Love Island-parets kryptiska kommunikation

Nicci Hernestig och Andreas Deak möttes under inspelningen av Love Island och blev det allra sista paret från tävlingen att gå skilda vägar. 
Men om vi sätter alla tävlingar åt sidan, så är det så att Nicci och Andreas väntar en dotter tillsammans, trots att deras relation tog slut för lite sedan. De har båda sedan dess postat en del krytiska inlägg på Instastory, där Andreas bland annat förnekar att han skulle varit otrogen mot Nicci.
De blivande föräldrarna letar nu varsitt boende i ungefär samma område, eftersom de båda för tillfället är skrivna hos Niccis mamma påm Ekerö.
Jag har en känsla av att den här typen av ”kryptokommi” kommer fortsätta, så här kommer gårdagens inlägg, där Andreas postade sitt en timme före Niccis.

 

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Allt för att hålla sig kvar i rampljuset ett tag till.
  15 minutes of fame, nej, de vill ha en livstid, trots att de bidrar med noll och inget att egentligen vara kända för.

  Bättre de säger sanningen istl, förr eller senare kommer den ut.

  Alltså att vuxna människor håller på såhär? Helt sjukt.

  Inte jättesnyggt att ta sånt här offentligt.

  ”Vill ha det privat” ???

   Tyvärr verkar Nicci hänga med killar som inte är schyssta mot henne. Det började med Marcelo, Ben M, M och tydligen Andreas.

    Skulle såklart vara en egen tråd…

    Vi vet ingenting om det sista

     hahahhaha är du här och försvarar Andreas för kung och fosterland nu igen?

     Uppenbarligen är det nåt han gjort hon inte gillar, annars gör man knappast slut som gravid när man älskat personen för nån vecka sen

      Droger?

       Spelmissbruk?
       Lovat att han skulle bli influencer så de kunde vara tillsammans med barnet (som Ben och CJ) men kanske känt att det varit bekvämt att rida på hennes influencerskap?

    Gick hon isär med Mathias för Andreas måntro?

  Det mest skrämmande med det här är att såna här människor skaffar alltså ett litet liv tillsammans! Fy fan vad skevt det är. Noll ansvar och respekt för en liten varelse. Det borde vara körkort för att skapa liv!

   Vad för slags människor tror du det är som ställer upp i dessa IQbefriade program. Skulle skämmas ihjäl om mina barn gjorde det..

    Vad har det med min kommentar att göra? Den gäller människor i helhet

     Fel ordval av mig, var inte riktat mot dig. Jag skulle ha skrivit man ist för du.

    Prinsessan Sophia………

    Vilket misslyckande som förälder till någon som ställer upp i dessa program. Jösses.

  Moget och vuxet beteende. Dom kommer säkert att lyckas jättebra med att uppfostra ett barn tillsammans!

  Alltså det är såå löjligt. Tydligt att de är för unga och omogna för att skaffa ett barn. Vad kan han ha gjort??

   Hon la ju även upp en video (obs inte hon som gjort den tror jag) med typ ”vet ni vad som är skruvat, när någon vet precis vad man varit med om, lovar att vara annorlunda men i slutändan är precis likadan/gör precis samma skit”. Någon skrev väl att Mathias inte varit speciellt snäll mot henne så kanske är nåt sånt

    Hon vill så gäääärna söga nåt men nä

  Vad tycker ni om underbaraclaras inlägg om vad hon äter på en dag. Det känns som väldigt lite mat. Har själv Lifesum och äter tre mål mat och ett stort mellanmål + frukt.

   Håller med, frukostshaken mest is och lunchen ungefär hälften så många dumplings som jag skulle behöva för att bli mätt. Jag brukar iofs inte äta kvällsfika, men hon verkar vara en person som är hungrig på kvällen snarare än förmiddagen. Men ja, väldigt lite mat sammanlagt! Speciellt med tanke på att hon tränar såpass mycket, det där känns som lagom för en helt stillasittande person som är mån om att hålla vikten. Men alla har ju olika kaloribehov, tyckte det var ett intressant inlägg.

   Ganska normalt ändå tycker jag. Hon går väl dessutom på diet?

   Det var väl inget konstigt? Det ser alltid lite ut med en shake till frukost tycker jag men skulle man lägga upp banan, proteinpulver, jordnötssmör m.m. separat så blir det ju en stor frukost.

   Hon äter ju också tre mål mat och frukt, plus lite kvällsfrukt.

   Nej det känns inte som väldigt lite mat, det är en helt normal mängd för en normalstor kropp.

    vad är en normalstor kropp? undrar genuint då jag äter som en häst vanligtvis haha

     Gissar att personen syftar på kroppar som faller inom spektrumet mellan under- och överviktig.

   Helt ointressant vad någon annan äter på en dag. Vi har ingen aning om hennes energibehov, det faktiska innehållet (eller om hon ens visar upp ALLT hon äter). Vad hon äter på en dag säger absolut noll och inget om vad DU behöver äta på en dag. Har du Lifesum har du ett superbra verktyg att skaffa koll på dig själv och dina behov så fokusera på det.

   Tycker också det såg lite ut för en person som tränar 5 pass i veckan och är aktiv i övrigt med hundpromenader osv. 1 dadel låter rätt kontrollerat, frukosten är väl ok men lunchen ser väldigt liten ut och middagen är väl ”normal”, alltså för en person som inte tränar, alt. tränande person som äter tyngre mat under hela dagen.

    Frukost

    9 dumplings + sås till lunch

    1 nektarin + 2 plommon till mellis

    18 köttbullar + 3 potatisar + brunsås till middag

    Fruktfat till kvällsfika

    Hon äter normalt. Och ni ser ju på henne att hon inte tränar sig anorektisk.

    Däremot är det uppenbart triggande för folk att läsa vad någon äter. Så tur att hon kom fram till att det var en tråkig inläggside som vi slipper se mer av.

     För övrigt svarar hon i kommentarerna att hon har ett extremt stillasittande arbete och bara får motion när hon skrivit tränar, dvs det verkar inte som hon tränat den dag hon visade upp sin mat.

     18 köttbullar? 😯

      Eventuellt 17, jag bedömde att en köttbulle gömde sig bakom en annan….

      Rätt små köttbullar dock, en ambitiös person måste ha rullat dem.

   Väldigt lite mat? Högst normalt skulle jag säga och mättande mat så förstår att hon inte gått hungrig av den.

   Tycker att det låter otroligt ogenomtänkt
   och att hon borde hålla det för sig själv, så behöver folk inte börja jämföra sitt intag med hennes.

  Jag ser inget fel i det Andreas skrev faktiskt? Inget påhopp, bara hans känslor och tacksamhet.

  Niccis däremot, säger vad hon är för person. Löjligt att ta grejjor offentligt. Omogen, osäker, stackars dotter.

  Var det inte dom två som ville hålla det privat och bad följarna respektera detta.

  Då kanske man inte ska skriva inlägg som dessa, för det kommer automatiskt innebära spekulationer.

  Jag förväntade mig så mycket mer från Love Island-deltagare.

  🙂

   🤣🤣

  Hoppas att de löser kommunikationen bättre när dottern kommer.

  Kan det vara droger eller spelskulder?

   Ja, det kan det väl, lika väl som det kan vara vad som helst annat? Finns det någon anledning till att du misstänker just dessa två alternativ?

    Nej, inte mer än att de har dementerat att det skulle vara otrohet. Tänker mest på hur drastiskt allt har skett. Spelmissbruk och droger kan ju också vara ett svek.

  Tycker det hela är väldigt märkligt.
  Det verkar ha varit hur bra som helst 1 vecka innan de gick ut med att de bröt upp.
  Det postades hej vilt då med ”min kärlek” och annat då.
  Otrohet förnekas från båda.
  Så vad kan rimligtvis ha hänt på mindre än 7 dygn som föranleder ett uppbrott när man dessutom väntar barn och hade det hur bra som helst veckan innan?
  Ja något har ju uppenbarligen hänt.
  Något som de vill hålla privat och som allmänheten/följare inte har med att göra.
  Förstår då inte varför man postar massa ”gåtfulla” inlägg.
  Skapar ju bara mer nyfikenhet och frågor.

   Haha ja! Visste inte vilka de här var för någon månad sen och nu bara måste jag få veta vad som hänt i deras förhållande. Tycker att de borde chilla om de inte vill att folk spekulerar.

   Behöver ju inte hänt något just den veckan, kan ju vara saker som kommit fram som hon inte vetat om

  Tycker Andreas text varken innehöll detaljer eller pikar? Niccis inlägg sedan uppbrottet där emot. Plus hon svarar exonph med info om att hon inte vill bo i samma stad som Andreas direkt, vem gör ens det?

  Vet ej orsaken men hoppas verkligen hon tänker på deras dotters och inte sitt eget bästa när det kommer till kontakten med hennes pappa. Får en känsla att hon vill försvåra den.

   Att först påstå sig älska en person och någon vecka senare nästintill smutskasta pappan till ens barn?! De borde checka ut från sociala medier båda två, sluta involvera utomstående i deras misär och jobba på en bra lösning för deras gemensamma dotter som vuxna människor. Blir rädd.

    ”Checka ut från sociala medier” men jag tror att Nicci livnär sig på sociala medier, hon är ju en s.k ”influencer” tror jag bestämt. Så du menar att hon ska kasta bort sin inkomst? Nja, skulle inte tro det! Är man en influencer så delar man allt, både på gott och ont.

   Som tur är har han ju rätten på sin sida, att träffa barnet

    Beroende på vad han gjort, så ja tyvärr…

  Extremt omoget att föra en ”konversation” med anklagelser över nätet istället för privat. Att gå från stormförälskad till att göra slut på en vecka, visar att hon inte gjort ngt som helst fösök eller vilja att lösa situationen. Det finns terapi.
  Livet blir sällan som den dröm man har som barn. Man får anpassa sig och göra det bästa av situationen. Inte läge att vara egoistisk när man väntar barn, barnets bästa går först. Hon verkar ha missat att det är pappans barn lika mycket som hennes? Att hon väljer att bli singel för att det är bäst för henne och sin dotter, innebär ju inte att barnet inte ska ha kontakt och umgänge med pappan i lika hög grad som hon själv. Vad som är böst för barnet är inte upp till henne att bestämma utan det får de göra tillsammans. Att hindra umgänge och delad vårdnad förlorar hon bara själv på och ör knappast till barnets fördel.

  PAHAHAhAhAHAH fyfan….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.