Veckans utmaning: Bli mer uthållig – hur länge klarar du jägarvila?

Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör Ida Warg utmanar dig! Den här veckan har du möjlighet att haka på utmaningen som kanske är den jobbigaste hittills. Är du med?


Lär känna Ida

Namn: Ida Warg

Ålder: 26

Bor: Stockholm

Idas blogg hittar du här.

Samt här på Facebook.

Och hennes instagramkonto här.

Ida är Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör. 

Tjohooo nu är det äntligen måndag igen, som jag har längtat! I dag har jag valt den övningen som jag nog är absolut sämst på till veckans utmaning. Hoppas att efter den här veckan känna mig lite mer stark och uthållig i jägarvila.

Så jag utmanar er att stå i jägarvila i totalt 20 minuter under veckan. Eftersom det kan skilja sig rejält på hur länge man kan stå i denna position så ger jag er som älskar jägarvila en extra utmaning, er utmanar jag att stå minst 40 min totalt. 

Någon som vågar sig på att anta den? Jag kör i alla fall med siktet på 20 min.

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka det här inlägget och lämna sedan en kommentar om att ni är med. Glöm inte heller skriva med er bloggadress. Jag kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med.

Kommer även ha samma utmaning på instagram (@idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness och #idaschallenge.

SÅ VEM ÄR PÅ VECKANS UTMANING?! NU KÖR VI TILLS DET BRÄNNER I BENEN! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

2 dagar sedan 18:12

Så maximerar du effekten av din allergimedicin – enligt experten

25 Mar, 16:36
Årets pollensäsong är här, något som innebär rinniga ögon och nästäppa för många. Nyheter24 har pratat med Catharina Claesson, chef för Farmaci på Apotek Hjärtat, om hur man maximerar effekten på sin allergimedicin.

Apotekaren varnar: Det händer om du äter för mycket vitaminer

27 Feb, 19:26
Enligt en undersökning tar fler än var tredje person olika kosttillskott med hopp om goda hälsoeffekter. Men kan man äta för mycket vitaminer? Och vad händer om man gör det? Det svarar chefsapotekare Annika Svedberg på i en intervju med Nyheter24.

Så gör du slut med en narcissist • Misstaget du inte vill göra: "Finns en risk"

28 Jan, 12:02
Vill du göra slut med din partner, men misstänker samtidigt att denne har en narcissistisk personlighetsstörning? Då finns det några saker som kan vara bra att tänka på, enligt psykologen Monica Emanell.

Pensionär? Det måste du känna till för att undvika fallskador

10 Jan, 17:32
Närmar du dig pensionsåldern eller har kanske rent av redan nått den? Då finns det några detaljer som är bra att känna till för att undvika fallskador.

Missarna du ska undvika i vinterkylan: "Är ju helt galet"

3 Jan, 14:32
Nu har den isande vinterkylan kopplat ett järngrepp om Sverige. För att undvika hudskador finns det några klassiska missar du bör undvika, det menar hudläkaren Petra Verga Kjellman.