”Sverige är fast i familjen Wahlgrens klanvälde”

Det rubriken till Martina Montelius kulturkrönika hos Expressen, och hon ger en rad strålande exempel på varför, som jag sammanfattat så här:

Pernilla Wahlgren ska flytta och inte kan välja vilka av sina många jackor hon ska behålla respektive sälja, utgör den dramaturgiska bågen i säsong 12 av ”Wahlgrens värld”. Jag byter kanal. ⬇️

Där sitter Pernillas son, den begåvade sångaren och låtskrivaren Benjamin Ingrosso, bredvid den celebre kocken Markus Aujalay och diggar till livemusik i programmet ”Benjamin’s”. Jag byter kanal. ⬇️

Niclas Wahlgren runt i kärv terräng, övervakad av en ännu gravallvarligare Gunde Svan, i det intressanta programkonceptet ”Kompani Svan” där kända personer leker militärer. Jag byter kanal. ⬇️

Där leder Bianca Ingrosso, influerare och hudvårdsmogul, talkshowen ”Bianca”, i vilken hon i sällskap med kända gäster (som sin mamma) bjuder på sig själv. Dwayne ”The Rock” Johnson skrattar när Bianca säger ”fuck”. Jag byter kanal. ⬇️

Där syns Linus Wahlgren, yngst av skådespelarparet Hans Wahlgrens och Christina Schollins fyra barn, som seglar över Atlanten tillsammans med några andra kända svenskar. Jag byter kanal. ⬇️

Urmatriarken Christina Schollin är för övrigt en stor skådespelare. I ett avsnitt av ”Wahlgrens värld” går Pernilla och ser Christina i ”(Macbeth)” på Dramatens stora scen.

Och. Som om allt detta inte vore nog och övernog. I sommar är Pernilla Wahlgren ny programledare för ”Allsång på Skansen” – med andra ord: kejsarinna av Sveriges Television. Med all säkerhet kommer alla nippriga skeenden bakom kulisserna att dokumenteras och förpackas, så att reklamtv-kanalerna får sitt.

Hon menar att de egentligen inte är någonting annat än ”pausfåglar” som ska få oss att titta på reklam, och undrar om det verkligen inte finns en enda, annan familj att slänga in mellan varven?
Hon tvekar inte en sekund att säga det:

Tv-bolagen tycks ha drabbats av svårartat tunnelseende, alternativt en regelrätt fixering.

Avslutningsvis ställer hon en fråga till hela klanen Wahlgren/Ingrosso:

Familjen Wahlgren-Ingrosso, jag besvär er: kan ni inte, om så bara för en enda dag av era liv, försöka ställa er frågan: vad vill vi med våra liv? Tänk om svaren skulle förvåna er.

Jag – Camilla – har en känsla av att ni är ganska många som håller med henne. Korrekt?

164 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Amen! Så trött på denna familjen.

   *Den familjen eller denna familj

    Din lille tönt!

     Moget svar

     Hellre tönt och kan svensk grammatik ?

      Denna familjen är skånskt talspråk

    Fri tolkning. I don’t give a Fuck.

     Det är ingen tolkningsfråga.

     Ps. A fuck, inte A Fuck.

      Alltid så rigid? Inget sex? Incel?

      Ändå lite kul är du faktiskt ?

       Du verkar vara en riktig rolig
       Prick att umgås med.

   Haha jag med! De känns som mediebranschens motsvarighet till Dan Eliasson, någon hållhake har de på någon.

   Nä kanske inte riktigt så illa, klart dom får vara i tv om de genererar tittare, men det känns som att tv är fyllt av oändliga repriser.

   Är med överaLLT varför???

   hÅLLER MED FÅR VARA MED ÖVERALLT? Varför har tydligen kontakter inom TV?? Nej bort med dessa !!

  Vad vill ni med era liv? ”Vi vill vara KÄNDISAR! ?”

   …och tjäna massor med pengar
   .Blir vi lyckligare av det?
   Ingen vet.

    Alltså de kanske allt detta är helfestligt och svaret skulle väl antagligen bli att det är precis det här de vill göra, om inte så har de ju alla världens möjligheter att välja ett annat spår. Men Bianca exempelvis har ju uttryckt att showen är en dröm, och Pernilla tog likt sin mamma skådespelarspåret vilket i sig är en indikator på att de trivs i rampljuset. Benjamin verkar älska musiken, och matlagning, vilket är det han nu kan livnära sig på. Och de flesta övriga Wahlgrenare verkar också trivas med att synas och höras, jada jada. Det är såklart fullt begripligt om detta är det de vill ägna sig åt. Och de ska såklart inte backa bara för att vissa, eller många, är trötta på dem. Det konstiga är att familjen ges utrymme prick överallt, det är det ju andra som styr. Men man kan ju inte hålla att ta de jobb och möjligheter de erbjuds emot dem?

    Det är ju tv bolagen man får hålla ansvariga för den bristande fantasin och det tradiga utbudet. Och kanske framförallt publiken, som uppenbarligen lockas av familjen. Men folket får ju förstås titta på vad de vill, och man förstår naturligtvis om tv väljer att ta in folk som drar publik. Utbud och efterfrågan, jada, jada… Men det är ju helt okej för människor att vara less och avstå att kolla på dessa problem med, när tillräckligt många tröttnar kommer de ju försvinna från rampljuset.

    Men håller personligen med om att familjen varit uttjatad sedan länge, och det tycks bara eskalera. Tycker dock den här Martina är rätt dryg, jag menar, vad vill du själv göra av ditt liv? Avstår du från möjligheter att till exempel posta i tidningen bara för att någon annan tycker dina artiklar är tröttsamma?

    Tyck vad du vill om familjen, men frågan uppfattade jag vara skriven med en obefogat förmäten ton. ?

     Håller med, riktig översittarfason. De lever ju på många sätt drömliv. Helt sjukt obefogad fråga och riktigt nedvärderande.

      Knappast obefogad fråga. Din kommentar får mig snarare att undra vad det är för fel på samtiden. Är det verkligen så illa med folket att de blivit fördummade och lata? För vem fasiken drömmer om att leva en såpa från 1980-talet?

   Fast en vill ju laga mat och skapa musik, en vara artist och skådespelare, en musikalartist, en skapar kosmetika osv. Hur vet vi att de inte gör vad de vill med livet?

    Lite torftigt kan jag tycka om det är det enda de vill med sina liv.

     Ingen har påstått att det är det ENDA de vill med livet.

     Vad vill du själv då som är så himla mycket större än det Wahlgrenarna vill?

      Vad har det med nått att göra?

       Du kanske inte ska uttala dig när du är helt lost själv.

        Haha och roligt är du också. Skrattar gott åt dig…

         Snarare rolig än roligt.

       Det vore intressant vad någon som skriver en sådan kommentar anser vara ett tillräckligt meningsfullt livsmål att sträva mot. Eftersom Wahlgrenarnas karriärer är så torftiga menar jag.

     Men snälla. De flesta av oss har inte samhällsviktiga eller samhällsbärande yrken.

      Fast de har nog de flesta?

  Äntligen någon som öppet kan verka som den lille killen i H.C Andersens Kejsaren utan kläder.
  Bra skrivet av Martina!!

   ”Kejsarens nya kläder”, i övrigt håller jag med.

  ?%!

  Varför ger hon inte förslag på en familj att slänga in mellan varven då? Jag håller med om att familjen Wahlgren är överallt men de har också kämpat för att vara där de är och vissa av dem är faktiskt på riktigt talangfulla. Hade det här varit människor som inte vore släkt med varandra hade ingen reagerar. Förstår inte hur man kan störa sig så mycket, de är inte samma person, de har inte samma personlighet eller ens gör samma saker

   Det som stör mig med bland annat bianca är ju att hon påstår sig vara där hon är av eget slit, blod, svett och tårar. Liksom nej du har en känd familj vilket ger ett jävla försprång oavsett om hon vill erkänna det eller inte. Visst vissa av dem har talanger, men det finns det andra människor som har också.

    Jag håller med om Bianca faktiskt, dock tror jag inte hon har ett så slappt liv längre. Men ja hon hade knappast skapat caia och allt om hon inte varit känd innan och troligtvis (man kan dock aldrig veta) hade hon inte blivit så känd utan Wahlgrens värld

     Nej självklart har hon ju jobbat också, men att påstå att hon börjat på noll som gemene Svensson är att sakna självinsikt och förståelse för privilegier.

      Aha nej det har jag missat, det är ju att vara rätt världsfrånvänd ?

   Den enda i Wahlgrenklanen med tillstymmelse till en smula talang är Christina Schollin.

    Alltid lika magsur?

     Alltid lika lättimpad?

      Lättimpad på vad? Dina skarpa analyser? ?

       Kallade du det där för en analys? ??

        Om du vill.

    Linus är en jätteduktig musikalartist och Benjamin artist och låtskrivare

     Fast är inte Benjamin ganska överskattad ändå? Ja en jätteduktig artist och osv. Men att jämföra honom med Ted Gärdestad tycker jag bara är komiskt. Finns liksom inget djup i Benjamins låter, obs tycker verkligen inte att all musik behöver ha djup men ska man jämföras med Ted så anser jag att det behövs.

  ÄNTLIGEN! Någon som vågar skriva annat än hurra-rop, frisk fläkt i detta eviga sektliknande hyllande av Wahlgren/Ingrosso.

  Vi är så amerikaniserade att vi vill ha en egen ”familjen kardashian”. Läste i SVD för en tid sen, de hävdade att Sverige är Europas mest amerikaniserade land.

  Skäms.

  Ja men det är inte bara dom. Är så trött på nästan alla våra kändisar. Känns som vi har ca en miljard program där de lagar mat, är militärer, leker någon lek, lär sig en sport, reser,shoppar osv. Och det är alltid samma ca 20 personer som roterar runt i alla och berättar om sin livshistoria och sina trauman om och om igen.

   Ja, de valsar runt i vart enda program. Särskilt de som är lite på dekis i sina karriärer.

    Ja en del vet man nästan inte vad de var kända för från början längre. Men man vet att de växte upp i en svensk småstad och kände sig annorlunda, för den historien ackompanjerad av ledsen pianoslinga har de berättat i 7 ”kändisar pratar med varandra”-program senaste året.

     ? Så sant! Bo i en tråkig liten stad i Sverige verkar vara en bra grogrund för att bli en kändis.

     Ledsen pianislinga ?

   Haha Ellen Bergström i vartenda sånt program!!! Och det är liksom allt hon gör 😉
   Hon är nya Anna Book

  Hela familjen är exhibitionister så faller sig ganska naturligt att de vill synas och vara med ÖVERALLT. Den ende som har lite integritet är Oliver.

   Vilken tur att de är i underhållningsbranschen då!
   Liiiiite svårt att vara artist osv. och inte vilja synas. ?

    Det är långt ifrån alla artister trivs med att vara just kända. Det är inte det som är drivkraften, utan istället skapandet av t.ex musik, skådespeleriet eller vad det nu må vara.

    Det finns MÅNGA artister och skådespelare som INTE hänger ut hela sina privatliv i TV.

     Vad spelar det för roll om man väljer att göra det eller inte?

      Att folk tillslut kommer tröttna på dem.

     Eller hur, de låter sitt konstnärskap, talang & uttryck tala för sig själv, med integritet, liksom själva poängen med artisteri, att uttrycka sig i sång, dans konst el vad det nu må vara. I fam W/I är det istället precis tvärtom, man fläker ut sitt privatliv, P berättar på bästa sändningstid att hon fått ligga..B vloggar frenetiskt om sitt liv och dess kriser.. Tack Martina, för att du sätter ord på det jag tror många i detta land känner. Det räcker nu.

      Men herregud. Skitsamma om de delar med sig av sitt privatliv eller ej. Hur är det möjligt att störa sig så mycket på det?

       När jag får Pernillas sexliv uppkört i ansiktet blir jag grinig. Är helt ointresserad av hela denna mediokra cirkusfamilj men vart jag än tittar så nog fan är det någon av clownerna som pockar på uppmärksamhet. För att helt slippa eländet måste man långt in i skogen.

        Eller så behöver du skaffa lite självkänsla.

         Självkänsla? Förklara gärna vad du menar. Tror nämligen vi har helt olika definitioner här.

          Du verkar påverkas negativt av människor du aldrig träffat.

           Hur vet du att jag aldrig träffat dem?

       ”Men herregud”, vilken normalt funtad människa är intresserad av att veta vad familjen W åt till frukost eller hur skitigt P;s skafferi är? Är man extremt nyfiken av sig generellt, typ en sån som tex.skvallrar med väninnorna om nån stackare så fort chansen ges, så kan jag iofs tänka mig att man går igång på sånt här skräp. Det är något oerhört sorgligt över det hela, att tycka det är superkul att sitta och titta och följa någon som leker ”Truman show”.

  Håller med om att de är överallt, men tycker att de är riktigt underhållande!

  Vem skulle ersätta?

   Underhållande, du menar som i en freakshow.

    Det var du som sa det, säger mest om dig själv.

     Älskar när människor lärt sig ett argument som de plockat upp i ett kommentarsfält. Visst är du allt lite stolt nu.

      Dina patetiska försök till härskarteknik. ? Kom igen, bättre kan du väl?

       ????. Varning för härskarteknik. Gumman det var du som började. Eller ?. Du är en sån som inte själv är medveten om att du använder härskartekniker.

  ??? spot on!

  Tur man inte er på vanlig tv längre, hujeda mig att ni orkar! ??

  Tänk att jag tittar inte på program med folk jag gillar. Det går att låta bli.

  Tycker att de var för sig är talangfulla och förtjänar sin kändisstatus.

  Så sant! Avskyr den här familjen.

  Benjamin tycker jag om. ?

  Fast vi har ju inga andra roliga människor i Sverige. Vem skulle det vara? Leif GW isåfall, men jag tvivlar på att han vill göra reality-tv, lekprogram, talkshows osv. Det finns ju inte en enda rolig känd människa i hela Sverige. Det är ju bara tråkiga, gråa, stela, tillbakadragna, skygga, ”du ska inte tro att du är något”, ”lagom-människor” överallt. Wahlgren/Ingrosso är ju de enda som åtminstone är lite tokiga/roliga/färgstarka.

   Jag hade gärna sett GW i Fångarna på fortet. 🙂

    Det är nog minst 20 år för sent.
    Hans läkare skulle aldrig låta honom vara med.

     Det är väl för fan inte läkaren som bestämmer vad han skall göra med sitt liv. Då hade han varit vältränad, vegan och säkert gjort ett och annat ansiktslyft också.

   Haha de är ju astråkiga men kämpar hårt för att verka ”galna” och ”färgstarka”. Tillgjorda. Tex Carolina Gynning är intressant och 100 gånger roligare.

    Ja! Gynning!
    Hennes vloggar med sin man och barn är MYCKET underhållande.

     Hon skriker ju bara ?!

    +1

   Jorå, så att..tycker man det är ”roligt” att kolla på nån som fnissar tillgjort åt sina konstruerade felsägningar femtielva gånger, vecka ut och vecka in, så håll tillgodo. Jag föredrar annat.

  Säger bara: Agneta Sjödin. Finns det nåt program som inte hon har dykt upp och lipat i. Så trist person.

   Likaså Viktor Frisk, Daniel Paris och Margaux förut

    Glöm inte Ellen

   Verkligen Agneta Sjödin som har ett!! program på Tv4, Agnetas nyårskarameller och som utöver det försöker hålla karriären i ofentligheten igång. ?

   Älskar Agneta ❤️

  Tycker Martina Montelius kastar sten i glashus. Hon kommer själv från en finkulturell familj, hon är nu ledare för en teater, skriver krönikor, är med i På spåret och en hel del till program som gäst osv. Inte så säkert att de gällt om inte hennes mamma var Kristina Lugn.

   Eller hur?! Wahlgrens värld,Benjamins och Biancas är ju roligare än när Martina sitter och orerar i Efter tio med Malou.

    Ja!
    När slipper vi förresten se Malou mer i rutan?!
    Så trött på denna usla intervjuvare.

     Hennes program har ju slutat att sändas nu om du inte märkt det, Nyhetsmorgon pågår ju till 12…

      Hört talas om repriser? Eller har du inte märkt det?

       Vänta nu du sitter och tittar på repriser på en programledare du hatar. Okey…

        Nej, det gör jag inte. ? Ledsen om du blev besviken nu?

        ?

     Glömmer aldrig när hon intervjuade en ung kvinna som blivit beroende av smärtstillande tabletter och sedan med hjälp av behandling lyckats sluta. Tjejen började berätta om bakgrunden till det hela men Malou avbryter mitt i alltihop med ”…och sen provade du på att bli beroende.” Dör så dåligt!

   Martinas krönika är träffsäker och hon lyckas med att balansera på en mycket tunn lina. För det är lätt hänt att få pöbeln emot sig om det kan uppfattas som minsta lilla kritiska röst som tar ton.
   Du råkar veta att hon har en känd mamma, men det är inte hennes mamma som öppnat dörrar utan ett skarpt intellekt och en känsla för språk som tagit henne ditt hon är idag.
   Jag tittar på trojkan Wahlgren och tänker att det är varken intellekt eller talang som tagit dem till att ha blivit Sveriges mest uttjatade klan.

    Så Pernilla har inte talang?
    Tror du att hon har en 40 årig artistkarriär för att hennes mamma är Christina Schollin? ?

     Om du vill hävda att Pernilla har talang får du leta långt upp i din egen röv. Det enda hon har talang för är timing och hon är charmig. Hon kan inte spela teater och hon kan inte sjunga. Vilket hennes förstörda röst vittnar om. Mamma Christina hårdmarknadsförde alla sina barn som hade scenambitioner. Det är ett välkänt faktum.
     Anna Book som många här på bloggbevakning älskar att hata på kom samtidigt som Pernilla. Talang och sångmässigt är de jämförbara. Hade det varit Anna som haft en känd mamma och Pernilla som kom från ingenstans hade det varit ombytta roller. Pernilla hade varit driftkuckun och Anna kejsaren av Sverige.

      Nej, håller inte med! Anna Book gör sig hela tiden ovänner allt och alla, hon kan aldrig klara att hålla i ett program! Pernilla ligger 100 nivåer över Book.

       Jag tror att Anna varit annorlunda om hon haft en framgångsrik karriär. Men håller helt med om att hon numera är duktig på att skaffa sig ovänner.

      Leta långt upp i din röv själv. Och sluta med ditt pretto, din oförmåga lyser igenom, loser som du är.
      För det är väl inte så illa att skriva på bloggbevakning är din time to shine här i livet? ?

       Ledsen att du känner dig kränkt. Folk är så känsliga så man får tassa försiktigt. Det bästa med denna blogg är kommentarer som din. Du anar inte hur mycket såna som du inspirerar.

        Synd att du får spendera även denna lördagskväll ensam. Tur att du har Bloggbevakning som lite sällskap iallafall och en flaska vin eller två. ?

         Den som verkar vara desperat är du. Svarar 4 minuter efter min kommentar. Karen var rädd om dig och titta nu inte för djupt i flaskan.

    Touché!

     Till ”13:35″ alltså.

   Är Martina och hennes familj med i alla tv-kanaler eller på vilket sätt kastar hon sten i glashus?

    Hon är själv ett kändisbarn som nu själv är känd. Möjligen hade hon varit känd på eget bevåg eller inte.

     Hennes poäng är ju att klanen syns ÖVERALLT?

      Ja de gör de, men är väl fritt för andra att synas också eller?

      Haha men snälla. Ja de är en stor familj som alla håller på med någon form av underhållning. Det är inte så att de är fem personer som alla har ett eget matlagningsprogram

  Lillbabs 2 döttrar jobbar också hårt över att få synas.

   Stämmer inte.

    Jo fy fan vad trött jag är på deras fåniga uttalanden om sin mamma i olika tidningar

    Jo! Så trött på Malin Berghagen som ska försöka var spirituell och mogen.

    Sanna Lundell är nästan lika jobbig hon.

  Pernilla är ju så k-t på pengar. Egna produkter och samarbeten i ett. Inte ens sin sons 15-års present kunde hon ge honom utan sponsorer.

   Hon har nog dyra omkostnader. 2 hus i Spanien tex! ?

    Vaddå så det ursäktar att hon tigger spons?

     Nej men om du tänker efter lite….

      ?

       Ajdå, gick det dåligt? ?

        Jag fattar vad du menar men hade faktiskt hoppats på att du upptäckt ditt eget syftningsfel.

    Sålde hon inte det mindre huset i Spanien?

  Slutade se allsången för länge sen. Så mig kvittar det om Pernilla leder den. Men nog borde de kunnat hitta en ödmjukare person.

  Jag håller med om att de är överallt. De är som Egyptens gräshoppor

   Ja, Egyptens gräshoppor. Bästa och roligaste inlägget

  Jag kollar inte på vanlig TV, så stöter bara på Wahlgren när det skrivs om dom här. Det är ju ett alternativ, om man känner sig trött.

   Eller så kanske tv-bolagen kan bredda sina vyer?

    Eller så kanske folk kan bredda sina vyer lite? För om man googlar på matlagningsprogram på tv så hittar man typ 20 stycken på SVT, TV4 och Kanal 5. ETT på TV4 är med Benjamin. Talkshows finns i form av Carina Bergfeldt, Hellenius hörna, Robins och massor av andra. Alltså är Biancas talkshow en av många. Krogshower i stil med Pernillas? Hundratals! Verkar som att folk bara ser Wahlgrens överallt för att de vill ha nått att störa sig på.

  ?????

  Tycker det var synd att Linus Wahlgren drogs med i artikeln. Han känns ju annars som den mest vettiga av Wahlgren familjen. Han syns typ aldrig till i Wahlgrens värld och har, med undantag från nu senaste ”över atlanten” alltid tackat nej till diverse reality program. Vet att han blivit erbjuden vara med i bachelor och flera andra. Han är dessutom en fruktansvärt duktig musikalartist och skådespelare.

   Ja han är jätteduktig på scen!

   M Känner precis som dig. Men tyvärr vill han kanske också in i den ekonomiska karusellen som alla i familjen upplever nu. Hoppas att hans musikalkarriär kommer fortsätta efter Pernillas buskisrevy

  Filip och Fredrik då?! På Tv minst 5 dagar i veckan!!!

   Filip och Fredrik gör underhållning, de fläker inte ut sina liv.

    Nej men deras underhållning är vedervärdig och de är sjukt dryga

     ”Är”. Enligt dig ja. Du kan inte tala som om du talar för alla.
     Jag tycker Filip och Fredrik är störtsköna. Uppenbarligen går de hem hos en väldigt stor del människor också.
     Wahlgrens går också hem hos väldigt många.

      Undrar hur många rätt dom skulle få. Enbart fniss och flams ger ju ingen några poäng. För att inte tala om På Spåret

     Ogillar man Filip och Fredrik så räcker det ju att undvika 1 program.

   Så less på dom!

  ”Jag byter kanal” menas alltså främst från Kanal 5.
  Om jag inte har fel så går eller gick fyra av programmen som nämns av Martina Montelius på Kanal 5/Discovery.
  Undantaget är ”Benjamin’s” som är från TV4/C More.
  Allsången är förstås SVT men det passar nog Wahlgrens bra eftersom juli/augusti är mellan säsongerna för andra program.
  Fantasilösheten gäller alltså främst Kanal 5/Discovery. Men förmodligen fungerar både Pernilla och Bianca bra som pausfåglar i väntan på reklamen. För egen del så snabbspolar jag nu för tiden förbi både själva programmen och reklamen 🙂

  Äh, vilket larv. Okej, så de syns ”överallt”, men so what? Hellre dem än Anna Book, Sannas Nielsen eller Perrelli mfl. De är kanske inte de mest allmänbildade, så ”På spåret” o annat lär vi knappast se dem i, men de kan iaf roa folk ”brett” o Pernilla kommer nog att göra bättre allsång än senaste årens programledare. Benjamin borde väl skämmas som är duktig på både mat, musik o dans, in i skrubben med honom å låt andra få en chans eller? För det är ju sååå jäkla orättvist att han syns o hörs eller? Å Bianca, hur fan har hon mage att synas, hon som inget kan o bara halkat in på bananskal medans pengarna haglat över henne, för ingen av oss skulle väl någonsin tagit chansen att lyckas m lite draghjälp av berömmelse? Nää, vi sliter hellre o gnäller avundsjukt om hur lätt hon har det. Psykisk ohälsa o ätstörningar, nää hon ska absolut inte få uppfylla sina drömmar, nä ner på jorden flicka för du kan ändå inget av värde, eller?? Jag slipper helst höras Pernilla sjunga, hennes ungar gör det bättre, men jag unnar henne all framgång , fyfan vad hon har kämpat som ensamstående mamma o äntligen kan hon ”skörda” o dessutom njuta av att det verkar gå bra för barnen omän allt inte är perfekt. Jag är då inte less denna familj, stör mig inte ett dugg o är isf mer less på alla sk kreddiga kulturpersonligheter som ska tycka om det mesta men trots sitt skarpa intellekt ändå inte når ut till den breda massan. Finns värre saker i livet än att hamna framför ett program m Wahlgrenarna å jag har en känsla av att Montelius inte hade kollat på dessa program även om inga Wahlgrenare varit där, hon är bara den senaste i raden av de kreddiga som måste få spy lite. Hoppas hon fått ur sig allt å mår bättre nu.

   Tack!

   Oj..

   Hur skriver du? Orka läsa ditt osammanhängande dravel. Men säg mig vilken normalbegåvad människa skulle vara avundsjuk på någon av Wahlgrens? Vad finns där att vara avundsjuk på?

  Har inte sett ett helt avsnitt av Allsång på Skansen sen Måns Zelmerlöw för jag tycker inte det varit något att ha med de som varit programledare efter honom.
  Kommer titta lite, någon gång, men spontant känns det inte som att Pernilla Wahlgren kommer leva upp till mina förväntningar.

   Herregud! Tror du någon är intresserad av just dina förväntningar?

    Tror du någon är intresserad av din?

     ?

    Men vad är det för fel på dig? Det är ett kommentarsfält där alla skriver sina åsikter till höger och vänster. Har väl för fan aldrig påstått att man ska ta hänsyn till just MIN åsikt så sluta läs mellan raderna när det inte står något där.

     Äsch bry dig inte. Personen mår förmodligen dåligt ?

      Verkar inte bättre!

  Jag såg ett äldre program där Pernilla och Samir gästade nyligen. Några år gammalt… tror det var Malou. Samir berättar där då hur dåligt han mått och att han gått in i väggen. Pernilla stoltserar då med att hon minsann alltid bara har gasat på och att hon aldrig mår dåligt. Alltså det var så förnedrande att se å Samirs vägnar. En mer öppet osympatisk och självcentrerad person har jag sällan skådat ?.

  Haha, det är väl bara att scrolla förbi/klicka bort/byta kanal om det inte passar ?

  Pernilla är som klippt och skuren för allsångsledare, kommer bli kanoners och Bianca´s tv-show är både knäpp och skitkul , dessutom är Benjamin en utmärkt artist …. inte vackert att vara så avundsjuk ..

  Inget nytt under solen! Jag är ju så gammal att jag minns sjuttiotalet, årtiondet då Pernillas mediekåta mamma pressade ut sina barn i alla tidningar som fanns (det fanns inte mycket att välja på bland tv-program på den tiden). Fru Schollin klädde sina barn i matchande kläder, gick på kändisfester och gjorde hemma-hos-reportage. Sen blev det ju jackpot i content när lille sladdisen Linus föddes med ännu mer reportage. Pernilla vet inget annat än att detta är helt normalt.

  Har svårt att fatta det här att man inte tycker om en person pga av att de kommer från en viss familj. De är sju olika individer som alla gör sin egen grej.

  Herregud, ja. De är överallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.