Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

4 riktigt bra skäl att samla alla lån på samma ställe

Ekonomi | 25/09/2017 10:55

Sänk månadskostnaden och få färre räkningar att betala varje månad! Här är våra 4 främsta skäl till att samla lånen på samma ställe!

Att ha flera olika lån och kreditskulder hos olika banker är allt annat än optimalt. Ofta får man betala flera faktureringsavgifter varje månad, och om man räknar på det visar det sig ofta att man betalar en massa pengar helt i onödan.

Som tur är finns det smartare sätt att hantera sina lån på; till exempel genom att samla dem hos en och samma bank. Rent praktiskt går det till så att du tar ett nytt, större lån (förhoppningsvis med lägre avgifter), som du sedan använder för att betala av dina andra skulder.

Här är fyra goda skäl till att du borde ta dig en ordentlig funderare över att samla ihop dina lån till ett:

1. Man kan sänka månadskostnaden

Genom att samla alla sina lån på ett och samma ställe kan man sänka sin månadskostnad ganska ordentligt. Och vi gissar att du kan komma på betydligt roligare saker att lägga dina pengar på, än på en massa räkningar?

Gör en ansökan här, så kan du själv se hur mycket du kan spara varje månad.

2. Det tar bara några minuter fixa

Hos Advisa kan du ansöka om att samla dina lån. Det bästa av allt är att det inte alls tar lång tid! Du får sedan svar bara någon dag senare. Allt du behöver göra är att fylla i ett kort formulär, svara på några frågor via telefon och sen gör Advisa jobbet åt dig. 

3. Man kan få ner sin ränta

Ordning och reda, det vill säga samlade lån, resulterar ofta i en lägre ränta. När du gör en ansökan hos Advisa får du flera olika förslag och kan helt enkelt välja det erbjudande som är allra bäst för dig.

4. Man slipper betala en massa olika räkningar varje månad

Att få brev är kul, tills man ser att det är en räkning. När man har flera olika lån får du också flera olika räkningar. Det kan vara svårt att hålla koll på, och det sista man vill är ju att glömma att betala en räkning och få påminnelser eller till och med betalningsanmärkningar.

När du samlar lån får du istället bara en faktura. Läs mer om att samla lån här.