Gamla PH-deltagare om nya PH-säsongen

När Paradise Hotel valde att skrota en pågående säsong efter att en av deltagarna misstänktes för sexuella övergrepp så var Niklas Arleryd en av de medverkande som tog starkast avstånd från det inträffade.
Både under själva inspelningen, men också i efterspelen, när säsongen hade plockats bort.
Nu har han postat ett inlägg på Tiktok där han pratar om sina känslor inför att den säsong som skrotades i sin helhet innan den ens börjat visas, nu ska börja visas.
Han menar att så länge produktionen håller koll och tar den här typen av agerande på allvar så ser han inga problem i att folk är galna karaktärer som festar och har sex i tv, men att det måste finnas en nolltolerans för den här typen av beteende, vilket produktionen inte hade, enligt Niklas.

Kommer ni titta på den här nygamla säsongen av Paradise Hotel eller är ni över och klara med den här typen av program?
Med tanke på hur mycket negativ kritik som den ”nya” versionen av Paradise Hotel fick så känns folk nästan lite svältfödda på skandaler, men det är inte alla av deltagarna som är så nöjda med att säsongen plockas upp så här långt efter avslutad inspelning.
De som beklagat sig över detta har inte velat gå ut med sina identiteter och en deltagare går så lkångt som att säga att han kan bli av med jobbet på grund av det här.
Jag undrar verkligen vem det är och vad han egentligen ägnar sig åt i sin säsong.
Undrar om man kan gissa sig till vem denna någon är? 🙂

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag kan väl personligen känna att vad förväntade dom sig när dom ställde upp i ett tv-program? Om man frivilligt ställer upp i en inspelning så får man också ta att et sänds, kan jag tycka. Förutsatt att skandalerna som först satte stopp för sändningen är bortklippta så tycker jag inte att produktionsbolaget gör fel. Någonstans är det ändå vuxna människor som själva valt att bete sig på ett visst sätt i TV, då kan man inte beklaga sig över att andra kommer få se ens beteende.

      Det var i en annan säsong som övergrepp skedde. Den slutade visas när det övergreppet uppdagades. Då var säsongen som skulle komma efter redan inspelad men det var den som aldrig visades. Det är alltså inte säsongen där övergreppet skedde som ska visas nu, den har redan delvis gått på tv.

        Okej, det hade jag inte uppfattat faktiskt. Då ser jag ännu mindre anledning till att inte sända denna säsong.

        Övergrepp? Eventuellt brott kunde inte styrkas. och polisanmälan lades ner

          Vilket INTE betyder att det inte skett.

        Aha! Tack för att du förtydligade detta! Har gått och trott att det är den avbrutna säsongen som ska visas i sin helhet. Vilket jag inte fattat eftersom vi fick veta vem som vann och allt. Men nu fattar jag, tack!

    Jag ser fram emot att poppa pop-corn och kolla på något annat.

    Jag kände mig klar med den här typen av program redan innan säsongen som Jackie Ferm var med i.

    Cry me a fucking river.

    Nu när sån reality inte sänts på några år känns det så UTE? Jag älskade Paradise hotel och ex on the beach innan, men inte ens jag orkar kolla på säsongen som släppts, vet inte varför. Tycker dock som Niklas att kör på som vanligt, men ha koll för faaaan. Att produktionen sitter i kontrollrum och granskar 24/7 men inte ingriper är SINNESJUKT, de satt alltså där och tyckte att övergrepp och brott mot samtycke är BRA TV och bra drama? Usch så sjukt.

    Billigaste sortens tv med billigaste sortens människor. Har aldrig fötstått mig på tjusningen med den här typens program, drama och människor som är beredda att bete sig så här.

      Säger man på en blogg som skriver om dessa människor och deras barnsliga draman.

      haha jag hade lagt undan telefonen och hade helt glömt vad inlägget handlade, öppnade den och läste och trodde först du pratade om billiga tv-apparater…

    Elin Kjos har avlidit ?

      ❤️❤️

    Elin❤️❤️❤️

    Elin! ?❤️?

    Nej jag är färdig med den typen av program. Har inte kollat sen 2014.

    OM jag ska kolla! Längtat i 3 år

    De har väl skrivit på ett kontrakt, då får ju produktionen göra vad de vill om det ska sändas eller inte.
    Klart folk kan ha åsikter men det är ju inte de som bestämmer i slutändan där om det ska sändas eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.