Är det nya ”Rustas & Ross” vi ser här?

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette bjöd in oss alla till sitt relationsdrama i realtid på Instagram, där de avföljde och följde varandra stup i kvarten, för att sedan avhandla sitt uppbrott på bästa sändningstid. Kryptiska meddelanden stod som spön i backen, och rätt som det var avslöjade Molly att hon var gravid, och Ross Andrew att det var en flicka, men att det var Mollys graviditet och Mollys val som inte riktigt hade med honom att göra. Alltsammans på Instagram alltså. Mer om det HÄR!

Nu har vi ett nytt kändispar som helt plötsligt raderat alla bilder på varandra på Instagram, och för den som vet så är det ganska många bilder och videos det handlar om. Ofta tagna ur lite av ett stalkerperspektiv.
Det handlar alltså om Eric Saade och Hanna Schönberg – sociala mediers turturduvor no 1.
Kanske är det en fnurra på tråden, kanske vill de bara ”branda om” sina konton lite?
De följer i alla fall varandra på Instagram fortfarande, så de har inte gått full on ”Rustas och Ross” än, så den som lever får se. 🤷🏼‍♀️

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstärker teorin om att de som är mest gulligull på Instagram kanske egentligen inte lirar så bra i verkligheten

   Eric Saade verkar så jävla sur jämt.

    Han har ju alltid varit tydlig med att han inte vill dela sitt privatliv. Han och Molly delade samma integritet. Nicole respekterade aldrig hans åsikt om att inte bli filmad exakt hela tiden och i deras privata hem. Klart som fan man blir sur om det trycks upp en kamera i ansiktet i tid och otid. Eller om en gullig present i form av en filt kablas ut för allmänbeskådan med en sjuk otacksamhet.

     Hur förklarar du intervjuerna där han är lika sur? Med att han egentligen inte vill vara offentlig?

     Menar du att Molly har Intergritet?

      Molly är med i Gravid vecka för vecka på Youtube nu!

      Syftar personen inte på artisten Molly? Erik var väl ihop med henne innan?

      Molly Sandén! Hon har inte ens själv gått ut med sitt barns namn utan det har media ringt och frågat skatteverket om!

       so what? det är allmänna uppgifter. livet handlar inte om vad någon går ut med på instagram

    Jag har arbetat med Eric på hans företag och kan bekräfta att han är precis lika sur samt otrevlig i verkligheten. Tråkigt ( jobbar givetvis ej kvar )

     Hängde i samma kretsar som honom runt 2010 och när han var delaktig i SDA, vet inte om han fortfarande är det?
     Kan ju vara skillnad hur man är privat och på jobb. Men trist om han var konstant sur på jobbet då trivs man nog inte.

      Förlåt för ev dum fråga, men vad är SDA?
      Och absolut det kan det. Men jag tycker ändå man får en bild av en människa man spenderar 8h om dagen med mån-fre.
      Det var allmänt känt att han var den sura och otrevliga, väldigt lite social kompetens och ödmjukhet. Men det är bara min uppfattning utifrån detta jobb sammanhang. Skulle gärna ha fel men jag tror inte det.
      Tror tyvärr bara han är lite full of himself och inte så varm.

      Menar du att någon som inte ens kan skärpa till sig på jobbet skulle vara härlig privat!? Nä, det en person visar kontinuerligt är hur den faktiskt är! Har själv inte någon risig erfarenhet av honom, mer än att han verkar socialt eftersatt. Sur och butter och man satt mest och undrade varför han hade bemödat sig med att ens lämna sitt hem och låtsades vara en social och spännande snubbe. Haha, stanna hemma alltså om du ska vara en sur citron mot folk. Blir bara pinsamt när såna personer samtidigt försöker vara inställsamma mot vissa i sällskapet (som sagt…socialt eftersatt).

      Såna personer är osäkra som f*n och när man själv inte visar något intresse då jäklar jobbar de järnet för att få ens uppmärksamhet.

     Har också jobbat med Eric på ett projekt. Skulle inte säga att han var supersur just då, men otroligt narcissistisk. Pratade bara om sig själv & hans intresse för skor haha. Frågade ingen annan någonting.

     Har också pratat lite med Nicole, och nu känner jag inte henne alls eller kan säga hur de var med varandra, men hon har alltid varit otroligt trevlig och gullig. Så känner att hela debatten om att hon skulle vara den ”jobbiga” inte lirar med mitt intryck av dem.

   Tänker osökt på Bauer🪑och PW.

    Förstår inte varför pw vill va ihop med honom. Han vill ju bara förändra henne och inte låta henne va sådär stökig och kaosig som hon är. Redig jävla karl.

     Kan hon behöva.

      Men hallå vadå 🪑? Stol?

     Hon vill väl ha en handyman. Och han har ju allt att förlora om han inte håller sig på pinnstolen. Glömmer aldrig när han frågade svärmor varför hon måste ha så mycket saker🤣

     Och P låter inte den Stackarn få ta in en enda pryl från sitt hem /förflutna till deras nya.

    🪑?

    Trist om Livias kommentar stämmer 🙁 Följer dem inte så har koll koll.

     Han fick ta med sig en stol när han flyttade in till Pillas hus, eg inget från början. Hon tycker han har så dålig smak och fula möbler. De få han hade. P som den horder hon är köper nya prylar hela tiden, Bauer blir galen. Själv får han inte köpa någonting till hemmet säger hon🤣

   Det är den uppfattningen jag har rent generellt i alla förhållanden, offentliga eller inte. Är det noveller om hur fin ens partner är så är det inte så jävla bra bakom stängda dörrar.

    Precis, finns det ett behov av att bevisa och förklara för alla hur bra man har det, så grundar sig väl det behovet i att man behöver övertyg sig själv om det och då är det nog inte så bra egentligen.

    Eller så är folk helt enkelt bara galet lyckliga och berättar det? Tror att det handlar mer om personlighet, hur man uttrycker sina känslor, hur man ställer sig till att lägga ut info på some än att det avslöjar särskilt mycket om hur ett förhållande är.

    ”Skriver du att du är kär? Ah, då har ni det säker skit därhemma bakom stängda dörrar!” Nja, låter lite väl hårt och känns mer som att man själv är en person som inte skriver gulligulliga meddelanden och därför inte har förståelse för andra människor som gillar att skriva gulligt till sina kära.

    Men jag köper definitivt att det man ser på sociala medier inte behöver spegla verkligheten – men när man direkt drar till ”det måste vara något fuffens på gång” om någon lägger upp bilder där hen är för glad, för kär, för energisk, för vältränad etc blir det lite hårt.

    Folk KAN faktiskt vara genuint lyckliga. Och det är ju fint.

     Det är något väldigt infantilt och egocentriskt att tro att andra är lika investerade i ens nyförälskelse som en själv. Ingen bryr sig. Folk är glada för ens skull, men detaljer är inget som någon bryr sig om…känslan är ej delad. Det kan räcka att ha sitt fokus på den som besvarar känslorna.

      Men det här gäller ju allt på sociala medier? Det är väl lika egocentriskt i så fall att tro att någon bryr sig om vad man äter till middag, hur man har det hemma, vem man gick på promenad med eller hur ens trädgård ser ut. Menar ni då att fina matbilder automatiskt betyder att man egentligen äter äcklig mat, eller att den som visar bilder på vänner alltid egentligen är väldigt ensam?

      Jag tror för övrigt inte att någon tror att andra är LIKA investerade som en själv i vad man lägger upp. Men liksom… Det är hela syftet med instagram? Andra som använder instagram och följer människor har ju valt att ta del av det de människorna väljer att dela.

      Här kan man ju vara rätt så cynisk och även tycka att det är infantilt och egocentriskt att tro att andra är intresserade av ens nyfödda barn, nyinköpta väska, trädgården med dahlior osv.

      Men den som inte är intresserad alls av andras liv kanske inte ska hänga på sociala medier? Och vem bestämmer vad som är ”lagom” nykärt att lägga ut? Eller vad som är för mycket detaljer?

      Låt alla lägga ut vad de vill – men följ bara de konton som ger dig något. Är du nydumpad och bitter? Dölj inlägg från nykära om det är störigt. Tycker du småbarn är ointressanta och rätt så fula? Tja, ett tips är att inte följa nyblivna föräldrar. Hur svårt kan det vara liksom?

      Om alla lät bli att följa det som inte ger dem något hade vi sluppit mycket gnäll. Låt folk leva lite – även om de lever ett liv man själv inte skulle välja. Eller vilja ta del av.

   Det är aaaaalltid så 😬

   I bland stämmer det i bland inte så nja! 😄

  Men dom var ju soUlMatEs förutom då att det var ca 2 dagar mellan att Hanna gjorde slut med sitt ex och åkte till Spanien med Eric i en månad

   Vaddå förutom? Vad menar du?

   Det var väl bra att hon gjorde slut med exet isf. Förstår inte vad hon gjorde fel i det här?

   Sen så kanske det inte är as kul för hennes förra kille men hon gjorde iaf slut innan.

   Varför håna någon för att deras relation, som de en gång i tiden var glada och lyckliga i, tar slut?

  Om det är slut lär ju Nicole gotta sig i det. Men håller med om att Eric verkar så sur och ocharmig så fattar att man tröttnar på honom.

   Om personen bett om att inte bli filmad stup i kvarten när han bara är hemma och inte vill dela sitt privatliv på nätet. Är det då konstigt att bli sur?

    Men är ju inte det folk verkar tycka det pga, utan hur han är i intervjuer osv

    Var inte ens det jag tänkte på utan hur han känns som person överlag.

     Den i intervjuer är väl hans ”offentliga person”?

    Är det du som försvarar Andreas Deak hela tiden också? ahahahhahah vad tusan

     Verkligen inte!

   Genom sig själv känner man andra 😉😄

  Hanna Schönberg lever verkligen i en bubbla. Så långt från verkligheten som möjligt.

   Hur uttalas ens hennes efternamn?

    jag uttalar det som ett underliv, alltså kön-berg

    Som i ordet skön. Skönt berg.

  Var inte de kompisar med Ross? Eller minns jag fel att de var på resa med honom efter att uppbrottet mellan Ross och Molly kommit ut?

   Stämmer. Hängde på Ibiza tillsammans.

  Njae för 33 minuter sen postade hon födelsedagsbilden på dem två i sängen när hon öppnar paket (Q&A på stories). Varför skulle man dra igång en spekulation taget ur luften?

   och scrollar man några rader längre när än de som visas på screenshotten så har hon lagt upp bild där hon nämner deras 3 årsdag i slutet av september.

  Jag vet att Eric varit otrogen tidigare (något som Hanna förlåtit) så förvånar mig inte att det skulle ta slut för eller senare

   Och det här vet du hur?

   Berätta mer!

   lol, på tal om att ta saker ut luften 🙂🙂🙂

   Men oj det såg man inte komma

    Man ska nog ta vad en anonym person i kommentarerna påstår med en nypa salt

   Om du hörde det på nej men ärligt podden så menade de inte Hanna o Eric men Hanna Friberg och Max nån

  Hoppsan Kerstin!

   Akta Mys hår bara

  Off topic:

  Får upp sinnesjukt mycket reklam från switch nails. De verkar även samarbeta med en hel drös influencers.

  En snabb liten googling visar mig att en identisk produkt kostar typ 20 kr på Temu.

  Tips till alla som blir sugna på att köpa.

   Snälla sluta göra gratisreklam för skit som Temu (och Wish, Shein osv) snälla 🙁 🙁 🙁 </3
   Läs på lite om barnarbete, slavarbete och deras sjukt dåliga villkor och miljöpolicys.
   Ja, det är skitnice att man kan köpa massa billiga roliga grejer, men det är någon annan som betalar priset.

    Blir ju inte bättre att köpa från företag som köper från typ temu 😂 Hur tänkte du nu?

    Hahaha men var tror du att företag som nämnt ovan köper in grejerna? Glitter? Normal, TGR?

    Men visst det kanske känns bättre att låtsas som något annat genom att köpa via en importör🤣

   Det här kommentarsfältet:

   ”Köp absolut inte kinaskräp!!!!!”
   ”Såg reklam för det här, finns SÅ MYCKET BILLIGARE SOM KINASKRÄP”

    Kan det kanske bero på att det är flera tusen olika personer som kommenterar?

   Haha jag älskar switch nails men tycker de är överprisade för vad man får, naglarna håller intr så pass länge att det är värt det. Då blir det lika dyrt som att gå på salong en gång i månaden istället.
   Någon som testat naglarna från Temu och kan uttala sig om kvaliteten? Tänker att sålänge naglarna är bra kan man köpa därifrån och köpa själva limklistermärkena från switch.

    Min kompis köpte från temu och var missnöjd, de höll knappt en dag.
    Jag har switch och använder de bara ibland på helger då jag inte kan ha naglar på jobbet och då har de suttit som berget hela helgen.
    Kan man inte bara köpa nya extra klisterlappar eller är de också dyra där? 🧐

  Men det är bara Eric son tagit bort bilder på Hanna. Hon har kvar bilder på honom

   Vilket barnsligt beteende det är att ta bort bilder för att man blir lite sur. Okej om man verkligen gör slut och halva ens flöde består av bilder på ens ex, men de som tar bort bilder i tid och otid för att de bråkar förstår jag mig inte på.

    Haha ja, lite som på den tiden då folk fortfarande använde Facebook och en del ändrade förhållandestatus mellan ”I ett förhållande” och ”det är komplicerat” fram och tillbaka beroende på hur sur de var på sin partner den dagen.

     Ganska mycket folk använder fb fortfarande, men jag har inte sett dessa olika grader av att definiera förhållanden på år och dag. Det kommer ibland ”i ett förhållande med”/förlovat sig med/gift sig med, men inget negativare. Dessa alternativ kanske försvann med poke-knappen…

    Hans karriär är väl död sedan länge, så något måste han väl hitta på för att få lite fokus på sig från media.

   Exakt !

  Tror faktiskt inte att det är nåt. Hanna har kvar bilder på henne och Eric längre ner i sitt flöde och i Erics fall tror jag bara han velat göra om sin instagram till en ”cool” och opersonlig sådan.

   Ja för den var verkligen personlig förut…

    Jag är hundra på att han själv tyckte det i alla fall 🤡

  Oooch i hennes Q&A kom frågan ” tips on how to stop overthinking “ igen. Liksom den gör i varenda av hennes frågestunder. Med samma svar haha

  Jag är väl en boomer men har aldrig förstått varför man tar bort exet i flödet (om det inte var ett super-nasty breakup möjligen). Det är ju ens liv, minnen?

   Så olika man kan vara ändå, hade jag gått vidare med en annan kille hade jag inte haft bilder på mitt ex kvar heller.

   Ja, men Instagram är inte ens liv. Där kan folk göra lite som de tycker. Det är inte som att de tömmer sitt hem på alla saker som ex-partnern har varit med och betalar eller alla presenter från personen.
   Privata fysiska album lär inte heller kastas, om det nu finns sånt i folks hem nuförtiden (?)

   Själv har jag noll privata saker på mitt Instagram-konto, eftersom jag inte är intresserad av att ge främlingar visuell inblick i mitt liv.

   Minnen kan man ha i huvudet även om man väljer att inte låta andra människor ta del av det minnet längre.

  Mina ex är kvar på bilder på Facebook, har faktiskt inte kollat om de har avtaggat sig. Jag har det inte iaf

   Nu har jag kollat, alla är kvar i sina bilder! 😃

  Hon la upp en hyllning till honom nyss. Kan det svänga så fort?

  Bra timing när hon precis fått en Hermes av honom i present 😅 (om det nu ens var han som betalade).

   Modehus som Hermés ger *inte* spons. De har funnits sedan 1837, de behöver inte någon sådan skjuts från nyrika småttingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.