GabJossPoss håriga reklam

Bildkälla: Gabriella Joss Possler Instastory

Bilderna kommer från Gabriella Joss Possler Instastory och är i kronologisk ordning. 

Bild 1:
GabJoss är på salong för att bli ”hårfri på riktigt”, vilket jag tolkar som någon form av permanent hårborttagning.

Bild 2 och 3:
Reklaminlägg för företaget ”Estrid” som följer pernumerationstjänster på rakhyvlar, alltså en produkt som Gabriella inte länge kommer behöva använda i framtiden.
Det känns snarare som att hon borde gjort reklam för salongen som gör hårborttagningen, för att sedan publicera två inlägg om att hon inte kommer behöva använda rakhyvlar framöver, inte tvärt om.

Gabriella skriver dock ingenting om sin egna användning av rakhyvlarna i sin reklam, så kanske kan den smyga under radarn, men jag kan inte låta bli att undra….
Som betalande företag av den här reklamen – som Estrid faktiskt är – så undrar man ju hur nöjda de är med det hårlösa sammanhang i vilket deras reklam förekommer.

Tack för tips!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Snälla så ointressant.

   Hårresande !!!

  Så gjorde Paula Rosas på Instagram i våras. Reklam för permanent hårborttagning. Sen reklam för Estrid när hon var på Maldiverna.

  Fast hon kanske inte tar bort all kroppsbehåring på salongen…?

   Så tolkar man det inte, hon skriver äntligen ska man bli hårfri!

    DU tolkar det inte så. Inte man.

    Du tolkade det som att hon tog bort ALLT hår? Ögonbryn, huvudhår och allt?

     Tolkade du det som att hon lämnade ögonbrynen kvar men sen rakar bort dom? 🤔😅

   Precis. Man kan ju vaxa/lasra ett ställe och fortfarande raka ett annat 🤷‍♀️

    Å man kan ju fortfaarande tycka det är ett bra märke 🤗

  Tror inte estrid bryr sig. De verkar ju skicka ut sina hyvlar till höger och vänster och hoppas vi att de ger något någonstans. Värre än Daniel Wellington när det begav sig.

   Dom finns att köpa på H&M.

    Ja? Jag menar att de nog inte är så noga med reklamen och hur den utformas precis. De verkar ju skicka rakhyvlar i drivor till varenda mikroflunsa. Kvantitet före kvalitet liksom.

  Hon har varit tydlig med att hennes kroppsbehåring kom tillbaka efter hennes senaste graviditet och att hon tycker det är jättejobbigt🤰

   Finns det nåt den flickstackarn inte tycker är jättejobbigt med sitt utseende? Aldrig skådat nån som är så sjukt osäker, hon kan ju inte ens titta in i kameran.

    Försökte ont Egon till o med få uppmärksamhet från sina vänners män 😳

     Inte hon*

     Jo, hon försökte ju få den där Moas kille att ligga med henne. Den ökända ”busringningen”.

   Vid laser/IPL behandling kan kroppsbehåring komma tillbaka om man haft mycket hormonförändringar i kroppen 👍🏼

  Flunsor är inte särskilt smarta. 🙈

   Ja

  Tänker alltid när jag ser reklam för Estrid att varenda en som gör reklam för Estrid har ju redan rakade ben. Knappt nån mm av stubb.

   Det är väl ändå en jäkla skillnad på att ha några dagars ”stubb” och vara relativt nyrakad än att ha tagit bort allt hår med laser.

    Laser, raka, vax eller redan nyrakade. Det är aldrig så att benen är håriga när de visar upp och ”rakar” benen var poängen här.

  Man kan ju raka vissa delar av kroppen och lasra vissa. Sen ska man också alltid vara nyrakad innan man lasrar och laser tar ett antal behandlingar så hon kommer fortfarande använda rakhyvlarna ett tag till.

  Sjukt många hotell som verkar vilja göra reklam med henne också..

  När vi ändå pratar om Estrid… Är det någon av er som har tips? Jag har prenumererat på rakhuvuden (heter det så? Om inte, Ni fattar ändå.) länge. Och varit nöjd. Men nu har man gjort om dom. ”Remsan” som tidigare var blå är numera beige och ger inte samma glid tycker jag.
  Har för mig att jag läst att det finns rakhuvuden som passar på hyvelhandtaget att köpa från annat håll till annat pris dessutom. Någon som vet?

   Inte svar på din fråga insåg jag just så du får se det som ett tips:

   Köp Gillette Mac3 blad.
   Bra grejer och ja, de funkar även till kvinnor fast de inte är rosa och har tjejnamn.

   Jag kör alltid med balsam, då är det bra glid, men det kanske inte hjälper om den där remsan är annorlunda.

    Jag vet alltså inte om dessa ”huvuden” är universala utan kanske bara passar till deras handtag så kallar.

  Att bli helt hårfri med laser tar 5-6 behandlingar, med 4-6 veckor mellan varje. Man får bara raka mellan gångerna, och ska ha rakat innan behandlingen, så ser inga konstigheter. Använder själv estrid mellan mina laserbehandlingar 🤷🏼‍♀️

   Hur länge håller sig hårfriheten sen?

   Om jag räknat rätt så tar det alltså upp till 36 veckor att bli hårfri… alltså mer än halva året.

    Ja det är ju ingen quick fix, man ska även undvika att göra det under sommaren om man tänker utsätta området för sol, så då tar det ju ännu längre. Lasern bränner ju sönder hårsäckarna, så hur lång tid det tar och hur länge det håller beror på aktiviteten i ens hårsäckar och hur många de är.

    Men tänk om istiden kommer. Då ångrar ni er 😂

    Jag började behandla armhålorna med IPL för typ 7år sedan, minns inte hur många behandlingar jag gjorde, kanske 5-6st men slutade pga flytt till annan stad. Vart som inte helt ”klar” så har fortfarande lite hår kvar men räcker om jag rakar mig under armarna typ en gång i månaden nu jämfört med 2-3 gånger i veckan som det var förut.

   Kan t.o.m. ta längre tid än så (upp till 8-10) behandlingar beroende på ens hårväxt. Samt att man förmodligen behöver gå på enstaka behandlingar efter också, ca en gång per år om man vill hålla sig riktigt hårfri.

  Ot. Frida lunds blogginlägg om vin? Varför kan inte vinälskande influencers acceptera att de dricker en del? Man behöver väl inte använda ordet alkoholist men man kan väl konstatera att man sommarsuper som många svenskar gör?

   Varför måste det ens finnas ett ord för det? Låt folk dricka vin

  Att köpa säkerhetsrakhyvel är det BÄSTA jag gjort, lite nervöst först vid intimrakning men man får snabbt in snitsen. Rakbladen kostar dessutom nästan ingenting och inget plastskräp över huvudtaget. Fick köpa en likadan till sambon efter att hand provade min och blev helt såld.

  Har Henke Lundqvist verkligen haft mjäll för annars kan han väl inte göra reklam för mjällschampo, eller? Snälla nån, vad spelar det för roll 🙄😅

  Tyvärr så har hon inte uppdaterat din blogg på en månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.