Pepp med Ida Warg!
1 av 2
Pepp med Ida Warg!
Ida bloggar och skriver krönikor på Nyheter24.
2 av 2
Ida bloggar och skriver krönikor på Nyheter24. - Foto: Emma Malmlöf

Ida Wargs guide: Så formar du rumpan

Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör Ida Warg utmanar dig! Den här veckan har du möjlighet att haka på övningen som gör att du kan forma din rumpa. Är du med?


Lär känna Ida

Namn: Ida Warg

Ålder: 26

Bor: Stockholm

Idas blogg hittar du här.

Samt här på Facebook.

Och hennes instagramkonto här.

Ida är Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör. 

Hipphurra det är veckans bästa dag! Måndag är här igen och dags för en ny "Veckans utmaning". Förra veckan var det magrutor som gällde. Den här veckan blir det min absoluta favoritövning för rumpan, nämligen utfall. Jag kör mina utfall med en 12 kilos kettlebell i varje hand men går bra att köra med hantlar, skivstång, viktplatta eller helt utan vikt.

Denna vecka utmanar jag er att göra minst 500 utfall innan veckans slut. Tänk på att ta långa steg och att främre knät ej passerar tårna. Du ska ha 90 grader i främre knät. Viktigt är också att spänna och hålla bålen upprätt under hela övningen.

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka det här inlägget och lämna sedan en kommentar om att ni är med. Glöm inte skriva med er bloggadress. 

Jag kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med och ha samma utmaning på Instagram där ni också kan delta och hashtagga #idasfitness.

Så vilka är med på veckans utmaning? Nu köttar vi rumpa.

Osäker? Titta här:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!