Liverapportering - Nyheter, artiklar, reportage och video

17 Jun 2012, 20:14
Tyskland vann mot Danmark samtidigt som Portugal vann mot Holland. Så gick det till när de gick vidare till kvarten.
15 Jun 2012, 20:26
Det svenska landslaget är ute ur EM efter att ha förlorat med 3-2 mot England. Fiaskot är därmed fullbordat. Läs allt om matchen här - minut för minut.
15 Jun 2012, 17:25
Frankrike vann med 2–0 mot Ukraina. Målen gjordes av Jermey Menez och Yohan Cabaye.
14 Jun 2012, 17:39
Italien inledde bäst och satte 1-0 på frispark av Andreas Pirlo i den första halvleken. Därefter kvitterade Kroatiens skyttekungen Mario Mandzukic till 1-1 i andra halvlek. Läs om den minut för minut här.
13 Jun 2012, 17:29
Portugal tog ledningen med 2-0 men Danmarks Nicklas Bendtner både reducerade och kvitterade. Då klev inhopparen Silvestre Varela fram och avgjorde i den 87:e minuten. Läs allt om matchen här.
11 Jun 2012, 19:54
Sverige föll mot Ukraina med 2-1 i EM-premiären. Läs allt om matchen här.
9 Jun 2012, 17:31
Dansk dynamit sprängde det holländska stjärnbygget. Här kan du se hur matchen var - minut för minut.