Senaste nytt

En ny svensk EU-kommissionär ska snart utses. Kan det bli EU-minister Jessika Roswall, en tidigare statsminister eller KD-ledaren Ebba Busch? Än så länge finns svaret bara i statsminister Ulf Kristerssons huvud.
Den svaga kronan har lyft svensk exportindustri – något LO tycker arbetarna inte fått del av. Vi kan inte gå in i en avtalsrörelse med att förlita oss på att kronan ska fortsätta försvagas. Den kan ju lika gärna stärkas framöver, säger Svenskt Näringslivs chefsekonom Sven-Olov Daunfeldt.
Över 1,5 miljoner muslimska pilgrimer är på plats i Mecka när hajj, en av världens största religiösa sammankomster, nu inleds officiellt. Kriget i Gaza kastar långa skuggor över årets vallfärd. Saudiska myndigheter har utfärdat varningar mot politiska yttringar.
En svårbehandlad sexuellt överförbar svampinfektion oroar forskare. Svampen har tidigare funnits i Europa och nu har det första fallet upptäckts i USA.
Svenska Philip Broberg gjorde mål för sitt Edmonton – men det spelade ingen roll. Florida vann ännu en gång och är nu en vinst ifrån att ta hem Stanley Cup-titeln.
Fusk inom livsmedelsbranschen måste kunna bestraffas hårdare, skriver regeringens särskilda utredare Eva-Lotta Hedin på Dagens Nyheters debattsida.
Utvecklingen var fortsatt spretig på de ledande Asienbörserna i fredagens inledande handel.
Tyskland möter Skottland i EM-premiären i München. Men trots hemmamästerskap och folkfest är inte allt frid och fröjd i truppen. Här är snackisarna inför premiärmatchen.
1 timme sedan
Världsettan Scottie Scheffler landade ovanligt långt ner på ledartavlan efter första rundan i US Open. För svenskarna gick det desto bättre, med Ludvig Åberg i den absoluta toppen.
2 timmar sedan
En man skulle inställa sig för ett fängelsestraff i Botkyrka söder om Stockholm. Men det tog snabbt stopp, rapporterar Dagens Juridik.
2 timmar sedan
Miljontals dollar i palestinska skatteintäkter ska nu delas ut till israeliska "offer för terrorism", meddelar Israels finansminister Bezael Smotrich. Beslutet får skarp kritik av USA, som kallar det hela "extremt omdömeslöst".
3 timmar sedan
"Skott mot lägenhet.", skriver polisen på sin hemsida.
idag 01:46
På flykt undan rättvisan drar sig knarksmugglare allt längre in i några av planetens mest avlägsna skogar, med potentiellt ödesdigra konsekvenser för fågellivet, rapporterar The Guardian.
idag 01:44
En kvinna har dött och flera personer har skadats i ett israeliskt raketanfall i södra Libanon, rapporterar landets statliga nyhetsbyrå.
idag 01:20
Den exklusiva ön Martha's Vineyard i USA har hotats av cannabisbrist. Nu ska det lösas genom att drogen, som är laglig i delstaten Massachusetts, ska skeppas in i speciella båtar.
idag 00:20
Har Donald Trump tappat mark inom Republikanerna efter sin dom i maj? Knappast. På torsdagen hyllades expresidenten i Washington. Han kommer krossa motståndet i valet, säger Tom Emmer, republikan i representanthuset.
idag 00:10
En man i 20-årsåldern knivskars under torsdagskvällen i Eslöv.
igår 23:24
En av världens rikaste män får som han vill. Teslas aktieägare har godkänt vd:n Elon Musks omstridda ersättningspaket i hundramiljardersklassen.
igår 22:28
En hyrläkare som i höstas jobbade sex veckor på en vårdcentral i mellersta Sverige anmäls till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) – sedan han bland annat ställt diagnoser som inte finns, skriver Läkartidningen.
igår 22:08
Indexrörelserna var små på New York-börserna på torsdagen, dagen efter de blandade beskeden om tillståndet i amerikansk ekonomi. Å ena sidan var den senaste inflationsstatistiken hoppingivande; å andra sidan antydde centralbanken Federal Reserve att det bara blir en räntesänkning i år.
igår 22:02
Stjärnskottet Shadi G är en av tre lovande artister som tilldelas Denniz Pops pris vid en ceremoni på Musikaliska kvarteret i Stockholm. "Med ett unikt sound och obestridlig talang är himlen gränsen för denna artist", skriver juryn i sin motivering.
igår 21:56
En sminkpenna från CAIA Cosmetics innehåller PFAS-ämnen. Men nu avslöjas det att även smink som ingick i CAIA:s julkalender 2023 innehöll det giftiga ämnet.
igår 21:33
"Två personer gripna misstänkta för stöld.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 21:30
En person har förts till sjukhus med allvarliga skador efter ett mordförsök i villaområdet Lännersta i Nacka utanför Stockholm.
igår 21:20
En person har förts till sjukhus efter att ha skadats i ett våldsbrott i villaområdet Lännersta i Nacka utanför Stockholm. Brottet rubriceras som försök till mord.
igår 21:12
30 sekunder – sedan slog Ellen Wangerheim till. Ett mål som gav Hammarby ett trendbrott i damallsvenskan. Det var jätteviktigt att få den starten, säger Vilde Hasund efter 2–0 mot Vittsjö.
igår 21:10
EU vill skapa en gemensam e-legitimation för alla medlemsstater. Läs mer på Nyheter24 om den nya e-legitimationen och när den införs!
igår 20:58
En 15-årig pojke åtalas misstänkt för grovt vapenbrott efter att ha gripits beväpnad med en skarpladdad pistol i en taxi på väg mot Israels ambassad, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.
igår 20:44
"Förverkade alkohol från ungsomar.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 20:40
"Larm om våldsbrott i Lännersta.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 20:33
Just nu florerar ett bluff-sms där avsändaren utger sig för att vara Postnord. Men hur vet du om du är på väg att bli lurad? Läs mer här!
igår 20:26
"Personbil har kört av vägen.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 20:20
Tyskland vill få en flygande start på sitt hemma-EM. Skottland är där för att försöka förstöra festen. Vi har väntat länge på den här matchen, säger lagkaptenen Andy Robertson.
igår 20:00
Ukraina och USA förenas i en säkerhetsöverenskommelse som varar tio år framåt. Vi ska stödja Ukraina långsiktigt, lovar USA:s president Joe Biden efter att ha skrivit under säkerhetspakten.
igår 19:54
Grillsäsongen är i full gång, men nu går branschorganisationen Energigas Sverige ut och varnar för att det säljs tryckregulatorer som inte är anpassade för den gasol som finns att köpa i Sverige.
igår 19:42
Under flera månader terroriserade en saltvattenkrokodil ett avlägset australiskt samhälle genom att ta flera hundar och hugga mot barn.
igår 19:33
"Brand på fritidsgård, Åryd.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 19:30
En rysk medborgare som har varit internationellt efterlyst i nio år misstänkt för terrorbrott har gripits i Sverige, erfar Smålandsposten. När det gäller misstankar, och vad det här handlar om i grunden, omfattas det av stark sekretess, säger åklagaren Mats Ljungqvist till TT.
igår 19:26
Ska Ludvig Åberg bjuda på en ny majorrysare i helgen? Förutsättningarna finns efter svenskens smakstart i US Open. Åberg gick första rundan på 66 slag, vilket räckte till en tidig andraplats.
igår 19:18
"Kvinna misstänks för bruk av narkotika.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 19:10
Flera hundra hem har skadats efter mycket kraftiga skyfall i södra och mellersta Chile. Regnet fortsätter och myndigheterna har utlyst katastrofläge i fem regioner, med sammanlagt 14 miljoner invånare.
igår 19:10
"Flera enheter till Visingsö efter larm om brand.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 19:06
En en man i 90-årsåldern omkom på torsdagen i en trafikolycka i Edsbyn i Hälsingland.
igår 19:02
Brukar din telefon ladda ur alldeles för fort? Då kan du ha begått något av dessa vanliga misstag.
igår 18:47
"Brand i lägenhet i flerfamiljshus i Masthugget.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 18:42
Moderaterna och Socialdemokraterna måste börja driva på mer för euron och ta tydligare ställning i frågan, enligt finansmannen Christer Gardell. "De kommer att behöva det för euron kommer bli en viktig fråga i nästa val", skriver han i ett mejl till TT.
igår 18:38
Säsong två av "Game of thrones" systerserie "House of the dragon" har ännu inte haft premiär, men nu meddelar produktionsbolaget HBO att serien får en tredje säsong.
igår 18:37
"Insats med anledning av att en person setts med en leksakspistol i centrala Stockholm.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 18:28
I två år går han vid sidan av Doug Armstrong. Sedan tar Alexander Steen över som general manager för NHL-laget St Louis. Jag är otroligt exalterad, säger han.
igår 18:20
"Fullt utvecklad brand i Björknäs.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 18:02
En man i 35-årsåldern begärs häktad misstänkt för att ha misshandlat, våldtagit, och hållit en kvinna inspärrad på en ort i Jämtland under flera dagar i förra veckan, rapporterar P4 Jämtland.
igår 18:02
"Trafikolycka längs riksväg 97 Sanden, Boden.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 17:34
"Döbelns park, män misstänks för narkotikabrott.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 17:34
"Bjurholm, två misstänks för bruk av narkotika.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 17:13
"Bil voltar in i en hästhage.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 17:09
"Pojke i mellanstadieåldern blir bestulen på sin keps.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 17:06
USA:s högsta domstol bevarar den breda tillgången till det mest använda abortpillret i landet, som abortmotståndare försökt att stoppa. "Medborgare och läkare har inte rätt att stämma enbart för att andra har tillåtelse att genomföra en handling", skriver konservative domaren Brett Kavanaugh.
igår 17:03
"Påkörd person i korsningen Lundavägen och Östra Fäladsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 17:01
"En gripen efter misshandel.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 16:55
"Man misstänks för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 16:52
Dennis Lyxzén, sångare i hardcorebandet Refused, har drabbats av en hjärtattack.
igår 16:48
Den libanesiska islamiströrelsen Hizbollah har riktat en ny våg raketanfall mot israeliska militärbaser.
igår 16:40
Dennis Lyxzén, sångare i hardcorebandet Refused, har drabbats av en hjärtattack.
igår 16:32
Fler vittnen kommer att höras efter polisanmälan mot den nederländske artisten Joost Klein. Jag har i dag skickat iväg en europeisk utredningsorder till Nederländerna där jag begär att de ska hålla ett antal förhör på plats i Nederländerna, säger åklagare Fredrik Jönsson.
igår 16:24
Den svenske koreografen Alexander Ekman ska koreografera ett stort dansnummer till OS invigning i Paris den 26 juli, skriver Dagens Nyheter.
igår 16:14
"En person gripen i Halmstad centrum.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 16:12
Taylor Swifts fans gav upphov till seismisk aktivitet vid fredagens konsert vid Murrayfield stadium i Edinburgh, skriver The Guardian.
igår 16:11
"Äldre person utsatt för telefonbedrägeri.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 16:11
"Trafikolycka i Nydalarondellen, E4, Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 16:08
"Singelolycka med motorcykel på E22.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 16:04
Nederländerna bidrar med motsvarande fyra miljarder kronor till produktionen av stridsfordon CV90. Syftet är att snabbare kunna skicka fler stridsfordon till Ukraina.
igår 16:04
"Försök till våld mot tjänsteman utanför Timrå.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 15:49
"Kvinna sparkade och slog personal i butik.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 15:46
Efter SM-guldet med Södertälje lämnar nu landslagsstjärnan Klara Lundquist mästarklubben. Den 24-åriga basketguarden är klar för spel i spanska Girona, rapporterar SVT.
igår 15:46
Har Hampus Nessvold en flickvän, vad heter han på Instagram och vad har han för relation till Mia Skäringer?
igår 15:36
"Fjällräddare undsätter skadad man i Rautas, Kiruna.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 15:35
Kärlekslivet går kanske inte kanon för Måns Zelmerlöw – men sommaren ser ändå ut att bli fartfylld. Vid sin sida har han det 17-åriga stjärnskottet Ola Kedra.
igår 15:32
Det var för ett par månader sedan Shanga Forsberg och Emil Forsberg gick ut med att de skiljer sig efter 19 år ihop. Och nu har Shanga även tagit steget att radera Emil från sin Instagram.
igår 15:28
Västerås tog i år över SM-finalerna i bandy från Uppsala – och nu får staden fortsatt förtroende i ytterligare två år.
igår 15:26
Producentpriserna i USA sjönk oväntat i maj, visar en rapport från USA:s arbetsmarknadsdepartement. Det är den största nedgången på sju månader.
igår 15:22
"En person rånad på flera par skor i Gårdstensbergen", skriver polisen på sin hemsida.
igår 15:16
Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich kommer att ställas inför rätta i staden Jekaterinburg, meddelar ryska myndigheter.
igår 15:01
Jonas Eriksson är en tidigare fotbollsdomare och entreprenör. Här kan du läsa allt om Jonas Eriksson: längd, fru, barn och hus.
igår 15:01
"EN pojke i mellanstadieåldern blir bestulen på sin elsparkcykel.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 14:58
Amerikanska Tesla uppger att man snart sannolikt kommer att tvingas höja priset på sina elbilar i Europa. Det blir konsekvensen om EU-kommissionen gör verklighet av sitt hot att höja tullarna på elbilar som tillverkas i Kina.
igår 14:58
Allt fler unga intresserar sig för motionssport. De senaste åren har antalet deltagare mellan 18-25 år ökat stort på Vätternrundan. Det tycker vi är himla roligt, säger Oskar Sundblad, Vätternrundans vd.
igår 14:57
Ernst Kirchsteiger spelar in en nytt program för TV4. Därför blir det inget "Sommar med Ernst 2024".
igår 14:53
"kollision mellan personbil och motorcykel.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 14:48
Trots första SM-guldet på tio år gör Skellefteå AIK en mångmiljonförlust senaste säsongen. Klubben går 4,8 miljoner kronor back, enligt ett pressmeddelande.
igår 14:47
"Stulen motorcykel anträffad utanför Burträsk.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 14:46
När polisen slog till mot en bil på E6 vid Båstad i december förra året hittades tio paket amfetamin, inslaget i julklappspapper. Tre män döms nu för grova narkotikabrott. Totalt ska de ha hanterat nästan 15 kilo narkotika, rapporterar P4 Kristianstad.
igår 14:44
Triumfglass återkallar hallonsorbet i halvliters förpackning med bäst före datum 2026-04-16, eftersom produkten kan utgöra en risk för allergiker.
igår 14:42
Sydafrikas styrande parti ANC förlorade sin absoluta majoritet i parlamentsvalet. Ärkerivalen, partiet DA, väntas bli ett av samarbetspartierna i landets nya regering. Därmed utestängs extrema partier från regeringsmakten.
igår 14:42
"Unga män försöker råna en pojke i högstadieåldern.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 14:40
Quiz och casino bonus har hittat en oväntad gemensam nämnare i den ständigt föränderliga underhållningsvärlden. Denna unika kombination erbjuder en ny dimension av interaktivitet som lockar både quizfantaster och casinospelare.
igår 14:37
Svenska myndigheter har gått ut med en varning inför semestern. Följs inte reglerna kan du riskera böter eller i värsta fall fängelse. Läs mer på Nyheter24!
igår 14:36
Den norska säkerhetspolisen PST har under veckan sökt upp barn som bland annat ska ha uppmanat till terror och mord på homosexuella på nätet.
igår 14:34
"Kollision mellan två fordon på E4.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 14:30
Årets Glasnyckel för bästa nordiska kriminalroman går till Christoffer Carlsson. Vinnarboken "Levande och döda" beskrivs av juryn som "en stämningsfull och tänkvärd deckare om vänskap, ungdom och de där ögonblicken då hela livet förändras".
igår 14:29
Vilket land älskar sina jobb mest? Här är de tio länder där man trivs bäst med sin arbetsplats.
igår 14:28
Turkiet och USA har skrivit under avtal om Turkiets köp av stridsflygplan av typen F16, uppger källor inom det turkiska försvarsdepartementet.
igår 14:24
Aldrig tidigare har en svensk kandidat fått så många personkryss i ett val till Europaparlamentet som Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt fick i år. Han har överträffat Marit Paulsens 15 år gamla rekord, rapporterar Altinget.
igår 14:24
Både Armand Duplantis och flickvännen Desiré Inglander dök upp i Rom med nytt bling bling – och det var inte vilket smycke som helst.
igår 14:18
"En personbil har kolliderat med en stolpe utefter Lv524 öster om Forshaga.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 14:16
Varje år får svenskar uttala sig om hur nöjda de är med sina bilar i en undersökning. Nu har årets resultat publicerats, och vinnaren är en elbil.
igår 14:08
Det råder bebislycka i familjen Hammarström!
igår 14:06
Lucas Atrak, 16, stod upp för sin kompis. Det slutade i en misshandel som kostade honom livet. Nu fastställs domen – 10 månaders ungdomsövervakning för grovt vållande till annans död – för en 16-årig pojke. Vi är förkrossade, säger Lucas Atraks mamma Åsa Lindström.
igår 14:04
Spanske tenniskungen Rafael Nadal, 38, är klar för ATP-turneringen i Båstad i sommar. Det är det största som hänt Båstad. Till och med större än när Serena Williams var här som världsetta 2013, säger turneringens vd Christer Hult.
igår 13:56
En stor sökinsats bedrivs under torsdagen i ett skogsområde i Hässelby i västra Stockholm av polisen och Försvarsmakten, skriver Expressen.
igår 13:55
"Älg i tätbebyggt område på Hisingen.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 13:53
Henok Goitom är en svensk fotbollspelare, men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna om honom.
igår 13:50
En dokumentär om sexism har skakat om musikbranschen i Danmark. Flera danska artister har reagerat på dokumentären och svarat med att avboka spelningar.
igår 13:46
Beskedet om Emil Forsberg och Shanga Forsbergs uppbrott blev väldigt uppmärksammat efter att Shanga publicerade några uppseendeväckande inlägg på Instagram. Nu berättar Sanna Guidetti om varför hon avföljt Shanga.
igår 13:41
Att svenskar älskar kaffe är ingen hemlighet. För alla kaffeälskare kommer nu en god nyhet, nämligen att kaffet snart kommer finnas på extrapris.
igår 13:24
Seinabo Sey var med i Jill Johnsons hyllade tv-program Jills veranda. Men nu, flera år efter inspelningen, så riktar Seinabo en känga mot programmet. – Det traumatiserade mig lite eftersom jag blev lovad en massa saker som aldrig hände, säger Sey i en ny intervju.
igår 13:20
Två män döms för att ha brutit mot beslut om vistelseförbud i Stockholmsförorten Rågsved, uppger polisen.
igår 13:18
Aktiv dödshjälp bör införas i Danmark, anser en näst intill enig grupp som har utrett saken på regeringens uppdrag.
igår 13:10
Tränaren Edin Terzic lämnar Dortmund, skriver den tyska storklubben på sin hemsida.
igår 13:10
"Olovlig körning på moped i centrum.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 12:54
"Kollision mellan personbil och motorcykel.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 12:50
Nya utvidgade klubblags-VM är en fara för spelarnas hälsa. Det anser Internationella spelarfacket (Fifpro) som nu vill dra Internationella fotbollsförbundet (Fifa) inför rätta.
igår 12:48
"Man misstänks för grov olovlig körning i Bispgården.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 12:34
Invånare på Gazaremsan vittnar om intensiva israeliska attacker mot staden Rafah från luften, från havet och på marken.
igår 12:32
Paulo Fonseca blir Milans nye tränare.
igår 12:24
Julia Franzén och Bingo Rimér umgicks tidigare intensivt med Bingos ex Katrin Zytomierska. Men sedan en tid tillbaka är stämningen något mer frostig. Nu väljer Bingo och Julia att avslöja vad det var som egentligen hände mellan trion.
igår 12:23
"Brand på balkong.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 12:08
Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan i Malmö under julhelgen, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.
igår 12:08
Kommuner och friskoleägare tar inte sitt ansvar vad gäller att ge skolorna resurser, så att skolorna i sin tur kan ge eleverna det stöd de behöver. Kritiken kommer från Skolinspektionen i en ny rapport.
igår 12:08
"Elcykel stulen efter inbrott i förråd i området Lillån.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 12:06
All undersökt fisk från Vättern har förhöjd halt av miljögiftet PFAS. Därför bör vissa grupper inte äta Vätternfisk, och andra inte mer än några gånger per år.
igår 12:02
Flera företag, däribland kedjor som Jysk och Mio, riskerar vite på upp till två miljoner kronor om de inte skärper sig. Det meddelar Konsumentverket som gjort en uppföljning av sin granskning av hur företag skötte sig under höstens rea.
igår 11:59
"Man avled i samband med trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 11:54
Irakiska myndigheter har bekräftat att en svensk medborgare dömts till döden i Irak, meddelar svenska utrikesdepartementet. Ytterligare två svenskar uppges ha varit häktade för inblandning i mordet på en gängkriminell man, men vilka eventuella straff de dömts till är oklart.
igår 11:48
Kronobergs landshövding Maria Arnholm betalar tillbaka 82 000 kronor för privata taxiresor som hon låtit länsstyrelsen betala för. Det skriver hon till P4 Kronoberg.
igår 11:46
Regeringen tillsätter två industrisamordnare och inrättar ett så kallat accelerationskontor för att snabba på den gröna omställningen i industrin.
igår 11:44
Flopp har följts av flopp. Tysk landslagsfotboll är inte vad den har varit. Ändå tror tidigare Bundesligaproffset Emil Forsberg på "Die Mannschaft" inför EM-premiären mot Skottland. Jag tror det kommer att bli intressant, säger han.
igår 11:38
Åtta EU-länder vill att EU stoppar ryska diplomater från att röra sig fritt inom EU.
igår 11:24
På onsdagen avsattes Éric Ciotti som partiledare för franska Republikanerna av en enig partistyrelse. På torsdagsmorgonen gick han trotsigt till jobbet ändå.
igår 11:22
Ledarna för G7-länderna är överens om att låna Ukraina upp till 50 miljarder dollar med frysta ryska tillgångar som säkerhet. Uppgörelsen bekräftas av värdlandet Italien. Ukraina välkomnar stödet, medan angriparen Ryssland hotar med att beslagta amerikanska tillgångar.
igår 11:21
Hur stoppar man Facebook från att använda mina bilder? Så här stoppar du det det efter nya avtalet.
igår 11:12
Adaam, Fröken Snusk och Tomas Ledin är några som gästar sommarens "Allsång på Skansen". Trots en tung tid privat ser Pernilla Wahlgren fram emot att återigen leda programmet. Självklart vill jag fortsätta i pappas anda och göra det här, säger hon.
igår 11:08
Chelseastjärnan Sam Kerr förlänger sitt kontrakt med klubben i ytterligare två år.
igår 11:06
Industriproduktionen i eurozonen sjönk med 0,1 procent i april jämfört med månaden före, enligt statistikbyrån Eurostat.
igår 11:06
Vad: Tyskland–Skottland, grupp A.
igår 11:06
Psykisk misshandel och olika typer av bestraffning blev vardag i fångenskapen hos Hamas, berättar anhöriga till 27-årige Andrei Kozlov, en av fyra gisslantagna som fritogs i flyktinglägret Nuseirat under helgen.
igår 11:04
På torsdagen lämnar medlarna sitt bud till parterna i den pågående vårdkonflikten. Senast på fredag klockan 13 ska parterna svara på hur de ställer sig till budet.
igår 11:02
Badanläggningen Storsjöhallen i Umeå stänger efter att legionellabakterier har upptäckts i en dusch, uppger Umeå kommun i ett pressmeddelande.
igår 11:02
Natoländerna kommer allt närmare ett långsiktigt stöd till Ukraina och mer Natokontroll över samordningen. Att Ungern slipper vara med väcker oro över enigheten – som dock avfärdas i Bryssel.
igår 10:58
Under veckan som gått har det uppdagats att Sanna Guidetti avföljt en annan fotbollsfru, nämligen Shanga Forsberg. Varför hon valt att göra det väljer hon nu att berätta.
igår 10:53
SMHI går ut med en ny varning för kraftiga skurar. På sina håll kan det komma mellan 30 och 40 millimeter regn. Läs mer om vädret här!