Vaccinpass

Vaccinpass inskränker våran frihet. Är det ett acceptabelt pris att betala för att minska smittspridningen?

För vaccinerade kan vaccinpass framstå som en självklar lösning. Jag menar, varför ska vi som är vaccinerade behöva straffas för att vissa vägrar vaccinera sig? Även för ovaccinerade kan det framstå som en bra lösning. Då kan man med gott samvete strunta i att vaccinera sig med motiveringen att man avstår från frivilliga samhällstillställningar. Tillexempel att gå på bio eller resa.

Det låter som en rättvis lösning. Men är det verkligen det?

Tar du inte vaccinet då får du inget vaccinpass. Får du inget vaccinpass, ja då kan det vara svåra för dig att få arbete och delta i samhällslivet på olika sätt. Kan man verkligen säga att vi har ett helt fritt val när det ena alternativet får negativa konsekvenser för individen som är införda av staten? Nej, det kan man inte.

Det går inte att komma ifrån att vaccinpass inskränker våran lagstadgade valfrihet och rörelsefrihet, åtminstone för den ovaccinerade.

Kanske är det värt det om man minskar smittspridningen?

I dag är det oklart vilken effekt vaccinpass egentligen har på smittspridningen. Det finns studier från Storbritannien som tyder på att det kan ha en viss effekt. Någon dramatisk minskning verkar det dock inte röra sig som. Men än vet vi mycket lite om konsekvenserna och effekterna av vaccinpass.

Det finns också en oro, som jag till viss del delar, för att det är ett sluttande plan. Det vill säga, om staten så enkelt kan begränsa vår rörelsefrihet och valfrihet, och vi accepterar det, då kommer de kunna inskränka våra rättigheter på fler sätt. Gränsen för vilka rättigheter vi är villiga att ge upp flyttas fram.

Jag är inte kategoriskt emot vaccinpass. Men däremot känner jag en tveksamhet inför det. Särskilt mot bakgrund av att regeringen knappt ägnat frågan om våra grundläggande rättigheter, frihet, demonstrationsfrihet, rörelsefrihet, en tanke i samband med att de införde vaccinpass.

Vad tänker du?

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag håller med, vad blir nästa… Och det känns som ” dom ” vill att vi ska bråka om allt…. Bli osams om vaccin, politik, värderingar…
  Jag respekterar allas val om dom respekterar mina!

  Hej!
  Kul med blogg☺️

  Jag tänker att vi är i en extrem situation där vi får testa extrema lösningar. Jag känner ingen oro inför att staten begränsar oss, kanske är jag naiv, men jag lägger inte så stor vikt vid det.
  Skulle vaccinpass bli något långvarigt (1-2 år) och att man inte kan bevisa den positiva effekten av det så tror jag absolut att jag ändrar åsikt.
  Med det sagt så vill jag också skriva att jag känner med alla som av olika anledningar inte vill/kan ta vaccin och således blir lidande i detta försök till att minska smittspridning.

   Tack för din kommentar! ? Jag tänker att det är jätteviktigt att alla vaccinerar sig men att man ändå måste ha ett riktigt val. Sen tänker jag också att det här troligen tyvärr inte är den sista pandemin vi kommer få hantera.

  Hej!
  Kul med blogg☺️

  Jag tänker att vi är i en extrem situation där vi får testa extrema lösningar. Jag känner ingen oro inför att staten begränsar oss, kanske är jag naiv, men jag lägger inte så stor vikt vid det.
  Skulle vaccinpass bli något långvarigt (1-2 år) och att man inte kan bevisa den positiva effekten av det så tror jag absolut att jag ändrar åsikt.
  Med det sagt så vill jag också skriva att jag känner med alla som av olika anledningar inte vill/kan ta vaccin och således blir lidande i detta försök till att minska smittspridning.

   Tack för din kommentar! ? Jag tänker att det är jätteviktigt att alla vaccinerar sig men att man ändå måste ha ett riktigt val. Sen tänker jag också att det här troligen tyvärr inte är den sista pandemin vi kommer få hantera.

  Tänker i linje med dig. Det som får mig att bli både arg och frustrerad är dom gnäller, klagar och ifrågasätter bara för sakens skull. Typ dom som aldrig går på bio (av en massa skäl), ska ändå lufta sina åsikter om just biobesök tex.
  Jag tänker att det blir farligt när det uppkommer idéer om att göra avkall på grundlagar (i Sverige) och när arbetsgivare vill kunna avskeda människor som ej vill/kan vaccinera sig. Som mycket annat i världen, är även ett vaccinpass en fråga om ett privilegium. För vad händer om vi begränsar människors rörelsefrihet med avseende på om dom är vaccinerade eller ej? Dom som vill men inte kan pga att dom bor i ett land där tillgången på vaccin är begränsad? Eller dom som inte kan vaccinera sig pga medicinska orsaker? Eller som som vill men inte vågar pga underliggande sjukdomar? Det är en svår balansgång…

   Ja det är svårt. Jag blir mest orolig över att det inte verkar vara någon särskild samhällsdebatt om saken. Vi tar vaccinpassen bara för givet att det skulle vara något bra.

    Ja, jag saknar också en nyanserad debatt om saken.

  Tänker i linje med dig. Det som får mig att bli både arg och frustrerad är dom gnäller, klagar och ifrågasätter bara för sakens skull. Typ dom som aldrig går på bio (av en massa skäl), ska ändå lufta sina åsikter om just biobesök tex.
  Jag tänker att det blir farligt när det uppkommer idéer om att göra avkall på grundlagar (i Sverige) och när arbetsgivare vill kunna avskeda människor som ej vill/kan vaccinera sig. Som mycket annat i världen, är även ett vaccinpass en fråga om ett privilegium. För vad händer om vi begränsar människors rörelsefrihet med avseende på om dom är vaccinerade eller ej? Dom som vill men inte kan pga att dom bor i ett land där tillgången på vaccin är begränsad? Eller dom som inte kan vaccinera sig pga medicinska orsaker? Eller som som vill men inte vågar pga underliggande sjukdomar? Det är en svår balansgång…

   Ja det är svårt. Jag blir mest orolig över att det inte verkar vara någon särskild samhällsdebatt om saken. Vi tar vaccinpassen bara för givet att det skulle vara något bra.

    Ja, jag saknar också en nyanserad debatt om saken.

  Intressant! Är själv fullvaccinerad och 100% för att vi vaccinerar oss mot covid så långt det är möjligt. Vill verkligen att myndigheterna ska arbeta mer med att utbilda om varför det är viktigt, informera människor som är rädda/osäkra osv – men just när det kommer till vaccinpass är jag väldigt tveksam. Vet inte helt om jag är för/emot, men jag håller med i det du säger. Kan se både för/nackdelar beroende på tillfällen. Skulle tex gärna se vaccinpass på gym/simhallar liknande då jag vet att många skippar detta pga smittorädsla, vilket kommer påverka folkhälsan på sikt. Men som sagt, jätteosäker. Men vi befinner oss i en pandemi och jag kan absolut tänka mig att vi testar en begränsad period och utvärderar därefter.

   Men vaccin minskar ju risken för allvarlig sjukdom. Och att vara i god form är alltid bra när det gäller sjukdomar. Så ska man stänga ute ovaccinerade från gymen där man är när man är frisk och som främjar hälsan över lag?

    Självklart är det så och du har en poäng, men jag tycker ändå att man som ovaccinerad får vara beredd att avstå vissa saker, och på gym sprids smitta defintivit väldigt lätt (inomhus, extra högt tryck vintertid, delade maskiner/redskap osv). Dessutom går man till gym oftare än tex bio/konsert.

  Intressant! Är själv fullvaccinerad och 100% för att vi vaccinerar oss mot covid så långt det är möjligt. Vill verkligen att myndigheterna ska arbeta mer med att utbilda om varför det är viktigt, informera människor som är rädda/osäkra osv – men just när det kommer till vaccinpass är jag väldigt tveksam. Vet inte helt om jag är för/emot, men jag håller med i det du säger. Kan se både för/nackdelar beroende på tillfällen. Skulle tex gärna se vaccinpass på gym/simhallar liknande då jag vet att många skippar detta pga smittorädsla, vilket kommer påverka folkhälsan på sikt. Men som sagt, jätteosäker. Men vi befinner oss i en pandemi och jag kan absolut tänka mig att vi testar en begränsad period och utvärderar därefter.

   Men vaccin minskar ju risken för allvarlig sjukdom. Och att vara i god form är alltid bra när det gäller sjukdomar. Så ska man stänga ute ovaccinerade från gymen där man är när man är frisk och som främjar hälsan över lag?

    Självklart är det så och du har en poäng, men jag tycker ändå att man som ovaccinerad får vara beredd att avstå vissa saker, och på gym sprids smitta defintivit väldigt lätt (inomhus, extra högt tryck vintertid, delade maskiner/redskap osv). Dessutom går man till gym oftare än tex bio/konsert.

  Jag är mamma och sambo till personer i riskgrupp och tycker verkligen att de glöms bort i denna diskussion. Det pratas om att de ovaccinerades frihet begränsas. Men om de tillåts springa runt och smitta överallt begränsas de i riskgrupps frihet. De och deras familjer blir isolerade. Och för oss handlar det om liv och död. Det är viktigare än friheten att vålla andras död. Jag är ledsen för att många nåtts av myter och desinformation kring vaccin som gjort dem rädda och hoppas verkligen att de ska få svar på sina frågor och information så att de slipper vara rädda för fel sak. Men jag kan inte låta bli att bli upprörd när t.ex. ovaccinerad vårdpersonal jobbar nära människor, det är nästan mordförsök (som en äldre brukare själv sade). Eller när vi inte kunnat gå på badhus på två år trots att vi just hade gjort det till en vana då barnen älskar det och funktionshindrade barnet behöver motorikträningen.
  Alternativet till vaccinpass var väl att återgå till tidigare restriktioner för alla så de med vaccinbrist skulle då ändå inte få sin frihet. Alla restriktioner har varit till för att skydda medmänniskor, så också vaccinpass. Det handlar om skydd från allvarlig sjukdom och död. Det finns nog få som är så trötta på isolering som vi riskgruppsfamiljer, men vi är tvungna.

  Jag är mamma och sambo till personer i riskgrupp och tycker verkligen att de glöms bort i denna diskussion. Det pratas om att de ovaccinerades frihet begränsas. Men om de tillåts springa runt och smitta överallt begränsas de i riskgrupps frihet. De och deras familjer blir isolerade. Och för oss handlar det om liv och död. Det är viktigare än friheten att vålla andras död. Jag är ledsen för att många nåtts av myter och desinformation kring vaccin som gjort dem rädda och hoppas verkligen att de ska få svar på sina frågor och information så att de slipper vara rädda för fel sak. Men jag kan inte låta bli att bli upprörd när t.ex. ovaccinerad vårdpersonal jobbar nära människor, det är nästan mordförsök (som en äldre brukare själv sade). Eller när vi inte kunnat gå på badhus på två år trots att vi just hade gjort det till en vana då barnen älskar det och funktionshindrade barnet behöver motorikträningen.
  Alternativet till vaccinpass var väl att återgå till tidigare restriktioner för alla så de med vaccinbrist skulle då ändå inte få sin frihet. Alla restriktioner har varit till för att skydda medmänniskor, så också vaccinpass. Det handlar om skydd från allvarlig sjukdom och död. Det finns nog få som är så trötta på isolering som vi riskgruppsfamiljer, men vi är tvungna.

  Det finns så många saker som begränsar vår valfrihet i samhället. Det är ofta saker som berör andras säkerhet och samverkan mellan individer. Du får inte köra till vänster på gatan, även fast du vill. Du får inte flyga ditt flygplan i kontrollerad luft utan tillstånd från trafikledningen. Du får inte göra upp eld och grilla i naturreservat. Du får inte bygga vilket hus som helst utan bygglov. Du får inte bära kniv på allmän plats. Du får inte slå dina barn (tack o lov). Det finns 100 tals saker vi inte får göra som begränsar vår frihet. Jag är helt för vaccinpass. Det är orimligt att man i en pandemi skall få hävda sin egen ”frihet”, när det i själva verket innebär eller kan innebära risker för samhället. Mvh Tomas

   OK, min kommentar var redan skriven så jag får helt enkelt sätta en plus ett på denna. ?

  Det finns så många saker som begränsar vår valfrihet i samhället. Det är ofta saker som berör andras säkerhet och samverkan mellan individer. Du får inte köra till vänster på gatan, även fast du vill. Du får inte flyga ditt flygplan i kontrollerad luft utan tillstånd från trafikledningen. Du får inte göra upp eld och grilla i naturreservat. Du får inte bygga vilket hus som helst utan bygglov. Du får inte bära kniv på allmän plats. Du får inte slå dina barn (tack o lov). Det finns 100 tals saker vi inte får göra som begränsar vår frihet. Jag är helt för vaccinpass. Det är orimligt att man i en pandemi skall få hävda sin egen ”frihet”, när det i själva verket innebär eller kan innebära risker för samhället. Mvh Tomas

   OK, min kommentar var redan skriven så jag får helt enkelt sätta en plus ett på denna. ?

  Varför bråkar vi?
  det finns ju inga incitament för ett pass – om det handlar om vem som sprider – det gör vi ju alla, om det skulle handla om pressen på sjukvården så skulle vi ju ha ett hälso pass som gäller rökare, alkoholister, dom som är överviktiga, nyttjar stimuli, kör för fort och på gränsen, gillar högrisk sporter… om vi pratar demokrati.

  CDC, FDA, WHO, EMA, Pfizer, Moderna mfl säger att du vaccinerar dig för din egen del för att du som det visar sig är mer motståndskraftig under 3-5 månader mot svårare sjukdom, du bär på smittan och smittar lika bra oavsett du är vaccinerad eller ej
  så varför bråka? sen finns det mycket att säga om varför vi inte hjälpte all äldre utsatta bättre utan satte dom under palliativ vård och varför man inte använde alla dom bevisligen fungerande protokollen som ex Ivermectin…
  det finns många grupper utav läkare och forskare som försöker sig på att förstå hur det kunde bli ett sånt överdrivet hysteriskt krisläge runt covid, nu i backspegeln så finns det mycket att säga –
  NU ÖVER TRE GÅNGER FLER BIVERKNINGAR OCH DÖDSFALL ÄN FÖR ALLA VACCINER SAMMANTAGET SEDAN 1965 ” de säkra injektionerna??? ”

12/1: -22 92744 fall varav 8951 allvarliga 
 Antalet döda 363.
  då har bara 25,4% rapporter handlagts 
flera studier rapporterar att bara 1-5% vaccinbiverkningar anmäls
  2020 kommer på 13:e plats räknat på dödsantal per 100 000 personer på de senaste 20 år. 
Det betyder att 12 år var värre än 2020, sen år 2000.
  Dödligheten med C-19 för de under 65 år är 0,01-0,02% IFR, vilket är likvärdigt med influensa, eller något över. Den årliga influensan för hela befolkningen har en dödlighet på 0.05-0,1%, och en svår influensa 0,15-0,2%
  PCR testet – Nobelpris-Kary Mullis- värdelöst att verifiera levande virus – över 30 CT garanterar ett falskt / positiv och vi använder 40- 45…

  Hur blev det då med PCR-studien när den väl blev Peer Reviewed senhösten 2020? Det hoppas jag att du som skäller på sprutfria har koll på! Totalt sönderplockad på 10 punkter och ansedd värdelös


  Definition vaccinerad : med ett test som kan visa 80 – 90 % 
falsk positiv när vi följt WHO rekommendationer på 40 – 45 CT.

 1 vaccin ovaccinerad
  2 vaccin men det har inte gått 14 dgr. ovaccinerad
  3 vaccin men det har inte gått 14 dgr. ovaccinerad
  3 eller färre som vårdas på IVA ovaccinerad

  vill du / ni få en liten inblick i vad över 5000 läkare i olika organiserade grupper försöker säga men som stoppas utav det mediala narrativet och den massformation som utan tvekan pågår – bara att kolla på Joe Rogan som fått på skallen för att han låter 2 utav dom mest kompetenta inom området COVID få prata utifrån sina kunskaper och insikter ( vetenskapen är kidnappad av propagandan )
  om vaccinet 500 läkare pratar fritt
  Canadian Covid Care Alliance: över 500 läkare, forskare, professorer, jurister…
https://thecovidworld.com/shocking-new-video-by-canadian-doctors-reveals-massive-fraud-in-pfizers-clinical-trials/
  SEN ÄR DET BARA ATT FYLLA PÅ I KUNSKAPSBANKEN – att lyssna på svt:s enda expert VD för Vaccinfabriken eller samordnaren för regeringen som varit lobbyist för läkemedelsbolagen i Bryssel jämfört med rösterna från dessa lirare?
  +++Dr Shankara Chetty 6000 kurerade patienter. https://drshankarachetty.com
https://www.youtube.com/watch?v=yAvpxgCnDx0 ( modiga människor )
  +++Dr Joseph Mercola företag med många hälsa proffs https://www.mercola.com
+++Childrens Health defense Robert F Kennedy jr. företag med många hälsa proffs
  https://childrenshealthdefense.org/
  ++Dr Rober Malone / mRna DNA vaccin uppfinnare https://www.rwmalonemd.com
https://www.youtube.com/watch?v=h80w8DYBKY0
  ++Dr Kary Mullis inventor of PCR test nobelpris. https://www.youtube.com/watch?v=rXm9kAhNj-4
++Dr Peter Mccollough före detta Pfizer chef https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough
REINER FUELLMICH Corona Investigation Committee. 
https://corona-ausschuss.de/en/
https://doctorsandscientistsdeclaration.org 17,000 doctors & scientists have signed the Rome Declaration
-+- American frontline doctors. https://americasfrontlinedoctors.org
Frontline Covid-19 Critical Care Alliance. https://covid19criticalcare.com
+++World Doctor Alliance. https://worlddoctorsalliance.com/?fbc ( supergäng med över 2000 peer rewieved studier )
—-Physicians of the world. https://doctorsandscientistsdeclaration.org/?fbclid=IwAR0DKF0pWLFSlWV4Z-HX__lG0is7BydjLOI7WVyAi0o761BWCSUgPQRp7gg
+++ Dr Pierre Kory https://www.c-span.org/video/?c4929000/user-clip-ivermectin&editTime=1607460947
  +++Läkaruppropet. 95 med forskare 1500 med pers. https://lakaruppropet.se/

  +++ Great Barrington Declaration https://gbdeclaration.org
DOC Heiko Norge doktor https://docheiko.eu/?p=24721&fbclid=IwAR0rgBABs9KVa9HlqUAjksOVpCBI4yOygfJgj1mFX6mWHd9fAP0FMNYRKhE
Dr. Sucharit Bhakdi. https://evidencenotfear.com/tag/dr-sucharit-bhakdi/
  VETENSKAP UTAN JÄV

   Tack! Äntligen ett vettigt svar. Blir nästan mörkrädd.

  Varför bråkar vi?
  det finns ju inga incitament för ett pass – om det handlar om vem som sprider – det gör vi ju alla, om det skulle handla om pressen på sjukvården så skulle vi ju ha ett hälso pass som gäller rökare, alkoholister, dom som är överviktiga, nyttjar stimuli, kör för fort och på gränsen, gillar högrisk sporter… om vi pratar demokrati.

  CDC, FDA, WHO, EMA, Pfizer, Moderna mfl säger att du vaccinerar dig för din egen del för att du som det visar sig är mer motståndskraftig under 3-5 månader mot svårare sjukdom, du bär på smittan och smittar lika bra oavsett du är vaccinerad eller ej
  så varför bråka? sen finns det mycket att säga om varför vi inte hjälpte all äldre utsatta bättre utan satte dom under palliativ vård och varför man inte använde alla dom bevisligen fungerande protokollen som ex Ivermectin…
  det finns många grupper utav läkare och forskare som försöker sig på att förstå hur det kunde bli ett sånt överdrivet hysteriskt krisläge runt covid, nu i backspegeln så finns det mycket att säga –
  NU ÖVER TRE GÅNGER FLER BIVERKNINGAR OCH DÖDSFALL ÄN FÖR ALLA VACCINER SAMMANTAGET SEDAN 1965 ” de säkra injektionerna??? ”

12/1: -22 92744 fall varav 8951 allvarliga 
 Antalet döda 363.
  då har bara 25,4% rapporter handlagts 
flera studier rapporterar att bara 1-5% vaccinbiverkningar anmäls
  2020 kommer på 13:e plats räknat på dödsantal per 100 000 personer på de senaste 20 år. 
Det betyder att 12 år var värre än 2020, sen år 2000.
  Dödligheten med C-19 för de under 65 år är 0,01-0,02% IFR, vilket är likvärdigt med influensa, eller något över. Den årliga influensan för hela befolkningen har en dödlighet på 0.05-0,1%, och en svår influensa 0,15-0,2%
  PCR testet – Nobelpris-Kary Mullis- värdelöst att verifiera levande virus – över 30 CT garanterar ett falskt / positiv och vi använder 40- 45…

  Hur blev det då med PCR-studien när den väl blev Peer Reviewed senhösten 2020? Det hoppas jag att du som skäller på sprutfria har koll på! Totalt sönderplockad på 10 punkter och ansedd värdelös


  Definition vaccinerad : med ett test som kan visa 80 – 90 % 
falsk positiv när vi följt WHO rekommendationer på 40 – 45 CT.

 1 vaccin ovaccinerad
  2 vaccin men det har inte gått 14 dgr. ovaccinerad
  3 vaccin men det har inte gått 14 dgr. ovaccinerad
  3 eller färre som vårdas på IVA ovaccinerad

  vill du / ni få en liten inblick i vad över 5000 läkare i olika organiserade grupper försöker säga men som stoppas utav det mediala narrativet och den massformation som utan tvekan pågår – bara att kolla på Joe Rogan som fått på skallen för att han låter 2 utav dom mest kompetenta inom området COVID få prata utifrån sina kunskaper och insikter ( vetenskapen är kidnappad av propagandan )
  om vaccinet 500 läkare pratar fritt
  Canadian Covid Care Alliance: över 500 läkare, forskare, professorer, jurister…
https://thecovidworld.com/shocking-new-video-by-canadian-doctors-reveals-massive-fraud-in-pfizers-clinical-trials/
  SEN ÄR DET BARA ATT FYLLA PÅ I KUNSKAPSBANKEN – att lyssna på svt:s enda expert VD för Vaccinfabriken eller samordnaren för regeringen som varit lobbyist för läkemedelsbolagen i Bryssel jämfört med rösterna från dessa lirare?
  +++Dr Shankara Chetty 6000 kurerade patienter. https://drshankarachetty.com
https://www.youtube.com/watch?v=yAvpxgCnDx0 ( modiga människor )
  +++Dr Joseph Mercola företag med många hälsa proffs https://www.mercola.com
+++Childrens Health defense Robert F Kennedy jr. företag med många hälsa proffs
  https://childrenshealthdefense.org/
  ++Dr Rober Malone / mRna DNA vaccin uppfinnare https://www.rwmalonemd.com
https://www.youtube.com/watch?v=h80w8DYBKY0
  ++Dr Kary Mullis inventor of PCR test nobelpris. https://www.youtube.com/watch?v=rXm9kAhNj-4
++Dr Peter Mccollough före detta Pfizer chef https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough
REINER FUELLMICH Corona Investigation Committee. 
https://corona-ausschuss.de/en/
https://doctorsandscientistsdeclaration.org 17,000 doctors & scientists have signed the Rome Declaration
-+- American frontline doctors. https://americasfrontlinedoctors.org
Frontline Covid-19 Critical Care Alliance. https://covid19criticalcare.com
+++World Doctor Alliance. https://worlddoctorsalliance.com/?fbc ( supergäng med över 2000 peer rewieved studier )
—-Physicians of the world. https://doctorsandscientistsdeclaration.org/?fbclid=IwAR0DKF0pWLFSlWV4Z-HX__lG0is7BydjLOI7WVyAi0o761BWCSUgPQRp7gg
+++ Dr Pierre Kory https://www.c-span.org/video/?c4929000/user-clip-ivermectin&editTime=1607460947
  +++Läkaruppropet. 95 med forskare 1500 med pers. https://lakaruppropet.se/

  +++ Great Barrington Declaration https://gbdeclaration.org
DOC Heiko Norge doktor https://docheiko.eu/?p=24721&fbclid=IwAR0rgBABs9KVa9HlqUAjksOVpCBI4yOygfJgj1mFX6mWHd9fAP0FMNYRKhE
Dr. Sucharit Bhakdi. https://evidencenotfear.com/tag/dr-sucharit-bhakdi/
  VETENSKAP UTAN JÄV

   Tack! Äntligen ett vettigt svar. Blir nästan mörkrädd.

  Varför bråkar vi?
  det finns ju inga incitament för ett pass – om det handlar om vem som sprider – det gör vi ju alla, om det skulle handla om pressen på sjukvården så skulle vi ju ha ett hälso pass som gäller rökare, alkoholister, dom som är överviktiga, nyttjar stimuli, kör för fort och på gränsen, gillar högrisk sporter… om vi pratar demokrati.

  CDC, FDA, WHO, EMA, Pfizer, Moderna mfl säger att du vaccinerar dig för din egen del för att du som det visar sig är mer motståndskraftig under 3-5 månader mot svårare sjukdom, du bär på smittan och smittar lika bra oavsett du är vaccinerad eller ej
  så varför bråka? sen finns det mycket att säga om varför vi inte hjälpte all äldre utsatta bättre utan satte dom under palliativ vård och varför man inte använde alla dom bevisligen fungerande protokollen som ex Ivermectin…
  det finns många grupper utav läkare och forskare som försöker sig på att förstå hur det kunde bli ett sånt överdrivet hysteriskt krisläge runt covid, nu i backspegeln så finns det mycket att säga –
  NU ÖVER TRE GÅNGER FLER BIVERKNINGAR OCH DÖDSFALL ÄN FÖR ALLA VACCINER SAMMANTAGET SEDAN 1965 ” de säkra injektionerna??? ”

12/1: -22 92744 fall varav 8951 allvarliga 
 Antalet döda 363.
  då har bara 25,4% rapporter handlagts 
flera studier rapporterar att bara 1-5% vaccinbiverkningar anmäls
  2020 kommer på 13:e plats räknat på dödsantal per 100 000 personer på de senaste 20 år. 
Det betyder att 12 år var värre än 2020, sen år 2000.
  Dödligheten med C-19 för de under 65 år är 0,01-0,02% IFR, vilket är likvärdigt med influensa, eller något över. Den årliga influensan för hela befolkningen har en dödlighet på 0.05-0,1%, och en svår influensa 0,15-0,2%
  PCR testet – Nobelpris-Kary Mullis- värdelöst att verifiera levande virus – över 30 CT garanterar ett falskt / positiv och vi använder 40- 45…

  Hur blev det då med PCR-studien när den väl blev Peer Reviewed senhösten 2020? Det hoppas jag att du som skäller på sprutfria har koll på! Totalt sönderplockad på 10 punkter och ansedd värdelös


  Definition vaccinerad : med ett test som kan visa 80 – 90 % 
falsk positiv när vi följt WHO rekommendationer på 40 – 45 CT.

 1 vaccin ovaccinerad
  2 vaccin men det har inte gått 14 dgr. ovaccinerad
  3 vaccin men det har inte gått 14 dgr. ovaccinerad
  3 eller färre som vårdas på IVA ovaccinerad

  vill du / ni få en liten inblick i vad över 5000 läkare i olika organiserade grupper försöker säga men som stoppas utav det mediala narrativet och den massformation som utan tvekan pågår – bara att kolla på Joe Rogan som fått på skallen för att han låter 2 utav dom mest kompetenta inom området COVID få prata utifrån sina kunskaper och insikter ( vetenskapen är kidnappad av propagandan )
  om vaccinet 500 läkare pratar fritt
  Canadian Covid Care Alliance: över 500 läkare, forskare, professorer, jurister…
https://thecovidworld.com/shocking-new-video-by-canadian-doctors-reveals-massive-fraud-in-pfizers-clinical-trials/
  SEN ÄR DET BARA ATT FYLLA PÅ I KUNSKAPSBANKEN – att lyssna på svt:s enda expert VD för Vaccinfabriken eller samordnaren för regeringen som varit lobbyist för läkemedelsbolagen i Bryssel jämfört med rösterna från dessa lirare?
  +++Dr Shankara Chetty 6000 kurerade patienter. https://drshankarachetty.com
https://www.youtube.com/watch?v=yAvpxgCnDx0 ( modiga människor )
  +++Dr Joseph Mercola företag med många hälsa proffs https://www.mercola.com
+++Childrens Health defense Robert F Kennedy jr. företag med många hälsa proffs
  https://childrenshealthdefense.org/
  ++Dr Rober Malone / mRna DNA vaccin uppfinnare https://www.rwmalonemd.com
https://www.youtube.com/watch?v=h80w8DYBKY0
  ++Dr Kary Mullis inventor of PCR test nobelpris. https://www.youtube.com/watch?v=rXm9kAhNj-4
++Dr Peter Mccollough före detta Pfizer chef https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough
REINER FUELLMICH Corona Investigation Committee. 
https://corona-ausschuss.de/en/
https://doctorsandscientistsdeclaration.org 17,000 doctors & scientists have signed the Rome Declaration
-+- American frontline doctors. https://americasfrontlinedoctors.org
Frontline Covid-19 Critical Care Alliance. https://covid19criticalcare.com
+++World Doctor Alliance. https://worlddoctorsalliance.com/?fbc ( supergäng med över 2000 peer rewieved studier )
—-Physicians of the world. https://doctorsandscientistsdeclaration.org/?fbclid=IwAR0DKF0pWLFSlWV4Z-HX__lG0is7BydjLOI7WVyAi0o761BWCSUgPQRp7gg
+++ Dr Pierre Kory https://www.c-span.org/video/?c4929000/user-clip-ivermectin&editTime=1607460947
  +++Läkaruppropet. 95 med forskare 1500 med pers. https://lakaruppropet.se/

  +++ Great Barrington Declaration https://gbdeclaration.org
DOC Heiko Norge doktor https://docheiko.eu/?p=24721&fbclid=IwAR0rgBABs9KVa9HlqUAjksOVpCBI4yOygfJgj1mFX6mWHd9fAP0FMNYRKhE
Dr. Sucharit Bhakdi. https://evidencenotfear.com/tag/dr-sucharit-bhakdi/
  VETENSKAP UTAN JÄV

  Varför bråkar vi?
  det finns ju inga incitament för ett pass – om det handlar om vem som sprider – det gör vi ju alla, om det skulle handla om pressen på sjukvården så skulle vi ju ha ett hälso pass som gäller rökare, alkoholister, dom som är överviktiga, nyttjar stimuli, kör för fort och på gränsen, gillar högrisk sporter… om vi pratar demokrati.

  CDC, FDA, WHO, EMA, Pfizer, Moderna mfl säger att du vaccinerar dig för din egen del för att du som det visar sig är mer motståndskraftig under 3-5 månader mot svårare sjukdom, du bär på smittan och smittar lika bra oavsett du är vaccinerad eller ej
  så varför bråka? sen finns det mycket att säga om varför vi inte hjälpte all äldre utsatta bättre utan satte dom under palliativ vård och varför man inte använde alla dom bevisligen fungerande protokollen som ex Ivermectin…
  det finns många grupper utav läkare och forskare som försöker sig på att förstå hur det kunde bli ett sånt överdrivet hysteriskt krisläge runt covid, nu i backspegeln så finns det mycket att säga –
  NU ÖVER TRE GÅNGER FLER BIVERKNINGAR OCH DÖDSFALL ÄN FÖR ALLA VACCINER SAMMANTAGET SEDAN 1965 ” de säkra injektionerna??? ”

12/1: -22 92744 fall varav 8951 allvarliga 
 Antalet döda 363.
  då har bara 25,4% rapporter handlagts 
flera studier rapporterar att bara 1-5% vaccinbiverkningar anmäls
  2020 kommer på 13:e plats räknat på dödsantal per 100 000 personer på de senaste 20 år. 
Det betyder att 12 år var värre än 2020, sen år 2000.
  Dödligheten med C-19 för de under 65 år är 0,01-0,02% IFR, vilket är likvärdigt med influensa, eller något över. Den årliga influensan för hela befolkningen har en dödlighet på 0.05-0,1%, och en svår influensa 0,15-0,2%
  PCR testet – Nobelpris-Kary Mullis- värdelöst att verifiera levande virus – över 30 CT garanterar ett falskt / positiv och vi använder 40- 45…

  Hur blev det då med PCR-studien när den väl blev Peer Reviewed senhösten 2020? Det hoppas jag att du som skäller på sprutfria har koll på! Totalt sönderplockad på 10 punkter och ansedd värdelös


  Definition vaccinerad : med ett test som kan visa 80 – 90 % 
falsk positiv när vi följt WHO rekommendationer på 40 – 45 CT.

 1 vaccin ovaccinerad
  2 vaccin men det har inte gått 14 dgr. ovaccinerad
  3 vaccin men det har inte gått 14 dgr. ovaccinerad
  3 eller färre som vårdas på IVA ovaccinerad

  vill du / ni få en liten inblick i vad över 5000 läkare i olika organiserade grupper försöker säga men som stoppas utav det mediala narrativet och den massformation som utan tvekan pågår – bara att kolla på Joe Rogan som fått på skallen för att han låter 2 utav dom mest kompetenta inom området COVID få prata utifrån sina kunskaper och insikter ( vetenskapen är kidnappad av propagandan )
  om vaccinet 500 läkare pratar fritt
  Canadian Covid Care Alliance: över 500 läkare, forskare, professorer, jurister…
https://thecovidworld.com/shocking-new-video-by-canadian-doctors-reveals-massive-fraud-in-pfizers-clinical-trials/
  SEN ÄR DET BARA ATT FYLLA PÅ I KUNSKAPSBANKEN – att lyssna på svt:s enda expert VD för Vaccinfabriken eller samordnaren för regeringen som varit lobbyist för läkemedelsbolagen i Bryssel jämfört med rösterna från dessa lirare?
  +++Dr Shankara Chetty 6000 kurerade patienter. https://drshankarachetty.com
https://www.youtube.com/watch?v=yAvpxgCnDx0 ( modiga människor )
  +++Dr Joseph Mercola företag med många hälsa proffs https://www.mercola.com
+++Childrens Health defense Robert F Kennedy jr. företag med många hälsa proffs
  https://childrenshealthdefense.org/
  ++Dr Rober Malone / mRna DNA vaccin uppfinnare https://www.rwmalonemd.com
https://www.youtube.com/watch?v=h80w8DYBKY0
  ++Dr Kary Mullis inventor of PCR test nobelpris. https://www.youtube.com/watch?v=rXm9kAhNj-4
++Dr Peter Mccollough före detta Pfizer chef https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough
REINER FUELLMICH Corona Investigation Committee. 
https://corona-ausschuss.de/en/
https://doctorsandscientistsdeclaration.org 17,000 doctors & scientists have signed the Rome Declaration
-+- American frontline doctors. https://americasfrontlinedoctors.org
Frontline Covid-19 Critical Care Alliance. https://covid19criticalcare.com
+++World Doctor Alliance. https://worlddoctorsalliance.com/?fbc ( supergäng med över 2000 peer rewieved studier )
—-Physicians of the world. https://doctorsandscientistsdeclaration.org/?fbclid=IwAR0DKF0pWLFSlWV4Z-HX__lG0is7BydjLOI7WVyAi0o761BWCSUgPQRp7gg
+++ Dr Pierre Kory https://www.c-span.org/video/?c4929000/user-clip-ivermectin&editTime=1607460947
  +++Läkaruppropet. 95 med forskare 1500 med pers. https://lakaruppropet.se/

  +++ Great Barrington Declaration https://gbdeclaration.org
DOC Heiko Norge doktor https://docheiko.eu/?p=24721&fbclid=IwAR0rgBABs9KVa9HlqUAjksOVpCBI4yOygfJgj1mFX6mWHd9fAP0FMNYRKhE
Dr. Sucharit Bhakdi. https://evidencenotfear.com/tag/dr-sucharit-bhakdi/
  VETENSKAP UTAN JÄV

  Att vaccinera sig utan att läsa på om det i typ 4månader är idioti. Visade sig vara just det jag trodde det kunde vara. Fick nyss ett brev om att ta min tredje vaccination. Jag har inte tagit min första 😀

  Att vaccinera sig utan att läsa på om det i typ 4månader är idioti. Visade sig vara just det jag trodde det kunde vara. Fick nyss ett brev om att ta min tredje vaccination. Jag har inte tagit min första 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.