Channel One Cup - Nyheter, artiklar, reportage och video

3 Dec 2012, 12:12
Pär Mårts har tagit ut ett namnstarkt lag till Channel One Cup. Bland annat kommer en av världens bästa centrar – Nicklas Bäckström – att göra comeback i Tre Kronor.
17 Dec 2011, 16:01
Pär Mårts mannar har hittat formen.
15 Dec 2011, 20:45
Sverige släppte in efter fem sekunders spel efter att backen Oscar Eklund tabbat sig rejält. Men ett mål vardera av Dick Axelsson och Niklas Persson räddade den svenska starten.
5 Dec 2011, 14:40
Pär Mårts presenterade trupp till turneringen i Moskva - där veteranen saknades.
19 Dec 2010, 18:49
Sverige trea efter att ha viftats bort av Tjeckien.
16 Dec 2010, 23:10
Det blev en tung 3-5-förlust för Sverige borta mot Ryssland i Moskva. Tre Kronor gjorde det förvisso hyfsat bra och stod upp mot de starka ryssarna. Men visst smällde det till rejält under matchen? Här ser vi när Jakob Silfverberg ger Alexander Kalyanin någonting att smaka på.
16 Dec 2010, 20:18
Tre mål inom loppet av mindre än två minuter. Men det hjälpte inte Sverige, som föll med 3-5 mot Ryssland.
20 Dec 2009, 19:57
Mattias Weinhandl blev förstås prisad för sina strålande insatser i Channel One Cup.
19 Dec 2009, 19:27
Sverige hade 3-0, men tappade allt i sista perioden. Weinhandl avgjorde ändå matchen till Sveriges fördel i förlängningen.
19 Dec 2009, 17:44
Finland lyckades med det som Sverige inte gjorde i går - att slå Ryssland.
17 Dec 2009, 18:30
Aleksej Jasjin, 36, finns inte med i Vjatjeslav Bykovs trupp OS-trupp.
11 Dec 2009, 14:33
Modos Peter Forsberg fick lämna isen efter en sammanstötning under gårdagens match mot Frölunda. Han räknar med vila till efter jul.
9 Dec 2009, 19:01
Södertäljes Daniel Josefsson kommer att göra landslagsdebut i Channel One Cup då han ersätter Timrås Sebastian Erixon.
9 Dec 2009, 12:54
"Bättre att lägga all kraft på klubblaget"
8 Dec 2009, 19:47
Ryssland storfavoriter i hemmaturneringen.
8 Dec 2009, 12:33
Svenskarna i Dynamo Moskva visar strålande form inför Channel One Cup. Förra veckan gjorde man var sina mål och stod för samtliga Dynamos mål i 3-2-segern mot MVD.
7 Dec 2009, 19:50
Vladimir Ruzicka ville också få ut sin Channel One Cup-trupp på måndagen och slog till med att ta ut två spelare från Elitserien.
Jukka Jalonen ville inte vara sämre än Bengt-Åke Gustafsson och presenterade även han sin trupp till Channel One Cup på måndagen.