Julklappstips av och med Antonija Mandir

Antonija Mandir drar – sin vana trogen – till Dollarstore för att handla julklappar och tipsa om julklappar för under 100kr. 

Jag är ett stort fan av Dollarstore och har handlat mycket paketinslagningsrekvisita där, men är samtidigt emot att slentrianköpa en massa saker för att sedan i efterhand bestämma vem som ska få dem. Jag handlar hellre lite mer genomtänkt.
Med det sagt så kan man ju stöta på presenter som på en gång framstår som klockrena till olika personer, men släng inte ner en massa saker i kundvagnen eller korgen, enbart för att priset är lågt.

Här kommer några skärmdumpar från Antonias video med några av sakerna som hon visar upp. Jag blir mest sugen på att köpa mer saker att pynta mina paket med, för alla julklappar är redan inköpta. ??

  

Och här under – mitt nya favoritkonto när det kommer till paketinslagning! 
Älskar du att slå in snyggt, smart och pyntigt – följ det här kontot! ???

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Shoppa shoppa shoppa!!! Julens nyckelord

    Att pynta själva paketen med saker som slängs direkt är väl höjden av onödigt tho… ? dock fint, men aa.

      Brukar spara sådana dekorationer och pynta något annat paket med dem 🙂

        Jag med?

        Eller hur? Eller pynta med ätbara saker som godis.

    Slit och släng ba! Influensers motto!

    åka till dollarstore för att köpa pynt till redan inslagna paket…

    … näe.

    Jag lägger ner tid och tanke bakom presenterna jag köper. Dollarstore är jätte bra om personen gillar att måla och att pyssla.
    Själv måste jag beställa allt på nätet då sakerna jag är ute efter inte finns i butik eller i butiker där jag bor.

    Vilken influenser är den största miljöboven??
    Vem konsumerar mest? Bianca, som byter inredning lika ofta som folk åker och storhandlar mat?

      Typ alla. Nästan alla byter inredning varje säsong och renoverat stup i kvarten.

      Lätt grääs

        Hon är så trashig tycker jag. Om hon nu tjänar bra, varför inte investera i plagg och prylar av högre kvalitet än att lägga alla pengar på massa skit från Gekås?

          Shoppingberoende? Hon älskar nog kicken av att köpa något nytt men bryr sig sedan inte om vad det är…

            Garanterat shoppingberoende. Halva lägenheten är ju garderober till förvaring. Jag är ju dock den sista att döma, handlar också definitivt mer än jag borde. Men ligger i lä i jämförelse.

          Men Gekås har verkligen inte bara skit. Jag handlar ibland på Dollarstore. Men mest soppåsar och sånt. Dom har bra priser.

            Har du sett hennes hauls?

        Och Felicia Bergström!

      Matplatsen, shoppar mycket kläder och inredning. Vid nästan varje högtid är det nya ljusstakar, prydnadsföremål och köksredskap formad som en kräfta/jultome/påskhare.

      Jag slutade följa henne under hösten och ångrar det inte. Fick nog när hon ena dagen firade med bubbel för att deras polbygge tagit fart och dagen efter oroade sig över elkostnaderna. Hon fick en del sakliga kommentarer kring detta men blev bara väldigt dryg.

      Fellsis

      Therese Lindgren
      Felicia Bergström
      Grääs
      Jocke och Jonna

        Ja dom köper massa skit men ingen av dom reser mkt.

        Tror mer på Kenza! Fotar mat jag inte tror hon äter. Har två boenden, renoverar mkt, går igenom obscena mängder outfits. Har barn. Reser relativt ofta och långt å tar med hela familjen.

          Varför tror du inte hon äter mat? ?

            Hon lär ha en ämnesomsättning som bör studeras av forskare med tanke på att hon är 30 år, fött två barn, är SMAL som en STICKA (snyggt smal, ser typ tränad ut) men äter seriöst konstant kebab, pizza, godis, bakverk och nutella osv. Säger inte detta illmenat, jag är otroligt avis!

            Hon har liksom aldrig ens haft ett enda litet trivselkilo någonstans, eller valk, och hon bor knappast på gymmet. Men vissa har väl tur bara ? Med hennes livsstil hade jag varit överviktig (vilket jag är, och jag har inte ens fött barn).

              Till dig vill jag säga att NEJ sånna magiska kroppar finns inte. Känn dig inte dålig❤️❤️❤️❤️

              Om du bara visste hur många som är ätstörda/fixerade vid sin vikt men ska ”verka sköna”. Och om du bara visste hur många tjejer som poserar med att de minsann bara äter massa skit fast de inte gör det. Skulle kunna räkna upp en rad kända namn!

              Jag var smal som en pinne tills jag blev över 40 , åt bara skräpmat, tränade inte, inga ätstörningar, inga barn. Nu är jag 50 o normal i vikt men hormonerna börjar spöka hos alla förr eller senare

            Det skrev jag ej! Skrev att hon fotar mat. Vanligt att influencers och folk som skapar content har med mat på bild för att få till en viss känsla men sen slänger den.

          Tror det sitter i de marockanska generna, hon hade tur i lotteriet.

          Cred till henne att hon inte satt in silikonbomver??

      Jocke och Jonna måste ju vara i topp i alla fall

    Jag köper inga julklappar. Så skönt att slippa springa runt i en massa affärer och trängas med folk. Ger bort en väggalmanacka till mamma med bilder jag tagit under året, det är allt.

    Vad har hänt med bloggbevakningsbilden, Camilla täcker upp nästan hela sidan.

      Den har blivit ”mobilanpassad”

        På riktigt? För mig som inte orkar läsa så litet ställer det till med problem. Blä?

    Jag var på Dollarstore igår, hittade ingenting. Så otroligt mycket skräp och krimskrams.

    Är hennes video alltså rena tips och inte ett betalt samarbete? Om inte, grattis till dollarstore?

    Älskar att slå in mina presenter i tyg! Furoshiki wrapping kallas det.

      Inget elakt mot dig nu men lite lustigt att allt ska ha ett namn ? slå in i tyg tycker jag är jättefint.

        Ja det underlättar ju om man ska söka på det t.ex.

    Får lite lätt panik på alla Influencers som ska visa upp sitt shoppande av allsköns prylar. Blä! Och när det kommer till paketinslagning finns det SÅ mycket fint du enkelt kan göra av sådant du redan har hemma. Finns för övrigt massor av tips på min blogg för den som är intresserad av återbruk och hållbart mode.

    Jag orkar inte shoppa presenter, trängas i butiker med folk, fy tusan, och hatar att köpa onödiga saker som folk inte kommer använda. Varje år ska alla i familjen göra en önskelista med saker de önskar sig, och sen köper man ifrån den, så alla får saker de vill ha och faktiskt kommer använda. Sedan köper jag allt online, så jag slipper trängas i butiken.

      En nackdel med online är att man måste jämnföra priser och liknande. Jag handlar mycket på Ebay då sakerna jag är ute efter inte säljs i Sverige. På Ebay kan samma vara variera kraftigt i pris.

      På CDON så skickas paketen ut från olika företag så det kan ta tid. Dwt var bättre när de hade varorna, men nu lägger företag upp sina saker. Det är precis som Amazon, så man måste verkligen läsa när sakerna förväntas att skickas och att komma fram.

    Förr la ner jag tid på att packa in paketen fint. Sen skaffade jag katt, som verkar tycka julklappsinslagning är världens roligaste lek… så nu är mitt mål paket med någorlunda helt papper på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.