Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Har du köpt saker på avbetalning? Så här kan du sänka räntan

- 09/07/2019, 10:32 -

Det är lätt att välja avbetalning som betalningsalternativ för att det känns enkelt, men det kan i slutändan bli dyrare än vad du tänkt. Så här kan du få ner avgifterna.

När man ska göra ett lite dyrare inköp faller man gärna för frestelsen att dela upp köpet så att man slipper betala hela summan på en gång. Det kan kännas bra i stunden men problemet är att avgifter ofta tillkommer som gör att köpet blir dyrare än vad du tänkt.

Se hur mycket du kan sänka din månadskostnad här.

Det kan både vara höga ränteavgifter, uppläggningskostnad och fakturaavgifter för varje gång du betalar in. Att handla på avbetalning är egentligen som att ta ett lån, och betalar du inte i tid kan det bli riktigt dyrt. Då kan det vara bättre att samla ihop sina avbetalningar till ett lån och försöka få ner räntan.  

Genom Lendo så kan du jämföra lån från 35 olika långivare och få det lånet som är bäst för dig. Och det kan vara stor skillnad. Räntespannet är nämligen mellan 2,95 % - 29,95 %. Det betyder att du kan spara flera hundralappar i månaden om du tar rätt lån. 

Här kan du kolla vilken ränta du kan få.


Har du köpt flera varor på avbetalning kan det kännas riktigt stressigt att hålla koll på allt och inte missa någon inbetalning. Det du kan göra för att sänka kostnaderna och förlänga löptiden är att samla ihop allt i ett enda, större lån. 

Gå in på Lendo för att jämföra erbjudanden och se hur mycket du kan spara.

 Då kan du få en bättre ränta och sänka månadskostnaden. Genom att använda en jämförelsesajt kan du enkelt hitta det bästa erbjudandet för dig.

Så här samlar du dina lån hos jämförelsesajten Lendo: 

1. Gå in HÄR och fyll i dina uppgifter.

2. Lendo skickar din ansökan till 35 banker och lånegivare. 

3. Inom 24 timmar får du svar och kan välja det erbjudande med bäst villkor för dig.

Tjänsten är helt gratis och du förbinder dig inte till något genom att skicka in en ansökan.