REKLAM FÖR PODDEN ”Nyheter24 – Sanning & Konsekvens”

Om ni undrar vad jag gjorde igår så har ni svaret här.
Jag blev med podd helt enkelt. ???
Idag släpps det första avsnittet av podden ”Nyheter24 – Sanning och Konsevens”, en eminent trio som jag är en del av.
Mina två kollegor är Nyheter24s nöjeschef Gabriella Bark och Nyheter24s reporter Quetzala Mikko Blanco, och podden tar vid där Gabriellas tidigare podd tog slut.

Du hittar podden där poddar finns, bland annat här:
Spotify
Apple Podcast

Givetvis har podden ett eget Instagramkonto och det hittar du här:

Mycket nöje!

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Apropå poddar; nån som råkar veta varför spöktimmen är borta från poddindex.se från och med denna vecka? Ska de byta plattform till enbart patreon tex? Sett att det verkar gå neråt för dem (fast inte under specialveckan halloween).

   Har så otroligt svårt för den podden. Tyckte den var bra i början när den handlade om hemsökta platser och övernaturliga saker. Nu är det typ bara true crime och känns som om dom har fått nån sjuk hybris?!

    Nu kanske jag är lite elak men jag klarar inte av den ena tjejens dialekt. Och tycker de är så okänsliga när de talar om mordoffer tex Lisa Holm. Sen tycker jag de har väldigt överdrivna reaktioner på allt de säger typ ”vaaa neeeej omg sjuuuukt” blir så löjligt och irriterande. Nää har helt enkelt väldigt svårt för dessa tjejer

     Eller hur! Jennys ”eeeeexakt”. Klarar inte av vissa uttryck.

  Blev så full i skratt. Har cam en ”snyggsida” som Mariah carey och vägrar fotas rakt framifrån?

   Jag fotades rakt fram i Aftonbladet och tycker jag ser ut som en helt annan människa. ???

    Camilla, du vet att du är extremt lik Markella Kavenagh från rings of power va? Ser bara dig i dom scenerna haha

   Jag har också en snyggsida! Vänsterprofil ?

   Det lät lite hånfullt det där. Dom flesta offentliga människor vill fotas från en sida, som dom tycker är den bättre.

    Vadå ”offentliga”? En del har symmetriska ansikten där sidorna ser likadana it. Andra (som mig) ser nästan it som olika personer, beroende på vilken sida som frontas. Inget hånfullt där, relevant fråga.

  Har saknat Quetzalas podd med Josefin Crafoord så kommer lyssna.

  Rasmussons uttalanden i Lilla Aktuellt känns sådär.

   Vad sa han? Varför är han inte cancellad från överallt där det finns en barnpublik? ?

    Att han aldrig skulle bli tillsammans med ett barn, men att det barnet kan växa upp och vilja bli tillsammans senare ??

     Det får mig att minnas den här gamla sketchen från SNL. Meet your future wife.

     https://www.youtube.com/watch?v=MJEAGd1bQuc

      *second wife

      Det var ju faktiskt roligt

      Haha, den var riktigt rolig!

     Helt vanlig grooming bara, alla stora stjärnor gör det! Get with the times!

   OMFG ?

   Vill han bli hatad eller vad håller han på med?

  Kul Camilla!

  Finns det någon podd eller dylikt ni väljer bort eller drar er för att lyssna på på grund av att ni inte vill/orkar/klarar höra poddarens röst?

  Eller någon poddare ni ändrat uppfattning om under poddens gång?

   De flesta faktiskt. Klarar bara av P3 dokumentär (och andra Pkanalspoddar) och Creepypodden.

   Försökte lyssna på den här, men det var för mycket ”fjortis” över den och alldeles för jobbigt att lyssna på.

   Har väldigt svårt för både röst och dialekt på en av poddarna i Spöktimmen, tror hon heter Linn. Får helt ärligt nippran på hennes överdrivna -Men guuuu varannan minut. Tyvärr, för gillar true crime och lite övernaturligt osv.

    Gabriella Björk som bland annat sagt att män borde få ligga på soffan med en öl och kolla på fotboll medan kvinnorna tar hand om barnen? Att vi borde gå tillbaka mer till hur det var under stenåldern när män släpade kvinnor i håret till grottan och gjorde vad de ville? Pls svara på hur du tänkte här.

   Spöktimmen… Har verkligen försökt, men det går inte.

   Åh har aldrig hört spöktimmen, måste lyssna bara för det (och för att det låter spännande, haha).

   Jag själv har svårt för Surret, kan bara lyssna när jag inte har en endaste liten tillstymmelse till migrän. I huvudsak pga Neas röst men även Hannas när hon gör till den så som hon gör emellanåt, så den blir sådär gäll. ? och det är ju verkligen inget fel på deras röster, säkert objektivt jättefina men mina öron klarar inte det så har tvingats stänga av flera gånger trots att jag vill ge podden en chans. ?

   Jag klarar inte av att lyssna på Isabelle Monfrinis röst (för att inte tala om skrattet!)
   Det är synd för jag gillar Karin Bastin och uppskattade verkligen när hon poddade med Jennie Hammar. Dessutom har Isabelle en tendens att avbryta vilket också är sjukt enerverande och känns amatörmässigt.

   En annan person jag inte heller klarar att lyssna på är Malin Eklund. Hon känns som en tom låda utan innehåll. Tappade räkningen på alla underliga saker hon sagt till Jennie i podden. Glömmer aldrig när Jennie berättade om när hon flög själv med barnen och hamnade bredvid en jättesnäll och vänlig kille under flygresan och Malins kommentar var ”Var han snygg?” och kallade honom sedan för ”den fula killen”. Moget, verkligen.

    Älskar Issa men har svårt med Malin Eklund. Hon tror att hon är rolig men jag tycker att hon är noll intressant. Glad att hon tog en paus med poddandet!!

  Hurra, älskar quetzala!

  Jag vet inte, men det är något med kombinationen vit skrynklig duk, spetströja och massa läskburkar och snus som får mig lite full i skratt.

   ??

  Det vore en gammal skvallerkärrings juicy dröm att få höra allt du sitter på angående Blondinbella och hennes allra skevaste handlingar från tiden innan hennes ”krasch”, men jag gissar att det är så pass galna grejer att det är opubliceringsbart. Men det hade onekligen varit intressant.

   ???

   Varför skulle hon sitta på en massa om Bella, vad får dig att tro det? Och om hon tror sig veta saker så är det inte säkert det är sanning eller verkligen har hänt. Tycker du att Bella verkar så väldigt galen verkligen? Tror nog vi vet det mesta om henne men däremot finns det en hel del juicy om andra personer som inte kommit upp i ljuset say no more.

    trololololll

    Och du orkaaaar

  Vem är denna småbarnsmamma med nannys? Nyfiken

   Ja jag med! Forni?

    Jag tänkte på Perelli. Kanske helt ute å cyklar ?

   Jag misstänker att det är Camilla L.
   Tycker allt passar in till punkt och pricka på henne!

  Oj men är ni inte rädda för att bli förtalsanmälda?

   Äh,
   Räcker väl med alla sekundärkränkt.

   För att? ?

  Ojdå en bitsk skvallerpodd. Man anar vad den kommer innehålla eftersom två avskyr en viss person som de vill sänka, och en avgudar och ständigt hyllar en annan. Inget elakt om Schulmans eller Bianca förstår man he he. Hur vet man att det ni säger är sant? Blir det skvaller om er själva också eller är tanken mest att smutskasta andra? Tjäna pengar är säkert en tanke också förstås.

   Fast skvallermedia å kändisjournalistik har ju funnits sen urminnes tider!! Tycker du dom som jobbar/jobbat på Hänt, Damernas Värld osv också är dumma å bara försöker tjäna pengar???

   Kom också ihåg att MÅNGA kändisar å influencers MEDVETET bygger sin karriär genom att göra/säga saker för att hamna på löpsudorna. Och MÅÅÅNGA tipsar själva pressen om det ena å det andra.

   Kom också ihåg att det är genom ”skvallermedia” som sanningen kommer fram om kändisar osv
   Man kan lätt måla upp en fin fasad för att tjäna pengar men sen i verkligheten är man otrevlig, gör olagliga saker osv osv
   Om kändisar å influencers får härja fritt utan att någon outar dom så kan det gå riktigt illa. Se bara på han Pontus tex

   Nej det blir mest Isabella som kommer kastas under bussen ?

  Lite småkul podd. ?

  Men vad är meningen med sista skvallerdelen som är anonym?? Varför i hela friden berätta skvaller utan att säga vem det är, då kan man ju lika bra låta bli tycker jag.

  Sen förstår jag att ni valde att ”beepa” vissa namn utifrån vad ni berättade. Men varför alls berätta det då överhuvud taget?

  Hade föredragit ”mindre snaskigt” skvaller där man berättar vem det handlar om.

  Lite kul, men sista segmentet med skvaller kan i ju skippa. Antingen vill man väl veta allt, dvs vem ni snackar om, eller kan man nog lika bra strunta i att höra det alls. Tycker jag.

  Hur kan du para ihop dig med elaka Q? Glömmer aldrig hur hon rakt upp och ned mobbade Margret Atladottir i media. Har du glömt det?

   Va? De är ju bästa vänner!!

   Hahha men va?! Margret är min bästa kompis.. Hon är även gudmor åt min dotter…Du kanske har blandat ihop något här…

    Sluta hymla, du vet precis vad jag menar. Läs gamla Nöjesguiden där du själv frontar mobbningen.

     NEEEJ, förlåt – det var ju Margret som var parhäst i mobbingen och offret var Cissi Wallin. Betänk att detta var lååångt innan CW och FW offentliggjordes. Typ 2010.

     https://www.resume.se/kommunikation/media/hanas-av-medieprofiler/

     https://www.dagensmedia.se/medier/radio-podcast/chefredaktoren-tar-avstand-fran-quetzalas-valdtaktshan-6210613

  Åh, känner du Quetzala?!
  Ja varför inte, egentligen. Ni är ju båda väldigt bra på det ni gör.
  Jag följde Quetzalas bloggar/texter osv. för många år sedan – nu har det ebbat ut, eller så följer jag fel kanaler – och kollade allt vad hon rekommenderade, från läppstift till romaner.
  JAG kanske har missat vad hon gjort på senare år (utom insta) MEN eftersom inte DU skrivit om henne trodde jag det inte hade hänt något.
  (Det är ju många som helt byter inriktning sen de skaffat familj…)

  Jag började lyssna, men tyckte att ljudet var så sjukt ojämnt. Ibland pratade ni tystare och sen helt plötsligt jättehögt. Lyssnade på bussen iofs med lurar, men blev för jobbigt så fick stänga av.
  Bara jag som upplevde det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.