Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är 5 anledningar till att du borde samla dina lån

- 24/06/2019, 16:47 -
Samla dina lån och sänk månadskostnaden.

Sänk dina månadskostnader genom att samla lånen.

Om du har flera olika lån, krediter och avbetalningsköp kan det löna sig att samla dem i ett enda större lån. Här förklarar vi varför.

1. Du kan sänka din månadskostnad

Om du har flera olika lån och krediter betalar du både ränta och flera fakturaavgifter för dessa. Genom att samla smålånen till ett enda större kan du minska dina totala månadskostnader.

Klicka dig in här för att se hur mycket pengar du kan spara.

2. Du kan få ner räntan

Alla lån har räntor. Och det kan skilja enormt mycket i ränta på lån till lån. Och i slutändan kan du spara hundralappar på om du har jämfört lånen och tagit rätt. Räntespannet är på hela 2,95 % - 29,95 %, så det spelar en enorm skillnad på vilken ränta du får. Du kan verkligen spara hundralappar varje månad på rätt lån. 

Kolla här vilken ränta du kan få

3. Du kan förlänga lånets löptid

Mindre krediter, lån och avbetalningar har ofta kort återbetalningstid, men när du samlar lånen till ett större privatlån kan du även förlänga lånets löptid och känna mindre stress över att betala tillbaka.

4. Du håller lättare ordning

Alla har väl varit med om att man missat en faktura och fått en trist påminnelseavgift. Har du många lån på olika ställen är det såklart lättare hänt att någon faktura missas. Med bara ett lån blir det betydligt enklare att hålla koll!

5. Du behöver inte betala något

Att samla dina lån kostar ingenting. Använder du jämförelsesajten Lendo gör de dessutom hela jobbet åt dig. Du behöver bara fylla i dina uppgifter så skickas din ansökan till 30 olika banker och långivare. Sedan väljer du själv om du vill ta något av erbjudandena och vilket som i så fall har bäst villkor för dig.

Klicka dig in här för att se hur mycket pengar du kan spara.