Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

9 saker bara du som snusar känner igen

Vi känner igen oss!
1 av 1

Vi känner igen oss!

TT NYHETSBYRÅN

Geddit | 19/11/2014 11:26

Jodå, har du någon gång snusat så känner du igen dig här.

1. Glädjen över att hitta en kamrat

Du är ledsen. Snuset är slut och livet känns mest jobbigt. Men så dyker hen upp. Personen som öppnar sin dosa och låter dig ta en efterlängtat prilla. HIMMELRIKET!

Bildkälla

2. Tröttheten i soffan

När du precis lagt dig tillrätta, laddat upp en film och bestämt dig för att ligga kvar. Men sen kommer du på det. SNUSHELVETET! Det som alltid ligger inom synhåll men lite för långt bort för att du ska nå det.

Bildkälla

3. När din kompis frågar efter en snus

Du vet hen som slutat snusa. För ett halvår sedan. Men som fortfarande frågar efter en prilla var och varannan dag. Och det är alltid den sista.

Bildkälla

4. När du varit ute och festat

Och vaknar upp morgonen efter, aningen trött och vill ha en snus för att mjukstarta dagen. Ett litet problem bara. Du har självklart inte en enda kvar.

Bildkälla

5. Intensivtandborstandet

Det intensiva tokborstandet på den där tanden som alltid är brunare än de andra. Genomförs flera gånger om dagen – funkar ändå inte.

Bildkälla

6. När du vaknar

Och märker att du uppenbarligen glömde lägga ur snusen innan du somnade. Det är en härlig brun fläck på kudden och du har andedräkten från helvetet.

Bildkälla

7. Försöken att sluta

Gång, på gång, på gång, på gång. Du försöker ständigt, för det är ju inte nyttigt – men i slutändan vinner ALLTID nikotindjävulen.

Bildkälla

8. Känslan när du, till slut, lyckas sluta

Bildkälla

9. Känslan när du viker ner dig och tar en snus ändå

Bildkälla

Efter läsarkommentarer – en extra bonuspunkt:

10. Efter maten-snusen

Den absolut bästa av alla snusar, och det är mer eller mindre skamligt att vi glömde bort den i början. För känslan när man lägger in en snus efter maten – den är fantastisk,

Bildkälla

TYCK TILL
Hot or Not?
Snusar du?