Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jämför lån till ditt bilköp - låna upp till 100 procent av bilens värde

- 10/07/2019, 12:12 -

Är du sugen på att köpa en ny bil och finansiera köpet med ett billån? Här kan du jämföra lån till köpet – och låna upp till 100 procent av bilens värde.

Ett billån ser i vanliga fall ut så att du kan låna upp till 80 procent av bilens värde och du måste själv ha minst 20 procent som kontantinsats. Då har du bilen som säkerhet för lånet. Men så är inte fallet här. 

Kolla hur mycket du kan låna här!

Går du i tankar om att köpa en ny bil men tycker att 20 procent av värdet är en lite väl hög summa? Då ska du läsa vidare.

Jämför lån och se den bästa räntan du kan få här.

Genom jämförelsesajten Lendo kan du ta ett billån där du lånar upp till 100 procent av bilens värde, genom att du tar ett privatlån. Du kan ansöka om lån upp till 600 000 kronor. Här kan du kolla om du har möjlighet att låna till din drömbil

Det tar bara ett par minuter att fylla i låneansökan, sedan skickas den till 35 olika banker och långivare. Du får sedan svar inom en minut och kan välja det erbjudande med bäst villkor för dig. 

Här kan du ansöka om ett billån hos Lendo.