Varför det tog slut mellan Magdalena Graaf och Louie Marti

l

Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar.
Det går inte att lära gamla hundar att sitta.

Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap

Vi får se vad framtiden har i sitt sköte.
Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Men just nu så koncentrerar jag mig på mitt hem, hälsa och barnen. Louie skapar sin tv-serie och har massor av spännande projekt på gång

Louie är världens bästa!

En oerhört omtänksam man. Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knackar FÖR oss båda ????‍♂️
Till våren kommer våra grymma serie att sändas. Ska bli så kul och spännande. // Magdalena Graaf

Där har ni svaret alla väntat på.
Vad är det som skett mellan Magdalena Graaf och Louie Marti.

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Världens tryggaste förhållande där vi gjort slut som fjortisar 15 ggr på 2 år! ?

   Mm två bekräftelseberoende medelålders tillsammans som tror dem är gangsta. Inte förvånad

  Sorgligt men vad fint ändå.

  Nja det där lät ju som en rätt skön omskrivning för nåt som inte riktigt är nåt av sanningen

   ….”nåt som inte riktigt är nåt av sanning”
   Haha förlåt men va?

   Vad fan vet du om det?

    Kanske vill diskutera

     Nån annans breakup? ?

      Ja? Vi är ju trotts allt på en skvallerblogg

       Ändå creepy.

   Det där med att lära gamla hundar kändes som en liten pik och vittnar om att något konkret faktiskt hänt.

    Vem är det som är hunden ,M?

     Man kan ju gissa att det är L eftersom Maggan skrev det och inte ville förklara närmare vad hon menade med det.

      Gissar att 21:33 var ironisk, det är så lätt att kalla folk allt möjligt för att man har mer makt än andra i sociala medier, prova att stänga av Instagram, FB, mm så ser du klart & tydligt vem som kommer överleva.
      Och nej L är inte en hund snarare tvärtom som valde att ha ett förhållande med M när han kan få vilken tjej som helst.

       Umm både M och L är överlevare. Dessutom betyder hund i det här sammanhanget inget fult. Det är ett gammalt talesätt.

        Tror 08:18 har koll på utrycket och nej i detta sammanhang är det inte positivt menat.
        De är 2 människor i olika faser i livet men bara för att det inte funkar betyder det inte att det är just L som inte kan fostras det kan ju lika mkt vara M?
        Tar inte någons parti alls i detta men har sjukt svårt för folk som ska lägga Skulden på andra . Han dansade inte efter hennes pipa helt enkelt och det blev som det blev. .

       Va? På riktigt, tror du att L kan få vilken tjej som helst? Va va va?
       Aldrig i livet.

  Den som sare han vare…

  Man kan inte bara lita på vad hon skriver?!

   Regel nummer ett på sociala medier: Lita inte på vad en influenser säger, någonsin. Ta precis allt med en rejäl säck salt

    Gäller många icke-influencers också ? Mååånga som förskönar sitt liv på tex instagram.

     Haha ja precis. Jag tar allt på SoMe med en grävskopa salt.

  Funkar inte i längden med ett förhållande som bygger på gräl och försoningssex.

  Undrar vad hon menar med ”det går inte lära gamla hundar att sitta”? Han sprang direkt till Tunnelbane-Nettan såg jag efter att MG hade gått ut offentligt med att det är slut, så han fick lite värdefull exponering av henne istället för av Magdalena.

   Det är väl inte så svårt att förstå? Han har sina grejer att göra och hon har sina grejer.

    Vadå, är det att det går inte att lära gamla hundar att sitta, att den ena har sina grejer att göra och den andra sina? Nja du har nog missförstått uttrycket.

     Ja? Det går väl inte att ändra på någon som har hittat sitt sätt att leva antar jag.

      Ja exakt. Båda två har ju ett invant liv som är svårt att ändra på. Dom blir som 2 gamla hundar som man inte kan lära att sitta.

   Sprang till? Är de tillsammans?

    Vissa säger att det var därför Mona slutade så hastigt på Vid din sida ?

     Men gud nu föll alla pusselbitar på plats för mig. ?

     Varför skulle hon sluta för det?

     Fast det var väl inte så hastigt. Udda dock att hon inte gick på boksigneringen och att hon inte gett sin (fd?) kompis gratisreklam. Hon kanske är avundsjuk? Jobbade väl halvtid tidigare för att just skriva sin egen bok.

    Nej det är de nog inte men han satt och umgicks direkt med henne.

     ”satt och umgicks…”

  Tänk vad mycket han tjänat på förhållandet med Magdalena – fått synas för fullt i media , i intervjuer, mingel och diverse bildreportage – fått bli kändis med andra ord, vilket han inte var på samma sätt innan, och är något han uppenbart gärna vill vara, han verkar älska uppmärksamhet, OCH han har fått bra marknadsföring för sin herrgård osv.

   Jag tror att hans exponering för rollerna i filmer han varit med i, ger mer + än att ha ett av-på-förhållande med en av Graafsystrarna.

    Graaf har mer kontakter än du tror.

     Enligt vem?

      För det första så är ju hennes bästis en f.d projektledare för Warner Bros.

       Oh wow det säger mycket….

        Ja det gör det. Har du ingen koll?

         Vad vill du ha sagt med det?

    Haha fast han brukade inte figurera i tidningar och media innan han blev ihop med Magdalena, han var liksom inte särskilt känd innan, inte direkt känd för några mindre roller han gjort i film/tv men Nu är han känd däremot, pga Magdalena Graaf.

     Japp, skulle nästan tippa att han utnyttjade henne lite.

   Herrgården är inte hans. Han är kock där.

    Han leasar den.

  Tyvärr tror jag det också ! Att hon skulle ramlat och dom blåtirorna kändes märkligt
  Jag har själv levt med hem våldsam person nu behöver de inte vara så

   Men varför skulle dom vara ”världens bästa vänner” nu då? Vågar hon inte säga till honom som det är kanske utan låtsats att hon vill vara vän?

    Det är nog svårt nog att göra slut med en fd HA-kille med dokumenterat högt våldskapital. Kanske ett sätt att inte få honom att lacka ur helt. Killgissning nr 2

     Vad är det för dokumenterade våldsamheter just han gjorde under sin tid i HA?

      Han har själv berättat det en artikel i Expressen härom året. Hur de ”tog hand om” några snubbar som de tyckte kom undan den lagliga rättvisan.

    Precis. Då är man väl troligen inte bästa vänner for life…Nog för att jag tror på att man dras till viss typ av män, partner osv och har man varit i våldsamma relationer tidigare är risken stor man trillar dit igen, tror dessutom Maggan kan vara hyfsat svårt & krävande, ”vill ha och bli serverad” typen, men i det här fallet (bokstavligen) har hon ju ramlat, men jösses vad hon måste äta blodförtunnande, för den blödningen hon fick var ingen lek eller normalt.

     I tillägg kan jag tycka det är för jvligt att anklaga någon för misshandel utan att ha minsta på fötterna, snudd på förtal.

    Klart dom inte är världens bästa vänner, det är ju sådant man bara säger när man vill avsluta på ett värdigt sätt för båda.

   Tro mig, det går utmärkt att få blåtiror av ett fall. Blödningar letar sig nedåt och jag är själv ett levande bevis att en bula i pannan kan se ut precis så. Sen var det ju ingen dålig bula heller.

  Hur svårt ska det vara att få namn rätt?? Han heter Louie!

   Det är inte lätt för Karro Gjäärviddé

  Minns att hon skrev, efter de varit ihop några veckor, ”Nu är vi sambos på riktigt”. Dessutom var hon i tv och visade herrgården och sa att där bor hon varannan vecka och att de bor i Täby varannan vecka men nu när det är slut så har hon svarat i kommentar att de aldrig har bott ihop ”vi har bara sovit ihop ibland på barnfria veckor”. De letade också ett större hus i Spanien just innan hon sålde sitt radhus men nu heter det att ekonomin är bekymmersam så därför är det skönt att bo litet… hmm rimmar inte helt. Hon gjorde väl en vinst på en miljon vid radhusförsäljningen stod det i någon tidning, och så hade hon köpt ny vit bil visade hon en dag.

   Inte vilken bil som helst, en Porsche! Det går nog ingen nöd på henne.

   Hon anpassar historien vartefter.

   Porschen är inte ny, 2010 års modell

    Men den är ny för henne.

     En sån kostar inte mycket.

  Nej det var slut långt innan blåtiran ju så det tror jag inte, men hon träffade ju honom just innan hon åkte till Italien.
  Hur som helst så är han så sjukt löjlig tycker jag, han verkar så egotrippad, riktigt pinsam. Undra om Magdalena finansierat en del av hans business med herrgård och båtrenovering … han hade ju så låg inkomst enligt en artikel Nyheter24 skrev för ett tag sedan.

  Det såg man inte komma. ”Världens bästa”, ”Oerhört omtänksam”. Nu ska vi väl inte överdriva. Och nu är karln, i och med detta förhållande, en kändis, eller så mycket kändare. Det såg man inte heller komma. Jag tycker synd om Magdalena. Vilken jävla otur med karlar hon har.

   Maggan hyllade sitt gamla ex, pappan till de yngsta. Trots att han bedrog henne och hon blev lämnad. Enligt Mona var hon väldigt ledsen. Tycker det är fint gjort att hon orkade hålla upp en vänskaplig fasad. Sedan talade han tydligen illa om henne och då blev hon såklart f-rbannad.
   Det har varit lite pinsamt att se hur Louie smörar för henne nu genom hennes barn och föräldrar. Väldigt manipulativt beteende. Hoppas Maggan inte tar honom tillbaka. Hon är värd bättre.

   Oerhört omtänksamt att ständigt vara otrogen ?

   Tror du att Magdalena Graaf är lätt att leva med?

  Han var inte ens med henne i Milano där det hände. Gillar inte LM alls men han har INTE misshandlat henne, fysiskt iaf.
  Det var Magdalena, Magnus Hedman och hans sambo Karin som var i Milano.

   Tror P ovan tänker att han skulle ha gjort det innan hon flög till Italien och att M påstår hon ramlat och slagit sig i Milano. Lät helt ärligt lite märkligt och hon visade ingen bild på sig själv där förrän efter blåtiran tror jag, men jag tror nog inte Loui gjort det iaf och det är inte sjysst att påstå det utan grund.

  I Camillas nya podd skvallrades om ett par där det tagit slut till följd av att killen varit otrogen med en annan kille. Det var inte Maggan och Louie det handlade om?

   Tänkte också direkt det, att det handlade antingen om MG;s ex eller MD;s ex.

    Vem är MD?

     Margaux kanske? Den enda jag kan komma på

    Eller MS (även om det är många år sen, men de ryktena har ju florerat länge).

     Vem är MS?

      Marie Serneholt?

   Pegs ex

  Han verkar skum ja, fjantig inte minst. Plötsligt var han inte bara kock och skådis utan även målare och snickare också, och nu även designer som säljer t-shirts med tryck.. Asså. Han har just tatuerat in något under ena ögat … ska väl inge respekt typ kanske.

   Han signalerar verkligen ”osäker framtid”. Undrar om Maggan dras till bad boys? Tycker att när man är vuxen med barn så går sådana bort redan vid grovsållningen.

  OT: Ni som har mycket kunskap om häsar. Är Nellies hästar så bra som hon säger? Hon brukar ofta skriva att de säljs för över en miljon och har bästa stamtavlan. Men det känns som det bara är unga tjejer som köper deras hästar.

   De som de själva tävlar går ju väldigt låga klasser. Tror inte de säljer hästar i Sverige utan mer till utlandet. I USA kan de nog betala en hel del. Dock är det ju inte hästar de tagit fram själva, de kanske t o m säljer andras hästar.

  Magdalena vill ha någon med högre status och gärna massa pengar. Sån är Hannah också. Hon verkar ju åka ner till den gamle buffeln som inte gick att leva med. Som bara gillade sina flickor och flyttade glatt ifrån hennes pojkar. Han är ett svin men han är rik. Pengar segrar över godheten.

   Fast Hannah har ju alltid sagt att hon älskar Peter? Ingen hemlighet att de skilde sig trots att hon fortfarande älskade honom. Hon gav alltså upp bekvämligheter och pengar FÖR sina pojkar.

    Ja, Hannah gjorde allt för sina barn. Svårt ändå att förstå hur man kan älska någon som inte behandlar ens barn bra.

     Behandlar illa? Kanske försökte han säga nej ibland, till Hannas söndercurlade barn? Det lär dom ju inte ha gillat.

      Så kan det förstås ha varit. Men om Hannah tvingades välja mellan maken och sina pojkar ju något fel ändå.

    Hon gav upp sina pojkar först.

     Nej det gjorde hon ju inte men en knepig situation uppstod varpå hon valde pojkarna framför äktenskapet.

      Berätta mer ?

     Va vad hände?

    Peter dumpade Hannah, ok?! Maggan och Philip tog hand om henne i stort sett 24-7 då hon var helt knäckt ( förståeligt nog) Han krävde att flickorna skulle bo i Spanien så Hannah fick pendla fram och tillbaka, hyra ett hus för art kunna träffa sina döttrar.
    Inget ont om henne, men: hur i hela h*lvete vill man ha ett sånt svin till karl tillbaka? Är det pengar? Jag förstår det inte.

     Nä det var inte riktigt så. Hannahs ena son ville inte bo i Spanien tillslut när allt redan planerats. Hannah satt mellan en sten och en vägg i princip när hon skulle försöka göra alla nöjda. Detta tärde på äktenskapet och ledde till skilsmässa och att Hannah valde Sverige med pojkarna och att pendla för att se tjejerna.

     Jeanette, otroligt om det är sant!

     Hon lånade ett hus av honom.

  Rasism och klassförakt.

  Lägg för i helvete NER! Jag har 100% inside och Loui har ALDRIG rört Maggan på något misshandlande sätt!!!! Däremot har jag suttit bredvid när han inledningsvis i deras förhållande satt och förklarade att deras förhållande skulle vara toppen för hans exponering i media. Och så blev det. Genom tiden de varit tillsammans har han inte kunnat hålla fingrarna från syltburken genom att ragga på andra. Därav gammal hund som inte kan sitta. Jag kan lova er att Maggan aldrig skulle fixa att vara vän med någon fortsättningsvis om hav hade slagit henne. Så sluta genast att killgissa vad ni tror om misshandel.

   Det här är sanningen.

   Louie skulle aldrig riskera sitt kändisskap genom att misshandla en kvinna. Han vårdar sitt kändisskap ömt.

    Nu vet jag ingenting om de här två människornas relation men våldsamma män är ju inte direkt kända för sitt konsekvenstänk. Det är knappast så att en man som ser rött för att han är en idiot tänker igenom sin karriär innan han slår.

     Louie hade redan känslor för någon annan när de gjorde slut. Han har inte slagit Maggan, han smörar för att han bedrog henne under deras relation och för att de har uppkommande obligationer rent affärsmässigt.

   Så otroligt dåligt att han inte kunde låta bli att ragga på andra när han hade Maggan. Hon har förlåtit honom flera gånger, skönt att hon fick nog till sist. Han visste ju hur ledsen hon blev. Och nu tror han att hon vill komma tillbaka igen om han är snäll mot hennes barn och lär dem bli gangsters. Gud.

  Min magkänsla har hela tiden känt att det kommer ta slut. Inget sunt förhållande.
  Folk har skrivit hela tiden att ” åh ni passar så bra ihop och är så fina ihop” men jag har bara känt att det känts helt fel.

   Ja det gav aldrig bra vibbar och Maggan såg aldrig helt lycklig ut tyvärr. Hoppas hon är ok nu.

   Det skrivs ju alltid om alla par som ler på bild, åh, vad ni passar ihop, åh, vad ni är fina ihop, åh vad det lyser om dig, man ser att du är lycklig…. suck, en bild där någon ler liksom.

  Det kan väl inte bara vara fel på alla dessa karlar som kommer och går i systrarna Graafs liv eller? kanske måste man titta lite på sig själv och sitt egna beteende. På Maggans blogg skriver nu flera antydan att det var bra att hon gjorde sig av med zigenaren/ Romern och att det förmodligen var han som slog henne blåslagen. Maggan dementerar inte dessa hemska påstående utan lägger upp kommentarerna efter att hon först granskat dom. Det säger väl allt om henne själv.

   Hon hämnas ju på sina älskare som bidragit henne. Det gjorde hon med sitt ex och nu med L.

   Universum granskar.

    Håller de fortfarande på så? Så löjligt.

     Nä jag är fasen team Maggan här alltså. Sällan annars men här är jag det.

    Apropå Mona. Hon skriver idag ”Men, samtidigt under dessa år så har jag inte alls tyckt om julen då jag tänker på alla de som inte k a n fira jul, eller som inte har råd med julklappar, för att inte prata om de barn och kvinnor (det är ju oftast de) som far illa av alkoholens flödande. Dock har jag alltid varit mest ledsen för alla som sitter i tvingad ensamhet.” Vilken pekoral. Tycker hon är helt olidlig ibland i sin konstlade godhet och ekonomiska krumbukter.

     Hon skriver det varje år. Hon vill åka utomlands. Smålsndsgranar. Liten släkt. Galet dyra julklappar.

      Hon shoppar så pengarna sprutar och ”det kommer hon aaaaaldrig att sluta med”.

  En mästare i dubbelmoral samt att klacksparka bort kritik med att kalla sig en ytlig jefvel.

  Skulle vara svar till A 09:32 angående Mona.

  MÅSTE vi verkligen veta varför det tog slut?
  Håll er nöjda med vad Maggan skrivit och låt det vara så.
  Om han så springer till T-nettan eller andra är väl hans sak också.
  Kanske är de en match in heaven?
  Låt det va bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.