Edwin van der Sar - Nyheter, artiklar, reportage och video

28 Maj 2013, 09:59
Will Smith må vara en omtyckt och duktig skådespelare men någon fotbollsspelare är han inte – se när stjärnan skämmer ut sig inför legendarer som Luis Figo och Robert Pires.
25 Maj 2011, 10:44
Klubben bekräftar värvningen av Atlético Madrids 20-åriga målvakt.– Han är en enastående ersättare för van der Sar, säger Alex Ferguson.
23 Maj 2011, 08:51
Manchester United blev mästare när de spelade oavgjort borta mot Blackburn i den förra omgången. Men så i söndags fick de äntligen lyfta pokalen, den 19:e i ordningen - och passerade därmed Liverpool i toppen av den engelska fotbollen. Här är de bästa bilderna från söndagens stora fest.
8 Maj 2011, 19:21
På 35 sekunder bärgade Manchester United sin nittonde ligatitel. Javier Henandez chockade Chelsea med sitt 1-0 mål i inledningen. United gjorde en av sina bästa halvlekar och ledde med 2-0 efter den första halvleken. Chelsea reducerade i den andra men kom aldrig riktigt nära en kvittering.
28 Mar 2011, 18:15
Storklubben uppges ha hittat holländarens ersättare.
27 Jan 2011, 13:08
Den 40-årige målvakten har bestämt sig. Edwin van der Sar avslutar karriären efter säsongen.
29 Nov 2010, 16:33
Efter säsongen kommer Edwin van der Sar lägga handskarna på hyllan. Men vem kommer att ersätta holländaren?
26 Okt 2010, 16:35
För 46 år sedan hände det sist. Nu kan Pepe Reina vara på väg att göra det igen - och lämna för United.
16 Okt 2010, 18:46
Den rutinerade målvaktens jättetabbe mot West Bromwich kostade storklubben tre poäng.
21 Feb 2010, 12:26
Manchester Uniteds holländske stjärnmålvakt Edwin van der Sar har bestämt sig. Han vill stanna ytterligare ett år i United.
15 Jan 2010, 12:49
En skada och frugans stroke gör att målvakten Edwin van der Sar inte spelat med sitt Manchester United sedan i november. Men nu är veteranen tillbaka.
12 Jan 2010, 15:19
Manchester United uppges vars på jakt efter Fiorentinas keeper Sebastien Frey som en ersättare till Edwin van der Sar som blivit till åren.
29 Dec 2009, 12:37
Edwin van der Sar sägs vara i chocktillstånd sedan hans fru fått ett slaganfall och förts till sjukhus.