Julhandel
6 saker alla som jobbar i butik hatar under julhandeln - Foto: Bildkälla: Shutterstock

6 saker alla som jobbar i butik hatar under julhandeln

Nu är det jul igen – och det är en jäkla plåga för alla butiksanställda. Nyheter24 listar sex saker som alla anställda hatar.


1. Att tvingas lyssna på julmusik

Alltså samma julmusik. Samtliga arbetstimmar – under flera veckor i rad. Lite som att vara utsatt för ljud-tortyr.

Bildkälla

2. Att tvingas lyssna på skämt om julmusik

Nähä, går "Feliz Navidad" likadant nästan hela tiden? Det har jag inte noterat. Och framförallt har inte tre miljarder andra människor berättat det för mig.

Bildkälla: Shutterstock

3. Att tvingas julpynta hela affären

Alltså hela jävla affären. Och det är jäkligt svårt att framkalla julkänsla när du ska försöka få en plats du hatar att se gemytlig ut. Dessutom något som alltid ska utföras med billigast möjligt pynt.

Bildkälla 

4. Alla ska ha samma vara

Ja, alltså alla visste att det skulle bli en populär grej under den här julen. Alla utom kunderna förstås, som glatt skäller på dig för att årets julklapp eller för den delen bruna bönor inte finns på hyllorna den 23.

Bildkälla

5. Alla tar med sina barn

Barn är mycket, men dom är fan inte anpassade till julstress. Vilket märks när någon liten figur med knallröda kinder och skitig overall kommer in i din butik och ägnar de närmaste två timmarna åt att skrika.

Bildkälla

6. Att det avslutas med mellandagsrean

Bildkälla 

----

Läs även: Allt du behöver veta om varför vi firar julafton

Jul
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.