Mauri om kärlek och flickvännen

Bildkälla: Aftonbladet

Mauri Hermundsson har gjort en stor intervju med Aftonbladet där han avslöjar att han träffade sin flickvän på Tinder.
Han säger även att hon inte är ett dugg intresserad av offentligheten och att det med största sannolikhet inte kommer dyka upp några pussbilder på Instagram på paret.

Jag uppskattar all typ av integritet när det kommer till partners till offentliga personer, men blir man inte lite extra nyfiken på dem i och med det?
Eller jag kanske bara är skadad av att Bloggbevaka 24/7? 🙂

Jag undrar om Mauris flickvän – eller andra partners till offentliga person som träffats på Tinder – visste vem han var när hon svajpade höger på honom?

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är väldigt förtjust i Mauri. Hans enkelhet och respekt för den han intervjuar (t.ex. i Uppdrag mat) är upplyftande. Hoppas på fler sådana programledare i Sverige.

    Men sa han inte just att hon vill vara anonym och att han vill hålla det privat?!?

      Ja?

        Varför tar du upp det då och dessutom undrar vem hon är?? Finns väl andra att skriva om istället som vill synas?!

          Tycker du att hon på något vis identifieras här? Hela innehållet kommer från ett porträtt i Aftonbladet, som jag gör en re-write på. ?

            Får vi som vet vem hon är nämna hennes namn och diskutera henne här under?

              (Obs vet inget om henne och har inget intresse av att diskutera henne. Tycker bara att det blir lite hyclande att skriva ett inlägg om någon som inte vill vara offentlig och att det är bra och sen avsluta med att du är nyfiken på vem det är…)

            Det handlar inte om att hon identifieras utan att du skriver och tar upp henne fastän hon uttryckligen vill vara anonym och privat.
            Finns tusentals andra att diskutera en rena privatpersoner som vill vara anonyma.

      Camilla har väl inte avslöjat vem hon är? Om du nu reagerar på det så borde du ha reagerat lika starkt på att Aftonbladet skrev om det från början

    Blir inte ett dugg nyfiken, tycker mest det är uppfriskande att det fortfarande finns folk som inte vill synas på Instagram och lägga ut en massa tillrättalagda puss-bilder. Verkar som en vettig tjej, grattis till kärleken!

      Det sa han inte. Hon vill inte synas med sin kända pojkvän det betyder inte att hon inte har instagram eller inte postar pussbiler! ?

        Vem postar hon pussbilder med om inte Mauri? ?

          *om inte med Mauri

      Man är väl inte ovettig för att man syns på Instagram. Då är ju de flesta ovettiga tjejer.

        Jo det är ovettigt att helt utan analys dras med i nutiden, ständigt söka bekräftelse, arrangera bilder och försköna verkligheten. Det är vettigt att värna om sin integritet om man har en relation med en kändis och inte vill vara offentlig själv.

          Tack för att du orkade bemöta kommentaren, tänker precis likadant. ?

          Så Maja Nilsson Lindelöf är inte vettig?

            Fast de var ju tillsammans innan Viktor blev riktigt känd väl? Tycker inte att det är samma sak då.

            Nope.

            Haha nej!

        Haha, ”de flesta” syns väl ändå inte på insta?!
        Av mina vänner: ca ingen.
        Har ju dock bara ytterst vettiga vänner.

        De flesta killar också skulle jag vilja påstå. Är ju inte bara tjejer på insta. Och pojkvänner till kända tjejer brukar snabbt visa upp sig också.

    För många år sedan när jag var singel så var jag medlem på en datingsida (den är nog nedlagd för längesedan). En dag så fick jag kontakt med en man som inte hade bild på sig själv men verkade trevlig när han skrev så vi ”chattade” ett litet tag. Han var väldigt noga med att vara privat och sen kom det fram att han var ”känd”. Eller ja han tyckte det iaf. Han skrev att han var rädd att kvinnor bara skulle vilja ha kontakt pga att han var just känd.

    Jag visste vem han var, men var knappast intresserad av honom pga detta: ska inte hänga ut honom, men han var politiker och inte direkt rockstjärna. På inte så hög nivå heller, det var lite av en slump att jag hade koll. Det kändes helt absurt med allt hemlighetsmakeri, och jag har svårt att tro att någon hade valt honom pga kändis (det är inte statsministern vi pratar om här….) så för mig blev det snarare ointressant att han kändes så självmedveten. Men ja, folk är olika… Fattar att sådana som Carola har svårt att veta om folk är intresserade på riktigt eller för att det är just en känd person, men detta var snarare typ D-kändis

      Fattar förresten inte varför jag alltid modereras numera? Kan inte minnas att jag skrivit nåt olämpligt?

    Välgörande med människor som lever sitt liv utan tillrättalagda bilder på Instagram. Det är ju fullständigt vansinnigt när man läser (kommentarer på denna blogg) att den och den inte är tillsammans längre eftersom de inte syns på varandras Instagram.

    Jag vill nästan ladda ned Tinder om det finns så bra killar på den appen…..

    För övrigt är jag inte intresserad av vem hans flickvän är, kanske för att han är programledare och inte gör program om sitt liv.

    Så befriande med en ung (ja jag antar här) person som inte vill rida på sin partners kändisskap.

    Tycker Mauri verkar jättegullig och ödmjuk.

      Ja till skillnad från tex Sanna Jörnvik och Malin Gabrielsson som enbart är kända pga sina sambos

        Var Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti kända före de blev tillsammans med sina fotbollsproffs? Om inte, well…

    Inte det minsta nyfiken på ”kändisars” partners faktiskt. Jag tycker fortfarande att det är ganska fascinerande hur nyfikna folk är för jag kommer inte förstå att man är det?

    Träffade en jättekänd svensk skådis på Tinder! Vi chattade rätt länge och det kändes superbra. Han hade precis blivit singel efter ett långt förhållande och det hade jag med. Vi hade otroligt mycket gemensamt och hade rätt djupa konversationer trots att vi aldrig hade träffats… men sen kom det fram att han hade Tinder för att han ville träffa massa tjejer och ”ligga av sig”, så jag hade inte riktigt lust att träffa honom. Hade aldrig sett en serie med honom i (jag tittar knappt på serier), men visste om vem han var och fick senare höra att han var jättestor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.