Tone Sekelius till semifinal – första transpersonen i Melodifestivalen

Tone Sekelius i till Semifinal

YouTuber och influencer Tone Sekelus uppträder med låten My Way i Melodifestivalen 2022. Låten kretsar kring idén om att tro på sig själv och är samhällskritisk på ett uppmanande sätt. Sekelius har alltid uppmärksammat vikten av att kunna stå för den man är och våga gå sin egen väg. Idag är Tone Sekelius en av Sveriges mest framgångsrika profiler, med en YouTube kanal på över 300 000 prenumeranter, och ett Instagram konto med 230,000 följare.

Första transpersonen i tävlingen

Lördagen den 12 februari åkte Tone Sekelius vidare till semifinal i Meolodifestivalen 2022. Det gör att hon blir den första transpersonen i tävlingen som också tagit sig så här långt. Så här skriver Sekelius på sin Instagram:

Wow, vilken kväll det blev igår!!! SEMIFINAL!!! Jag vill egentligen bara säga ett enormt tack för all support och kärlek. Ni är helt otroliga och jag är evigt tacksam för er.

Fan vad magiskt det var att stå där på scen. Nervositeten var extrem, men så fort jag hörde låten i mina öron så släppte allt och jag bara njöt. Kände mig så hemma på scenen ?❤️

Jag vill också passa på att tacka alla som är en del av numret, vilket jävla dream team!!! Tack!! Nu laddar vi batterierna och kör semifinal i Friends Arena 5:e mars! Hur sjukt?! #melfest

 

JLC spenderar 600 000 kronor på sin nya video

Lucas Simonssons lyxiga 30 årsdag

Trion JLCs Carl Déman och Jonas Fagerström har tidigare överraskat sin vän och tredje medlem Lucas Simonsson med en födelsedag på Borås badet, där gruppen komiskt spenderade tid på vattenpalatset och utförde ett flertal aktiviteter. För Simonssons 30 årsdag planerade vännerna en lyxig födelsedag utomlands i Barcelona med privatjet, svit, privat DJ mm. Hela resan kostade över 600 000 kronor och är hittills deras dyraste video någonsin.

 

Lyxsvit i Barcelona

 

Privatplan
Privat DJ i hotellrummetJLC skapar egen blanddryck

JLC skapar sin egen blanddryck JOLUCA

Foto – Instagram @carldeman

Gruppen JLC har under flera månader jobbat med Umida, ett välkänd företagsgrupp inom dryckesbranschen, för att skapa en helt egen färdigblandad Rom & Cola på burk. Idag kom en av JLCs medlemmarna, Carl Déman, ut på sin Instagram och berättade om JOLUCA. Drycken lanseras den 1 mars och kommer finnas på 246 systembolag runt om i Sverige.

 

Det är fantastiskt att vara pionjärer inom detta område. Vi har fått många förfrågningar om att sälja produkter eller skapa bolag tidigare men det är inte förrän nu som vi hittat något som vi brinner för och tror stenhårt på. Vi tror även på Umida som bolag och har självklart blivit aktieägare. Vi hoppas och tror på stora framgångar

JLC

Vid vårt första möte med JLC kände båda parter att det klickade direkt. Det här är något som dryckesmarkaden i Sverige inte sett tidigare. Vi har sett flertalet kändisar sälja sina viner med sitt ansikte på via beställningssortiment. Att lansera en produkt som vunnit Systembolagets blindprovning i konkurrens med 46 andra produkter och med det bevisa att JOLUCA kommer stå för överlägsen kvalitet är något nytt.

Umida

 

Svensk streamer rånad under livesändning

Svensk streamer NilsLegend blir rånad i sitt hem live

Foto – Twitch.tv/NilsLegend

NilsLegend är en svensk streamer med över 48 000 följare på plattformen Twitch. På sin stream spelar han huvudsakligen Counter Strike: Global Offensive och League of Legends, men ibland också andra spel. Under natten blev streamern rånad samtidigt som han var live på Twitch. I videoklippet nedan hör man hur minst en person har lyckats ta sig in i Nils hem och börjar röra hans värdesaker. Vidare hör man i videon hur Nils börjar prata med rånaren/rånarna, och därefter får panik och be sina live tittare om hjälp.

Vad gör ni? Vad gör ni för något? Vad gör ni? Vad gör ni?

Ring polisen! Ni vet var jag bor. Ring polisen fort!

NilsLegend
Video från @nilslegend

Chockad

Efter händelsen försöker Nils berätta om hela situationen för sina tittare. Streamern hamnar i ett chocktillstånd och gör sitt bästa för att fortsätta sin stream efter vad som precis skett. Rånarna lyckades fly från platsen efter att polisen anlänt, men fotspår och fingeravtryck finns kvar som möjligtvis kommer att användas i en utredning om fallet.

Se vad som hände efter hela händelsen:Video från @nilslegend

Nicci Hernestig till akuten

Vem är Nicci Hernestig?

Nicci Hernestig är en YouTuber och influencer som idag har över 124 000 följare på sin Instagram. Hernestig uppdaterar sina sociala medier dagligen och låter sina följare vara med på hennes livsresa. Innan Instagram och influencer-livet, bloggade Hernestig en hel del, men fick mest uppmärksamhet när hon blev tillsammans med en stor YouTube-stjärna. Paret var tillsammans i 9 månader tills Nicci valde att göra slut.

Åker in på akuten

Nicci Hernestig kom nyligen ut på sin Instagram och meddelade sina följare att hon åkt under de senaste två dagarna behövt åka in och ut flera gånger till akuten på grund av att ha fått oförklarliga utslag på sin kropp. Smärtan varierar slumpmässigt, och man vet inte när det kan bli som värst, menar Hernestig. Utslagen avser kliande, uppsvullningar och annat.

Så här skriver Nicci Hernestig på sin Instagram:

Varning för otäcka bilder.
Dom senaste två dagarna har jag åkt in och ut flera gånger till akuten pga av att jag har fått oförklarliga utslag på kroppen. Det blir bättre och sen några timmar senare så är utslagen tillbaka över hela kroppen. Är uppsvullen, de kliar och de gör ont. Jag har fått betapred (kortison) på akuten och sen fick jag åka hem, sen dag 2 fick jag en adrenalinspruta i låret för att få det att försvinna. Men det kommer tillbaka hela tiden… nu har jag fått betapred utskrivet och ska äta det i 5 dagar så vi får helt enkelt se vad som händer nu framöver? Tack till alla er som skriver och undrar hur jag mår! Ni är bäst?

Zaitr0s åker in på akuten

 

Zaitr0s skandal

Den senaste tiden har YouTuber och influencer zaitr0s blivit anklagad av en tjej för att ha skickat oönskade nakenbilder via PM, och videor på drogerna han tar. Efter Cluee News nyhetsvideo vågade flera andra tjejer som tidigare dejtat zaitr0s komma ut och berätta deras upplevelser och obehag med honom. Många följare reagerade starkt på situationen och började kritisera zaitr0s på Instagram, varav YouTubern fick avaktivera sitt kommentarsfält och privata meddelanden. Se händelsen just nu på YouTube nedan.
 

Zaitr0s åker in på akuten

Tidigare imorse kom zaitr0s ut på sin Instagram-story med en bild där det stod ”RIP” (rest in peace på engelska). Detta oroade många av zaitr0s följare, och spekulationer om att han var död påbörjades. Några minuter senare lade han ytterligare upp två stories, där han visar att han åkt in på akuten och pla

nerade att ta sitt liv. Så här skriver zaitr0s på sina Instagram stories:

Jag lever, ni som undrar vad som hände så hade jag tanken att ta mitt liv så det är därför jag åkte in.

zaitr0s Och nej det är inte synd om mig. Jag tänkte att ni skulle få veta vad som händer bara

JLC kritiserar Tova Helgessons beteende mot följare

Foto – Instagram @lucas_simonsson & @tovahelgesson

 

Tova Helgessons ilska mot respektlösa följare

Den 14 januari kom YouTuber och influencer Tova Helgesson ut på sin Instagram-story med ett meddelande till två följare som stalkat henne och gått runt på hennes tomt och hus. Så här skriver Helgesson på sin Instagram-story:

Ni horungar som har snokat runt på min tomt och mitt hus, jag har er på video med ljud, JAG SER ALLT. Om ni inte erkänner vem fuck ni är så blir de jävligt synd om er. Låt mig inte behöva ta detta vidare. Jävla snorungar.

Gå aldrig upp från min trapp någonsin igen.

Tova Helgesson

 

JLCs kritik mot Tova Helgesson

Gruppen JLC är idag Sveriges största humortrio och består av medlemmarna; Jonas Fagerström (J), Lucas Simonsson (L) och Carl Déman (C). Trion är kända för sina virala YouTube videor och sketcher på sociala medier där de skapar humor och underhållning för flera svenskar dagligen.  I deras  ”Mellan Himmel och Jord”, avsnitt 185, kritiserar gruppen Tova Helgesson hennes sätt att agera mot respektlösa följare, och menar att hon kunde ha hanterat situationen mycket bättre. Ordet horunge var enligt JLC väldigt onödigt av Tova Helgesson att använda, på grund av dess kraftfulla betydelse.

Jag tycker det är så starkt ord: ”Ey, fucking horunge!”

Lucas Simonsson

HÖR VAD JLC HAR ATT SÄGA OM TOVA HELGESSON JUST NU

SE JLCs reaktion på TOVA HELGESSONS BETEENDE NEDAN
Joakim Lundell blir stalkad av hatare

Joakim Lundell vs hatare

Foto – Instagram @joakimlundell

Genom åren på YouTube och sociala medier har Joakim Lundell haft flera besvärliga upplevelser med hatiska kommentarer och negativitet mot hans varumärke. Utöver detta har Lundell tidigare även fått dödshot av specifika personer och behövt involvera polisen för att lösa problemen. Dessa händelser ligger fortfarande uppe på YouTube och andra plattformar.

Många användare på sociala medier påstår att Joakim Lundell förvärrar situationen för sig själv genom att reagera på negativitet, då det är detta som hatare och annat endast är ute efter. I samband med detta tycker andra att han gör detta för visningar och exponering, eftersom han under en längre tid har förfalskat mycket innehåll på sina medier för att skapa en reaktion. Lundells problem med hatare pågår än idag.

Joakim Lundells stalker

Tidigare ikväll kom Joakim Lundell ut på sin Instagram story och pratade om att en person stalkar honom dagligen på sociala medier. Efter att ha fått flera meddelanden från oroliga följare som berättat om stalkern, kände Lundell att han behövde ta upp det hela.

Så här skriver Joakim Lundell på sin Instagram-story.

Det är många som kontaktar mig via dm angående att en person stalkar mig dagligen på sociala medier. Är tacksam för att ni bryr er, men tyvärr går det inte prata psykiskt sjuka människor till rätta alls. Och så länge stalkingen håller sig vid sociala medier är det bättre att låta såna personer posta vad dom vill. Börjar det tillslut med att dom kommer utanför hemmet och äcklar sig så får man polisanmäla det! Men bättre ni ignorerar det än att ge dom den uppmärksamheten. Att bli bekräftade att deras drog

Denna typ av människa lider av en kraftig ilska inombords tyvärr. I detta fallet är det troligen pga utebliven vänskap personen hoppats på, samt en väldigt stark avundsjuka. Och när det inte blir som dom hoppats på så blir dom utåagerande via grov stalking och förföljelse. Och dennes mål är att via detta kunna tillslut etablera en kontakt med mig. Så snälla ignorera denna typ av personer som förföljer mig via Sociala medier och Youtube eller annat!

Joakim Lundell

Sebastian Tadros och Grannen Måns säljer guld

Projektet Grannen Måns stora succé

Foto – Instagram @sebastiantadros & @grannenmans

 

 

Sebastian Tadros och hans granne Måns Ek Westman har gjort succé på YouTube tillsammans och släppt flera låtar under tvåårs tid. Westman går i femteklass och är elva år gammal, men har redan blivit en stjärna på sociala medier. Förutom att göra YouTube videor tillsammans såsom ”REAGERAR PÅ TALANG SVERIGE *KOLLA INTE MÅNS* ft. Grannen Måns”, eller  SÄGER ”JA” TILL EN 10 ÅRING HELA DAGEN (Del 4) *Grannen Måns köper iPhone 12 PRO MAX”, har Tadros och Westman även spelat in ett flertal låtar som streamats miljontals gånger.

Måns Ek Westman har även en egen framgångsrik Spotify och YouTube kanal där han lägger upp innehåll för sina följare. Utöver detta driver Westman sin egen Instagram också med 72 000 följare.

Säljer guld

Sebastian Tadros och Måns Ek har jobbat i två år hittills, och för två dagar sen sålde vännerna guld till deras musikprojekt Grannen Måns. Tadros lade upp ett videoklipp på sin Instagram när han blev tilldelad guldplattorna och ringde Måns för att överraska honom och visa sin stolthet. Så här skriver Sebastian Tadros i sitt Instagram-inlägg.

Vi alla har en granne, men det är inte alla som har en granne som min!?

Så stolt över dig Måns och så tacksam och glad över allt vi gjort tillsammans!

Två år har gått och vi har sålt guld till projektet Grannen Måns, vi har startat din helt egna youtubekanal och vi har gjort närmare 10 låtar som streamats miljontals gånger och då är det bara vi som vet vad framtiden har att erbjuda ?

Tack till alla som lyssnat Grannen Måns musiken och följt denna resa! Detta är bara början??

Sebastian Tadros

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEBASTIAN TADROS (@sebastiantadros)

Rappare Ille Freeway lägger ned sin musikkarriär

Rappare Ille Freeway sanning

Foto – YouTube / Majestic Official

Rapparen Ille Freeway slog igenom med låtarna ”Sena nätter” och ”Ny dag” som totalt har över 6 miljoner streams. Innan succén medverkade Freeway mycket i musikvideos, där han bland annat var med i en freestyle video med välkända artisten Yasin, och kunde genom detta öka sin exponering.

Som ung växte Freeway upp i Sveriges förorter, och påpekar i flera intervjuer att det handlar mer om kriminalitet.

Det är inte sant, om du kommer till orten finns det många eldsjälar.

Ille Freeway i en intervju med P3 år 2021.

Rappare Ille Freeway slutar

Ille Freeway berättade i december i en intervju att han skulle släppa flera låtar år 2022. Detta har nu vänt helt och hållet i och med artistens meddelande på sociala medier om att han ska lägga ned sin musikkarriär på grund av religiösa skäl.

En god vän till Ille Freeway, Ramsis ”Moosa” Assal, har kommit ut på Instagram med ett nytt inlägg där han förklarar situationen kring Freeways beslut och uppmanar folket att visa respekt och kärlek. Så här skriver Assal i sitt Instagram-inlägg:

Foto – Instagram @medinastudenten

Alhamdullilah! Rapparen @illeway lämnar musikkarriären. Jag har känt honom i flera år och det har varit en lång process. Hoppas att ni alla stöttar honom i detta beslut. Han har ångrat sig och ska försöka göra annat gott i livet. Vi arbetar just nu på att få bort hans låtar från sociala medier. Han vill inte att ni ska sprida vidare hans musik. Glöm inte honom i er du’a. Tagga gärna ungdomar till inlägget så fler ser. Tack allihop. Bara kärlek och respekt.