Följarna rasar mot Sofia Wistams bantningsreklam

Sofia Wistam gör reklam för Allevos VLCD-produkter (Very Low Calory Diet – där varje portion innehåller 150-155 kcal.) och skriver att:

Jag älskar mat, vin och efterrätter. Och jag hatar och banta. Men min plan är nu att inte förbjuda någonting. Det fungerar inte för mig. Men däremot begränsa ”unnandet” till helgen. På vardagarna är mitt lifehack Allévo. Det är en låg kalori kostersättning. Det är enkelt att ha med sig och det går snabbt att laga och mättar. Dessutom tycker jag gott ?. Jag brukar byta ut 2 mål om dagen.

Hennes följare är direkt kritiska och en kallar det för ett ”unket samarbete”.
En annan undrar om Sofia verkligen har det så dåligt ställt att hon måste samarbeta med ännu ett viktminskningsföretag, medan en tredje tvivlar på att Sofia ens äter produkterna hon marknadsför.
Den enda som lämnat en direkt positiv kommentar är Johanna Toftby.

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Banta”, är det någon som ens fortfarande använder det ordet? Hela inlägget med kostersättning känns så 80-tal. Hoppas ingen går på sånt skit.

      Fattar verkligen inte hur man kan göra reklam för ett rent bantningsmedel. Och vilken skräll att kändiskåta Toftby skickade lite fjäsk och taggade företaget också för säkerhets skull. ”Se mig, hör mig, jag vill också vara med er kändisar och få fler reklamerbjudanden!” ???

      Jag tycker inte det är fel använda ordet banta för att gå ner i vikt? Inte heller att göra reklam för viktminskningsprodukter. Självklart ska man respektera människor med ätstörningar men reklamen vänder sig inte till dem. Det går ju inte att förbjuda all reklam någon människa kan missbruka iom att då ska väl i princip all reklam förbjudas. (Spel, shopping, smink, operationer, osv osv osv).

        Det går väl att ifrågasätta varför en profil väljer att göra ett sånt sammarbete utan att man för den delen tycker att det ska förbjudas. Det handlar ju inte om ”respekt för människor med ätstörningar”, det handlar om att man uppmuntrar till någonting som är rent skadligt och _skapar_ ätstörningar (och psykisk ohälsa).

        Och ja, att välja att göra reklam för spel, operationer eller snabblån tex tycker jag också förtjänar kritik.

          Fast min poäng är att en viktminskningsprodukt kan vara bra för rätt målgrupp. Målgruppen här är såklart inte anorektiker. De som har behov av att gå ner i vikt ska ju kunna ta del av den marknadsföringen utan att bekymra sig om anorektikerna.

            Haha men det handlar ju inte om att ”bekymra sig om anorektikerna” utan om att inte bidra till idén om att människor rent generellt måste tänka på sin vikt hela tiden.

        Inget fel med ordet i sig. Men när hörde du senast någon säga ”jag bantar”. Jag har faktiskt inte hört det på evigheter. Däremot ett stort antal omskrivningar för samma sak. Såsom här tex, Sofia skriver såklart inte ”bantar du också i januari? Prova det här!@

      Dåligt Sofia!

      Ta en banan istället för det möget.

      Träna och äta bra vet ju alla 2023 är det rätta!

        Jag tycker faktiskt att Sofia annars brukar navigera hyfsat eftertänksamt och trovärdigt och förvånas därför över detta val av samarbetspartner. Hon har förvisso varit med i ”16 weeks of hell” vilket man kan tycka vad man vill om men det är ett otroligt kontrollerat koncept och en helt annan grej. Ett rent och skärt bantingspreparat däremot är helt rätt att ifrågasätta och rikta kritik mot tycker jag.

          Hon var väl med i ”Du är vad du äter” också om jag ej minns fel.

    Sofia har verkligen blivit pengagalen.
    Hon var en helt annan person tidigare och blivit som förbytt och pengakåt.
    Synd.

      Jasså, och det tycker du att du eller vi kan avgöra för att hon valt att göra ett reklamsamarbete som många tycker är ett dåligt val
      Hon behöver väl en inkomst som alla andra??

        Nu utgår Anonym förmodligen ifrån de köp som hon berättar om i sin podd och inte enbart detta samarbetet. Jag håller faktiskt med Anonym. Tycker det är helt galet att en vuxen kvinna som har gjort Sofias Änglar där avsnitt handlat om personer svårt sjuka i ätstörningar väljer att göra sån här reklam.

    Toftby ser då till att synas i varje inlägg hos kändiseliten hon!

      Taggar företaget och hoppas på att få spons hon med!

        Just så som du skriver gör hon ju lite överallt!

      Ungefär som Tingelinn.. suck

      Eller hur! Det är hon och han Daniel Paris, som oxå syns kommentera precis överallt..

      Jag kan inte sluta följa henne just för att hon är så himla pinsam och lätt att genomskåda. Är det bara jag?

        Toftby alltså…

          Jag följer Monasuniversum av precis samma anledning ??

            Haha, jag också! Och Anna Book.

            Tant Mona, man vill liksom kolla vad det är för skit som kommer ur hennes mun idag.

      Exakt! Vilken influencers kommentarer man går in på har hon kommenterat?? hon var väldigt aktiv på Pernilla Ws kommentarsfält när hon var i sälen. Får hoppas hon fick resultat och få samarbete med hotell Victor

        Har Bustamon övergivit henne till förmån för My?

      Toftby verkar inte ha så mycket annat att göra än att gulla med kändisar/flunsor.
      Är hon inte lite fånig?

        Jo. Hur många gånger har hon nämnt att hon känner Magnus Carlsson tro?

      Haha, tänkte skriva samma sak? Men du hann före mig! Det blir patetiskt när man ser hennes kommentarer överallt hos kändisarna?

    Pengar före samvete.

      Håller inte helt med. Då har jag betydligt större problem med kändisar som gör reklam för spel, plastikkirurgi, alkohol och lån med hög ränta.

    Man kan ju verkligen undra varför 1. Det alltid är kändisar som inte behöver gå ner i vikt som gör reklam för bantning (tänker typ på Kardashiansyrrorna och andra stora kändisar) och 2. Vem som skulle gå på detta med måltidsersättningar, det är väl känt sen ett par år tillbaka att man rekommenderas äta riktig mat som är mindre hel eller halvfabrikat och som är allsidig, för att nå ett mer ”hälsosamt” resultat?

      Jag minns för övrigt för ett par år sedan när jag kollade på många utländska influencers youtubekanaler, när det var populärt att göra reklam för detoxte som skulle göra en ”cleanse”, dvs allt man åt förvandlades till typ akut diarré och man blev av med fler näringsämnen än man kunde ta upp.
      Så himla sjukt ?

      Naturligtvis måste man på lång sikt ha ett hållbart leverne (kost) om man vill behålla sin viktnedgång men det finns också en psykologiskt aspekt med lågkaloridiet och snabb viktnedgång i början. Det ger motivation att se att kostomställningen gör skillnad och ökar benägenheten att hålla i förändringen i början. Men som sagt, du har rätt i att riktig mat är mycket bättre och i långa loppet är det ju det man måste äta. Tyvärr är många för ointresserade för att ta till sig av kunskap om vad de bör äta för att hålla en hälsosam vikt och går därför upp igen.

      Nja, det finns även forskning som visar att det kan vara bra att ”kraschbanta” i början av en viktminskning men du ska inte gå över ett visst antal veckor innan du ska äta normalt fast med ”bättre vanor” igen.

        Och all forskning visar att 97% av all bantning leder till viktuppgång.

    Banta är ju exakt vad Sofia Wistam gör om hon byter ut ex.vis lunch mot en shake, det blir bara löjligt att kalla det för något annat. Dessutom, om man nu vill äta gröt till lunch måste det enklaste vara att laga den själv. Det tar c:a 2 min i mikron, varför skulle man köpa dyra produkter istället?
    Det var någon som skrivit i kommentarerna på instagram att den här typen av produkter kan vara lämpliga för människor med fetma som behöver gå ner i vikt och det kan säkert stämma, men det känns helt galet att normalviktiga som ätit lite mycket över jul ska hålla på och späka sig med påsar/shaker.

      Håller med i det mesta men är väl bättre att balansera upp direkt efter en period med mycket onyttigt istf att vänta till man har 30 kilos övervikt?
      Nu skulle jag inte välja att köpa pulver utan bara äta mer hälsosamt.

        Absolut, det är nog många som äter onyttigt i perioder och sedan försöker gå tillbaka till vanliga rutiner, inget konstigt med det. Men jag tycker personligen att det verkar vara en dålig idé att mer eller mindre svälta sig med shaker eller pulver i så fall. Jag tror som du att det är mycket mer hållbart på alla sätt att äta mer hälsosamt, mer grönsaker osv, och jag tror att det är dumt att fokusera på en snabb viktnedgång på bekostnad av ens välmående i allmänhet.

          Ja, pulver och olika korta perioder av ”svält” för att sen ”vara klar” och äta skräpmat igen leder inte till ngt vidare välmående eller stabil vikt.

          De allra flesta som testat vet att man blir otroligt sugen på allt som är onyttigt när man går runt hungrig i flera veckor. Många överviktiga har redan problem med hetsätning och att svälta sig med ersättningsdrycker en period för att sedan låta sig själv äta igen är som att be om en hetsätningsepisod (eller flera). :/ Vi människor är lite funtade så att det som är förbjudet är det vi allra mest vill, ”förbjuden frukt smakar bäst” o.s.v.

          Jag får så ofta tipset från folk att börja äta LCHF och jag bara suckar. För mig fungerar det inte för LCHF förbjuder väldigt många livsmedel och jag är tyvärr en sådan som blir besatt av det jag inte får äta. Har aldrig fantiserat så mycket om enorma portioner pasta med vitlöksbröd till som när jag gick på LCHF. Så fort jag inte kunde hålla mig från att ”fuska” var det just sådant jag proppade i mig. När jag tillåter mig själv att äta allt (i lagom portioner) har jag ingen lust alls att trycka i mig pasta, bröd och godis.

            Ja, men då har du provat iaf. För mig försvann socker- och kh-suget på lchf och fortsätter med det. Ibland på restaurang eller festliga tillfällen gör jag avstickare.

      Jag tror inte alls att dessa produkter är bra för de med fetma då de är en quick fix som i princip alltid leder till viktuppgång när man börjar äta MAT igen. Ja, de används inför obesitaskirurgi men då är syftet att dels fetta av levern/organ för att underlätta operation och även att krympa magsäcken för att öka chanserna att operationens syfte (viktnedgång – långsiktigt!) uppnås.

      Men en person med fetma som själv börjar ersätta mat med dessa drycker riskerar att jojo-banta sig ännu mer upp i vikt efter x månader/år…

      Naej, inte nödvändigtvis bantning ändå. Folk kan ju äta överlag så att de ändå får en energibalans som går +/- noll och därmed inte går ner i vikt.

      Min mormor kunde inte äta på morgonen, men behövde få i sig något för att inte må dåligt eller gå ner i vikt. Så hon drack måltidsersättning till frukost. Åt ikapp kalorier senare under dagen. Men ingen bantning alltså.

      Min mamma hade ett par år när hon jobbade extremt mycket och drack måldtidsersättning till lunch för att kunna jobba på sitt kontor, inte behöva gå till personalrum och ”slösa tid” och fastna med kollegor, inte behöva lägga tid på att fixa mat osv. Nu är ju inte det ett dugg hälsosamt i sig, att jobba så mycket och känna sig så stressad att man drivs tillatt sitta på sitt kontor och dricka shakes för att kunna jobba. Men bara som ett till exempel på att måltidsersättning inte behöver vara lika med bantning.

        Det är intressant att det alltid är kvinnor som tar till dess ersättningar även när de inte syftar till att banta.

      År man kraftigt överviktig ska man vända sig till sjukvården. OM alla dessa medel nu var så bra som man påstår skulle det givetvis användas inom sjukvården. Det sägs att man inte kan lura någon som inte vill bli lurad men tydligen tror så många på den reklam som dessa kändisar/flunsor kommer med att de griper minsta lilla strå kosta vad det kosta vill. Seriöst?

        Måltidsersättningar (inte alla varumärken) rekommenderas visst inom sjukvården som ett alternativ vid viktminskning.

          Något/några märken som rekommenderas?

            Varför skulle ett visst märke rekommenderas? Man rekommenderar ju inte ett visst märke av Paracetamol framför ett annat tex. Poängen är ju att det ska vara lågkalori och innehålla vissa ämnen, sen får man ju prova sig fram för att hitta något man själv gillar, onödigt att göra det svårare än vad det är genom att rekommendera ett visst märke där alla inte kommer gilla utbudet, smaken eller konsistensen

              Hmm, om sjukvården rekommenderar vissa produkter tar jag för givet att det är för att de har bättre näringsinnehåll än andra. Det är stor skillnad på 900 kalorier och 900 kalorier och jag vore intresserad av att veta vilken shake som har bäst innehåll.

                Vården rekommenderar bla shakes från Naturdiet och Modifast, men även ett flertal andra märken men de
                här 2 är de enda jag kommer ihåg så här på rak arm

                  Rätta mig gärna om jag har fel, men jag tror inte vården rekommenderar att man självmedicinerar övervikt med måltidsersättningar.

    Ser inget fel med att vilja äta kalorisnålt vissa måltider men de där sopporna och shakesen är vedervärdiga. Bättre att äta ett ägg, ett par skivor skinka och en bit gurka om man vill ha en lågkalori-måltid.

      Håller helt med dig. Finns så många livsmedel som är kalorifattiga men håller en mätt och nöjd lite längre än dessa shakes som man blir hungrig av så fort man kissat en halvtimme senare! En skål havregrynsgröt och ett ägg är 100 ggr bättre än detta sötblaskiga skräp…

    SKIT!

    Har inte hennes kompis PW också gjort reklam för ngt liknande. Rekordet var väl ändå Mirka som gjorde reklam samtidigt som ett av barnen led av ätproblematik. Toftby verkar vara väldigt noga med maten. Max 5 riskorn.

      5?!?! Är du GALEN! Det är ju för mycket kalorier!

        Är Pernillas WW bättre då? Visst man äter mat men målet är ju att gå ner i vikt

    Kan känna att det är lite väl hysteriskt att skriva #besviken eller kommentera en halv essä för att en svensk tv-kändis gör reklam för lågkaloriprodukter. Vad exakt är man besviken över? Tror man att Sofia Wistam erbjuds samarbeten med typ NASA eller Rolex annars eller?

    Och vill man äta lågkalori kan man lika gärna gå ut och köpa på sig lite tonfisk och tomater. Garanterat vettigare än den där typen av måltidsersättnings-tjafs.

    Tänkte senast igår när jag lyssnade på Sofias podd att hon verkar ha ett skevt förhållande till mat. I två poddar i rad ville hon höra vad Pernilla åt på sommaren, för det var tydligt att Sofia hade dåligt samvete för att hon åt BRÖD och OST på sommaren. Man bara wow, vilken synd!

    Minns när wistam var med i du är vad du äter för massa år sedan. Hon var beroende av Treo och åt väl inte helt fantastiskt. Tänker att någon som ej kommit på hälsosamma vanor på 15 år inte är rätt person att influera vad ”nyttiga vanor” är.

      Var det inte nässpray hon var beroende av?

        Nej, både hon och PW är fortfarande beroende av Treo

          Vanlig treo har jag aldrig hört att någon blivit beroende av (vilket kanske inte säger så mycket), men treo comp vet jag, det innehåller kodein och är numera receptbelagt.

      Det kommer jag också ihåg.

      ’Du är tablettmissbrukare!’
      ’Det var hårda ord!’

    Om man nu behöver/vill gå ned i vikt är bra mat att föredra. Jag hade hälsoproblem pga övervikt för ca 10 år sedan och började äta med handflatemetoden. Det bästa jag gjort, vällagad mat och slapp gå hungrig. Tappade 16 kilo på 4 månader och har behållit vikten sedan dess, och fortsatt ”mäta” portionerna på detta sätt. ❤️

      Vad innebär handflatemetoden? Jag fattar (?) att det har något med portionsstorlek att göra men vilka är proportionerna?

        Hört talas som Google?

          Så himla tråkigt sätt att döda en tråd. Jag hade gärna läst ett svar trots att jag kan googla. Det var faktiskt bara en vänligt ställd fråga.

    Förstår ej problemet. Det är väl bra att vara smal å sund?

      Smal är verkligen inte lika med sund!!!! Vilken missuppfattning.

        Smal är mer sunt än tjock iaf. Normalviktig dvs, ej anorektisk. Sjukt att folk hatar på sunda smala människor jämt. Avundsjuka?

          Nej, du är dock uppvuxen med att tro detta som merparten av oss är. Men vår storlek i kroppen avgör inte hur hälsosamma och sunda vi är.

          Alla människor har olika förutsättningar och olika ”normal” vikter som din kropp vill vara i. Så att påstå att någon är sund för att man är smal är inte korrekt. Dömer dig dock inte. Vi alla är inpräntade med att tro det och vi alla är inpräntade med att man är inte värdig om man har en fylligare kropp etc etc

          Tycker knappast de som är smala och knappt äter något verkar vara så värst sunda de heller…

        Så du menar Lena att det är sunt att väga 90kg+ när man är 170cm lång? Vad är sunt med att inte kunna böja sig ner å knyta skorna, springa, hoppa, dansa utan att tappa andan. Sluta uppmana till både anorexia å fetma – båda är vidriga. Är det så jäkla svårt att träna å äta sunt, så får man väl köra på sånt här pulver om man inte har diciplin nog att äta normala mängder.

          Nä, men det finns folk som kan äta HUR mycket skräpmat och godis som helst och inte gå upp ett gram. Alltså en smal person som fyller sin kropp med i princip enbart skit. Det skulle inte jag kalla sunt 🙂

          Jag väger lite mer än så till den längden och jag kan göra allt det där… Hur mycket tror du 90 kg är egentligen? Man är inte smällfet så man inte kan knyta skorna.. Dessutom kan man va vältränad med bra flås även med övervikt.

            Ja, kolla in My Westerdahl. Hon är både tjock OCH vältränad OCH äter näringsrikt.

          Men snälla, hur stor tror du man är om man väger 90 kilo? Inte kunna böja sig för att knyta skorna? Dansa utan att tappa andan? Alltså 90 kilo på 170 cm är storlek 44 i kläder, inte behöva klä sig i markisen och bli utlyft med gaffeltruck.

      Smal och sund – ja. Smal och osund- nej.

        Här har du helt enkelt fel.

      Problemet är att det här inte är sunt och man blir sällan smal av det heller. VLCD är ohållbart i längden, vilket gör att många inte skapar vanor som är långsiktigt hållbara och därför går upp samma (eller mer) vikt igen för att de inte tog tag i själva problemet och letade efter en quick fix istället.

        VLCD är inte heller till för att vara ett långsiktigt val utan har andra fördelar så ditt argument faller lite.

        Som jag fattade det i just den här reklamen så kommer hon byta ut frukost och lunch under veckodagarna för att gå ner några kilo efter julen, hitta tillbaka till sin vanliga vikt och antagligen därefter börja äta vanlig mat igen. Klart hon skulle kunna äta ett ägg istället men gillar man den här typen av ersättning och kanske är orolig för att inte få i sig alla näringsämnen under en bantningskur så varför inte. Om alternativet är att lägga på sig ett par kilo varje sommar och jul och inte gå ner blir hon ju överviktig tillslut och inget konstigt att inte vilja det.

          Hade hon ätit ägg istället, skulle hon få i sig alla de näringämnen hon behöver, utan C-vitamin. För att få i sig det kunde hon ta lite vitkål, broccoli, blomkål, en apelsin eller en kiwi.

            Kan ändå tänka mig att det rent mentalt är lättare att hålla sig till påsar, då behöver man ju knappt in i köket, än mindre öppna kylskåp och skafferi och riskera sig frestas. Alltså, funkar det för någon så ser jag inte problemet. Det är ju inte tanken att det här ska ersätta alla måltider för resten av livet. Tycker bara att det här ”är RIKTIG mat!” Blir lite överdrivet då gemene man knappast verkar hetsa över att varje måltid ska vara balanserad och äkta annars, eller ojar sig över innehållsförteckningen på godiset osv

              Jag har bytt ut lunchen mot shakes i perioder. Ätit frukost och middag som vanligt men druckit shake och tagit lunchpromenad. Gått finemang och visst, jag hade kunnat äta ett ägg och lite kål i stället men det funkar precis lika bra med pulver tycker jag. Till och med bättre eftersom jag avskyr kalla ägg och ska jag stå och koka ägg på lunchen så missar jag tillfället att ta en promenad.

                Det funkar kanske för viktnedgång, men det där innehållet är allt annat än hälsosamt.

                  Mycket av det där innehållet finns ju i annat vi äter och dricker och som säljs i mängder så uppenbarligen tycker folk inte att det är så farligt, även om man såklart får göra sin egen bedömning. Men att byta ut lunchen, i perioder, mot detta är troligen inte förknippat med någon större hälsorisk.

      Dagsbehovet för stillasittande liten kvinna är åtminstone 1500kcal/dag, det är 10st av målen hon rekommenderar mao för lågt kaloriinnehåll att hålla på och experimentera med själv utan kontakt med vården.

    Kommentaren om innehållsförteckningen var ju dock ganska hjärndöd. Oj vad farligt med vitaminer, zink och magnesium? Haha den här totalt ogrundade ”naturlig”-hetsen slutar aldrig att förvåna en.

      Från den extremlånga innehållsförteckningen plockar du ut de tre sakerna skulle kunna vara nyttiga, men ingenstans framgår det i vilken form de kommer. Hjärndöd var ordet…

        I vilken form som vad kommer? Vill du utveckla?

          T.ex.: Är de tre naturliga, eller syntetiska? Kan kroppen ta upp dem? Är de rent av skadliga? Magnesiumets olika former har olika effekt på kroppen. Vilken effekt har detta i den här produkten? Diarré? Isf är det inte så konstigt att man går ner i vikt. Näringsbristen får man på köpet.

      Nr två i innehållsförteckningen är maltodextrin, en sockerart. hmm…

    Jösses, har vi inte kommit längre än att normalviktig random kändis gör reklam för…trumvirvel, måltidsersättning i form av ett (dyrt-baserat på dess innehåll) pulver fyllt med sojaprotein & diverse vitaminer…som du får i dig om du äter vanlig mat i rimliga portioner och dessutom inte gör ett jota för viktreducering i ett längre perspektiv. Man skulle nästan lika gärna kunna sälja sågspån i påsar…Utöver det, dessa krampaktiga leenden på varenda bild..

    Är det bara jag som är trött på att se Sofia överallt? Precis sim Wahlgrenarna syns hon ju ta mig fan I vartenda skräpprogram som finns, känns det som.

      Ungefär lika trött som man (läs jag) är på Tant Paris. O så alla stackare som har fått sina händer, o i vissa fall hela armar fastväxta på magen. Måste va vaccinet va?

        Oh ja, Paris är fan tröttsam. Syftade mest på svenska ”kändisar” nu. Har vi verkligen så få människor i Sverige att samma 10-20 personer måste synas i exakt alla sammanhang? Denna Sofia blev ju mest känd för att hon var gift med Orup. Nu syns hon i ett tiotal tv-program samtidigt. Är inte det lite sjukt?

        Daniel Paris är väl värst av alla och snylta sig in bland diverse ”kändisar”. Vad är han egentligen ”känd” för? Livnär han sig på instagram? För på postkodlotteriet 1 dag i veckan kan han väl inte leva på.

    VW, 16 weeks of hell, diverse matkassar och nu detta. Jesus Amalia…

    Varför fortsätter dessa kändisar att också blanda sig i influencer rollen? Hon har ett bra arbete som hon gör så bra – programledare på TV och smyckesdesigner. Räcker inte det – varför ska hon göra reklam för unkna tvivelaktiga produkter. Dessutom , med hennes kropp.

      Håller helt med. Dels urholkar det totalt deras trovärdighet i respektive yrke de egentligen har, sen tycker jag det blir patetiskt och genomskinligt hur erhört pengakåta de är, allt handlar ju om att kunna köpa nästa Gucciväska, hus osv.och alla medel att håva in är tydligen ok, ingen skämskudde öht. Det man dock märker tycker jag, är att de sk.kändisar med integritet och en seriös karriär med riktig framgång, mkt sällan pysslar med sånt här.

    Ponera att S faktiskt vill gå ner några kilo.
    Helt ok om hon vill göra det.

    DÄREMOT skickar reklamen, oavsett hennes intention, signalen att hon är överviktig och behöver banta. Och nej, hon är inte överviktig.

    Jag vet att vissa här tycker att MEN DET FÅR JU FOLK FATTA SJÄLVA!!!

    Och ja, en vuxen med gott självförtroende ser vad vi ser.

    En ofärdig flicka i 14 års ålder ser på sin kropp istället och inser att hon måste vara fet om S måste banta

      Precis, ponera att Wistam gör ett program med Sofias Änglar där en 14-åring är svårt sjuk i anorexi…Fattar faktiskt inte hur respektive tv kanaler kan se mellan fingrarna att vissa programledare de anlitar till program, som tex skildrar svåra ämnen med diverse mänskligt lidande, gör reklam i princip för all skit som finns.

    Min svärmor drack dessa bantningsdrycker i flera år, och hon dog i magcancer innan hon var 75 år?

      Nu vill jag inte vara sån men min morfar har verkligen inte druckit nån måltidsersättning i hela sitt liv och han dog i magcancer vid 64…

        Valde att avfölja Sofia på insta pga all reklam/ samarbete. Gillar Sofia i övrigt!

    Börjar fundera om Johanna Toftby ens kollar vad andra influencers lägger ut innan hon kommenterar med sina emojis. Alltid samma emojis vad inlägget än handlar om.

      Hon vill vara kompis med att ”kändisar”, då måste man hålla med dom alla. Zzzzzz…..

    På tal om ingenting, jobbar i en matbutik där många kändisar handlar och Wistam är bland de otrevligaste människorna. Inte alls som hon vill föreställa sig i media. Är fruktansvärd bitter, är kort i tonen, tackar aldrig och ser mest kritisk ut till allt och alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.