Daniel Agger - Nyheter, artiklar, reportage och video

18 Jun 2014, 17:43
Veklingar, filmande idioter, primadonnor till spelare – det klagas mycket på fotbollen och fotbollsspelare. Men här är fem minuter och 38 sekunder till varför sporten är den finaste av dem alla.
9 Okt 2013, 15:01
Ibland kan det vara värt att få en boll i huvudet. I alla fall om bollen kommer ifrån den danske landslagsstjärnan Daniel Agger – och man får en tröja för besväret.
26 Okt 2012, 08:18
Daniel Aggers fuling gick inte hem. Han nickade bollen ur händerna på Anzhis målvakt och krutade in 2–0 – trodde han. Istället fick dansken ett gult kort.
4 Jun 2012, 17:17
Trots Danmarks vinst mot Australien är inte Nicklas Bendtner nöjd med vårt grannlands spel – men han är säker på formen kommer tillbaka till EM.
2 Jun 2012, 21:38
Danmarks tränare Morten Olsen var nöjd med 2-0 vinsten på Parken.
26 Maj 2012, 16:30
Danmarks förstemålvakt Thomas Sörensen blev utbytt redan i den 25:e minuten mot Brasilien. Målvakten tog sig mot ländryggen i samband med bytet.
25 Jan 2012, 22:56
Craig Bellamy såg till att Liverpool får spela finalen på Wembley Stadium den 26 februari.
16 Nov 2011, 10:26
De danska stjärnorna festade till det rejält efter landskampen mot Sverige - nu berättar offret om vad som hände.
15 Nov 2011, 08:24
Danska landslagsstjärnor anklagas för misshandel och fylleri efter landskampen.
11 Feb 2011, 09:43
Daniel Agger skulle aldrig svika Liverpool som Fernando Torres, menar dansken själv.
13 Okt 2010, 11:22
Liverpools säsongsupptakt har gått allt annat än väl. Efter ekonomiska bekymmer kryddat med värdelöst spel står nu klubben inför nästa stora problem.
21 Sep 2010, 09:18
Dansken Daniel Agger vill få mer speltid.
20 Jun 2010, 12:18
Trots gårdagens vinst mot Kamerun går både Morten Olsen och Daniel Agger hårt åt förlusten. Den danska mittbackstjärnan går hårdast åt insatsen.- Det här var en av de sämsta insatserna vi har gjort på länge, säger Agger.
13 Jun 2010, 14:48
Danmark tar sig an anfallsglada Holland i premiärmatchen. Danskarnas segerrecept? Ingen respekt för motståndaren.- Vi tror oss själva och kan inte vara rädda för Holland, säger Daniel Agger.