Olof K Gustafsson försökte köpa Dumpen.se


Bildkälla: Olof K Gustafsson Twitter

Patrik Sjöbergs hjärteprojekt ”Dumpen.se” fanns ute till försäljning via Kronofogdemyndigheten eftersom personen som stod som ägare för domänen hade obetalda skulder.
En som var mycket sugen på att köpa sidan var Olof K Gustafsson – ni vet han stollen som blivit avstängd från både Instagram och Youtube och som är polisanmäld upprepade gånger av Joakim Lundell.
Han twittrade friskt om att han skulle köpa sidan och ge tillbaka den till grundarna – på ett villkor.
Att de skulle undersöka huruvida några – av Olof namngivna – personer är pedofiler eller inte.

Det hela slutade med att Dumpens följare startade en insamling för att betala av skulderna till Kronofogden, vilket ledde till att försäljningen av sidan avslutades.
Det blev alltså inget köp för Olof K Gustafsson och inga ultimatum för att ge tillbaka sidan till dess ursprungliga ägare.
Av Dumpens inlägg att döma så verkar de anse att Olof K Gustafsson missuppfattat vad Dumpen.se gör för något, och de framstår inte som så där jätteintresserade av att gå hans ärenden.

Under ett inlägg av Cluee News så svarar Joakim Lundell på frågor om vad Olof K Gustafssons ultimatum ska ha bestått av, och enligt Joakim ska Olof velat att Dumpen utredde huruvida Jocke och Jonna utnyttjar sin dotter sexuellt.
Tydligen ska Joakim fått ett ljudfil från Dumpen.se som jag antar att han bara skickat vidare till polisen med ännu mer bevisning i förtalsutredningen mot Olof, Lokal och El Lobo. 
Jag gissar att detta är anledningen till att han inte publicerar den.

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj. Oj. Oj.

    Med risk för att framstå som både puckad och lat, men vem tusan är Olof k gustafsson? Varför har han ett ”k” inslängt mellan för- och efternamn? Och varför är han så mån om att framstå som imbecill?

      Och varför tycker han så illa om Jocke?

        Av det lilla jag läst och sett på yt verkar det som att Olof och gänget försökt bli polare med Jocke och hans vänner och rida på hans framgång.
        Men dom fick kalla handen och har sedan dess försökt förstöra och snacka skit om familjen Lundell. (Jaaaaa jag har haft tråkigt under pandemin ?)

          Va!?! Så för att de inte lyckades bli polare med Jocke & co, så blev steget så långt som att försöka sätta dit familjen för sexuella övergrepp på dottern!? Snacka om att vara en perfekt reklam för uttrycket ”keep your friends close, keep your enemies closer”!

            Lokal, El Lobo och Olof K har även gått ihop och fått fram en tjej som ”blivit utsatt” för övergrepp, bland annat tafsningar från Jocke samt att Jonna bränt en fimp i 14 åriga flickans a**s. Självklart inte riktigt något utav det. Lundell har kameror som spelar in 24/7 och kan bevisa vart dom var, vad dom gjorde, vilka som var där. Men tre smartskaften har plötsligt blivit tyst och varit det senaste två veckorna sen ”nyheten” kom ut. Ingen kan berätta tjejens namn eller vilket datum hon påstås varit där. Så det är i princip tre lögnare. Lyssnar man noga så låter det dessutom väldigt likt Lokals ex Maria.

          Äntligen någon som förklarar! Tack!

          Hahaha känner igen mig i det där men fastnade nog för andra personer ?. Men låter verkligen helt galet om det är så, sjuka människor!!

      Olof Kyros Gustafsson, sen om det är nått han själv ”lagt till” eller om han är döpt till det. det betyder ’den store’ eller ’solen’

      Gissar på att det är för det är fett coolt att slänga in en extra bokstav sådär.

      Olof Gustafsson, va? Vem?
      Olof K Gustafsson, ah just det, den rika snubben! Han som har Lokal runt lillfingret och är generös och delar ut pengar någonstans i förorten (har jag för mig det var?) .
      Inget 2face shit där mannen. Tjena tjena.

        Usch, känner mig smutsig efter att ha skrivit det där med 2face, hör verkligen hans röst i huvudet med just det + tjena tjena?
        Vidrig människa. Om man får säga så.

    Tycka vad man vill om Jocke, men personer som Olof ska inte finnas på internet.

    Tramsigt av Olof. Varför tramsa om en så viktig grej. Varför undersöker han inte själv i all anonymitet?

      Undersöker vaddå? Det låter ju helt vansinnigt.

        Jag menar ju det. Varför besudla nobla gärningar med hans galenskaper? Inte har han något gott uppsåt.

    Olof är totalt galen!

    Olof är det mest patetiska jag sett sedan internet kom. Mytoman så det sjunger i betongen. Kvinnohatare (skryter om sina sexköp och förnedrar kvinnor i största allmänhet). Han är så äcklig att se på och ännu äckligare att lyssna på.

    Tur att han inte når framgång och att fansen uteblir. Han är snart bortglömd.

      Han skryter alltså om att han köpt övergrepp samtidigt som han vill att man utreder någon annan för övergrepp? Och vilka brukar sälja övergreppen? Jo, kvinnor som blivit utsatta för övergrepp i barndomen. Smart kille.
      Kan vi sluta ge syre i form av uppmärksamhet på den här bloggen till dessa stolpskott?

        Hela han ett övergrepp på samhället ?

    Tycka vad man vill om Jocke och Jonna, men att ge sig på deras barn är sjukt. Fyfan!

    Såå nyfiken ?
    Vem tror ni är den kända ”PK-kändis-profilen med narcissistiska drag” som Hanna och Nea pratade om i dagens surrrett ??

      Ingen aning men tänker det gått så mycket inflation i begreppet ”narcissist ” det idag inte betyder mer än ”gillar uppmärksamhet och att vara med i tv.” Med andra ord kan de syfta på precis hela casten.

        Både narcissist och psykopat har blivit termer som folk slänger sig med när det så faller sig in. Otroligt respektlöst sett till att det trots allt är två psykiatriska diagnoser, även om jag personligen kan ha svårt att känna empati inför dessa diagnoser. Konstigt att smutskastning av psykisk ohälsa får ta plats i ett TV-program som tycks gå ut på att inte trampa någon på tårna.

          Inser nu att ni avsåg en podcast och inte det program jag tänkte på, ber om ursäkt

      Jag vet inte men de MÅSTE sluta blipa (bleepa? Vad heter det?) namn i varenda avsnitt. Segmentet blir ju helt ointressant när man inte vet vem de pratar om?

        Varenda podd som har något typ av skvaller gör det alltid. Så tröttsamt ?

      Hmm, spontant när jag hörde det så tänkte jag på Linn*a Cla*son?

        Linnéa jan Emanuel classon

      Cissi Wallin? Elisabeth Massi Fritz?

    Alltså ge inte den där Olof någon uppmärksamhet känner jag bara.

    Varför pratar det där saken om sig själv i tredje person hela tiden? Kom igen, släpp handväskan och gå en kurs i svenska

      Släpp handväskan ? tack för nytt uttryck! Den snor jag ?

        Haha kör alltid med den, släpp handväskan och kom in i matchen eller släpp sargen och kom igen Britt Marie varje sig de är en kille eller tjej ?

    Bättre att ge pengarna till Ecpat som bevisligen gör nytta än att sponsra privata korståg.

      I det här fallet gick ju pengarna dessutom till att betala Sara Nilssons privata skulder. Helt osannolikt vilka skojare hon och Patrik är

    Så…. när mobben driver mot någon som de facto är oskyldig så är det inte så skojsigt längre.

    Ett rättssamhälle är inte alltid felfritt, men det är åtminstone inte privatpersoner med eget tyckande som dömer personer.
    Dumpen är inte där ännu (vad jag vet), men vem säger att det inte kommer ske?

      Inte så skojsigt heller att det är fritt fram att våldta kvinnor och barn utan straff.

    Helt seriöst, har Sara Nilsson fått privatpersoner/”följare” att betala hennes kronofogdeskulder?! Snacka om att hon inte kommer lära sig att sköta sin privatekonomi… Väx upp och lär dig att betala dina räkningar i tid!

      Håller med. Men tänker att det enbart är skulder för själva hemsidan som följare har betalat och inte hennes privata så att säga?

        Nej, det är hennes privata skulder. Hon står som ansvarig utgivare, ägare av siten och ”deras” swishnummer går till henne.

    Har inte varit en flitig besökare, varken på IG Dumpen eller på hemsidan men… De skriver hela tiden att de hänger ut folk men kan man verkligen hitta identitet på dessa folk eller är det mest suddiga ansikten och nicknames? Vem är det som säger att dessa folk ens finns?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.