Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Samla dina lån och spara pengar – här är allt du behöver veta

Ekonomi | 04/10/2017 14:38

Att samla sina lån på samma ställe kan spara dig tusenlappar, och det är inte ens speciellt svårt att göra det.

Att ha lån är inte alltid det roligaste – speciellt inte om man har lyckats samla på sig flera olika lån med höga räntor (till exempel från kreditkort). Det sämsta man kan göra är dock att blunda för problemet, vilket många människor tyvärr gör – lån kan ju vara minst sagt krångligt och smått ångestframkallande.

Men som tur är finns det enkla lösningar som hjälper dig att samla dina lån på ett och samma ställe. Den absolut största fördelen är att man då oftast sänker sin månadskostnad genom färre faktureringsavgifter och bättre ränta, men en ytterligare stor fördel är att man slipper betala lika många räkningar varje månad.

Så, hur gör man då för att samla sina lån på ett och samma ställe? Ja, antingen kan man helt sonika sätta sig och ringa runt till alla storbanker, fråga vad de kan erbjuda för ränta och sedan jämföra erbjudandena man får.

Men ett snabbare, smidigare och smartare alternativ är att använda en ansökningstjänst som den som exempelvis Advisa erbjuder. Då fyller man bara i sina personuppgifter och anger hur mycket man vill låna. Sen sköter Advisa allt snack med bankerna och presentera vilka alternativ du har.

Detta gör det väldigt enkelt att välja det bästa samlingslånet.

Bra att veta är också att Advisa också tar sig tid att ringa upp dig för att hjälpa dig ytterligare genom att ställa kompletterande frågor. Advisa har också bra kontakt med banker och långivare, så de är en bra och trygg partner att ha med sig.

Advisa blir helt enkelt som din egen personliga lånerådgivare, som sköter allt snack med banker och långivare, och hjälper dig att hitta det som passar bäst för just dig!

Klicka dig vidare hit för att läsa mer och skicka in en ansökan.

I bästa fall får du mycket bättre villkor och kan spara tusenlappar på dina lån, och i sämsta fall kan du alltid välja att tacka nej till de erbjudanden du får.

Lycka till!