Delade meningar om Bingo Rimérs bild

Vill du börja jobba som gynekolog? frågade Jullan glatt när hon bjöd in mig att medverka i rummet tidigare idag. Vi var på besök på en klinik och Julia fick göra en gynundersökning av sina ägg, spiral och allt annat spännande som tjejer har innanför snippans väggar. Jag tror inte att jag är rätt man för jobbet och ska nog hålla mig till att fotografera tjejer och inte leka doktor. Ska jag ta sensuella bilder på en tjej och snippan ska vara med på bild, så tycker jag att det är fint med könshår. Det kanske är för att jag är en äldre man, som jag tycker det är mycket finare på bild om det åtminstone finns en landningsbana på venusberget mellan benen. Jag tycker inte en kvinna ska se ut som ett barn mellan benen. Men alla tjejer vill ju känna sig ”fräscha” och då ryker allt hår. Men jag tycker inte att själva snippan i sig är i närheten lika spännade som allt det som händer i livmodern, äggledare och äggstockar på en tjej. Det är så svårt att förstå att tjejer kan skapa ett liv där inne. En liten varelse med en själ, en liten människa, med tankar och en, förhoppningsvis godhjärtad, liten individ som sedan kommer ut i chock. Jag tänker på alla våra barn och livet. Jag tänker också på alla dumskallar i världen som en gång i tiden varit en liten oskyldig befruktad äggcell. Som bildat ett embryo och sedan vandrat 3-4 dagar via äggledarna till livmodern, för att sedan komma ut och bli en .. ondskefull dumskalle eller gullig, liten blond influenser bebis som alltid är glad. Man brukar säga att ingen föds ond. Men vad tror ni? // Bingo Rimér

Bingo Rimér postar en bild från Julia Franzéns gynekologbesök, någonting som sannerligen engagerar hans följare.
Vissa tycker att han är totalt gränslös och att han borde ta bort bilden, medan andra tycker att både texten och bilder är toppen.
Vad tycker ni? Är det bra att posta en sådan här bild? Ta bort tabut som kanske omgärdar den här typen av undersökningar, eller är det bara FÖR mycket?

Jag tänker att det känns som ganska klassiskt ”Bingo Rimér”, så jag kan inte påstå att jag höjde så mycket på ögonbrynen. Jag skulle kanske inte vilja få bilder publicerade från  i gynekologbesök, men om Julia är med på noterna – vilket jag gissar att hon är – så förstår jag inte riktigt vad folk är så upprörda över.
Bingo har dessutom ett privat konto på Instagram, så de som ser bilderna och blir upprörda kan med ett enkelt knapptryck avfölja honom för att säkerställa att de fortsättningsvis inte får upp liknande bilder från honom i sina flöden.

 

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Helt ok. Ingen är kränkt, varken Julia eller läkare. Så många kvinnor som inte går till gynekolog pga starkt obehag. Bra att visa hur det går till.

      Alla hans barn i känslig ålder kan nog känna sig rätt utskämda senare iaf, med offenlitga tampongutdragningar, pimpfester och gynbesök.

      ”Bra att visa hur det går till.” Hur går det till då? Alla vet väl att man ligger i en stol, vad annars ger den här bilden för info? Mer än att vara sensationssökande då.

        Men precis, ingen hemlighet direkt.

        Att man får ha kläder på överkroppen på sig tex.

      Känner mest obehag bara av att Bingo ställs frågan om att vilja jobba som gynekolog av sin trötta tjej. Ja för gu va kul att ha ett jobb där man får penetrera okända kvinnor varje dag. Nej tack till manlig gynekolog.

        Penetrera okända kvinnor? Vad har du gått till för gynekolog????

          Kolla gärna upp vad penetrera betyder! Synonymer.se är en bra hemsida, så ja jag har blivit penetrerad när jag gjort ultraljud och undersökning hos gynekolog.

    Han vill skapa reaktion ! Detta är så han håller sig i ropet och folk sväljer betet gång på gång ?

      Ja, ganska tydligt nu.

      Katrin back in the days som ägg: ”Jag tänker också på alla dumskallar i världen som en gång i tiden varit en liten oskyldig befruktad äggcell”

        ???

    Om båda är med på det så varför inte. Avskyr Bingo men aja.

    Jag tycker inte bilden är gränslös i sig. Fast det blir lite konstigt att börja snacka om hans preferenser runt behåring i samband med bilden 🙂

      Exakt, skiter väl i hur han vill att könshåret ska se ut när han tar ”sensuella bilder” på snippan. Kunde han inte bara låta det vara en bild på ett läkarbesök? Det är som att han vill visa hur ”busig” han är som är med eller något.

        Ja han går liksom alltid left field på nått sätt. Aldrig en ren klar fin tanke från början till slut.

        Hade han sagt att han föredrog helt rakat hade han fått skit för det! Jä*vla surkärringar. Helt oskyldig bild och är det ok med Julia så vad är problemet? Är alla här frireligiösa…?

          ? Ja vi är frireligösa sura kärringar, och? Vem är du själv? Luciano Ingrosso?

      Jag vill fan inte veta vad Bingo föredrar. Han är en sån patetisk nolla… Var det inte de som filmade när han hjälpte henne få ut en tampong också? Totalt gränslösa, detta handlar inte om att stötta kvinnor bla bla bla.

      Ni som tycker det är ok, tänk er själva att som barn ha föräldrar som håller på så här offentligt. Fortfarande kul & bra?

    Det är säkert mest lättkränkta män som tycker att det är en obehaglig bild. Jag tycker att den är en bra påminnelse till alla kvinnor att kanske gå och kolla snippan. Men jag tror även att den är lärorik för dem som inte kan föreställa sig hur det ser ut att få snippan undersökt! Den är ju rätt omtalad den där gynstolen och det finns väl ingen som gillar att ligga där med benen o vädret?

      Ja nu måste jag rusa till gyn när jag sett Bingo fota en kvinna mellan bena. Igen.

    Riksfjanten Bimbo. Förlåt Bingo.

    Igenkänning på att ligga med benen i vädret och strumporna på

      Man känner sig så naken utan strumpor?? Fast man liksom redan är naken haha.

    Orelaterat men jag hoppas alla språkpoliser här inne skaffar sig ett liv, ni är inte snälla när ni rättar folk utan irriterande. Som personen som satt och rätta alla cam’s inlägg.. vi är här inne för det är just en dum skvallerblogg inte för att vara korrekt så du /ni inte ska störa er. Jag har skrivit med folk med dyslexi eller som har nyligen flyttat till Sverige.. ska man sitta och rätta allting??? Jag kommer stava extra dåligt med er i åtanke (om de kan bli värre än de resan är. ??)

      Håller med dej!

      Vet inte vad som ruvar inombords hos en person som känner en sån obeskrivlig lust att trycka ner andra.

      Det är så simpelt och subtilt så hen kommer undan med det, men det är rätt och slätt inget annat än översittarfasoner och behov att få vara lite förmer.

      Vet inte hur du tänker riktigt. Det spelar ingen roll VAR man skriver, man skriver alltid så korrekt man bara kan. Att stava fel och använda fel ord bara för att man skriver på en ”dum skvallerblogg….” visar bara att man inte riktigt förstår.

        Vad är det Jen inte förstår?

        Klart man försöker skriva korrekt, inte så att folk skriver illa bara för att de tycker det är kul, eller? Men jag brukar tex inte gå tillbaka i mina kommentarer här för att dubbelkolla att det inte blivit något misstag någonstans. Just för att det inte spelar någon roll. Eller som för Camilla, visst kan vi ”kräva” korrekt språk i alla inlägg. Men då får vi ju också acceptera att det blir färre inlägg, då det tar längre tid om noll språkfel ska slinka förbi, om hon ska ha korr-läsare som går igenom. Och publiceras inläggen senare när händelserna kanske inte längre känns aktuella tappar ju bloggen lite av sitt syfte.

      Håller med. Tar upp onödig plats i kommentarsfältet.

        Till skillnad från alla er som använder 7km kommentarsfält på att klaga på språkpoliserna, då..?

      Det problematiska är bara när folk skriver så pass ”dåligt” att andra missförstår, och sen blir de sura och upprörda när någon tolkar deras inlägg fel.

      Som i ett tidigare inlägg där du hade kommenterat nåt och en annan person frågade ”va?” Och du blev typ sur… man kan inte utläsa från ”va” att personen klankade ner på din stavning utan jag tolkade det som att personen inte fattade vad ditt inlägg hade för syfte/relevans i förhållande till själva blogginlägget.

      Om man (tom som du skriver nu, med flit) skriver slarvigt så får man ju inte bli irriterad om andra inte förstår vad man menar.

      Om alla kunde sluta använda dem och de när de inte har en aning om när det är rätt och sluta särskriva då är jag nöjd. Bryr mig inte om ifall ett ord är felstavat. Det används för lite DOM numera.

        Du borde se över dina toalettvanor och notera om du gjort stora eller lilla a.

      Irrelevant ?

      Skaffa dig ett liv, Jen!

      Jag brukar inte kommentera så ofta men håller helt med! Jag själv ogillar när min sambo stavar fel och använder usel grammatik men inte ens då säger jag till, om det inte är så att jag verkligen inte förstår såklart.

      Människor är mänskliga och stavfel/syftningsfel slinker in hos alla, speciellt på en blogg på internet. Vem fan bryr sig?

      Hade det varit en kandidatuppsats eller CV man skrev, ja då ska inget ord vara felstavat m.m. men nu är det inte det, utan en skvallerblogg.

      Sitt på händerna om ni inte kan kontrollera er pga stavfel, kanske se över varför man stör sig så mycket på det i detta sammanhang.

      Håller med om att det är översittarfasoner.

        Jag skulle absolut rätta min sambo. Varför vill du inte göra det? Det är ju att göra sambon en tjänst så tt han/hon inte för bort sig vid andra tillfällen.

          Han kan skriva korrekt i ”seriösa” situationer, när han skriver på messenger så orkar jag inte vara en jobbig jävel för jag förstår vad han skriver och orkar inte lägga energi på sånt. Fattar inte hur stavning kan vara så stort för vissa? Vem fan bryr sig så länge det inte är i ett seriöst sammanhang som sagt. Palla vara en besserwisser om allt hela tiden, finns annat jag hellre gör.

        Taskigt att sitta och titta på när sambon skriver fel och inte säga nåt..

    Det är något obehagligt när (ofta gamla) män ska förklara hur fantastiska de tycker kvinnor är.
    Känns så nedvärderande.

      Känns det nervärderande om en man tycker en kvinna är fantastisk?

      Gamla män? Nedvärderande? Förklara gärna vad du menar. När tycker du det är okey som man
      att uttrycka sig positivt om kvinnor. Vilken ålder tycker du är passande?

      Va?!???

      Ja, det är bättre med snubbar som kallar kvinnor för det de är – sliddjur som vill bli påsatta som de billiga slynor de är. 🙂

    Vad finns att vara upprörd över?
    Texten var på gränsen till lite poetisk faktiskt, inget vulgärt med bilden och säkerligen ok av J.

    Men vill man röra upp sig så finns det möjligheter överallt

    Finns väl för fan inget tabu kring gynekologbesök?? De allra flesta gör flera såna under en livstid, aldrig hört nån skämmas över det. Det är en läkare som alla andra.

      Tabu är kanske fel ord, men om du bara visste hur många som är rädda för och undviker att lämna sina cellprov.

        Har man dåliga erfarenheter av klantiga gynekologer eller våldtäkt är det svårare att våga gå. Tycker inte om att någon visar sin tjej i gynstol till alla som vill se. För mej är det privat område.

        Be om hemtest

          Fast nä, viktigt att den görs rätt.

            Fast det är väl snarare viktigare att göra något slags test än att inte gå till gyn och testa sig alls? 🙂 Håller med om att ringa och be om att få ett hemtest

            Hemtest för HPV är ett säkert test. Om man har HPV behöver man ta ytterligare test såklart.

          Finns inte i alla regioner.

        Ja då är det fel ord.

        Precis så är det! Tänk om man fått ett riktigt seriöst inlägg för att stötta kvinnor som tycker det är väldigt obehagligt. Så här ser det ut och en berättande text om hur en undersökning faktiskt går till. Inga kvinnor utan trosor, men en gynstolen, man kan ju ha byxor på sig för alla är inte intresserade av att visa underlivet, berätta hur man gör själva undersökningen och verkligen informera om varför man gör det. Många som skulle överleva cancer, om de var informerade.

          Men är det nån som inte vet eller inte kan ta reda på det??

            Det verkar onekligen så, om man läser en del kommentarer här och där, samt hör hur yngre flickor pratar. Om de hade varit lika intresserade av att leta info, som div annat, hade det varit annorlunda. Info verkar överskattat. Det ser vi ju här, rätt ofta 😉

      Jag undviker det helst om jag kan. Gick inte till gynekologen första gången förrän jag var långt över 20.

        Fast behöver man gå innan man är 23?

          Ja om du ska p-piller tex

            Behöver inte göra gynundersökning för att få p-piller om du inte har några gynbesvär utan bara vill ha det som preventivmedel

          På min tid fanns inte hemtester för klamydia, svamp osv så ville man testa sig fick man glatt gå till gyn.

    Ja, han är gränslös, de båda är det. Inget får vara privat.

      Fast… tänk alla som skriver om snippor, mens, käkar sina moderkakor etc etc tycker inte Bingo är särskilt annorlunda än dem.
      Är gynekologen tabu?
      Dumt i så fall, borde vara helt naturligt så fler kollar sig!!

        Klart det inte är tabu!
        Ja de är också störda.

    Texten är en fin hyllning till kvinnor och kvinnokroppen tycker jag ändå. Det behövs i tider som dessa när kvinnor reduceras till ”livmoderbärare” och diverse annat trams.

      ”Hyllning” av mannen som sedan länge försörjer sig på att fota opererade småtjejer. Mmm visst.

    Absolut inget jag hade velat att min pojkvän publicerade på mig, men om alla parter är med på bilden så ser jag inga problem med det. Det är väl bra att dessa viktiga besök normaliseras och uppmärksammas.

    Både Bingo och Julia är inga ljushuvuden direkt, förutom håret då! ?

      Hahaha

      Varken Julia eller Bingo…

    Hoppas vi får följa med när Jullan filmar Bingo med ett finger därbak hos en androlog, det är klart vi måste lära oss mer om mannens underliv m.m…klart han ställer upp Bingo?

      Ge dem inga idéer!

    Att folk orkar bry sig. Om hon nu var med på det så spelar det väl noll roll vad han lägger upp? Förstår gnället ännu mindre när det gäller ett privat konto. Låt bli och följa då så slipper man se en enda av hans bilder.
    Jag hade själv aldrig tänkt tanken att göra något liknande, men jag gör som jag vill och andra som dom vill.

    Tänk om alla som reagerat på hans inlägg kunde reagera lika mycket på varenda bild av en kvinna där hon sexualiserats och framställs på ett sätt som ska behaga en man. Vilket är dagligen förekommande även, eller kanske I synnerhet, på div influencers konton där de lägger upp bilder på sig själva. Har inte mycket till övers för Bingo o Co, men ser inte problemet med en bild på en kvinna i en gynstol. Det är ju inte som att han fotat MELLAN benen, vilket man kan få intrycket av när man läser kommentarerna..

      Men det är ju BINGO som försörjer sig på att sexualisera kvinnor!!!

        Well, många försörjer sig på att sexualisera kvinnor. Även kvinnorna själva ?Går knappt att se en bild på någon som sminkat sig och ska marknadsföra produkterna som använts, utan att det är en förförisk blick, halvöppen mun osv. Eller att man poserar på ett visst sätt när man ”bara” tar en vanlig bild. Och just den här bilden är väl ändå inte en typisk bingo-bild?

          Han babblar om sina könshårspreferenser vid fotografering. Det har noll att göra med att normalisera gynbesök. Bilden väljs för stt väcka uppmärksamhet. När någonsin har Bingo varit kvinnornas väktare? Struntar fullständigt i gyn- och tampongbilder men reagerar på att man hyllar för att han ”normaliserar”.

            Precis så.

            !!!

            Fast hans konto är låst så någon uppmärksamhet verkar han inte vara ute efter.

    Jag försöker boka en Uber, men det går inte för jag vill göra ett stopp på vägen och hämta upp en person. Är det någon som gjort det här? Går det ens?

    Jag tänker på Bingos söner. Mindre kul att se ”pappas nya tjej” ligga i den positionen på bild tillgängligt för alla att kolla på… Hoppas att de har schyssta kompisar.

      Tror småkillar föredrar att titta på annat än slappa gamla tanter.

      Fast det enda man ser är ju ett par nakna ben? Fattar inte varför det är så farligt och att barnen ska bry sig?

      Sen hade jag aldrig lagt upp en bild på mig själv från ett gynbesök (eller något läkarbesök för den delen). Men det läggs ju ut betydligt mer sexualiserande bilder av mamma influensers.
      Detta är ju bara ett gynbesök?

        Ja men folk klarar inte av att se kvinnor i naturliga sammanhang, dvs inte uppstylade och med öppen mun och kåt blick. Samma med amningsbilder, folk blir som galna. Märkligt

      Men man ser ju inget eller hur tänker du nu??

    Min första tanke var: ”varför har Bingo lagt upp en bild på Gunilla Persson…”

    Kan hon inte bara visa fit*an och få det överstökat?

    Nej, herregud! Det handlar inte om Katrin!

    Å jag undrar bara vem vill se på sånt?

    Alltså skiter i bilden men hans vidriga jävla text?! Varför ska han skriva hur han föredrar könshåret på kvinnor? Han är så jävla äcklig. Stört att ni hyllar denna gris som gjort karriär på att exploatera kvinnor.

      Haha ja det är ju den delen av texten som är hej hopp åt skogen. En medelålders pappa som snackar könshår vid gynbesök får.mig att vilja beställa en extra stor skämskudde.

    Detta tycker jag inte spelar någon roll, men fotot där han håller Julias genomblodiga tampong har etsat sig fast i min hjärna för evigt. 🙁

    Jag förvånas inte att det är just Bingo (och Julia godkänt) som lagt ut det. Inte för att jag tycker att bilden i sig är stötande på något sätt. Men tycker hela hans beteende är konstigt. Inlägg efter inlägg så höjer han Julia till något nästan övernaturligt. Hon framhäver dock helst sig själv och sina föräldrar. Och absolut INGET är privat. Det filmas och fotas konstant ända in i sovrum och badrum. Med eller utan barn. Han är världens bästa pappa som gör frukost, skjutsar barn och kan umgås med sitt ex. Har inte förstått hans konst då jag tycker det nästan bara handlar om plagiat.

    Jag tycker att vissa saker kan man hålla privat men samtidigt så följer jag inte Bingo och kanske av just den anledningen 😛

    Jag skulle skämmas ihjäl om jag hade Bingo som pappa. Jag tror att både Ringo och Rambo kommer att säga till på skarpen snart.

    Fundera och reflektera är väl, i sak, sunt och legitimt tänker jag. Undrar dock varför det är så viktigt att även visualisera det med en bild på ens partner i gynstolen? Känns som att det är att outa någon som är mer sårbar än den som står bakom kameran. Förstår verkligen inte varför bilden är nödvändig för att få ut budskapet. (annat än att driva trafik dit en önskar) Låt personen som går på kontroll (oavsett vilken typ av kontroll det är) äga budskapet. Utöver den insikten skiter jag faktiskt rätt frisk i vilken typ av behåring Bingo föredrar. Urk/iggit på att han känner sig entitled att dela den preferensen. Whywhywhy är det ens ett topic att ta upp?

    Jag tycker inte bilden är så farlig. Man ser ju inget. Man ser lika mycket som man ser när Julia har en bikini underdel på sig. Och tror det kan vara bra att avdramatisera gyn besök eftersom många tycker dem är jobbiga/obehagliga.

    Däremot är hans text ett osammanhängande svammel och inte relaterat till bilden direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.