363 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Beskriv det klädesplagg du känner dig absolut finast i! Så nyfiken på hur andra tänker! Mitt bästa plagg är en ljusblå/vit långklänning med omlott från Stories som jag känner mig ljuvlig i.

   Paljetter!

   Snygga jeans.

   Ridkläder🐴

   Svarta kostymbyxor

   Och allra helst med en knytblus och klackar till.

   AIM’N svarta tights. Sitter som en smäck på alla jag sett använda dem.

    Sant faktiskt! När jag skrev det med momjeans nedan tänkte jag även på mina Aimn träningstights 😂 Trycker in postpartum magen till obefintlig också!

    Vilken modell är det?

   Jag känner mig sällan fin men det är väl i en blus kanske och jeans som sitter snyggt.

   I en underbar grön klänning 😍

   En potatissäck

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   Ett par välsittande 501:or

   Svaret är alltid klänning! Spelar nästan ingen roll vilken klänning.

   Mina cykelkläder haha

   Skjorta brukar jag känna mig lite halvt upplädd i, inte för mycket men ändå lite grand 😊

   Helt ärligt lösa, korta träningsshorts och en urtvättad skjorta eller hoodie när det är sommar och jag har bruna ben och är solblekt i håret. Annars kanske kläder av ”julfesttypen”, typ svarta tunna strumpbyxor, något glittrigt och lagom tight eller urringat. Klär mig så kanske 1-2 gånger i året, men känns alltid lite ”hett” med svarta tunna strumpbyxor och fina skor 😄 Jeansskjorta är nog det vardagsplagg jag känner mig snyggast och bekvämast i.

   Mina ljusblåa momjeans med hög midja och en tight tshirt 😍

   Omlottklänning! Sååå smickrande klänningsmodell. Smiter åt och markerar midjan så fint 😊

   I min adore klänning, känner mig snyggast i hela världen

  Hej!

  Vi är tre vänner som är i startgroparna för att starta ett företag och vi tänkte därför göra en väldigt simpel marknadsundersökning här i ÖS.

  Idén är egentillverkade smycken av silver och pärlor med naturmotiv där en del av vinsten (ca 10%) oavkortat går till att stötta NGOs som jobbar för djur och miljö.

  Vår fråga är: Hur mycket skulle du kunna tänka dig att betala för ett smycke (armband eller halsband) som beskrivs ovan?

  Svara 1, 2, 3 eller 4 enligt priserna:

  1. 200-400:-
  2. 400-600:-
  3. 600-800:-
  4. Mer än 800:-

  Tack ! ❤️

   När det är just silver så hade ja gått för nr 1. Är det stål betydligt mycket mer eftersom det är tåligare. Jag vill ha smycken som håller, inte som tappar färg, färgar av sig, man inte bör duscha med etc. Ja vill känns mig fri med mina smycken, även om jag oftast tar av dem.

    Silver varken tappar färg eller färgar av sig..

    Silver är tåligt, inga problem med det alls.

   Beror på hur de ser ut så svårt att svara på.

   Helst 2 men absolut även 4 beroende på hur de ser ut!

   400-600 😊

   1 eller om det är väldigt unikt 2.

   Man kan inte skriva ”oavkortat” om det är en viss procent. Antingen går hela vinsten oavkortat dit eller så går 10% 🙂 Jag tror på 1 eller 4. Liksom tillgängligt eller känslan av unikt, men beror på vilken målgrupp ni tänker er!

    Också svårt att se att det kommer vara nån vinst att tala om på rätt länge (om de ska ta ut lön osv)

   Silver – 1.
   Mer exklusiva metaller – 4.

   7

   Utmärkt idé men ett tips är att ni inte låser er vid tanken på exakt hur ni ska göra med att skänka en del t NGOs. Av erfarenhet – det är tufft att bygga bolag och att utgå från vinst direkt och börja spendera den innan ni ens startat, är lite fel fokus. Men självklart ett utmärkt mål.

   Vad gäller prissättningen, utgå från vad material och arbete kostar och räkna därifrån. Prisklass 1, kan det överhuvudtaget bära sig?

   Med det sagt, lycka till!

  Lägger ni till kollegor som vänner på Facebook?

   Nej, är rätt restriktiv med vem jag är vän med där. Har kollegor som blivit mina vänner som jag umgås privat med de har jag på Facebook.

   Vissa kollegor.. beror på relationen på jobbet.

   Nej, generellt sätt inte. Men jag tackar ja till förfrågan om det kommer från en kollega jag känner att jag klickar med.

   Följdfråga på detta, samma med insta?

    Har bara två kollegor på Instagram och desto fler på facebook. För mig känns Instagram ännu mer privat

   Ja det händer. Facebook är inte så privat för mig, lägger aldrig upp något. Använder mest marketplace.
   Instagram vill jag bara ha kollegor som jag umgås med på jobbet. Där är det privata bilder på vänner, barn osv.

   Ja, har flera chefer och andra kollegor som vänner. Vi är nära varandra hela bunten och umgås privat också.🙂

   Beror på relationen till de man jobbar med. På en arbetsplats var vi ca 20 pers på vårt skift och vi var på nivån att faktiskt alla kunde jobba tillsammans och det var aldrig konstigt med småprat, sen var man ju närmare några såklart. Men där la vi till varandra allihopa, på både Facebook och Instagram, inkl vår skift-chef. Det är ca 7.5 år sen men iaf 50% har jag fortfarande kontakt med🙂

   Nä. Gjorde för några år sedan. Men nu känns Facebook väldigt dött? Hade varit konstigt att adda en kollega och så har man inte lagt upp något i sin feed sedan 2017…

    Jag har inte lagt upp något sen 2010. Sen, den som lägger till mig ser ändå inte mitt innehåll, exakt allt som går att låsa till ”bara jag” är det.

    Annars är det nog dött – för folk under 45.

     Haha tala för dig själv! Har flertalet vänner på FB från gymnasiet (90-91or alltså 33/32 åringar!) som friskt uppdaterar sina konton varje dag. De är däremot knäpptysta på Instagram t.ex….

   Accepterar om någon lägger till mig bara. Brukar inte lägga till själv.

  Nu med hettan i Sydeuropa, någon som haft värmeslag? Känner man av det innan man får det eller kommer det bums?

   Kommer bums. Yrsel och kräkningar typ.

   Kommer krypande för mig. Huvudvärk, ledvärk, yrsel, känner att jag tänker ”konstigt”.

   Har varit med om både helt från ingenstans och krypande. Känner inte igen kräkningar som 20:07 skriver, men 20:10s symptom har jag varit med om + feber med kallsvettningar. Känns så märkligt att ligga och frysa när det är 30 grader varmt😅

   Kostymbyxor, blus, klackar. Ett diskret smycke i halsgropen. Det passar jag i.
   Passar också i vita välskurna sommarbyxor och en ärmlös top

    Haha oj vad fel den hamnade

     Hihi så tokigt!

   Jag har bott 10+ år i Sydeuropa och inte fått värmeslag ens när det är 45 grader. Det är ju bara att stanna i skuggan, dricka vatten och följa normala råd.

    Inte världens mest sexiga alternativ för semesterresenärer med begränsad tid på plats…

     Va? Ligga i skuggan och gå och ta ett dopp då och då är min idealsemester.

      Kul för dig men nu tänkte jag faktiskt på aktiviteter där man rör på sig, antingen i stadsmiljö eller annan utflykt.

       I stadsmiljö får man väl ändå inte värmeslag? Butiker, restauranger, museer har AC och skugga finns överallt.

        Om man går runt mycket så blir det ju väldigt varmt? Tänker dessutom några av storstäderna runt medelhavet; Rom, Aten, Florens etc. Tycker det kan vara värre än att ligga på en strand när man kan vila och svalka sig

         Ja men är det då varmt kan man inte promenera i sol mitt på dagen utan att bli sjuk..

       Då kanske du ska avboka, om du inte kan ta det lugnt i skuggan när det blir akutvarmt.

    Ja men vad bra då att du har klarat dig.

    Men det är ju din upplevelse, finns självklart folk som reagerar annorlunda utan att springa marathon kl 12.00. Om det var så enkelt som du beskriver hade inte en massa människor kollapsat.

     Jo det är faktiskt så enkelt. Läs lite om vad grekiska myndigheter säger om alla oansvariga turister. Klart man inte kan gå på tur klockan 13 i solen uppför ett berg och tro att allt ska fungera.

    ”Någon som fått värmeslag…?”
    ”Bott där i över tio år, men aldrig fått värmeslag”

    Bra att du svarade.

     Nej men alltså värmeslag är något man kan undvika. Det finns en anledning till att befolkningen i södra Europa går upp tidigt på morgonen, tar en lång lunch, äter middag sent och alltid har nerdragna jalusier hemma på dagtid. Det är på grund av respekt för värmen och farorna med värme.

      Frågan var inte om man kunde undvika det eller hur man gör för att undvika det.

       Men så är det ju alltid här inne. Något annat än frågan besvaras, så onödigt tycker jag.

   Bodde i Afrika. Vi hade en pool i vårat lägenhetskomplex. Hade legat och solat/badat i ca 2 timmar och skulle gå hem ca 100 meter precis när jag kommer till trappen kollapsar jag. Helt från ingenstans. Lyckas krypa upp för trappan och trodde att jag skulle dö på fläcken. Lyckas ta mig in och får i mig (kranvatten som egentligen inte är dricktjänligt) och börja sakta komma till liv. Lyckas ringa ett samtal och ligger med feberfrossa hela kvällen efter att en kollega kommit med vätskeersättning och vatten. Så sjukt läskigt!

    Ojj! Skönt det gick bra!

    Obehaglig upplevelse men lol på ”Afrika”

     Fast jag har flertalet kollegor från olika länder i Afrika och en sak de har gemensamt är att de ser sig väldigt starkt som just afrikaner. Detta gäller alla utom Algeriet, Tunisien, Egypten typ. De tycker att det finns övergripande afrikanska egenskaper. Såklart har de mer specifik känsla för just sitt eget hemland, men en etiopier och en kenyan ser varandra som fellow Africans.

      Alltså, va?? Vilken kommentar svarar du på? Helt apropå ingenting…
      Men för att svara på din kommentar så är de som bor i norra afrika idag av väst asiatiskt ursprung, dvs, innan invasionen av a.raber så beboddes även den delen av riktiga afrikaner. Eller kommer du kalla a.raber för ursprungs européer den dagen de tar över norra Europa också? Haha
      För övrigt var nog poängen att Afrika är en kontinent men det missade du.

     Kan ju vara så att hon inte vill riskera att outa vem hon är..? Vissa länder i Afrika kanske det inte är jättevanligt att en svensk bott i 🤷‍♀️

  Någon mer som är socialt bakfull efter midsommar? Känner mig helt dränerad på energi och ork, vill bara vara ifred idag. Ska nog gå på en promenad när barnen somnat .

   Yes, idag har varit en lugn hemmadag.

   Nej, eftersom jag inte umgicks med någon igår.

    Blir avundsjuk på dig, längtar efter att få vara lite själv!

   Ja gud ja. Hela familjen har varit det. Alla har typ legat o vilat/sovit i varsitt rum hela dagen haha. Så skönt! Inga måsten, inga krav.

   Nej bara trött på vissa personer.

    Några specifika eller folk i allmänhet?

     Några specifika, fast hade jag behövt träffa andra än de jag ville träffa, och träffade, idag så hade det varit jobbigt iofs.

   Haha ja men ärligt talat har det varit en fantastisk dag ändå

   Japp. Umgicks med min sambos gäng där ingen är direkt elak men inte inbjudande heller, tror de flesta valde exekts sida i skilsmässan. Lunch och grillning på kvällen, mitt krav var att vi gick hem emellan de två händelserna för att jag skulle orka bägge. Har varit på uselt humör sedan vi kom hem och vill bara få vara ifred en dag 🙃

    Undrar vad det är som gör att man blir så pass socialt bakfull? Är det för att det blir för intensivt med allt umgänge?

     Det låter väl mer som att hon är väldigt spänd och inte vill umgås med de personerna.

     Min spontana tanke är att man streachar man orkar/känner för. Om man är superpepp, taggad osv så blir man kanske inte socialt bakfull. Men om man gör mer och mer av vad man egentligen inte vill/känner för, pga man ska ställa upp, vara bjussig osv så kommer smällen dagen efter.

    Fast du verkar kanske inte jätteinbjudande heller?

   Nej, umgicks bara med min syster idag och vi hade en ganska vanlig dag bara.

   Hade nästan lust att avboka firandet nr 3, vi var igår med vänner på sommarstugan, idag med släkt och imorgon med andra vänner 🤯🤦🏻‍♀️ men man får tänka att sommaren är kort och man ska passa på att njuta! 🤞🏼😅 Man hinner vila och sova i graven!

   Tänker att det är som alla högtider. Förväntningar, förberedelser och ett tempo som tar på krafterna 😊 de flesta jobbar ju dagarna innan så allt ska roddas samtidigt som vardagslivet (som kanske redan är fullspäckat).

   Men ja jag hoppas på mer energi imorgon 😂

   Ja! Räddade midsommar för barnen själv igår då min man jobbade. Dagen vart jättebra ändå och jag kände mig på kvällen både stolt och tacksam. Idag kom just ”baksmällen”, helt slut och vill bara ligga och stirra i en vägg…trots powernaps under dagen 😅

    Roddade

   Ja!!! Jag hade en fantastisk midsommar där alla var jättenöjda och vi hade en så fin dag. Men hela dagen efter var jag gråtfärdig med ångest upp i halsen. Vill stänga in mig i ett rum i tre dagar nu. Är jag introvert nu? Haha

    Introvert. Det nya.

  En vän har börjat övningsköra med sin dotter, och det går jättebra, hon är duktig. Men när min vän pratar om detta kan jag typ bli avundsjuk, det kommer upp dåliga minnen från när jag själv övningskörde och det inte gick så bra. Det berodde både på att jag var osäker och nervös, och min pappa var kanske inte bästa läraren. Gick mycket bättre när jag började på körskola. Men ändå känner jag ett sting av avundsjuka sjukt nog. Skäms och känner inte igen mig själv. Hur får man bort såna konstiga känslor?

   Jag tror du får sätta dig över dem typ ”okej nu känner jag såhär men jag inser ju det inte är min kompis tonårings fel.”

   Vissa saker triggar en. Det är naturligt. Skönt att du vet varför du känner som du gör.

    Ja, särskilt minnen från min ungdom triggar mig.

     Nej du blandar ihop det. Dottern triggar dig och det drar upp minnen från din barndom. Triggar gör det som utlöser känslorna och inte känslorna som är obehagliga.

      Ja det är sant.

   Vi pratade om detta på jobbet i veckan och oj vad många historier om när det inte funkat. Så du är inte ensam. Titta på Mark &Irma när de övningskör så kanske det känns bättre 🙂

   Acceptera dem utan att analysera, inse att detta har hänt och du kan inte ändra på något och ”arkivera”. När de kommer fram igen så tänk att detta kan jag inte ändra på och gå vidare. Älta inte, det vinner du inget på.

    Tack, ska försöka tänka så.

   Va, men deras övningskörning har väl inte med dig att göra?

    Folks graviditeter eller ätstörningar har inte med andra att göra. Ändå väcker det känslor hos andra. Samma princip.

    Nej självklart inte, men det väcker minnen hos mig, får tillbaka känslan av att alla andra var superbra på bilkörning (kändes det som) och jag var jättedålig. Och blir lite avundsjuk. Jag vet att det är konstigt och vill bli av med känslan givetvis.

     Antingen gör du som en skrev högre upp och accepterar känslan. Du hade det inte lika lätt och tyvärr är ju livet så på olika saker för oss alla

     Eller så är det ju terapi som kan hjälpa dig att komma över dina känslor för det kan nog vara mer än övningskörningen som inte känns bra när du tänker tillbaka. Men det är ju ett enormt jobb och viktigt om du känner ett behov av det

     Om alla var jättebra på att övningsköra, då skulle ju ingen behöva övningsköra?
     ”Alla är så bra och jag är så dålig”
     Så många som tycker synd om sig själv..

  jag har missat, vad har hänt mellan alexandra bring och hennes syster victoria?

   Tror ingen gått ut med att det har hänt något, ingen vet ju förutom dem men de verkar inte umgåtts på länge enligt sociala medier. Alltid tyckt att det verkat som att Alexandra störs sig på Vickan, gillar dock Vickan betydligt mer, mycket roligare!

   Jag är också så nyfiken på det. De var ju väldigt nära ändå, och båda verkar leva rätt drama-fria liv så är väldigt förvånad att det skurit sig så som det gjort… Vilken sorg det måste vara..

    Men vad var det som gjorde att det skar sig? De har ju valt ganska olika liv. Följer båda och gillar verkligen båda.

    Bara för en person verkar ”drama fri” så kan det fortfarande hända grejer. Även utomstående/partner kan påverka den finaste relationen negativt. Lugnaste vatten…

   Alexandra kanske tröttnat på Victorias ”hej och välkommen till mitt liv där de enda färgerna vi känner till är svart och vit” och Victoria kanske tröttnat på Alexandras ”hej och välkommen till mitt absolut felfria fejkliv där allt jag lägger upp är perfekt och ”målbild”? 🤔

    Är inte båda väldigt så ”mitt perfekta liv”? Victoria med sitt flöde och svartvita färgkoordinationer och Alexandra med allt annat

   Också orimligt nyfiken på detta! Kan man inte luska lite? Är det tex någon av dem som fortfarande umgås med andra flunsor, de hände väl lite med typ Kenza, janni/mickan tidigare båda två? Gör de fortfarande det eller bara en av dem? Tänker om någon av dem brytit med även andra vänner måste ju något stort hänt.
   Älskade deras podd o tycker om båda även om jag absolut också kan störa mig på vi vickans svarta-vita kläder och Alexandras liv där varje sekund är perfekt haha

    Har de slutat med podden också, sen när? Sa de varför?

    Janni umgås i alla fall med Alexandra. Hon var vid deras lantställe rätt nyligen.

   Vadå? Har det hänt något ens? Kan det inte bara vara de inte delar på sociala medier när de umgås? 😊

  Angående diskussionen igår här på ÖS om att dra iväg när en blir arg. De flesta tyckte inte det är ett ok beteende vilket fått mig att fundera på hur gör ni/hur beter ni er när ni blir riktigt fly förbannade? Obs att det gäller ej när en blir arg på sina barn utan på sin partner!
  Hur hanterar ni er ilska?

   Eh. Det är ett kommentarsfält. Folk gör sig mycket finare, snyggare, bättre, smartare och mer perfekta än vad de egentligen är..

    Jag går ner till gästrummet i källaren, sätter mig på soffan och stirrar in i väggen och bara försöker ta lugna andetag. Sen kan jag gå upp igen och fortsätta diskussionen med en lugnare och trevligare samtalston.

    Fast att inte dra iväg i ilska är inget konstigt, behöver man inte ljuga om..

    Ja alla är så himla perfekta här inne, det är så intressant hur Sveriges bästa människor går in och skriver här.

     Att inte dra iväg betyder inte att man ljuger eller försöker va perfekt…

      Men läs kommentaren av 20:26 så förstår du nog att det inte enbart handlar om folk som skrev i en sån tråd…

       Fast nu handlar det om det…

        Och? Läs den kommentaren igen så kanske du fattar att det är apolicerbart på alla diskussioner och trådar här inne.

    Fast det är väl ändå välkänt att par bråkar olika mycket och på olika sätt? Jag hade aldrig orkat bråka på det sätt som beskrevs då, samma med Gab Joss och hur hon och hennes snubbe verkar bråka hela tiden. För jobbigt helt enkelt. Jag kan vara långsint och då funkar det inte att ha högljudda bråk varje vecka. Min man är dessutom galet snäll och tålmodig så hade fått jobba hårt om jag skulle få igång hans ilska ofta. Så jaja där är jag väl ”perfekt” – Men har dålig lön och är tjock så sjunker direkt i detta kommentarsfält ändå. 😉

     Fattar inte hur de kan bråka så ofta som hon beskriver.. stackars barn som antagligen hör

   Vi går in i olika rum, vi drar oftast inte hemifrån, även om det hänt vid något enstaka tillfälle. Sedan fortsätter vi prata när vi har lugnat ner oss.

    Efter man har bråkat ska man ha sex. Så nu vet ni det.

     Ska😂

      *måste

       Måste är ett negativt ord.

   Det märks när jag blir riktigt förbannad och jag drar mig undan, men om jag skulle sticka därifrån? Nej, det skulle nog vara om min partner hade varit otrogen isf. Då skulle jag nog behöva space. Men annars så behöver man ju som Jessica skriver bara gå undan och andas så kan man ju försöka reda ut det sen.

   Jag kan dra iväg någon timme eller två för att träna, handla eller något annat. Eller en långpromenad.

   Jag kan inte vara i samma rum/under samma tak som den jag blir arg på. Jag behöver gå. Ibland ut, ta en promenad eller gå till skogen så jag får hitta nån pinne att bryta sönder eller kasta kottar. Men då är jag verkligen rosenrasande och måste få ut min ilska och det tar lång tid innan jag blir så arg.

   Vi skriker och bråkar men till sist blir man ju trött och slutar. Skulle aldrig dra iväg.

   Blir inte så arg. Om något så balanserar jag ut det med skratt.

   Jag kan höja rösten, låta arg och säga något hårt. Brukar ta lite ”paus” sedan, alltså gå undan och fundera lite på egen hand. Då brukar det kunna bli ett bra samtal en stund senare när båda har andats ut.

   Vi har levt tillsammans i väldigt många år, så när jag känner att jag börjar bli riktigt arg, säger jag att vi avslutar samtalet. Vi får lugna ner oss och tänka över det var och en för sig. Och ta upp det igen, när vi är lugna och kan prata på ett vettigt sätt, där båda kommer till tals och man hör på varandra.

   Jag har ingen partner så #freedom

   Jag blir aldrig så arg på min partner

    Samma här. Har aldrig bråkat på det viset.

    Jag har inte varit förbannad sedan jag var typ… 15 kanske. På min man kan jag bli lite irriterad eller trött, men det är sällan. Ilska är helt enkelt en väldigt svåråtkomlig känsla för mig.

   Det händer sällan nuförtiden då vi har varit tillsammans så länge. Men när jag tappar det ordentligt på min partner så är det definitivt högre röst (svårare att skrika då vi ändå har barn under samma tak) och min mindre roliga sida kommer fram där jag blir lite elak. Vilket jag vet triggar honom 😂

   Behöver byta rum för att få andas i en fyrkant en stund & som jag skrev häromdagen i ÖS så kan jag smsa hur jag upplevde situationen för att få ner mina känslor & tankar utan att bli avbruten. OCH (!) viktigaste delen – jag kan läsa igenom smset och ändra innan jag skickar iväg det. Det funkar när det är ett ordentligt bråk

   Blir jag arr på min partner säger jag till att jag vill vara ifred. Få lite tid att andas,han förstår. Inget större än så. Samma sak gäller honom. Ibland när vi går varandra på nerverna säger vi bara som det är. Förstår inte varför det är så svårt. Att man behöver fly iväg?

    Att dra sig undan hemma är ju också ett sorts flyktbeteende. Eller är det ok att dra sig undan och vara själv så länge en stannar hemma men om en väljer att åka/gå iväg är det inte ok? Vari ligger skillnaden?

     För mig är det stor skillnad. Vi är ändå hemma, jag vet var den andra personen är och han vet var jag är. Vi kan försöka prata med varandra igen. Att vilja ha andrum är ju inte fel. Men sticker du hemifrån så känns det hårdare och mer ovisst. När kommer personen hem? Var e personen? Svarar personen när jag ringer?

      Men om man inte ”sticker” utan säger att man behöver ta en promenad och går ut en stund. Är ju inte alla som bor så att de kan ta en paus från varandra hemma. Jag tycker mycket ligger i HUR man gör det, mer än var man tar pausen. Nu har jag aldrig dragit hemifrån på något dramatiskt vis, men det har hänt att jag har sagt att jag går ut en stund, kommer tillbaka 20 min senare när båda är lugnare och det värsta har lagt sig. Ser inte att det är mer annorlunda än att gå in i ett annat rum under samma tid.

       Jag håller med dig. Det är ju inte alla som bor så att de kan gå ner i en källare och andas, finns vissa par som trängs i en trång liten etta. Måste man då låsa in sig på toaletten när man har bråkat för att det ska vara okej? Känns fullt rimligt att gå ut en sväng då, men man behöver ju inte vara så dramatisk. Bara att säga att man går och tar en promenad eller något.

  Ännu en romantisk film i kväll.
  Ett rum med utsikt. Mycket bra film så jag är nöjd. 😇

  Kostar det något att sälja på vinted? Är det enkelt att sälja barnkläder där?

   Det kostar inget och det är enkelt. Men du får inte mycket betalt per plagg.

    Hur tjänar Vinted pengar? Trodde de tog en viss procent.

     Det är köparen som betalar en köpavgift. Antar att det är så de tjänar pengar

   Barnkläder är det som är enklast att sälja där 🙂 så kör på!

  Paow säger på story (för några dagar sedan) att hon har gått in i väggen när hon var i Sverige pga hon har hjälpt sina vänner att komma in på lista på krogen, samt att hennes Fendi väska har blivit snodd av en ”nära vän” 😅 Svettigt liv ändå

   Hahahaa hörde det i Sanning & konsekvens podden… kände bara 🤯🤯

   Men tror att i hennes verklighet så är det jobbigt….

   Herredjävlar:/
   Gå in i väggen ??? Nä Paow nej nej nej. Väx upp för fan.

  Jag jobbar natt, någon som har tips på trevlig film man kan kika på? 😊 Har enbart Viaplay.

  Och jag hoppas att ni har haft och får ha en fortsatt trevlig midsommar! Jag har jobbat för 8 året på rad 🥳 Bara en månad kvar nu sen så får jag äntligen semester!

   Vad har du för jobb som gör att du kan titta på en film på arbetstid?

    Om man jobbar natt på boende, brukar oftast brukarna sova på natten. Sjukvårdpersonalen finns tillänglig, men de kan ju läsa/se film. De kan ju inte dra igång med något, det ska vara tyst.

    Jag jobbar på ett demensboende 😊 Alla sover som oftast, så då får man – utöver nattliga, självklara uppgifterna – underhålla sig själv på bästa möjliga sätt.

   När lammen tystnar är en trevlig film.

    Trevlig film ?😳

     Det är ju nån som försöker vara rolig såklart som skriver så bara.

      Gud vad grinigt det var här ikväll

       Inte värre än andra gånger.

        Hoppa och skit så får du randiga ben.

         Beror på konsistens.

         Vad är vitsen med att skriva nåt sånt? Är det 13-åringar som tycker de är roliga?

          Tror det. Eller Vuxna som blir kränkta för att folk inte tycker det de skrev från början var roligt.

     Ja, tänk att det finns folk som gillar thrillers och skräckfilmer. Läskigt va?

   Lite tips inför kommande nätter med filmer jag sett och gillar.
   Dumb money
   Sista brevet från din älskade
   Larry Crowne
   The founder
   Green book
   Marie Curie
   Paddington 1 och 2

   Men här då även möjlighet så är Upload en bra serie jag rekomenderar.

  Superkul med vassa kommentarer efter Underbarclaras senaste blogginlägg. 😀 Om hur självgod hon framstår m.m. Uppfriskande med något annat än smicker och fjäsk!

   Du verkar vara en helt ljuvlig person.

   Uppfriskande nog, men det var väl bara en sådan kommentar?

   Ja hennes kommentarsfält har blivit allt mer ifrågasättande gentemot hennes person, hon verkar ju gå in för att provocera mer nuförtiden. Jag har faktiskt tröttnat på henne och läser inte så ofta längre. Tycker hon verkar så oskön.

    Samma här. Det är något som skaver med Clara. Jag tror på skilsmässa snart.

   Tre kommentarer?

  Anna Book sjunger karaoke och ger sig på Stormvind. Hon tror på riktigt att hon kan sjunga.

   Hon kan sjunga.

    Hon satte inte slutnoten på Stormvind iallafall.

     Skillnad på att öva upp inför ett framträdande och köra för skoj skull

     Minns en intervju med Adele där hon precis fått barn och intervjuaren säger att hennes barn måste vara lyckligast i världen som får höra hennes röst sjunga godnatt visor varje kväll. Och Adele gapskrattade och sa att nej nej nej det är inte samma sak och visade hur hon sjöng för barnen – precis som oss andra 😂

  Vad väljer du, Center eller Plopp?

   Plopp pga roligast namn.

   Smakar de inte likadant? 😮

    Jag trodde också det! Tills ikväll. Köpte lösgodis och plockade vad jag antog var Center, läste inte vad det stod. Så kom jag hem och åt lite godis och besvikelsen! Det smakade inte alls som det jag vet är Center på ica, så jag antar att det här är Plopp och de var inte så goda alls.

    Sen ska det vara skillnad på dem har jag för mig att jag har sett nånstans. Dels tror jag konsistensen på innehållet ska vara olika, en lite lösare och en lite mer trögflytande och så ska det vara en viss skillnad i smak men jag kommer inte ihåg vad skillnaden ska vara och även om jag också känner av skillnaden så har jag inte tillräckligt duktiga smaklökar för att sätta fingret på vad det är.

     Plopp tror jag är mer lös

    Nej. De godaste är de små plopp. De som är två rutor stora. Finns de kvar ens?

     De fanns i alla fall i våras då de kostade 1:-/st på min lokala ica maxi.

     Helt rätt. Jag jobbade i en kiosk för länge sedan, och det var ett himla svinn på just små Plopp just under mina pass. Mysteriöst.

   Oftast Plopp eftersom jag tycker att den smakar lite mer vuxet (är det kaffe i?) men gillar Center-rullar också trots att Center känns lite för sött.

    Ja där sa du nåt, att Center är mer sött? För den jag fick med mig hem i påsen idag var inte så söt. Tycker inte den smakar kaffe dock🤔

    21:17 här igen: det här får jag när jag googlar

    ”De har olika recept när det gäller fyllning och chokladandel. Plopp-fyllningen har något högre sockerhalt och är mer lättflytande eftersom den inte kokas lika mycket och får därigenom en något högre vattenhalt. Ploppen har en mera ”knäck”-artad arom medan centern har en mera ren toffé, karamell eller mjölkkolasmak.”

    Alltså Plopp som är sötare..?😅 måste vara något annat som gör att den upplevs sötare i så fall. Känner att det drar till sig på tungan på ett annat sätt i alla fall som det gör när jag tycker något är sött och äckligt.

    Har för mig jag har läst tvärtom. Plopp kom först men man ville göra en mer ”seriös” version då plopp lät barnsligt och då blev det center

    (Ingen säker källa här utan något jag har ett svagt minne kring 😂)

     Ja jag googlade fram det förut men kommentaren hamnade I modd. Men det första som kommer upp när man googlar vad skillnaden är citerade jag I min kommentar.

   Center! AVSKYR Plopp

    Non stop, center och Plopp, kexchoklad är lika gott🎶

  Jahopp då var vi tillbaka på detta igen ja. Rib cage bragging, Camilla?

  Du refererar till Lovisas uttalande och skriver att du undrar varför hon valt att ”avsäga” sig ansvaret. Men…när Lovisa gjorde detta uttalandet förra året så skrev Du ju att det var ett ”ickesvar” på kritiken.. Svårt att bestämma dig?

  Du har skrivit upprepade gånger att det inte handlar om enskilda individer. Men ändå är det Lovisa, Bianca eller Hanna som nämns gång på gång.
  Trots 25+ andra svenska influensers, där vissa utav dom med ännu större följeskara, lägger ut denna typen av bilder på sig själva. Vissa mer frekvent än andra.
  Och du Camilla, följer samtliga av dessa 25+ kvinnorna. Märkligt ändå att du aldrig nämnt dom..
  ”Det handlar inte om enskilda individer”
  Mmm.. ok.

   Om jag har förstått Camilla rätt från deras podd så handlar det ju om att deras följarskara är unga tjejer vilket gör det värre…

    Majoriteten av dom 25+ kvinnorna har också unga följare.

    Bloggbevakning är som en öppen bok. Hennes mål med detta lyste igenom för länge sen.
    Lyssna bara på senaste avsnittet från deras podd. Vart ligger fokuset? Lyssna bara på hur många gånger hon nämner Bianca, som inte ens har något med det att göra vad Lovisa lagt ut?
    Men istället för att prata om problemet, så maler Camilla på om Bianca om och om igen, det är hennes runda silikonbröst, henne magbild för reklamen hon gjorde för Gina tricot som nu nämnts så många gånger att man tappat räkningen, som för övrigt inte ens pro-ana /rib cage bragging).

    För i avsnittet så nämner Quetzala att Lovisas bilder som nyligen kom ut inte hade vart problematiska om hon bara slopat dom bilderna där revben syns. För övriga bilder är bara bilder på en smal kropp och det måste hon få lägga ut säger Quetzala, vem håller med henne då? Jo Camilla.
    Men detta gäller inte när det kommer till Bianca ingrosso.

  Jag somnade runt 1 i natt och blev väckt klockan 4, kunde inte somna om och varit jättetrött och seg hela dagen.

  Men hur fan ska jag somna ikväll?
  Med så lite sömn borde det vara enkelt men jag är inte lika trött längre, vet inte hur jag ska koppla bort och slappna av.
  Och varför är det alltid svårt att somna på kvällen, blir rastlös av att ligga och blunda för att försöka sova. Men dom få gånger jag tar en tupplur mitt på dagen blir jag inte rastlös, känns skönt att blunda även om det tar en stund att somna och vaknar och känner att jag aldrig någonsin sovit så gott? Fattar inte 😭😂

   Finns bra appar för att somna – testa!

   Jag kan inte heller somna på kvällarna.
   Kan verkligen inte. Är ständigt trött och rastlös på samma gång.

    Fattar inte, så störigt.. så avis på dom som lägger sig i sängen och somnar på någon minut bara.

    Fast dom personerna som säger det ljuger kanske, vem vet, för det låter seriöst lite omänskligt att somna så fort.

     Somnar på minuten. Ofta först på soffan innan jag tvingar mig att gå till sängen. Försöker jag scrolla lite somnar jag med telefonen i handen. Däremot vaknar jag ofta vid 3-4 och är vaken en timme eller två innan jag kan somna om, den är jobbig. Förmodligen därför jag somnar så snabbt på kvällen.

      Mrn fy för att vakna vid den tiden och vara vaken en längre stund, sånt är så jobbigt. Men somna fort låter underbart!

      Jag kan vara så nära på att somna i soffan och till och med nicka till. Stänger ner, kissar och borstar tänderna och när jag lagt mig i sängen är jag stenpigg igen. Fattar inte.

       Jag är exakt likadan. Sååå trött och sen slår det om så fort jag rör mig

        Men precis! Så sjukt störigt. Och kolla på tv i sängen ger mig inte samma trötthet som i soffan, svårare att somna för då har man redan legat i en skön säng så länge liksom haha.

        Ska försöka testa att borsta tänderna tidigt på kvällen och kissa så behöver jag bara gå till sängen, minimal rörning då. Men får svårt att somna och slappna av ibland om jag inte kissar precis innan 😂 vilka problem..

        Köpa en skönare soffa och filt eller extra täcke så det funkar att sova i soffan hela natten annars kanske.

         Gäspar så mycket nu. Måste diska och sen får jag krypa ner och hoppas att sömnen hänger kvar tills dess.

   Nej fy det känner jag igen! Kan aldrig sova blir irriterad bara jag tänker på det!

   När jag inte kan sova brukar jag lyssna på avsnitt 75 av Sälj & kommunikationspodden, det heter Sovhypnos, sök bara på sovhypnos på Spotify så kommer det upp (och glöm inte sätta sovtimern på ”när avsnittet är slut”). Det funkar varje gång och jag har använt den i ett år i alla fall, de gånger jag inte kan sova. Om man verkligen slappnar av och lyssnar så funkar det han säger enligt mig. Och det lyssnar jag även på om jag vaknar på natten och inte kan somna om.

    13 minuter? Hinner du somna på det? 😱 tänkte det var något långt.
    Ska absolut testa ikväll. Hade varit suveränt om det funkade, tackar för tipset!

     Ja om man verkligen lyssnar på det han säger och tillåter sig själv att slappna av. Det är dessutom bara 11-12 minuter eftersom första bara är prat och förklaring av avsnittet typ.

     Andra tips är podden Somna med Henrik och sömnhypnos från Gestalthälsa på Youtube, men jag rekommenderar det 13 minuter långa avsnittet först.🙂

      Låter för bra för att vara sant, men blev faktiskt lite pepp på att försöka 🙂

      Lyssnat på Somna med Henrik någon gång, tror jag somnade rätt fort men något avsnitt jag lyssnade på var bara så konstigt så jag koncentrerade mig på att försöka fatta och somnade med en förvirrande känsla 😂

       Ja det tycker jag absolut, det är ju värt ett försök i alla fall.😊

        Precis, kan ju inte bli värre liksom haha 🙂

   Somna med Henrik! ❤️

   Onanera funkar 100 ggr av 100 för att somna sen

    Funkar aldrig? Har jag haft sex innan sovdags somnar jag däremot direkt efter.

  Ska på stor 90-tals/00-talsfest, så kul! Men vad ska jag ha på mig? Tips tack

   När jag var på Vi som älskar 90-talet ett år körde jag på klänning i militärmönster med t-shirt under, chunky sneakers, den klassiska chokern (är typ orimligt stolt över att jag har kvar min från 1998🤭😍), rosa sprayfärg i håret och pippitofsar. Och munkjacka över när det blev kallt. Så något sånt kanske?

    Ja toppen! Camomönstrat känns rätt.

   Kolla spice girls

    Jo gjorde det men har inte kvar min 90-talskropp så är inte riktigt bekväm i alla magtröjor 😅

   Googla jävla miffo

    ❤️

    Miffo kändes faktiskt som ett 90-taligt skällsord, tack för inspon!

     😂

     Åh blev påmind om den filmen nu, Miffo. Måste se den snart igen. Jonas Karlsson❤️❤️❤️

  Finns här någon mer som börjat gråta efter kraftig orgasm? Obs, inga lixom ledsna tårar utan känns mer som mycket känslor bara 🫣

   Ja men det har faktiskt hänt en gång.

   Oj ja. Många gånger😂 aldrig ledsna tårar utan mer som en ”känsloutladdning”

  Jag är en av dem som alltid känt mig väldigt ensam på högtider som midsommar osv. Har vänner men i olika delar av landet och är liksom ingens primära vän, och blir därför sällan inkluderad i midsommarfiranden. Men igår hade jag en helt fantastisk dag med min pojkvän och hans vänner och jag känner mig så tacksam och lycklig över att ha fått vara med i ett så härligt sammanhang. Med detta vill jag egentligen bara säga att bara för att man känner sig (eller de facto är) ensam behöver det inte alltid vara på samma sätt, utan det kan ändras!

  Födde barn för tre månader sen, igår sa min svärfar ”Nu kommer jag vara fräck, har ni en till liten på gång?” Och tittade ner på min mage. Den kommentaren tog hårt då jag kämpat med kroppskomplex länge och för första gången på lääänge hade andra kläder (klänning) än tights och stor tröja. Varit nere hela dagen idag. Hjälp mig att inte bry mig att han sa så :’)

   Skulle säga att de flesta efter bara tre månader fortfarande har kvar en del mage. Det är helt normalt. Vilken jävla kommentar från honom.

   Men vilken jävla idiot till gubbfan! Usch! Skit i honom! Vilket spånhuvud

   Det tar två år innan du är helt återställd fysiskt & psykiskt. Och då pratar man om hela kroppen. 3 månader är ingenting. Jag hade fortfarande ont efter 3 månader, fanns knappast tid eller lust att tänka på kroppens utseende.

   Din svärfar var fräck och helt dum i huvudet (sorry för grovheten).

   Min farfar sa så till mig när min förstfödda var nyfödd. ”En till på gång eller?” Då svarade jag att jag precis fött barn, vad är din ursäkt? För han själv är ju givetvis inte supervältränad… Då blev han generad och bad om ursäkt

    Hahaha älskar det svaret!!

    Jen Haha vilket bra svar 😂

   Äh, finns värre saker i livet än att se lite gravid ut 3 månader efter förlossningen.

    Ja, varför ens bry sig?

   Svärfar verkar ju inte ha koll på hur kroppen fungerar, så ta inte hans ord så allvarligt.

   1. Han förväntar sig alltså att alla kvinnor har helt platt mage direkt efter förlossning?
   2. Han tänkte att du hade fött barn, blivit gravid och gått så pass långt att magen började synas. Allt inom tre månader?

   Vilken tönt, hur ser han ut själv?

   Men kära svärfar, inte för att vara fräck, men är du så otroligt okunnig och outbildad till trots för att du har en son?!

   Min granne fick barn för tre månader sedan och har en jättemage fortfarande. Det gör väl inget? Inte som att ni ska vara bikinimodeller.

   Men åh, vilken skitgubbe!! Jag var med om typ samma sak igår. Fick barn för 7 mån och har fortfarande mage som jag tyvärr mår dåligt över. Igår var vi på samma lunch som en ytligt bekant. Det första han gjorde var att lägga handen på min mage och säga att ”jag ser att ni kör på”.

   Nope, inte gravid igen, bara tjock. Jag fattar inte hur folk inte kan lära sig att bete sig?! Jag blev också ledsen och mådde dåligt. Kände också typ skam(?) trots att jag ju inte gjort nåt fel. Nej, fy för idioter!!!

   Det jobbigaste när jag har fått sådana kommentarer är liksom att JAG skäms och typ vill ursäkta mig. Fast det är den andra personen som är så otroligt okänslig och gränslös.

   Min far kommenterade 1 eller 2 dagar efter min senaste förlossning att jag fortfarade hade ”gravidmage”. Många män/gubbar är riktigt konstiga. Hoppas du kan släppa hans korkade kommentar <3

  Ser på filmen Midsommar. Är den verkligen så hemsk som alla säger? Har kommit ca 30 min in i den.

   Jag vet inte har aldrig vågat se den 😂

   Nej, inte hemsk eller läskig.

   Inte så hemsk tycker jag. Den var lite obehaglig ibland men inte värre än en vanlig skräckfilm 😅

   Inte läskig alls utan så jävla dålig! Dom som kom på den kan ju inte vara friska i huvet eller så tog dom droger när dom kom på den. 😂

   Sämsta film jag sett.. obehaglig dock

   Tycker den var jättebra! Inte så läskig.

  Försoningssex, är det vanligt?
  Vi hade en diskussion om det igår med våra vänner, de hade de lite då och då… Jag har aldrig haft det i någon av mina relationer!

   Vi bråkar inte speciellt ofta men när det sker så är försoningssexet bra 😉

   Ja det är nog inte helt ovanligt i alla fall!

   Hände när jag var yngre och inte kunde kommunicera särskilt bra dvs prata igenom saker och försonas. Då fick sexet ersätta samtalet liksom. Nu för tiden föredrar jag att försonas först och sen ha sex. Känns mognare så 😉 och dessutom har har noll sexlust när jag och sambon är osams.

    Det är ju det dom är försoningssex. Man bråkar, försonas och har sex.

   Har haft det nån gång, bråkar väldigt sällan men när man blivit sams igen och kanske kramas och pussas lite extra så kan det leda till lite mer 💥

   Nja klart det kan bli kram och gos när ilskan gått över. Men namnet är sjukt, det är ju genom dialog man försonas, inte genom sex.

    Absolut inte. Merparten av mänsklig kommunikation är ickeverbal.

    Vad är sjukt? Att man försonas och har sex?

  Att åka på semester utan sina barn kan jag förstå men att göra det och leka med någon annans barn hela tiden… Får känslan av att pappapappadotter utnyttjar Tingelinn och använder henne som barnvakt. Mår så illa av hur de exponerar barnen.

   Ja det skulle kännas helt fel att åka på semester (barnfri) men då hänga med annan barnfamilj hela tiden. Då vill man ju antingen ha med sina egna barn eller ha en helt barnfri resa. Men de ser ju ut att ha det bra förstås så hoppas att hon är nöjd.

   Hörde ni att den ena av papporna sa lite skojsigt ”och där är Tingelinn, henne blir man inte av med i första taget” eller liknande…

   Jag tror inte att de utnyttjar henne, får mer intrycket av att de tar hand om henne för att hon är ensam. Hon verkar inte ha några vänner. Sen tror jag att hon tycker om att vara med barnen hon verkar stannat i barnstadiet på något sätt.

  Tips på enkla och mättande vegetariska maträtter (kan vara lakto-ovo) som inte innehåller soja eller är halvfabrikat?

   Halloumistroganoff slår jag ett slag för! Så gott!
   Bön & chiligryta – man behöver inte ha så mycket jalapeños/chili i.
   Enchiladas fast med quorn istället för kyckling. 😊 vet inte vad du räknar som halvfabrikat ser jag nu hehe…

    Tipsar om att ha goshujang (orkar inte googla stavning..) i halloumistroganoffen. Så gott.

    Tack! Ska pröva halloumistroganoff 😃

   https://vegokak.se/recept/bonquesadillas-med-lime-chipotle/

   Dessa quesadillas är en enkel och god rätt.

   Lasagne med halloumi och pumpakärnor, recpept från ica!

   Sen gjorde Jennie Wallden en bowl för ett tag sen i kökets middagstips med halloumi och broccoli som jag lagade och verkligen älskade.

   Mycket halloumi men det är så gott!

   Halloumipytt med örtsmör och senapskräm
   https://www.ica.se/recept/?recipeid=724205

   Palak paneer med tomat och halloumi
   https://www.ica.se/recept/?recipeid=722056

   Googla Ica halloumi spenat paprika gryta!

   Bönor ftw! Du kan köra det i typ allt. Tex. Gör du en carbonara? Byt ut grisen mot ungsrostade kikärtor. (Lägg kikärtor på en plåt, krydda valfritt, tex buljong och rökarom, sen rosta i 15 minuter på varmluftsugn.)

   Tofu är fantastiskt! Kan ätas till allt, både kallt, friterat, stekt och hackat. Supergott och mer miljövänligt att ha i stroganoff än halloumi.

   Tipsade om dessa men de verkar ha fastnat i modd för evigt tyvärr.

   https://vegokak.se/recept/bonquesadillas-med-lime-chipotle/

   Jag försöker skicka en länk men går inte. Vegokäk har jättegoda quesadillas med svarta bönor, chipotle och lime. Du får googla för länken gör att det moddas gissar jag 😊

   Krämig ärt- och bönpasta med citron och parmesan! Receptet finns på Allt om mats hemsida.

  Gillar verkligen Kenza o ines podd

  Tiktokaren clara Andersson, fy helvete vad hon är dryg och otrevlig i sitt kommentarsfält. Det märks att hon är ung för hon har samma sätt att skriva på som alla ungdomar som hatar i var och varannat kommentarsfält. Tycker liksom det är tråkigt med den attityden hos influencers när, tyvärr, barn och unga ser upp till dem.

  Tjejer:

  Har ni också fått en hel del negativa kommentarer om era utseenden från killar genom åren?

  Killar i form av bekanta, vänner, familjemedlemmar/släktingar och två ex har lagt icke önskvärda kommentarer om mitt utseende såsom att jag har dålig hy/hud, platt rumpa, små bröst, är för spinkig, har mörka ringar under ögonen, stor mage osv.

  Tycker det är helt sjukt. Hur kan de tro sig ha rätt att bara slänga ur sig sånt? Extra sårande är det för att mitt utseende har påverkats negativt p.g.a. ohälsa som jag inte ens kan rå för. Såna sårande ord sätter sig ändå hos mig tyvärr..

   Nej aldrig. Av mormor däremot. Senast igår.

    Vad säger mormor om dig?

    Vad sa hon?

     Att jag är tjock. Det är jag inte.

      Brukar funka ganska bra att fråga om personen är psykisk sjuk/”mår du inte bra?” osv

       Menar du att jag ska fråga det tillbaka? Det hade tagit hus i helvete kan jag lova.

        Absolut! Play stupid games and win stupid prizes 🤷‍♀️ Ålder ursäktar inte ett sunkigt beteende i hennes fall

         Nej jag vet, men det är egentligen bara att låta passera. Den människan kommer aldrig att förstå att det hon gör och säger är fel.

   Nej, min mamma kunde komma med negativa kommentarer när jag var ung, och en tjejkompis sa att jag ser ut att ha något fel i höften när jag går…

   Ja!!! Så många gånger av random personer. Det sätter sig i huvudet. Blir så förvånad att du inte har tusen svar på detta inlägg?! Händer det bara mig?

   En gång var det en okänd kille som sprang ikapp mig och kommenterade att det var synd att jag hade ett så fult ansikte på så fin kropp bland annat.

    Men gud vad hemskt! 😮

    Ja jag blir också förvånad faktiskt. Har också fått så många elaka kommentarer av män, både bekanta och helt random. Helt sjukt vilka friheter de tar sig.

     Men hur ser ni ut då, som får såna kommentarer? Liksom jag är ingen miss universum direkt, men jag får varken komplimanger eller förolämpningar. Det låter så sjukt bara att killar skulle säga något sånt till någon.

      Nej men bara sluta, försök inte få någon att tro att det på riktigt vara något fel på dens utseende 🤦🏻‍♀️

       Det gör jag inte. Men jag har svårt att tro att någon ger förolämpningar till folk sådär. I så borde vi alla som inte är snyggast i världen fått det. Ingenstans har jag sagt att det är andra som är fula för att de fått förolämpningar. Och jag försöker inte med ett skit kan jag säga dig.

   Nej har nästan aldrig fått sådana kommentarer av snubbar. Mest av kvinnor (mamma, vänner i barndomen) som kommenterat vikt, näsa, rumpstorlek osv… Hade en killkompis som sa jag borde ha tandställning men annars har alltid killar varit snällast på det viset i mitt liv.

    Ja jag har liksom nästan fått motsatsen av killar. Dvs de har försökt vända mitt ”fula” till ngt positivt, som att när jag var rejält tjock sa en kille ”nej du är väl inte tjock, man ser ju att du är kraftigt byggd med kraftig benstomme” gulligt, jag var alltså verkligen tjock efter att ha bott utomlands och överätit god mat i ett år

   Rakt upp o ner framför dig, eller har du lagt ut bilder som du fått kommentarer på?

  I vilken ålder och hur långt in i förhållandet (månader/år) blev ni friade till?

   Du vet, det handlar inte om tid, det handlar om känslor.

  Vilket namn är bortom räddning oavsett hur snygg bäraren är? Förlåt på förhand.
  Ursula och Urban för mig.

   Dick

   Stefan, Mikael, alla namn som slutar på Y, namn som börjar på R, Joakim pga en sliskig jävel på jobbet som pga hur han var har förstört det namnet. Alla namn som mer hör hemma i mina föräldrars generation som Sören, Magnus mm.
   Tjejnamn bryr jag mig inte om på det sättet eftersom jag inte tittar på tjejer och bara ”åh snygg”. Men jag har väldigt svårt för namnet Sandra och även Sara.

   Kevin, Liam, Noel, Kenni-Lee, Milo, Tindra, Blinka, Nova, amerikanska namn som har egenpåhittad stavning, Ronny, Jimmy, Sonny, Kenny för de som är i 40-års åldern, Chiara, Chanel, Milo, Tamara.

  Vad är egentligen rimligt i summa att lägga på en semester en vecka utomlands med all inclusive tycker ni? Jag säger inte att det är dyrt (vi är två vuxna och fem barn) men det är en så stor summa pengar att jag tänker att det känns onödigt och nästan löjligt mycket. Det skulle inte bli för barnen att se så mycket av en annan kultur heller, jag tänker typ Bamse-hotell …

   50 000. Beroende de på åldersrabatt på barnen

    Då får vi resa i oktober, veckan innan stängning 😅 men ja, det är väl så jag känner med. Inte så värst mycket åldersrabatt tyvärr … och 70-80 papp känns som så fruktansvärt mycket pengar att punga ut!

     Det beror väl lite på ens ekonomi tänker jag. Vi har lagt de summorna på semester och vi är 2 vuxna.

      Haha, känns väldigt mycket mer värt att lägga på en resa utan barnen, DRÖMSEMESTER ju 😄

     Klart allt är dyrt när man har fem barn.

     50 000/7 personer blir ju cirka 7 100 per person. Det är typ tusen spänn om dagen för boende och all mat och dricka. Det går ju inte runt för hotellen.

      Jag säger inte att det är dyrt, jag säger att det är mycket pengar. Och det är just det att det känns nästan pinsamt slösigt att lägga så mycket pengar på en veckas semester, även om vi har råd.

   ”Vanligt” all inclusive för 2 vuxna och 2 barn dvs med Bamseklubben men inte det mest lyxiga, ca 50.000. Blir nog betydligt dyrare med 7 personer då det behövs två rum. Vi har också bilat till en del campingar i Europa, en del har fantastiska poolområden och mycket underhållning, klubbar för barnen osv. Kan ni köra och hyra boendet där (brukar finnas större) kan ni lätt komma under halva summan, även om ni äter ute ibland. Som förälder dock, himla skönt med all inclusive och kör det ibland om vi bara har en vecka och vill bort och ha kul. För barnen, lika roligt med campingplatserna, en del skulle jag faktiskt säga varit betydligt bättre, passat för ett vidare åldersspann osv.

    Barnen hade säkert uppskattat camping, det är vi vuxna som hatar … och vi har inte så stor bil att alla får plats. Så då betalar vi hellre för flyg och mat inkluderat 😊

     Ja det är ju himla smidigt och jag uppskattar också verkligen all inclusive ibland, tycker ändå det är värt det även om det såklart kostar en del.

  Hur gick det för Katrin Z och Dsaint? Hon tog ju över Love by Lola och la ner det och startade Dsaint och ville inte betala för Love by Lola etc… Hur gick det sedan?

   Också nyfiken!

  Någon som hann lyssna på Relationspodden med Bingo och Julia innan den togs bort?

   Ja?

    Varför tog de ner den tror du ? Vad sa de som de tydligen inte kan stå för längre?

  Hej!
  Jag funderar på att ta en övernattning i Gustavsberg med barn som gått självständigt i några månader och hund för jag vill kolla in fabriksbutiken o museet (självklart utan hund då).
  Tänker att det blir jobbigt att köra en dagstur (bor i centrala Stockholm). Vad kan man göra där utöver att besöka lekparken o det jag vill se? Finns det något hundvänligt hotell/restaurang att besöka kanske?

   Kan tipsa om ett fantastiskt BB i närheten. (Kör också som AirBnB)

   Small Cottage Seaside
   Ligger i Saltsjöbaden.

    Tack! Ser fint ut!

   Kattholmen/orangeriet! Dom har hundglass osv. Jättetrevligt. Promenera längs tjustviks rundan, jättefin miljö bland hästhagar och charmiga villor/områden. Nya kulturhuset har ett trevlig biblioteket. Minigolf finns nere vid kattholmen också

    Låter riktigt mysigt!

  Menar du att det är för långt att åka från Stockholm C till Gustavsberg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *