Fiorentina - Nyheter, artiklar, reportage och video

11 Mar, 02:23
Det såg ut att bli förlust för Roma på söndagen när laget mötte Fiorentina i Serie A i fotboll på Stadio Artemio Franchi. Hemmalaget ledde med 2-1 i slutet av matchen. Men på övertid slog Diego Llorente till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Roma.
3 Mar, 08:40
Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Torino tog emot Fiorentina i Serie A i fotboll på lördagen. Matchen slutade därmed 0-0.
27 Feb, 08:20
Lazio ledde med 1-0 på bortaplan i Serie A i fotboll efter halva matchen mot Fiorentina. Men Fiorentina gjorde två mål i andra halvlek och vände underläge till seger med 2-1.
19 Feb, 08:00
I halvtid ledde Fiorentina matchen på bortaplan i Serie A i fotboll mot Empoli med 1-0, efter mål av Lucas Beltran. Men i andra halvlek jobbade sig Empoli in i matchen, och kvitterade genom M'Baye Niang efter 56 minuters spel. Matchen slutade 1-1.
15 Feb, 08:20
Bologna är nu inne i en stark period i Serie A i fotboll. När laget mötte Fiorentina hemma på Renato Dall'Ara på onsdagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2-0 (1-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.
11 Feb, 14:58
En halvtidsledning med 3-0 utökades i andra halvleken när Fiorentina slog Frosinone på hemmaplan i Serie A i fotboll. Till slut blev det 5-1 till Fiorentina.
3 Feb, 08:00
Det var länge sedan Lecce stod som segrare i Serie A i fotboll. Men i fredagens match mot Fiorentina på hemmaplan blev det till slut seger, efter sex raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3-2 (1-0).
29 Jan, 08:00
Inter slog Fiorentina borta med 1-0 (1-0) och är ny serieledare i Serie A i fotboll efter 21 spelade matcher, en poäng före Juventus. Juventus har dessutom en match mer spelad. Fiorentina ligger på sjätte plats i tabellen.
15 Jan, 08:00
Det såg ut att bli förlust för Fiorentina på söndagen när laget mötte Udinese i Serie A i fotboll på Stadio Artemio Franchi. Bortalaget ledde med 1-2 i slutet av matchen. Men i 87:e minuten slog M'bala Nzola till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Fiorentina.
7 Jan, 08:20
Sassuolo vann i Serie A i fotboll med 1-0 (1-0) mot Fiorentina på hemmaplan.
30 Dec 2023, 08:00
Målet i andra halvleken blev matchens enda när Fiorentina vann med 1-0 (0-0) hemma mot Torino i Serie A i fotboll.
23 Dec 2023, 08:00
Fiorentina vann med 1-0 på bortaplan mot Monza i Serie A i fotboll.
18 Dec 2023, 08:20
Fiorentina vann med 1-0 på hemmaplan mot Verona i Serie A i fotboll.
11 Dec 2023, 08:00
Roma hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Fiorentina i Serie A i fotboll. Men i andra halvlek kom Fiorentina mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 1-1.
4 Dec 2023, 08:00
Fiorentina startade bra i matchen mot Salernitana på hemmaplan på söndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Serie A i fotboll.
26 Nov 2023, 08:40
Milan vann med 1-0 på hemmaplan mot Fiorentina i Serie A i fotboll.
13 Nov 2023, 08:20
Bologna hade en fin rad med tio raka matcher utan förlust inför söndagens möte med Fiorentina i Serie A i fotboll. Men på Stadio Artemio Franchi tog det stopp. Hemmalaget Fiorentina vann med 2-1 (1-1).
6 Nov 2023, 09:00
Juventus vann med 1-0 (1-0) borta mot Fiorentina i Serie A i fotboll.
31 Okt 2023, 08:00
Lazio vann med 1-0 på hemmaplan mot Fiorentina i Serie A i fotboll.
24 Okt 2023, 08:20
Empoli hade greppet från start i matchen i Serie A i fotboll mot Fiorentina på måndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 2-0 (1-0) borta på Stadio Artemio Franchi.