var det lider. Det räcker väl fint. Man får låta bli att bunkra leksaker i ohemula mängder bara.

     Men någon hade väl anmält Bisse till soc för att hennes barn bodde trångt så kanske någon anmäler Sandra också snart för att Didrik inte får växa upp i en villa?

      Aldrig hört ordet ohemula förut, slog upp det och nu har du lärt mig ett nytt favoritord!

     Hur mycket space behöver ett barn tycker du?

     Mer space? Dom bor i en 3a. Tycker du det är för litet?

   Jag fattar ingenting av hennes livsstil. Skulle få panik av att behöva bo i en så trång och mörk lägenhet med nästa hus ett par meter från fönstret. Och det där risiga bordet vars tvilling vi slängde 1979 för att det var rangligt och ofräscht, det verkar vara någon högvinst i inredningssvängen. Men hon skulle väl få panik i min stora 80-talsvilla med matbord från Mio där vi äter friterad kyckling från den svenska kinakrogen 😉

    Bordet är skitfint, att du slängde det -79 säger absolut ingenting.

    Tråkigt att du slänger gedigna trämöbler bara gör att de har lite avskavd färg. Du kan väl lämna det till second hand nästa gång, efter lite omsorg håller det sedan betydligt längre en det alldeles nyköpta jättefäscha bordet av typ spånskivor från ikea.

    Det är inne nu i vissa kretsar att allt ska se slitet ut. Ganska charmigt.

    Daniella, varför måste du vara spydig för att någon gillar ett bord som inte du gillar?

   För att hon inte vill bo i hus antagligen? Kanske låter udda men det är faktiskt inte allas dröm och perfekta liv att bo i hus.

    Är det verkligen udda? Innerstadsbo här, alla mina vänner med barn bor i stan. Sommarställe i all ära men inget slår fina lägenheter i Stockholm ? Finns ju parker och balkonger och hav lite varstans om man behöver lite natur. Sen närheten till bra skolor och förskolor dit ungarna kan gå (när de är tillräckligt stora alltså)

     Och de lägenheter jag har bott i har alla haft fina innergårdar med lekyta för barn osv.

     Och jag får panik när jag hör ordet lägenhet. Är uppvuxen i hus och bor hellre här med mina föräldrar än att ensam bo i en lägenhet. Usch får ångest.

      Förutsätter att du är väldigt ung, annars är det nog dags att klippa navelsträngen.

       Ja, hahahahaha.

    Hus vs lägenhet är ju verkligen en personlighetsfråga, skulle inte flytta till hus om jag trivdes i lägenhet bara för att få fler kvadratmeter. Däremot hade jag kompromissat på läget och skaffat en något luftigare lägenhet med en familj om 3, hade känt mig så instängd i ett vardagsrum utan svängrum med ett litet barn. Men trivs de så är det ju perfekt.

     Och en klassfråga. Jag växte upp fattigt bland arbetar- och invandrarfamiljer i en industristad, alla bodde i lägenhet och det var inget konstigt. De som hade det sämre ställt delade rum med ett syskon men annars hade alla eget rum iaf. Flyttade sedan till Lund för att plugga och det är skrattretande hur man ser på fenomenet (!) att bo i lägenhet med barn. ”Klaustrofobiskt” och ”barnplågeri”… lol

   Det verkar funka för dem och de verkar ju trivas. Jag älskade att bo i stan med ett barn i vår trånga mysiga lägenhet. Men det kom två till och då blev det ohållbart så vi flyttade ut till förorten och köpte hus. Hade det bara blivit ett barn hade vi garanterat bott kvar i vår mysiga lägenhet.
   Sandra känns inte som en Volvo, villa vovve typ.

   Protester om 1, 2.. Alla måste inte bo i hus.. Kvadrat är inte allt.. Deras lägenhet är helt perfekt och lagom.. Men det är ju #Gaaamla Staaaan.. 😀

   Haha, vilken rolig kommentar- själv hade jag tagit en lägenhet i gamla stan istället för hus alla dagar i veckan 🙂 förstå hur mysigt det är plus läget i förhållande till allt annat i sthlm.

   Ja ser verkligen extremt trångt ut. Dock skulle jag aldrig kunna se Sandra framför mig i en trädgård. Hon känns för mycket överklass för att sköta om ett hus. Fast hon kanske skaffar städhjälp och en trädgårdsmästare i och för sig.

    Extremt trångt? Dom har en 3 rumslägenhet. Det är stora fina rum.

   Skulle gissa att dom ville passa på innan man har massa barn å måsten. Kanske en livslång dröm å så dök chansen upp. Medan man fortfarande har en bebis är det ju inga problem.

    Vadå ”innan man har massa barn”? De finns preventivmedel nu för tiden och de verkar rätt inställda på bara ett barn, så varför skulle det börja krylla av ungar sen?

     Jag tror folk skadeglatt vill se Sandra med 4 barn, 20 kg extra, frissigt hår ute i förorten. Många stör sig på att hon inte valt Svenssonlivet…

      Det tror jag också. Vad folk än säger upplever gemene person det som oerhört när någon väljer ett liv som inte faller inom ramarna för normen.

       Det finns faktiskt mer än en norm. I Sandras kretsar sticker hon inte ut ett dugg. Däremot kommer hon sticka ut i ett Attefallhus i Täby. Fattar inte hur man kan lägga så mycket energi på att oja sig över hennes boende. Tycker Sandras åsikter och hur hon får tiden att gå är helt ointressant men gillar att titta på bilder från både huset i Frankrike och deras hem i Gamla Stan. Hon har hittat sin egen inredningsstil som inte ser ut som alla andra flunsors.

     Oj vad mycket man kan läsa in i en rimlig gissning. Följer inte Sandra och är noll intresserad av henne. Min kommentar var som svar till alla som hävdar att man måste bo i ett stort hus så fort man fått en bebis

   Alla vill inte bo i hus. Personligen får jag panik av svenska villaområden, samt att jag skulle känna mig väldigt otrygg i en villa om jag var hemma själv. Ni som bor i villa får gärna kommentera vad ni tycker om detta, men ger mig en olustkänsla (kanske sett för många skräckfilmer).

  Vilka produkter kan du inte ”leva utan” ?
  Önskar tips på allt möjligt ?
  Jag rekommenderar Ida Wargs dusch-mousser

   Clarins Beauty Flash Balm

    Håller med ? och Clarins ögon gel i vit tub med röd text ??

   vatten

    Jag rekommenderar inte Ida Wargs dusch-mousser eftersom det är Ida Warg som tjänar pengar på dem. Jag rekommenderar dusch-lotion:en Ro’s Aegan från Lush (fantastisk lindring om man har atopiska eksem som undertecknad), handkrämen Working Hands och att använda Plackers eller motsvarande varje kväll.

     Måste fluxa mina tänder varje kväll. Slipper dyra tandläkarbesök. Försvarets hudsalva till läpparna.

      Om du tror att du slipper tandproblem för att du fluxar, så kommer du bli besviken.

      Min tandläkarkompis sa att det är lika effektivt att skölja runt lite tandkräm i munnen istället för dyr munskölj (som ofta har alkohol i sig också).

     Och då har du så klart kollat upp dessa märkens grundare och deras åsikter och görande, grundligt?

   Cliniques löspuder. Det ger en otrolig finish, som ett ansiktslyft. Sveper det lätt över hela ansiktet som enda bas över fuktcreme, på med lite rouge och mascara och jag ser ut som en utsövd 25-åring.

   Exuviance overnight restorative complex – Efter 1 vecka va min akne som jag försökt få bukt med i 15 år borta.
   The ordinarys Niacinamide/Zinc serum som tog bort alla ”pupplor” i pannan, nu är huden len som en bebisrumpa ?.
   Niveas ansiktsvatten för känslig hud. Det enda ansiktsvattnet som inte irriterar min hud.

   Jag har många!
   Barnängens mjuk bomull tvål och deo.
   Scratch Nail food
   essies nagellack
   Briogeos curl carisma serie plus scalp revival schampo.
   Tigi Bed Head, Curls Rock Amplifier Curls Cream
   REN skincare Evercalm serien. Speciellt Overnight Recovery Balm.
   Cliniques Redness Solution foundation.
   Diors mascara Diorshow
   Lush Sleepy body lotion
   Lush Tingle kroppsbalsam
   Invisibobbles
   Sovmössa

   Till produkter som inte har med skönhetsvård att göra:
   Beach house lakan
   Calvin Klein påslakan
   Ikea ergonomisk kudde Klubbsporre
   Extra professional strong mint
   Spotify
   Beurer tens em50
   Washologi Linnevatten Längtan
   Washologi mjukmedel Längtan
   Kaffekvarn

   Det är vad jag kan komma på såhär på rak arm. Finns mycket mer 😉

   Vilken färg? Har bara provat rosa

   Löwengrips deo!

   – Esté Lauders foundation Double Wear! Så bra täckning utan att bli kakig, håller verkligen hela dagen med lite puder över. Dock har jag fet och lite finnig hy, för andra kanske det räcker med bara foundation.
   – ACO face clean gel, så billig, dryg och tar bort smink och smuts i ansiktet direkt.
   – Rituals Body Scrub, lite oljig i konsistensen så perfekt att köra på benen innan man rakar och smörjer in = silkeslena ben! För övrigt ett av de bästa tipsen att skrubba ordentligt innan man rakar ett område. Inga mer röda prickar eller rakutslag!
   – Revlon Uniq One, värmeskydd och lite ”allt i ett” för håret. Kör i blött hår, blir lätt att reda ut och luktar gott!

   Aleppotvål och arganolja. That’s it. Har aldrig förstått vitsen med hundra olika produkter, när några få väl utvalda kan göra jobbet minst lika bra. Och dessutom med en mycket mindre miljöpåverkan.

    Nä man kan ju använda tandkräm som både schampo, deo, parfym, tvål, hårgelé och typ till allt!

     ?

     Ja du har verkligen en fantastisk läsförståelse. Precis så stod det.

    Jag vill inte se ut som ronja rövardotter med rosacea.

   Eucerin ultra sensitive serien.

   Biothermes deo (med blå kork)
   Sensai Cellular Performance lotion
   Sensais silky purifying peeling powder
   Depends kit för färgning av ögonbryn

   Klairs Vitamin E Freshly Juiced Mask. Har torr hy men den här brukar jag använda som en nattkräm ibland och den ger min hud lyster, slätar ut den och jämnar ut. Älskar! Dryg också, håller länge då det krävs väldigt lite.

   Kronans Apoteks Fuktserum. Superbilligt och bra, gör sitt jobb!

   På tal om fuktserum så är Vichy mineral 89 också härlig.

   Medik8 Crystal retinal! Enda retinolen där jag både sett skillnad men också som min hud är riktigt bekväm med. Har hjälp med min hormonacne (efter p-piller), ärr, balansera oljeproduktionen, ingen glåmig look osv. ÄLSKAR!

   Kortisonkräm och laroche posays ansiktscreme. Med dom två klarar jag mig året runt, även i den torraste vinterluften.

    Är det inte kortisonkräm som är med i så många titok videos nu för tiden? Den sorts kräm som man blir alldeles sårig av om man slutar med?

   Paula’s Choice BHA 2%!

   Dermalogica Special clenser
   Dermalogica Moisture Balance
   Dermalogica Skin hydrating mask
   Depend snabbfärgning för bryn och fransar

  Klockan är 9, hur många tror du hunnit titta på bachelor idag??? ??

   En tydligen..

  Jag tycker det är lite märkligt för jag upplever det som att hon känner en lättnad över att de tre åren har gått. Ungefär som om hon blivit tvingad till. Ett avtal är ju ett avtal och produkterna borde väl rimligen hålla en kvalité hon kan stå för iallafall.
  Jag skulle känna en stolthet om det var ”mina” produkter även om jag sålt företaget.

  Men jag antar att hon kanske menar att hon varit låst att inte göra reklam för andra likande produkter.

   Precis. ”Nu har jag suttit av mitt straff och kommer aldrig mer att göra reklam för Löwengrip. ”

    Fast det är din tolkning, jag tolkar det inte så bara att hon haft kontrakt som ingick i försäljningen att marknadsföra det i tre år, precis som Therese Lindgren som sålde Indybeauty och också är bunden till att fortsätta göra reklam för det en tid. Isabella är säkert stolt över Löwengrip och står för produkterna, precis som Therese säkert är stolt över Indybeauty.

   Det rör sig om att avtalet när Löwengrip såldes innehåller en sk earnout-klausul dvs avtal om tilläggsköpeskilling med villkor.
   Villkoren kan gälla krav på prestationer och förbud mot konkurrerande verksamhet. Ibland utfaller tillägg till redan utbetalad köpeskilling om vissa omsättnings- och/eller lönsamhetsvillkor uppfyllts.
   Isabella har hittills fått 12 mkr för sin andel av Löwengrip. Hur mycket tillägget är kommer vi att se först om ett år när Blonde Capitals årsredovisning för 2022/2023 blir offentlig. Eller om Isabella själv avslöjar beloppet 🙂

    Intressant! Kan du fiska fram vad Therese fick för sin försäljning också.
    Stör ihjäl mig på att hon leker ”vanlig” trots att hon borde va rik som ett troll. Känns fake, ett sätt att få följarna att tro att hon är ”precis som dom”

     Haha antingen stör sig någon på att en rik leker vanlig eller så stör man sig på att de lever i lyx för sina pengar. Hur de än vänder sig…

     Hon är väl för attan ”vanlig” trots att hon har pengar på kontot?

   Jag kan absolut förstå en känsla av lättnad om det nu är det hon känner. Hon är säkert stolt över att hon lyckades bygga upp sitt varumärke och alla aktiviteter hon genomförde runt varumärket men hon valde att sälja det och gå vidare. Att då ha ett avtal som säger att hon ska fronta varumärket som hon sålt, ja det blir lite svårt att gå vidare. Det är som att göra slut med sin partner efter många år men tvingas att träffas en gång i månaden och pliktskyldigast äta middag ihop.

    Hon valde inte att sälja, hon var tvungen. Det var försäljning eller personlig konkurs det stod mellan.

     Vad menar du? Enligt dig hade hon två val att sälja eller gå i personlig konkurs. Det du uppenbarligen tycker är ett dåligt val är fortfarande ett val. Dessutom tror jag inte att det var personlig konkurs det handlade om utan något helt annat.

      Du menar på fullaste allvar att personlig konkurs är något som någon faktiskt skulle välja i hennes sits? Det är inget reellt val och det vet du också. Och jo, det var precis vad det handlade om. Hon var upp över öronen skuldsatt till följd av sina ogenomtänkta ekonomiska beslut och det enda sättet att skaka fram pengarna var att sälja Löwengrip.

       Nja tror inte hon var tvungen att sälja av ekonomiska skäl egentligen, hon sålde ju sitt stora hus så det bör ha täckt kostnaderna. Skuldsatt tror jag inte hon var men hon hade ju stora kostnader och pengarna i företaget började sina. Bra gjort av henne att lösa det med privata medel och inte gå i konkurs så som många gör, hedersvärt. Personlig konkurs tror jag inte hon behövt gå i, tror hon kallar det så för att hon inte hade mycket besparingar kvar, hon hade inte så mycket ekonomiska medel kvar men personlig konkurs tror jag inte hon behövt göra. Tror Pingis ville sälja för att starta andra företag, Isabella ville nog egentligen inte men eftersom Pingis ville så blev det så. I o med försäljning av Löwengrip så kunde hon köpa ett nytt hus.

       Nu är du bara dum. Det är klart att det är ett val eller stod du där i skuggorna och lurade med en kniv? Dumma påståenden belönas med dumma frågor.
       Du vet att aktiebolagsformen är en juridisk person och du som privatperson kan aldrig bli betalningsskyldig för ABts skulder så länge du inte gör något som bryter mot aktiebolagslagen. Hon och Pingis hade dessutom flyttat över kapital in i holdingbolaget som ägde Löwengrip Beauty så de hade skyddat vinsten genom att plocka ut det ut Löwengrip Beauty.
       Både Pingis och Bella letade aktivt efter en köpare till Löwengrip invest även om jag tror att det var främst Pingis som ville sälja av sitt ägande.

        Det var inte ab:et som riskerade konkurs utan hon personligen. Därför sålde hon av en av hennes personliga tillgångar, dvs hennes del av ab:et, och använde de pengarna till att inte gå i personlig konkurs. Men det var kanske för avancerat för dig som hellre kallar andra dumma?

  Nope, tror att alla influencermärken dör ut för eller senare. Finns liksom ingen anledning att köpa dem när frontfiguren inte längre är aktuell eller orkar ”driva” sitt märke. Om man nu inte lyckas skapa ett märke som får ett bra rykte pga produkterna och inte bara är berömt pga vem som ”startade” det (citationstecken pga att jag antar att det i få fall handlat om att influencern själv lagt ner särskilt mycket jobb annat är på att sniffa fram en doft eller att göra reklam).

   Tror samma och välkomnar den dagen fortast möjligt 🙂 Trött på all köphysteri liksom…

  Skönt! Kan han lägga sin tid på att sitta och andas i stället.

  Taskigt att skriva det nu!

   Det är bachelor. Inte som att någons liv hänger på den ”överraskningen”, som för övrigt varit känd sedan programmet började.

  Jag har hunnit se men hur taskigt att skriva det direkt som första kommentar på ett nytt inlägg såhär?

  Skriv SPOILER OT BACHELOR
  och ge lite utrymme att sluta läsa i så fall om du verkligen måste ventilera? Man hinner inte ens bromsat blicken i din kommentar.

  Eller bjud in till diskussion: ”någon som vill diskutera dagens avsnitt?” Så kan det spoilas fritt i kommentarerna under…?

  Jag ÄLSKAR Löwengrips deodoranter! Doften!!!

  Haha, du har köpt deo så att du klarar dig till nästa år? Dvs typ två månader. Så du köpte 1 deo alltså? 😛

   Jag kanske rollar extremt mycket? 😉

   Jag gör åt 1-2 deodoranter (Eucerin) i månaden.

  Är vi är inne på klet och kladd så undrar jag om sminktips!

  Min palett med ögonskugga har blivit krossad och jag är på jakt efter en ny. Jag vill ha bara beigea, bruna och jordiga toner som är matta. Någon som har tips?

   Clinique har en fin med fyra skuggor (den med åtta verkar ha utgått), den heter morning java eller något sådant den jag tänker på. Eller vill du ha en större palett än så?

    Förlåt, såg inte att de skulle vara matta. Då kanske den inte är något, visst skimmer i någon av skuggorna om jag minns rätt.

   Hmm kommer inte på en specifik palett på rak arm men spana in Urban Decay, Huda Beauty, Anastasia BH, och Natasha Denona. De har riktigt bra skuggor och bör väl ha någon matt palett… 🙂

   Både Hourglass och Artdeco har tomma paletter man fyller själv. På så sätt kan du få exakt de färger du önskar. Bägge märkena gör högpigmenterade skuggor som sitter bra.

   Rusta hade en från isadora för 50kr ? mvh sminkar sig sällan

   Anastasia Beverly Hills den beiga eller lila paletten är mina aaabsoluta favoriter! Dyrare, men WOW! Älskar! Formulan och hur lätta de är att blanda är magi. Jag är noll duktig på smink, men blir alltid snyggt med deras palett. Gillar även från Caia, men Anastasia är bättre. Skulle jag bara få använda en i resten av mitt liv så är det den beiga från Anastasia. Finns även i liten ?

  Klart att hon ser det som en lättnad att kontraktet löper ut.
  Nu kan hon göra en massa samarbeten med olika företag som säljer liknande produkter.Bella har haft väldigt glest med samarbeten sedan kraschen. Kan bero på kontraktet med Löwengrip men kanske också pga av att hennes personliga varumärke fick sig en rejäl törn och hennes trovärdighet sjönk som en sten till botten.

   Fast hon har haft en hel del samarbeten dock inte så mycket med skönhetsmärken. Tycker inte hennes trovärdighet sjönk, tvärtom, hon känns mycket mer ärlig och trovärdig än många andra. Vissa som gör reklam för precis allt möjligt som Pernilla W. t ex och Sofia Wistam som gör reklam för allt möjligt och flera olika märken – ena dagen hudvård för lacuila och nästa dag för Ida Warg, sedan de som äääälskar allt som är maaagiskt och det bästa de någonsin provat oh my gaaad är inte särskilt trovärdiga.

    Minnet är kort ser jag för precis så var det ju med Bella också före hon gjorde bort sig.
    Cash is king och som alla borde veta vid det här laget är att folk samarbetar inte för att ”de döööör” för just den här produkten utan de gör ett jobb och får betalt för det helt enkelt.

  Nu ryker Paulette. Hen var vara statist under earn-outen samt plåster på såren när Farbror Mentor lät skrotet flyta. Nu är Belsabub fri och med det så blir det källaren igen för bubbleboy medan fransk adelsarvinge får dinera på ovanvåningen för efterföljande tête à tête.

   Kom tillbaka, Griplööv !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.