Biancas agerande på kontoret upprör

Bianca beter sig ofta som om Caiakontoret är lite av hennes alldeles egna hoppborg, vilket följarna ofta brukar tycka är roligt, men när det kommer till hennes beteende i klippet här ovan så är det många som reagerat negativt.
Bianca slirar runt på kontoret och smakar på kollegornas matlådor för att betygsätta dem – inte ens med egna bestick –  och avslutar den första provsmakningen med att smiska till den anställde i rumpan.

I dessa tider av covid-19, vinterkräksjuka och säsongsinfluensa så är väl ovan nämnda ”bestick-kapning” en strålande idé, visst visst?
Lagom till jul och allt.

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns som kapningen av bestick är det minsta problemet i det här..

      Don’t touch my food för i helvete!!

        Eller rättare sagt ”rör inte min matlåda”!

        Tänker bara på skämtet: ”Jag tycker det är så gulligt att kollegorna börjat skriva namn på maten i kylen. Idag åt jag en lasagne som hette Britt-Marie.” Skrattar bara jag skriver det här haha.

          ?

      Känns inte som att det gör nåt om det är Bianca som smakar? Är säkert inget på den gaffel och hon äter det sannolikt inte ens

      Är det BARA JAG som fattar att detta ÄR ett skämt! ?

      Har ni noll humor eller…

      Det är ju ihop klippt på ett ironiskt sätt.

      Är chockad hur många som tror att detta är på riktigt! ?

        Ihop klippt på ett ironiskt sätt… Vet du ens själv vad du menar?
        Har du inte tittat på personernas kroppsspråk. Nej de är inte särskilt bekväma någon av dem förutom Bianca själv docksom stortrivs.

          Ja ja jag vet vad-jag-själv-menar.
          Vad är det för konstig fråga!

          Och JA jag har sett klippet flera ggr och det är ju skitkul ?

          Det är ingen som ser obekväm ut där inte, ni måste väl för fasen fatta att DET ÄR ETT SKÄMT!

            men även om det är ett skämt så är det väl inte ett ”skitkul” skämt? vart är humorn i det? eller alltså.. vad är själva skämtet?

            Ylva H?

        Att det inte är på riktigt ser man ju. Men så otroligt sjukt att Bianca gång efter gång vill visa vilken otrevlig ärthjärna hon är. Hon vill verkligen inte bli omtyckt.

    Är hon någon sorts chef där, eller är hon bara ansiktet utåt? Hade min chef betett sig så där, man eller kvinna så hade jag inte bara avslutat min anställning på stört, jag hade gjort allt jag kunde för att uppmärksamma högre chefer och ägarna av företaget för missförhållandena på arbetsplatsen.
    Tänk er om en film på en manlig chef på, låt oss säga Volvo eller försäkringskassan, som betedde sig så där skulle läcka ut. Vilket liv det skulle bli. Varför skulle hon komma undan med detta, är det bara för att hon är en influenser?

      Tänker väl att det är just för att hon är influenser som hon skulle kunna komma undan med det. Även om många tycks avundas hennes utseende och pengar så tror jag väl egentligen inte att alla tar henne på allvar.
      Spontant och utifrån hur hon agerar så tror jag också att det faktiskt är ett seriöst klipp. Skitkonstigt beteende kan man tycka, både av Bianca och av de människor som faktiskt låter henne. Jag hade, vänligt men bestämt sagt nej, inte minst av de skäl som Camilla nämner: spridning av olika sjukdomar.

        Givet att hon är deras överordnade och ansikte utåt för företaget samtidigt som vi lever i en finansiell instabil värld just nu förstår jag varför de inte säger mot henne när det händer. Deras chock går ju rakt igenom rutan.
        Hoppas det finns en duktig HR-chef på Caia…

          Chock ?

        Avundas hennes utseende o pengar..
        Tacka vet jag folk med hjärna..
        Det är något hon inte har..

          Hjärna och hjärta ?

        Man SER ju till och med att de anställda tycker det är jobbigt när hon kommer och äter av deras mat?! Fyfan så HEMSKT! Det där är 100 % skäl till att kunna anmäla sin ””chef”” till facket och för Bianca att få en varning, för att inte tala om att smacka till en anställd på röven… herregud. Men förstår att ingen vågar säga något, det är ju så det funkar när man är nederst i hierarkin. Hoppas hon ber om ursäkt!

      Har svårt att se att det är Bianca som håller utvecklingssamtal, rehabmöten, tar emot sjukanmälningar och likande så troligen inte chef men helt klart har hon makt och inflytande.

        En snabb googling säger att hon är grundare tillsammans med andra. Så nej inte chef haha

          Men grundare och deras överordnade. Vad vore Caia utan Bianca?
          Skulle du våga anmäla en folkkär överordnad för trakasserier vilket smällen på stjärten är?

            Lätt. Hade inte brytt mig om det. Men tycker inte de verkar vara utan samtycke här. Det går ju isf stå för dom

            Det här är ju en lite pjäs dom spelat in. Av någon anledning.

        Det gör hon väl inte? Hon har ju sålt det mesta, äger väl vara typ 11% av kletbolaget?
        Ansiktet utåt är väl hennes jobb?

      Är inte förvånad faktiskt. Bianca må fylla 29 om några dagar men hon beter sig som en fjortis. Så jobbar man på Caia ska man vara beredd på den jargongen och att det är en fjortis kultur. Själv skulle jag aldrig stå ut men skulle till att börja med söka ett jobb där heller.

        28*

          okeydå…

    Om hennes kollegor inte ser det som ett problem så är det väl inte det.

      Det är väl dock ett högst förenklat antagande? Om Bianca nu är i chefsposition och de andra är under henne så är det ju ett problem eftersom det i många fall kan vara svårt för människor att säga nej till en person man upplever har makt?

        Snacka om att göra en höna av en fjäder. Ni vill verkligen måla ut B som en hemsk person ?

          Skulle du vilja att din överordnade smäller till dig på stjärten?
          Det är inte vi som beter oss illa här

          Byt ut namnet till annat valfritt namn och fundera ett varv till.

          Det klarar hon så bra själv.

        Hållet med. Jag är chef och hade aldrig satt en anställd i en position där den riskerar att få känna sig obekväm eller tvingas säga ja till något den inte vill. På jobbet har du som chef (eller grundare vilket Bianca är) ett ansvar för att skapa en bra arbetsmiljö och du måste vara väldigt försiktig med vad du frågar eller ber om när det gäller de som är ”under” dig i företagets makthierarki. En anställd ska aldrig behöva bli privat på något sätt om hen inte själv väljer det. De är där för att arbeta, inte för att vara chefens (eller grundarens) nickedockor.

          Helt rätt och tyvärr tror jag att det är exakt så som Bianca ser på Caias anställd. Hennes nickedockor var viktigaste roll är att boosta hennes ego.

      Hur vet du eller Bianca eller NÅGON att de anställda inte ser det som ett problem? För att de inte skriker rätt ut, eller för att de inte säger nej när de blir filmade? Jag kan säga att hade det varit JAG som satt där hade jag reagerat exakt likadant som tjejerna på filmen, men hade direkt sms:at min mamma eller bästis efteråt och sagt hur dåligt det känts.

    Saknar redan språkpolisen! Hallååå, sover du? ??

    Förövrigt så tror jag absolut att de godkänt att hon gör så. Annars hade de väl förhoppningsvis sagt ifrån eller inte varit med. Tycker de verkar ha en skön atmosfär på kontoret! Inte just för provsmakandet eller så – utan överlag. En vänskaplig och positiv anda!

    Själv arbetar jag på förskola, min chef skulle inte göra så (nu är väl Bianca iof inte chef) men mina yngre små chefer har delat både bestick, mat och dricka med mig under åren (?). Inget att rekommendera, men det går lite fort ibland så man upptäcker det kanske lite sent ?

      Skönt att veta att barnen inte kallas kunder i alla fall ?

        När jag arbetade på förskola brukade vår rektor trycka på att det var föräldrarna som var kunder och det viktigaste var att dom var nöjda. Det var en vanlig kommunal, ganska dålig, förskola.

          Ja men visst är det så, är föräldrarna missnöjda byter de förskola , en tvååring kan liksom inte argumentera att han/hon mår bra & trivs i förskolan utan det är päronen som väljer.

      Är det något som är felstavat? ??

        Vill minnas att det stod ”Bianca ofta beter sig” innan när jag läste inlägget men är nu ändrat till ”Bianca beter sig ofta”.

        Lite konstig meningsuppbyggnad iallafall. 🙂

        Första meningen va märklig imorse iaf ?

      Språkpolisen sover inte!
      Hen är satt på modd

        Haha… de är hårda bud på Bloggbevakning, som en liten diktatur! ?

        Attans!!

      Språkpolisen låter hälsa att för övrigt skrivs just ”för övrigt” och inte sammanskrivet.

    En liten bortskämd flicka. Hela Cirkus Wahlgren är otroligt tröttande….Man kommer heller inte undan eftersom familjen exponeras så hårt överallt. Och allt går att sälja med mördande reklam, ”Kom och köp konserverad gröt” ???

    Haha, jag tyckte det var skitkul och skulle verkligen tagit det med en klackspark om det hade varit min chef

      Och om din chef var man och hade snärtat till dig på rumpan? Om det hade hänt din dotter? Vän?

        Det beror ju på vilken relation man har. Man får ju hoppas att Bianca har koll på vad som är ok och inte med just den anställda. Jag och mina kollegor hade kunnat bete oss så också mot varandra (även vår chef, hehe)

          På ens arbetsplats är ens relation kollegor eller chef/underordnad och det är därför seriösa företag har riktlinjer för hur man beter sig på en arbetsplats, för det finns en maktdynamik som gör att det är svårt för speciellt de längre ner på stegen att säga nej, säga ifrån när skämt inte uppskattas osv. Du vet inte om alla dina kollegor är ok med det där, med stor sannolikhet spelar någon med bara för att inte riskera att hamna utanför, inte ses som en lagspelare osv.

        Vad missar jag, har Bianca snärtat till någon på rumpan? Jag ser en skämtvideo där någon går omkring och smakar på lunchlådor, det gör vi hela tiden på vårt jobb

          ah, nu såg jag. Nej det hade jag inte uppskattat, men jag är inte Biancas kollega så jag vet inte heller vad hon tycker. Men jag vet att det finns något som heter stop min kropp, dvs med betoning på MIN, så ingen av oss ska säga till medarbetaren om det är okej eller inte

    Har dessa personer jobbat på annat stället, eller är detta deras första anställning? Känns ju inte som ngn som jobbat på en riktigt/vanlig arbetsplats hade godkänt detta

      ..för att de smakar på maten? Förhoppningsvis säger nån ifrån om de inte vill. Upplever/tolkar inte videon som att nån gör det mot sin vilja ? Och eftersom alla ser vuxna ut så antar jag iaf att de isf säger ifrån.

        Och får smällar på rumpan samtidigt som de blir filmade till en av Sveriges största influencers sociala medier?

        Seriöst, är du på riktigt? Tror du verkligen att om någon reagerat så hade just det klippet lagts upp? Inte ens Bianca är så korkad.

          Hahahahaha

      Det är många unga personer anställda på CAIA. Det är säkert den första anställningen för många av dem.

      Så Caia är ingen riktig/vanlig arbetsplats?

    Vad löjlig B är!
    Hade nog dragit henne i håret om hon hade tagit min gaffel och grävt i min mat.

      Hahaha, dragit i håret! ?

    Men är det inte ett skämt då? Liksom förutbestämt, ”titta såhär sköna och familjära är vi här”.

      Oavsett skämt eller inte så tänker jag att det just är den ingången som är problemet – att detta är ett tydligt exempel på när viljan att vara/framstå som ”skön” glidit över i att bete sig gränslöst och respektlöst.

    Tja, det hade väl inte varit så passande på mitt jobb att göra en sådan grej….

      Alla arbetsplatser har sin egen jargong.

        Det håller jag med dig om.

        Ja, har varit på en hel del olika arbetsplatser (är konsult) och jargongen varierar. Sämst är ”här har vi högt i tak”. Det märks så tydligt när man kommer som utomstående att en del trivs, tycker det är jätteroligt med till exempel grövre skämt, att någon smäller till en på baken osv. Resten bara biter ihop för om de sätter gränser så ses de som tråkiga stämningsförstörare.

    Bianca har inget personalansvar men är delägare i bolaget. Hon har absolut makt och inflytande i vad som händer på CAIA.

    Jag vet inte vilken kultur de har och vissa tycker säkert att det är helt okej att hon smakar på deras mat. Skulle det dock vara någon som tycker det känns jobbigt kan det vara svårt att säga ifrån när det rör sig om en person med mycket makt och inflytande som beter sig ”problematiskt”. Det behöver såklart inte vara så i detta fallet men Bianca bör vara medveten om sin ställning på företaget och att hon kanske inte bör bete sig hur som helst mot de anställda.

      Delägare med ca 10%. Mer äger hon inte.

    De ser inte alls bekväma med att hon smakar på deras mat… Vågar såklart inte säga emot. Äckligt hur som helst i dessa tider.

    Bianca vill ju gärna visa alla att hon äter.
    Hon lägger upp två olika stories jämt, selfie med fokus på mage eller när hon äter. Och hon har över 1miljin följare som antagligen gillar de. En gåta…

    Jag tror inte att folk som jobbar där förväntar sig att företagskulturen ska vara som på Boston Consulting Group direkt. Jag jobbar också på ett företag med många unga (dock i en helt annan bransch) och även om den här typen av humor inte skulle flyga hos oss så finns det garanterat saker som sker på vårt kontor som utomstående skulle tycka vara rätt weird. Har jobbat på två andra ställen innan, varav det ena var betydligt mer ”professionellt”, och det går ju åt båda hållen. Man dras ju generellt till företag och kulturer som passar en själv. Det är ju inte så att dessa människor är små slavar som inte kunnat få jobb nån annanstans utan de jobbar antagligen på ett företag som de drömt om, och de som inte trivs får man hoppas söker sig vidare. Med det sagt så hade det här varit min personliga mardröm haha

    Dom driver. Det är ett klipp på Tiktok. Alla var förmodligen med på det innan hon åt av deras mat. Snälla

      Hon har ätit av kollegornas mat flera gånger, är med i hennes vloggar

    Känner ändå att jag uppnått någonting när min Twitter-kommentar tas upp på självaste Bloggbevakning ??

    Så länge den som vill smaka använder eget bestick så gör det inte mig något. Förutsatt att det inte är nån äcklig :p ingen av mina närmsta kollegor är äcklig iofs.

    Har alltid tyckt biancas chefstil varit fruktansvärd särskillt nät hon i en vlogg började droppa massa diagnoser på de anställda. Detta e oxå fruktansvärt.

      Vaaa?!?‍♀️ fel på så många plan men som arbetsgivare så bryter man ju också mot GDPR?

      Va? Men hur tänker hon??

    Stackars ungdomar som behöver utstå detta. Även om det var uppgjort som ett prank så känns det inte särskilt frivilligt. Pinsamt.

      Ungefär som Isabella och Simons härliga sång och dansvideos från Löwengripkontoret. ??‍♀️

        Vad hände med Simon? Hade helt glöm honom

          Han dansade en sommar… ??

    Verkar snarare vara ett planerat klipp.

    Skall säga att jag typ mest varit på arbetsplatser med chefer som betett sig som skit , ex fick höra i ett halvår att man va totalt värdelös och på min nuvarande arbetsplats gillar chefen att kommentera alla anställdas kroppar / vikt mm (kan säga att jag söker nya jobb nu,) . Så har ingen tolerans för chefer som beter sig oprfsigt

      Var med om en chef en gång som tyckte vi skulle uppmuntra varandra/tävla i att gå ner i vikt som en del av nån ny hälsoprofil. Knappt nån där var överviktig till att börja med.

        Helt sjukt

        wtf?

        Sjukt!! Och det oavsett vikt på de anställda!!!

    Usch!!! Undra om hon tvättar händerna efter toabesök?

      Med tanke på covid/RS/influensa/kräksjukan så är det MÅNGA som inte tvättar händerna ?

        Vänta tror du att smittor enbart sprids mellan händer? ???

    Hon är pinsam, hade hon varit 16 år så hade man kunnat skriva det på kontot ”hjärnan är inte färdigutvecklad”, men hon är ju 28 år och borde vara vuxen.

    Om alla är med – vem vågar säga emot? Den personen blir absolut omnämnd i vloggen och inte på ett positivt sätt.

      Det är jubibte åldern som gör en vettig, det är erfarenheten.

    Förlåt men sista kommentaren verkar ju helt sakna social kompetens. Om någon frågar om man vill smaka dens mat så svarar man väl nej bara, inte att det är äckligt?! Även om man tycker det. Och nej, jag blir inte kränkt eller så, tycker bara att det låter som ett konstigt sätt att svara på en sådan fråga. Har en kollega som ligger en bra bit ut på spektrumet. Han hade kunnat svara så.

    … lite som att Blondinbella blir inbjuden att prata om hur man bygger sociala kanaler och lyfter hur viktigt det är att ha en bra företagskultur. Jo tjeeena. Stämningen på hennes och Pingis kontor var väl under all kritik. Jäkla barnrumpor, blir så trött på dessa flamsor/flunsor som leker chefer.

      Håller med. Barnrumpor i beteende men inte i ålder.

    Kanske bara jag som inte ser alla anställdas chock och obekvämheter som det pratas om här inne. Nej, jag tycker inte att det är så lämpligt eller något jag själv hade uppskattat men jag tycker att många av kommentarerna är ganska överdrivna. Givetvis kan det vara så att de inte vågat säga nej, men att de ser ut som någon slags gisslan i videon kan jag inte hålla med om.

      Du skulle inte ha ngt emot handlingen som hamnar under sexuella trakasserier heller? Det kan väl ändå inte vara normalt i din bok?

        ”Nej, jag tycker inte att det är så lämpligt eller något jag själv hade uppskattat”

    Om man bortser från smittorisker osv så är det ett övertramp oavsett vad! Bianca skulle kanske backa lite o tona ner sig bland ”anställda” o på ”kontoret” överlag, för satan vilken plats hon tar, finns det ens luft kvar därinne?
    Hon är mäktig på så många sätt o unga tjejer har en enorm respekt för henne. Sen verkar allt bli så speedat o forcerat runt Bianca, men det är klart besitter man makt, pengar, humor, ett vackert yttre o en charm som inte undgår någon så tar man det man vill ha antar jag. Både luft o uppmärksamhet. Men att yta runt o smaka mat från anställdas/kollegors medhavda matlådor…där går fan gränsen även för Bianca Ingrosso. Det är där den går.

    Om man bortser från hur obekväma de anställda ser ut när hon böjer sig över dem och smakar av deras matlådor, så stör ju Biancas fånerier även deras lunchrast. Jag hade blivit så irriterad om en chef sprungit runt i matsalen på lunchrasten, filmat och stojat. För mig är lunchrasten den stund då man kan varva ned, prata med kollegor och äta sin mat. Inte bli filmad till tiktok och få sin matlåda bedömd. Det känns som att Bianca har ett behov av att framställa alla hennes relationer som sÅÅåå nära och familjära. Till och med relationerna med kollegor på Caia.

    Försöker hon få oss att tro att hon inte är svårt ätstörd längre genom att hela tiden visa att hon äter?
    Sjukt dålig strategi!

      En grej som jag reagerat på förutom det du skriver är att hon säger att hon hade gigantiska bröst förut och att de försvann när hon var med i Lets Dance (pga viktnedgång)? Nej Bianca, de försvann pga din ätstörning, på riktigt nu, vem försöker hon lura? Hennes unga och lättpåverkade ”fans” kommer bli äldre en vacker dag och vad har hon kvar då när ingen tycker hon är intressant längre?

        Fast angående brösten har hon sagt att de varierade jättemycket i storlek med menscykeln. Jag hade också så. De var hårda och runda som implantat, sen helt tomma och platta. När jag blev lite äldre reagerade de inte lika mycket på hormonerna och var istället konstant i sin obefintliga fas. De kan ju såklart minska av viktnedgång, med eller utan dansträning, men hon hade ju det där ”problemet” med att de hela tiden var olika i storlek. Jag kommer ihåg att jag också ville göra implantat pga den anledningen. Så de skulle vara mer konstanta. Gjorde det aldrig och nu har jag gått upp till en 38:a och brösten är för stora enligt mig (75 D). Älskar små bröst.

    Aha! ?
    Caia är nya Löwengrip back in the old good days!
    Vem minns inte en orange Bella och en iskall Pingis som plågade sina små anställda med spontana små danser på kontoret och hade de tur ingick även en sång av Simon! Ni minns han som anställd fick sova med Bella när hon var spökrädd.
    Annars kunde man se den hunsade personalen huka bland soffor och små microbord äta ngn samarbetssallad samtidigt som de under sin lunchtid fick höra Pingis och Bellas förmaningar. De krakar som sagt upp sig men fortfarande var kvar under uppsägningstiden fick känna på B och P:s iskyla och totala ignorans.

    Om detta var planerat sen innan & medarbetarna godkänt att Bianca smakar på deras matlådor & att dem blir filmade så är det väl absolut ingen big deal. Om dem däremot inte har godkänt det innan det började filmas är det helt sjukt beteende på en arbetsplats.

      Kan väl också vara så att de som sade nej inte är med i filmen. Vi vet ju inte hur många som var på plats och inte fick maten poängsatt. Eller?!

    Tänk er Bianca som chef, att arbeta under henne?! ? Hon som glömde bort att betala sitt lån på banken på sin första bostadsrätt osv.

      Ja gud, tänk att man som ungdom gjorde misstag med sin första bostad. Alla chefer där ute är säkert fläckfria och har aldrig glömt något i deras liv fram till att de tog över ett bolag.

      Seriöst?

        Ungdom? Hon var vuxen.
        Seriöst?!?

          Så alla 20åringar som flyttar hemifrån får inte göra några misstag alls? Deras eventuella miss att betala en räkning en gång ska definiera om de är lämpade som chefer 10,20, 30 år senare?

          Det är seriöst sjuk om du tycker det. Men bara för att det är Bianca ska det hatas.

      Det var månadsavgiften hon inte fattat man ska betala, inte banklån.

    Ni tror inte att personalen i förväg gått med på att filma detta klippet? Det är ju nästan 100 procent att detta var planerat innan dom satte upp kaneran!!

    Ni beter er som denna personal är offer till Bianca, dem tyckte säkert det var roligt. Tror inte dom förväntar sig en vanlig arbetsplats när det är drivet av en influencerr

    Om dessa personer inte bryr sig om att Bianca smakar så kanske inte ni ska oroa er för dom?? Tror de klarar sig ??

    Hon som blev smiskad är säkert vän o gick med på det..

    Nä är inget fan av någon är neutral men tycker det är en märklig diskussion.

      Bestäm dig för fan om och när du ska använda ”dem”, ”dom”, eller ”de”!

        ?(förlåt ”Wanilj”)

        Nä jag gör vad jag vill du borde inte lägga dig i. Skaffa dig ett annat intresse

        Att du stör dig så mycket är sjukligt vilket många redan kommenterat hoppas du får hjälp för det

        Deeee doom dee kommer använda v—a ja vik. Hur mkt ja vill ? kommer bårja stava mer fel me mening för å provocera rättsztavningspålisen

          Tog luften slut?

      Fast även om chefer gillar att säga ”här är vi vänner” eller ännu värre ”här är vi en familj” så är det inte den dynamiken på en arbetsplats. Ens chef är ens överordnade och har makt över ens försörjning och karriär. Så när hen frågar eller ber om något så är det inte så enkelt att säga nej för börjar man ses som en nej-sägare, tråkmåns eller humorlös så kan det få konsekvenser. För vilka som får avancera väljs utifrån 50% kompetens, 50% vem ledningen gillar.

    Men nej usch! Är själv väldigt känslig över att någon skulle smaka på min mat och skulle inte kunna fortsätta äta maten efter det där ?
    Min bacillskräck har blivit ännu värre efter allt detta med Covid ?

    Mina matlådor är ofta verkligen ingen större höjdare pga oinspiration och bara ett sätt att bli mätt. Att då någon skulle gå fram oombedd och smaka med mitt eget bestick dessutom, nej bara nej.

    Skulle ALDRIG palla att jobba hos en influenser. ??

    men usch. och efter att hon smakat soppan lägger hon ner skeden i soppan igen. eeewww!!!

    Ot
    Smaken är som baken osv, men Villa Wahlgrens senaste rundtur på insta ger migrän. Är det verkligen äkta inredare som varit med på detta mönstrade hav?

      Vilken jäkla tur att du inte ska bo där då!!

    Det ser mer ut som matsalen på någon högstadieskola än en arbetsplats. Helt otroligt att Bianca har kunnat bli så stor som hon blivit med tanke på hur hon härjar runt. Ocharmigt.

    Tycker tyvärr det skriker ätstörning om detta klipp. Hade en chef en gång med uppenbara ätstörningsproblem som ständigt frågade vad man skulle äta eller hade ätit till lunch. Tyckte det var skitjobbigt eftersom hon la en värdering i varje svar efter sina egna preferenser. Sallad och annat näringsfattigt fick OK men tog man en snabb burgare på McDonalds för att sedan hinna uträtta ärenden fick man ljuga för det var bara no no. Har även haft studiekompisar och kollegor som varit överdrivet intresserade av vad vi andra åt och de hade också uppenbara problem. Så jäkla trist att få sin mat granskad och bedömd såhär och dessutom utlagt för alla att se.

      Har samma uppfattning efter att ha jobbat i modebranschen några år. Detta jäkla överintresse av andra mänskors mat, låt mig vara ifred

        Upplever dessutom att det är en stockholmsgrej, har aldrig varit med om att folk håller på så på i lunchrum på landsbygd eller i småstäder

    Nyfiken! Vad tjänar man som anställd på Caia? Ngn som vet? Måste ju vara bra eftersom de ställer upp på sånt här trams..

      Beror säkert på vad för typ av tjänst och ansvar du har. Gissar att det finns flera typer av anställningar inom företaget.

      Nej det är inte särskilt bra.

    När jag ser sånt här är jag glad att jag har en alldeles vanlig arbetsplats med en vanlig chef som kan uppföra sig, även om man tröttnar på jobbet ibland

    ”De är säkert med på det” Problemet är väl att de flesta på CAIA är i en beroendeställning gentemot Bianca och de går runt och hoppas på att bli nya Lovisa Worge eller Filippa Toremo. De kommer aldrig att säga nej även om de skulle vilja.

    Beror väll på arbetsplats. Vi är rätt bekväma med varandra och har högt i tak där jag jobbar. Sen kanske det är mer så inom vissa grupper av oss (vi som är lite yngre 25-35). Min 60+ åriga högsta chef hade kanske inte smakat av min mat men min tidigare närmsta chef som var 2 år äldre än mig har jag delat mat och drinkar med många gånger, vi var ju vänner.

    För mig är det inte själva smakandet på andras mat (även om det iofs är rätt slafsigt) utan attityden hos henne,hon går fram som en bulldozer, typ ”jag äger hela världen och gör vad fan jag vill, ge hit er mat till drottningen nu”. Riktigt obehagligt. Sen är det väl ingen överraskning med slafsandet i andras mat, det äts och smaskas i parti & minut i WV och slickas ju både tallrikar, fingrar och gud vet vad vid middagsbordet i den familjen.

    Den där smällen på baken!?!? Jag hade fan anmält henne!

    Hon med soppan såg väldigt obekväm ut. Även hon med pastan näst ibörjan. Stackarna.

    Är det så där hon vill framstå som ’affärskvinna’?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.