Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så hittar du rätt mobilabonnemang – och sparar 2000 kronor!

Ekonomi | 12/09/2017 12:31

Hur mycket pengar lägger du på ditt mobilabonnemang varje månad? Risken finns att du betalar mycket mer än vad du egentligen behöver.

Genom att göra smartare val i livet kan du lätt spara pengar – utan att egentligen tänka speciellt mycket på det. En typisk utgift många har idag är ett mobilabonnemang på flera, flera hundralappar.

Hos sajten Compricer kan du enkelt jämföra olika abonnemang och hitta det som passar dig bäst. 

Du kan spara över 2 000 spänn om året på att hitta rätt abonnemang för dig. Och visst finns det grymt mycket roligare saker att lägga de tusenlapparna på, än telefoni som du ändå kanske betalar för mycket för? 

För 2 000 kronor kan du ju ta en shoppingrunda med vännerna, eller kanske till och med boka en sista-minuten-resa utomlands? Så mycket härligare än att lägga det på mobilen.

En jämförelse mellan olika operatörer visar att det skiljer hundralappar i månaden mellan det billigaste och det dyraste abonnemanget för en normalanvändare. 

Hitta det rätta abonnemanget för dig här

Är du den som pratar i telefonen hela dagarna, vandrar runt i bostaden eller jämt har lurarna i öronen? Då behöver du till exempel ett abonnemang med mycket samtal, eller oändligt antal samtal. Eller är du en som smsar mycket, eller surfar? Kolla in vilket abonnemang som är det rätta för dig hos Compricer. Du kan också jämföra olika kontantkort, om du hellre har det.

Kolla in här för att jämföra olika abonnemang eller kontantkort. Eller välj vilken mobiltyp du är i rutan nedan, så får du svar direkt på vilket abonnemang som är bäst för dig!