Sweet but psycho-podden går i graven

Efter 2,5 år lägger Elin ”Woodie” Skog och Josephine Qvist ner sin framgångsrika podd ”Sweet but psycho”.

Kanske har det att göra med att Josephine tagit sitt pick och pack och flyttat till Marbella, eller så känner de sig kanske bara ”klara” med den och vill gå vidare mot nya äventyr?
Allt det och mycket mer kan man få veta om man dyker in på poddens Instagramkonto i morgonkväll då tjejerna ska ha en Q/A.

Vilken tur att det kommit en ny och alldeles fantastiskt bra podd, gjord av kvinnor, att lyssna på, nu när den här försvinner. ??

Har ni lyssnat på ”Sweet but psycho” och kommer ni i så fall att sakna den? 

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Aldrig lyssnat men ju färre influencerpoddar ju bättre känner jag spontant.

      Har aldrig förstått mig på den här typen av kommentar? Vad spelar det dig för roll om de finns eller inte finns om du ändå inte kollar?

        För att dom många gånger gör problematiska och obildade uttalanden. Listan kan göras lång, men det jag kommer på nu spontant är tex Nicole och Tully om en annan influencers graviditet nyligen, samt Lojsan och Hannalicious om att man bör ställa upp på tjatsex

          Några* influencers gör problematiska uttalanden, så för all del önska bort dem! Men att önska bort ”flunsor” generellt känns lite väl dramatiskt när man bara kan välja att kolla bort om de nu är så tramsiga?

          Ps. Föredrar själv att lyssna på dokumentärer. Men i alla fall.

            Det var inte jag som skrev den första kommentaren. Jag bara backade den med vad jag tror kan vara förklaringen till varför personen såg att färre influencers gör poddar är en bra grej. Att det skulle vara synonymt med att utrota varenda en tolkade i alla fall inte jag det som ☺️

          Det är sant för alla områden där människor rör sig. Många gör förjävliga kommentarer här, hoppas alla kommenterare försvinner.

    Jag har lyssnat på den lite tidigare men det senaste året har den inte varit så bra tycker jag. De har bara pratat om hur de haft det i veckan och haft någon gäst då och då. De är ju väldigt olika som personer och det känns som de glidit ifrån varandra för ett bra tag sedan.

    Men jag kommer sakna podden som den en gång var ❤️

      Jag håller med! Tyckte den var kul när den kom men känns som de blev för lata och helt slutade anstränga sig med att förbereda ämnen och boka intressanta gäster. Har inte lyssnat på länge men sett att de inte ens orkat skriva en avsnittsbeskrivning på månader. Grunnar på om de slutar eller om Spotify sagt upp kontraktet. Spotify visar ju aldrig lyssnarsiffror för poddar men de flesta jag vet som lyssnade i början har slutat pga podden blivit dålig så känns som de måste ha tappat lyssnare.

    Åh! Deras pod är den enda jag lyssnat på och fullkomligt älskar! ? Kommer sakna den massor! Förstår kanske känslan de har men förstår inte varför de väljer att sluta? Den går ju bra? Vi älskar ju den! ❤️

      De sa i podden att de vill podda om olika saker. Jossan vill starta en ny podd om djupare ämnen.

        Jossan vill prata om Jossan. Och det som eeenbart Jossan vill. Det har vi märkt!

      Om någonting inte är kul eller funkar längre så spelar det inte riktigt någon roll hur populär den är, tyvärr ❤️

    Har lyssnat på deras podd sedan dag ett. Alltid älskat deras podd trots att den kanske inte alltid vart tipp topp. Precis som livet. Allt går upp och ner.
    Så förundransvärt dock att 2 så olika personligheter kunnat hålla ihop så länge.
    Hoppas definitivt att dom nu startar upp 2 nya poddar, från var sitt håll.

    OT men nån som har info kring vad som hänt med Vanjas World of Alidia senaste veckorna? Flera som varit med sen start som nu i november lämnat discorden. Kryptiskt inlägg på tidigare mods blogg om att dom kommit ur en sekt. Flera som tidigare varit mods som slutat följa Vanja på Instagram.

    Jag är så fascinerad av folk som lyssnar på podd! Jag har testat alla möjliga, även folk jag tycker om, men icket.
    Är det reklamen? Är det dessa fruktansvärda jinglar som är som p4:as trafikmeddelande, vilket i sig orsakar trafikolyckor?
    Hur kan det finnas 725188 olika poddar!?

    Jag förstår inte!

    Radio och ljudbok går däremot alldeles ypperligt.

      Jag lyssnar enbart på temapoddar, och inte på influenciska ”snackpoddar” som handlar om vad de gjort i veckan.

      Många radioprogram sänds ju även som poddar. Lyssnar i princip bara på poddar från SR.

    Aldrig lyssnat, kommer inte sakna

    Aldrig hört om. Bryr mig noll

    Sjukt ointressanta tjejer.

    Aldrig hört talas om varken podden aller någon utav de två.

    Gör mig inget. Tacka vet jag poddar som faktiskt är utbildande och allmänbildande. Vem orkar sitta och lyssna på flunsor dag ut och dag in som bara pratar om sig själva. Inget vettigt kommer ur deras munnar ändå.

    Att gå in i kommentarfältet när jag är lite glad pga vi har sol men ser att vi ska vara arga idag… 🙂

      hahah ja??! Sjukt oklart att läsa en blogg som handlar om influencers men sitta och klaga hur mycket man hatar dem och inte vet vilka det är. Man ba vad gör ni här??

        Vi svarade på Camillas fråga i slutet på inlägget:)
        Antar att dessa tjejer har varit med på t,v, typ paradiset, ex, beach vad alla nu heter. Är noll intresserad av att följa en avdankad såpa person.

          Intressant att se hur många med den attityden som känner sig manade att svara bara – men man borde väl inte bli förvånad längre när man hänger här och vet hur tugget går ?

      Haha tänkte samma

    Så bara för att man läser bloggbevakning ska man ha koll på varenda ointressant poddare ???
    Och dessutom uppskatta skiten hahaha

      Absolut inte. Men man inser ju att det är många som redan på den ljuva morgonkvisten känner sånt instant agg 😛

        Äsch, jag hatar alla människor innan jag fått i mig dagens första kopp kaffe. Flunsor är inget undantag!

    Inte en dag för tidigt eftersom JQ bara var nedlåtande och skulle trycka till Elin hela tiden, i all fall senaste tiden

      Ja jag kände att jag blev glad över att de ska lägga ner den då jag tror det blir bäst för Elin. Hon blir inte alltid bra behandlad i podden. Också bättre för Elins varumärke att inte bli ihopparad med Josephine.

    Aldrig hört talas om dessa tjejer eller deras podd. Är det ytterligare fd PH- deltagare?? Eller annan valfri slask- tv som de kommer ifrån? Men bra att de lägger ner för det behövs verkligen inte fler bla bla bla poddar med folk som tror de är kända.

      Josephine har varit med i realityserie, men jag har inte koll om vilken och jag vet inte riktigt med Elin. Det är säkert möjligt att hon har varit det eller är Josephine och Elin bekant med varandra sedan tidigare?

        Elin har varit med i varje säsong av ex on the beach

          Okej! Det visste jag inte. Har Josephine varit med i samma serie eller? Tack för info! ♥️

            Ja, Josephine har också varit med i ex on the beach!

              Tack för att du förklarade! ♥️

    Är det någon som hört tully och nicoles senaste avsnitt? Nyfiken på deras ursäkt men vill verkligen inte lyssna haha…

      Hahaha kände exakt samma, ville inte ge dem några lyssnarsiffror men var för nyfiken på att höra hur deras försök till att tackla kritiken skulle låta.. Tully upplevs dock betydligt mer ångerfull och visar mer förståelse än Nicole! Men ja, ursäkten var lika vag som man hade kunnat förvänta sig..
      ”Asså verkligen ursäkta då för det vi sa om Filippa och utbildningar, men podden heter faktiskt Nej men ärligt och nu efter att folk blev arga på OSS så kommer vi inte våga vara lika öppna längre, och det är erat fel.” Typ lite så framstod deras ursäkt som, verkligen toppen…! ??

        Men omg den attityden? TACK för sammanfattningen så att vi andra slipper lyssna o ge de siffror. Har också varit lite nyfiken men om de inte ber om ursäkt genuint och inser hur fel de uttryckt sig i två avsnitt på rad – då känner jag verkligen att det inte är personer man vill stötta, dessutom har podden blivit sjukt tråkig på senaste.

    Har lyssnat på nästan alla avsnitt fast jag egentligen tycker att podden är ganska dålig. Jag har haft det på känn att de ska lägga ner ganska länge för det känns inte som att de tycker om varandra längre, det är allt förre gäster och när Josefin helt plötsligt skulle flytta så anade jag att sista spiken var inslagen då de ofta säger att de inte gillar att göra distansavsnitt.

    Jag hoppas att Elin startar en podd om dokusåpor/skvaller/reality tillsammans med någon annan, kanske Tanja? Elin är någon som skulle kunna bli riktigt bra om hon hittade trygghet i sig själv, ja jag tror det hade kunnat bli riktigt bra.

    Jossan däremot är jag helt ointresserad av, plattare person får man leta efter.

    Stop making stupid people famous.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.